A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Bang!, Caylus a kedvenceim, de van még rengetek amivel régebben játszottam.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A citerát meg jó, hogy nem ismerik, mi sem ismertük a zuluvalagat, de a szavazás alapján nem is lett volna nagy probléma, ha ez így is marad :D
Kicsit amúgy eltértünk a tárgytól, csak arra próbáltam célozni, hogy ez lesz az egyetlen dolog, amire 2010-es világbajnokságból emlékezni fogunk (legalábbis eddig úgy nézki, hogy a focira biztos nem), és õk ezt nevezik nemzeti hangszerüknek, és még büszkék is rá.
de gondolom jóval több van. Az, h te nem ismersz, az nem azt jelenti, h nincs dél-afrikai eredetû hangszer. Szted õk ismerik mondjuk a citerát? :D
Legalább a wikit használhatnád.
Igen, a magyarok is használtak kürtöt ( vadászatnál és harcban ), de emelett jópár olyan hangszer is ami több mint egy hangot ad ki. Talán hallottál már a citeráról.
Említs még egy Dél-Afrikai hangszert kérlek, mert én nem tudok másról.
http://www.tenke.hu
DFTBA ಠ_ಠ
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
De lehetne valamivel halkabb. Mondjuk negyedhangerõ.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Körülöttünk senki nem szereti a "zümmögõ tölcsért" és jó lenne néha õket idegesíteni!:DDDDD
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
üres szavazás
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
lehet azt hiszik a szerencsétlenek, hogy az a cél, hogy minnél jobban kell fújni azt a szart... az a játék lényege
szerintem foggalmuk nincs miért rohangálnak a füves pályán az idegenek
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Szerintem amúgy TV elõtt ülve tûrhetõ, irritáló és illúzióromboló hatása van, de ki lehet bírni.
Nekem nem tetszik a vuvuzela, de akarok egyet! :)
hint
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az elsõ pár meccs alatt még az elsõre szavaztam volna, de azóta valahogy hozzászoktam
DFTBA ಠ_ಠ
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Semmivel sem rosszabb, mint a sok légkürtös, meg dobos, meg kurvaanyázó paraszt, ott mások a szokások.