A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 ütemûek is, büdösek is, füstölnek is. De azért belerakják a 70ccm-es hengert és 50-esnek van levizsgáztatva, na a fasz*m az ilyen idiótákba...
OrioN the S
Szépek, de csak az "occ" félék vagy, hogy mondjam...szal a mezei csopperek strandkorláttal nem jönnek be 😊 Csettegõk 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Gyalogos vagyok, de amikor egy állat az éjszaka kellõs közepén végigszáguld az utcán leszarva a keresztezõdéseket, akkor azt kívánom bár meglepné egy épp átsuhanó teherautó. És nem érzem magam emiatt rossz embernek.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Molnibalage
Na, ezeket én élbõl betiltanám a picsába. Egy forgalmas fõút mellett álva 4 méterre ilyen szar kávédarálót még 200-300 méterrõl is hallanai, ha max. gázzal húzza a delikvens.

Olyan zaj és környezetszennyezõek ezek a kis szarok, hogy ehaj.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én valahogy sosem voltam gyorsasági motor párti, nem tagadom tetszenek azok a gépek, de én inkább a nyugis túramotorozás hive vagyok... :-)

Na meg a Chopperek, azokat nagyon szeretem... ^^
OrioN the S
Hát jó lenne... 😊 Én LC4-et akarok majd vagy DRZ-t. Gyorsaságit semmiképp pedig imádom õket, de ezek pont optimálisak számomra. Magyar útviszonyoknak megfelel... nem is kurvagyors, könnyû, strapabíró stb... csak 2-4 hetente meg kell húzni az összes csavart a rezo miatt 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Adaaam
Ha látom hogy motoros jön akkor lehúzódok és a többség meg is köszöni. Nekem nem tart semmibõl, akkor meg minek akadályozzam ha úgyse tudok gyorsabban menni. Van néhány motoros aki életveszélyesen közlekedik, és ebbõl sajnos sokan levonják azt hogy minden motoros ilyen, pedig az autósok között sokkal több idióta van, csak az nem olyan feltûnõ.

everything's better with music

Jobbról eleve is szabálytalan elõzni, de lefossák nagy ivben... :/
És akkor még mi, autósok figyeljünk rájuk...
Én szeretnék majd motorozni...

Ha lesz egy kicsivel több szabadidõm akkor megcsinálom az "A" kategóriát is. Aztán egyszer jó lenne egy Suzuki Intruder, vagy egy Harley túramotor, nekem ezek tetszenek nagyon... :-)
OrioN the S
olyat én is csináltam :$ de az adrenalinra fogom... tudom faszság volt meg felelõtlen, de néha elszállt az agyam :\ aztán egy kocsiba szálltam frontálisan és eladtam a motort a faszba 😄 7 év alatt 1 balesetem volt, mert amúgy ezektõl eltekintve nem állatkodtam meg odafigyeltem az autósokra is stb... 30 éves koromig nem szeretnék újra motort, mert nem kéne megdögleni, de aztán sztem majd a család miatt nem akarok majd.

A legjobb arcok a pizzafutárok. 😄 Na azoknak respect. Mindenen át,szarnak mindenre. Múltkor ledudált a bicikliútról. Lehúzódtam inkább,aztán mikor megelõzött,akkor jutott eszembe,hogy "WTF?" 😄
Parkon,járdán,füves részen,virágültetvényen....csak nyomják neki.
Mondjuk akkor ideges voltam,amikor a ház elõtti kis kertet felásóztam még tavaly õsszel,feljövök,10 perc múlva át is ment rajta egy pizzafutár keresztben. Mondom rohaggyále...😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Pepsi Twist
Autózok, és ha lehet rárántom a kormányt.

Jobbról elõz? hót egyenes 1 sávos úton? mármint 1x1 sáv lakott területen jobbról elõz? MI A KURVA ANYJÁT KÉPZEL érted hallom hogy jön a motoros lehúzodok jobbra hogy haladjon a kurva anyjába azt má jobb oldalon meg lököm le az útról... mindegyik 1 barom faszkalap köcsög a másik meg a nagy gépekkel rohangálók azok meg belenézek a tükörbe semmi újra belenézek és má mellettem van olyan kibaszott gyorsan jönnek meg kicsik alig lehet észrwe venni... szopjanak lovat a motorosok meg a biciklisek is...

másik a robogós takony 14 éves kis buzik hallod azokkal a kávédarálókkal komolyan sehova nem megy az a motor de olyan hangos hogy 1 vicc 😄 tiszta szánalom fûnyírómnak van ilyenhangja 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Persze vannak kivételek a robogósok közt, ezt aláirom, de a többségrõl meg van a véleményem.
Hát igen. Engem is elõztek már meg úgy,hogy szemben jöttek,azaz 2 autó között ment el,de mint az állat. Én rántottam meg egy kicsit a kormányt ijedtemben.
Mondjuk robogóra nekem is volt jogsim már 15évesen,de igyekeztem ésszel menni.

Anno teherautóztam is, és némelyik idióta még az életét sem félti... úgy bújkál a szerelvény mellé hogy én fostam magam össze majdnem... :/

Alapból nem kellene 14 éves kortól SMK-ra jogsit adni, vagy meg kellene szigoritani a megszerzésének feltételeit...
byzhouse
Nem autózok, gyalogosan meg nem zavarnak sok vizet.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Jaja,azok tényleg idegesítõek.

Autózok, és túlnyomó részben nem zavarnak egy két kivételtõl eltekintve.

Itt most a robogós takony kölykökre gondolok, akik rárakják arra a szarra a repedt fazék hangú sport dobot... na az k*rva idegesitõ, mellé szvsz fingja nincs a KRESZ-rõl...
Autózok,de nem zavarnak.

OrioN the S
Nem autózok, gyalogosan meg nem zavarnak sok vizet....motorral meg fõleg. Kocsim nincs és egyelõre nem is tervezem. Nem szeretem. Csá.

efti
jomunkasember vagyok: Már nem tanulok sehol

WWFSMD?

predator1982
Egyéb tanfolyamok, képzések...ha nagy leszek látszerész leszek😄

pred

immovable
Épgép, de csak technikus. 😉
immovable
Gépészeknél annyi.
Most éppen nem tanulok sehol.

Kicsikiraly
Szakközép, Hunfalvy.

DFTBA ಠ_ಠ

Én tavaly csináltam meg a "C" kategóriát... ^^
tenkenorman
eszembe jutott egy vicce amit asszem itt hallottam.
mit mond a bölcsész az építész mérnöknek?
smart kártyád van?

egyik haveromtól ugyan ezt megkérdeztem (hogy ki a bölcsész, és mi lesz belõle)
következõ válaszok születtek:

-faszom se tudja
-BÖLCS?????!??!!?
-Hát akik kint boroznak az egyetem udvarán
-füves.:Ð

http://www.tenke.hu

jhetedikj
Egyéb tanfolyamok, képzések

C jogsit csinálom most teherautóra ^^

anno 1987

clio1616v
gondoltam, hogy jólesik, meg túl akartam már lenni a napi jócselekedetemen ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bruk
"Középiskola / Gimnázium"

Máté94
Az nem olyan rossz, hogy tudsz már annyira németül, hogy megértsd mit mondanak😊
milk4
Középiskola / Gimnázium

Mo-n Kéttannyelvû Szakközépbe jártam német-magyar gépészmérnök szakra
Itt Belgiumban meg csicska gimnáziumban szenvedek...

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Lacee86
De, annyi sztem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

N1ggA
Egyetem: BME villany
Hát csajozni tényleg nem itt kell 😊

Spread De Love!

David2
nehogymár 15év legyen az E1

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

Ic3 m4n
nekedvaló

byzhouse
én is info suliba járok és mindig wow wow wow wow :\ g*ci szánalmas és 0% lány

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

somdav95
megértem, nálunk (középsuli) is az évfolyam infos része enyhén furcsa,( fõ téma a wow náluk 😊 ), nem lehet velük normális dologrol beszélni, ezért nem is érdekelnek senkit...

somdav95
megabölcs lesz.😄 nemcsinál semmit. mint a politológus 😊 van ismerõsöm, be se járt egyetemre, és mindenbõl ötösre vizsgázott 😊

nem nekem való a zimformatika világa. megundorodtam a programozástól, meg szar volt a hangulat, a közeg, mint általában egy informatikus szakon, ahol 99% fiú van
MR ME
mekdonáldszban mindig van hely

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

somdav95
mér hagytad ott?

sehol, mert kiiratkoztam egyetemrõl 😞((
szeptembertõl valszeg korvinusz, kajamérnök
immovable
vászon tarisznyát maga után húzó, télen is bõr saruban járó stokihuszár 😄
MR ME
ezt eddig is tudtam, de azért jól esik ezt egy ilyen nagy embertõl hallani <#smile>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tenkenorman
egyébként mi az a bölcsész? mi lesz a bölcsészbõl ha ha elvégzi az iskolát? (kiguglizhatnám)

http://www.tenke.hu

[HUN]FaTaL
Gondolom mert az ország legnagyobb bölcsész kara. Én is ezt tapasztaltam egyébként. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Bárkinek mondom, hogy ELTÉre járok, egybõl bölcsészre asszociálnak.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Máté94
Középiskola / Gimnázium