A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
sok tanulnivaló van még
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
*elsõ*
Miután befejeztem a gimit és leérettségiztem elkezdtem dolgozni. Tervbe van foglalva a közeljövõben egyetem / fõiskolai tanulmányok elkezdése, lesõ körben én a SZTE - TTIK-ra gondolok. Másabb lenne a egy gépészmérnöki kar, ami szintén érdekel. Anno nagyon sokat gondolkodtam az orvosi egyetemen is, fogékony is vagyok rá de viszolygok egy-két dologtól. Orvosin más az elmélet és más a gyakorlat, ergo nincs bennem annyi kurázsi hogy odaálljak sebészként és operáljak... nem, nem...
Ennek tudatában úgy gondolom hogy elõbb szerzek egy min. angol középfokú nyelvvizsgát is, OKJ-j szakmai képesitésem van, igy szeretném a továbbtanulást is. Egyre valószinûbb a SZTE... van még idõm átgondolni, tehát nem akarom a döntést elhamarkodni ez ügyben. Jobb mident megfontolni.
Most végeztem a 10.-el.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
wait.....whaaaaaaaaaaaat?
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
(személyhez köthetõk,évfordulók,karácsony)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
I met God. She's black
Templomba is elmennék egyszer egy évben, ha nem kéne énekelni, és körülöttem nem a gégerákos, láncdohányos marinéni 2 oktávval a többiek felett akarná megmutatni, hogy milyen tehetséges.
Én katolikus vagyok, nemtom, a reformátusoknál is ilyen idegesítõek a templomi szertartások?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A jópofizás mondjuk nekem soha nem ment, ezért nem tudok érvényesülni sehol...
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A nyár, VOLT fesztivál, Tisza-túra, balatoni nyaralások. Ezeket nem ünnepek, de sokkal nagyon jelentõségük van mint a karácsonynak/születésnapnak ilyesmi
Spread De Love!
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly