A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Olyan zaj és környezetszennyezõek ezek a kis szarok, hogy ehaj.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Na meg a Chopperek, azokat nagyon szeretem... ^^
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
everything's better with music
És akkor még mi, autósok figyeljünk rájuk...
Ha lesz egy kicsivel több szabadidõm akkor megcsinálom az "A" kategóriát is. Aztán egyszer jó lenne egy Suzuki Intruder, vagy egy Harley túramotor, nekem ezek tetszenek nagyon... :-)
Parkon,járdán,füves részen,virágültetvényen....csak nyomják neki.
Mondjuk akkor ideges voltam,amikor a ház elõtti kis kertet felásóztam még tavaly õsszel,feljövök,10 perc múlva át is ment rajta egy pizzafutár keresztben. Mondom rohaggyále...😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Jobbról elõz? hót egyenes 1 sávos úton? mármint 1x1 sáv lakott területen jobbról elõz? MI A KURVA ANYJÁT KÉPZEL érted hallom hogy jön a motoros lehúzodok jobbra hogy haladjon a kurva anyjába azt má jobb oldalon meg lököm le az útról... mindegyik 1 barom faszkalap köcsög a másik meg a nagy gépekkel rohangálók azok meg belenézek a tükörbe semmi újra belenézek és má mellettem van olyan kibaszott gyorsan jönnek meg kicsik alig lehet észrwe venni... szopjanak lovat a motorosok meg a biciklisek is...
másik a robogós takony 14 éves kis buzik hallod azokkal a kávédarálókkal komolyan sehova nem megy az a motor de olyan hangos hogy 1 vicc 😄 tiszta szánalom fûnyírómnak van ilyenhangja 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Mondjuk robogóra nekem is volt jogsim már 15évesen,de igyekeztem ésszel menni.
Alapból nem kellene 14 éves kortól SMK-ra jogsit adni, vagy meg kellene szigoritani a megszerzésének feltételeit...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Itt most a robogós takony kölykökre gondolok, akik rárakják arra a szarra a repedt fazék hangú sport dobot... na az k*rva idegesitõ, mellé szvsz fingja nincs a KRESZ-rõl...
mit mond a bölcsész az építész mérnöknek?
smart kártyád van?
egyik haveromtól ugyan ezt megkérdeztem (hogy ki a bölcsész, és mi lesz belõle)
következõ válaszok születtek:
-faszom se tudja
-BÖLCS?????!??!!?
-Hát akik kint boroznak az egyetem udvarán
-füves.:Ð
http://www.tenke.hu
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mo-n Kéttannyelvû Szakközépbe jártam német-magyar gépészmérnök szakra
Itt Belgiumban meg csicska gimnáziumban szenvedek...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
szeptembertõl valszeg korvinusz, kajamérnök
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
http://www.tenke.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni