A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
bár amikor azt kérdezi a tanár hogy mit ünnepeltek október 6.án általában azt mondom hogy én ugyan semmit nem ünneplek rajta. remélem mindenki érti.
http://www.tenke.hu
szülinap se érdekel annyira, de azt azért meg szoktam ünnepelni a barátaimmal, többitõl herótom van, fõleg a karácsonyi hajcihõtõl...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a szülinap az amit meg szoktam ünnepelni, a többire fosok
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de picit talán a szülinap meg karácsony?:S
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
szerintem te is vagy mezitláb vagy, és akkor a zoknik összegombócolva bent vannak a zoknis fiókodban pihennek, vagy a lábadon kirándulnak de akkor is együtt 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Egyedül tán a karácsony valamilyen szinten, a Steam akciók miatt.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
szombat.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Mind fasza. Karácsony-húsvét nagy családi összejövetel, szülinapok (enyém, csajomé) nagy haveri összejövetel, szeretem mindet.
A nemzeti ünnepeket mondjuk leszarom.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
csak annyi a különbség,hogy szülinapomkor néha kapok 1 tortát...meg karácsonykor lehúzom a szülõket
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
felesleges az összes szvsz
Ne hagyd õket mászkálni, mert aztán úgy elmászkálnak, hogy soha nem találod meg<#hehe>#hehe>
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
na mind1, ez az én egyéni problémám, nem vagyok megbarátkozva a szabadon mászkáló lábujjakkal 😄
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
ettõl az idei divattól meg szabályosan hányok.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
OFF vége
sorry az off-ért.
:3
csak ez az irigykedés aggaszt.. nem szeretném, hogy túlzásokba ess
#73120: van benne valami <#rolleyes>#rolleyes><#vigyor5>#vigyor5>