A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Egyetem (ELTE-IK)

http://goo.gl/gd6Zi5

byzhouse
Középiskola 10. yeah :D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

N o N a m e
Sapientia! :)
NEOreg3
õsztõl már nagycsoportos leszek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Fõiskola (EKF)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

clio1616v
nagyon jó vagy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

+1 <#eljen>
MR ME
az életben
sok tanulnivaló van még

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Lacee
jelenleg Corvinus + Károli kombó...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Középiskola. Most végeztem a 11.-el.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

szerk:

*elsõ*
Most éppen nem tanulok sehol...

Miután befejeztem a gimit és leérettségiztem elkezdtem dolgozni. Tervbe van foglalva a közeljövõben egyetem / fõiskolai tanulmányok elkezdése, lesõ körben én a SZTE - TTIK-ra gondolok. Másabb lenne a egy gépészmérnöki kar, ami szintén érdekel. Anno nagyon sokat gondolkodtam az orvosi egyetemen is, fogékony is vagyok rá de viszolygok egy-két dologtól. Orvosin más az elmélet és más a gyakorlat, ergo nincs bennem annyi kurázsi hogy odaálljak sebészként és operáljak... nem, nem...
Ennek tudatában úgy gondolom hogy elõbb szerzek egy min. angol középfokú nyelvvizsgát is, OKJ-j szakmai képesitésem van, igy szeretném a továbbtanulást is. Egyre valószinûbb a SZTE... van még idõm átgondolni, tehát nem akarom a döntést elhamarkodni ez ügyben. Jobb mident megfontolni.
DJKonya
Középiskola / Gimnázium
Most végeztem a 10.-el.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tigeroo
Feszítek majd a frissen szerzett eltés pólómmal egész nyáron, hogy azt higgyék bölcsész vagyok

wait.....whaaaaaaaaaaaat?
SG rock
gimnázium

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Szolnoki Fõiskolán tanulok meló mellett.

Egyetem. Feszítek majd a frissen szerzett eltés pólómmal egész nyáron, hogy azt higgyék bölcsész vagyok, pedig 7 másik kar is van az egyetemen. :D

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

clio1616v
hanem?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Marci0115
hát a nagy álmom az lett volna hogy elektrotechnikus legyek, de közbe jött egy lisztérzékenység amit a mai remek kórházakban 1 évig tartott majdnem hogy megfejtsék mi a bajom, ugye egy év mínusz ezzel, plusz idén is meghúztak mert kicsit macerás pszichológiailag nálam, így jövõre marad a hegesztõ okj-s képzés :/

Lyukasbogrács
OKJ, most végzek.

Lacee86
Kösziiiiiii. Te mi vagy, statikus, vagy netán gépész? :D

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

somdav95
középiskola

clio1616v
Mindenhol, ahol éppen vagyok tanulok.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

amíg meg nem lesz szóbeli érettségi is addig középiskolás vagy

BaliBoy
Már nem tanulok sehol

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hát most érettségizek, szal volt már ballagás, tehát jelenleg sehol. De egyetem lesz.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

immovable
Am nem tanulok már sehol. Legutóbb angolt tanultam magántanárnál, le nyelv-vizsgáztam. Valószínû õsszel ezt folytatom.
immovable
Akkor még egy laza 5 év gyakorlat s megkapod az E2-es jogosultságot, majd utána még 10 év s meglesz az E1 is. :) Annyi építésszel dolgozom együtt, hogy már utálom õket. :D
Lacee86
Egyetem (Gyõr, SZE). Ha minden igaz, jan-ban diplomás építészmérnök leszek. :)

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

<#eljen>
Nincs legfontosabb ünnep / nem tudok dönteni.
(személyhez köthetõk,évfordulók,karácsony)

Motoroj
Nemzeti ünnepek és vallási ünnepek.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

MR ME
annyi :DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

efti
Személyes eseményhez köthetõ ünnepek (vizsga, évfordulók, stb.)

WWFSMD?

NEOreg3
meh.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Doomista
Nem szoktam ünnepelni, számomra az ünnepnap ugyanyolyan nap, mint a többi.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Narxis
Nem szoktam ünnepelni, számomra az ünnepnap ugyanolyan nap, mint a többi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nem szoktam ünnepelni, számomra az ünnepnap ugyanolyan nap, mint a többi.

Picar77
Nem szoktam ünnepelni, számomra az ünnepnap ugyanyolyan nap, mint a többi.

()() (^^)

Armagedown
azt hiszem itt az ideje hogy a falhoz csapjam az egeret <#falbav>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Armagedown
nem , ott külön vannak a nõk és a férfiak , ilyen nem fordulhat elõ amit te említettél <#csodalk>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

szabii98
Személyhez köthetõ ünnepek (születésnap, névnap, stb.)
Dorina(L), feb.6 :D

I met God. She's black

dartonita
Karacsony,husvet.Csalad miatt.

Hegi90
Karácsony, mert akkor biztos hogy találkozok minden családtagommal :)
Templomba is elmennék egyszer egy évben, ha nem kéne énekelni, és körülöttem nem a gégerákos, láncdohányos marinéni 2 oktávval a többiek felett akarná megmutatni, hogy milyen tehetséges.
Én katolikus vagyok, nemtom, a reformátusoknál is ilyen idegesítõek a templomi szertartások?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nekem semmi gondom nem lenne ezekkel a dolgokkal. Egy évben egyszer szívesen elmennék templomba ha a nagyszüleim vallásosak lennének, fõleg mert karácsonykor kifejezetten hangulatos is.

A jópofizás mondjuk nekem soha nem ment, ezért nem tudok érvényesülni sehol...
tenkenorman
milyen igaz<#szomoru1>

http://www.tenke.hu

<#eljen><#hehe>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

[HUN]FaTaL
Egyéb: Péntek délutánok :D

http://goo.gl/gd6Zi5

N1ggA
Személyes eseményhez köthetõ ünnepek.
A nyár, VOLT fesztivál, Tisza-túra, balatoni nyaralások. Ezeket nem ünnepek, de sokkal nagyon jelentõségük van mint a karácsonynak/születésnapnak ilyesmi

Spread De Love!

chhaya
Karácsony szokott nálunk a legnagyobb lenni, nem vallási okból, csak azt veszi mindenki komolyabban.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly