A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
ez

Vivimos por ti, vence por nosotros.

poppe
mert azok zárt térben vannak... nem hiszem, h azok a dudák 130 decibelt tudnának...
vuvuzela így is egészségkárosító, zárt térben tuti tilos lenne

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

MR ME
Nem igazán kedvelem, de azért még tûrhetõ.

idegesítõ, de jobban idegesít az h eddig geci szar meccseket lehetett látni...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Mi különbség az eddig bárhol a világon és del-afrikában rendezett világbajnokságok között?

Minden ország himnuszát, minden világbajnokságon lehetett hallani az egész világon eddig bárhol rendezett VB-ken, dél-afrikában nem.

S ezzel nemcsak a saját TV-elõtt szerzett tapasztalókat írtam !!

Lacee
nem igazán kedvelem, de ez van, ott ez a divat: egy átlag vízilabda- vagy kézimeccsen is hasonló zajkeltés megy, csak nem pont vuvuzelével.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

OrioN the S
sztem eresszünk rájuk egy száztagú roma zenekart oszt visszanyal a fagyi... lehet nem bírják a hegedût 😄 vagy gyõzikét kiengedni a szavannán... bár az amilyen gyökér lespanol azokkal is 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

somdav95
végre hogy beláttad <#nevetes1>

byzhouse
na jó néztem 1-2 videót errõl a vuvuzeláról és tényleg idegesítõ 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Soha nem hallottam még a hangját.
Elmondások és véleméányek alapján nem ért nagy veszteség...

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Mersant
csak a feelingje hasonlit 1 vallatashoz...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

byzhouse
de ez foci és nem irak

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

DeerHunter01
Nagyon idegesit, aki fújja, annak lenyomnám a torkán!

\"Erről van szó!\"

Arcor
Jah mondjuk azt én sem vágom miért kell folyamatosan tolni, akkor is ha nem történik semmi. Csak arra akartam ezzel célozni, hogy a vuvuzela legyen a legnagyobb probléma a szurkolókkal.

Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.

Molnibalage
A hülyeség radagdós és a butaság határtalan.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mersant
tudod ilyesmit (monoton hang, zene) kinzasra is szoktak hasznalni, lasd irak. kivancsi lennek a sok nagyszajura meddig birnak ha egesz nap ez zugna a fulukben...par ora elteltevel sirva kaparnak a falat.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

OrioN the S
titeket is idegesít. megfogalmazzam újra vagy érted mire célzok?

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RS
"Nem igazán kedvelem, de azért még tûrhetõ."

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Arcor
Azért ez egy kicsit erõs példa.

Inkább autókat kéne felgyújtaniuk az utcán meg rendõröket verni, mert mi ehez vagyunk szokva.

Arcor
Akinek ennyi elég, hogy szétbassza az ideg annak valami komolyabb gondja van.

immovable
Azoknak is lenyomnám a torkán.
tigeroo
a túristák is fújják.
somdav95
nem támadtam, csak idegesít, nem mondtam hogy tiltsák be, szerintem egyénfüggõ hogy kit zavar s kit nem..

immovable
A torkán lenyomnám a sok gyapotszedõ ****-nek.
tigeroo
hát igen, ha hozzátok is vendégek mennek, nem fingorásztok a családoddal az orruk alá. lehet hogy amúgy AZ A SZOKÁS, de azért õk meg azt tarthatnák tiszteletben hogy máshoz vagyunk szokva
Lacee86
Eleinte eléggé idegesített, de már kezdek hozzászokni, mint afféle szükséges rosszhoz.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

OrioN the S
Oké, hogy a kúltúra része, de tudják jól, hogy szétbasz az ideg miatta mindenkit plusz kurvára dekoncentráltak lehetnek tõle a játékosok kivéve a dél-afrikaiakat. Milyen érdekes, hogy direktbe fújják, mintha fizetnének érte? Annak tudatában, hogy zavarja a másikat 😊 Ez kéremszépen köcsögség, bunkóság. Kultúra ide vagy oda.

Szerintem. Bár nem nézek focit, de tv-t se csak a videókat nézve és a kommentket olvasva ez a véleményem.

Jellemzõen azokat nem zavarja akik amúgy nem nagyon néznek focit. Csak a VB-EB szurkolók.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

"nem kell õket védeni"
nem kell õket támadni :/
"Más kultúra, tiszteletben tartom."

+1 <#eljen>
Arcor
Semmi gond vele, hozzátartozik az idei VB imázsához.

Más kultúra, tiszteletben tartom.

somdav95
Maradj már, szó nem volt divat utálásról, ha egyeseket idegesít akkor idegesít nem tehetünk róla ( igen, engem is zavar ), nem kell õket védeni, ha téged nem zavar akkor örülünk neki, köszönjük hozzászólásod.

89
<#eljen> a lövöldözés még hangulatos is lenne 😄

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Molnibalage
Igen. Idegesít. Mecccsnézések törölve. Ez így élvezhetetlen. A mutatott foci is szar eddig, de hozzáadva még ezt is... 1990 után megnint látni fogunk egy pocsék VB-t...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Iszonyú! VB-t akarok nem helyi flórklórt!

Semmi gond vele, hozzátartozik az idei VB imázsához.
A stadion csendben és meccs közben:

sajtó beszámoló alapján tulajdonképpen csak a játékosokat, az edzõket szakvezetõket, a kommentárokat s újságírókat, a meccset a TV-én nézõk jelentõs részét, valamint a dél-amerikai, európai és ázsiai helyszínen lévõ szurkolók kimondott nagy többségét zavarja.

A nézõtéren nem annyira zavaró mint a pályán, de hallás károsodást okozhat (127 decibel!!), valamint az egyik ausztrál játékos nem hallotta a tõle 5 méterre lévõ játékvezetõ sípját.

Minden meccs egyforma, sablon. Tök mindegy hogy a brazilok, a címvédõ, koreaiak, a házigazda, latinok vagy akárki játsszon.

Ezt a kürtöt a dél-afrikaiak használják amúgy a labdarúgó bajnokságuk alatt is, de inkább a gólörömnél használják, itt meg meccs elõtt, meccs alatt, himnusz közben, sérüléskor, gólnál, cserénél... egy szóval mindig nonstop....

A helyi kultúra része... ok rendben ez elfogadható, csak normális körülmények között a helyeik sem nonstop használják mint írtam. Ha Afganisztánban lenne VB akkor normális lenne ha gól után lövöldöznek? Mert ott meg az a kultúra része 😊😊... (Megjegyzendõ a megszállt Afganisztánban kevesebben halnak meg évben erõszakos körülmények miatt mint Dél-Afrikában)

N1ggA
aranyos 😊

Spread De Love!

tigeroo
így tv-n nem jön át. még nem voltam kinnt egy mostani VB mérkõzésen sem, de láttam már ilyen fülvédõs tagokat, akkor sok játékos is panaszkodott rá hogy kibaszott hangos... hát nemtom.

a színvonal ígyis szar az elõzõ világbajnokságokhoz képest, valami pozitív lenne már, akkor le se szarnám a vuvuzelát
Szerintem a FIFA sem gondolta volna hogy ez ilyen felháborodást fog kiváltani egyes emberekbõl...
89
hátja...igazából a fifa hibája, hogy egyáltalán odaadta a szervezési lehetõséget

Ott ez a szurkolási hagyomány itt meg ez, lehet hogy õk meg azt mondanák a mi hagyományunkra hogy "hû de szar", meg "jaj, de idegesitõ"... az éremnek mindig két oldala van... ennyi.
Lenyomnám a torkán...

N1ggA
Nem hallottam még a hangját.

Spread De Love!

89
abban van ritmus és nem folytonos 90 percen keresztül

Bachstein
amikor elõször bekapcsoltam a tv-t és elkezdõdött a vb azt hittem döglegyek szabadultak be a stúdióba és azok zümmögnek a háttérben, de egy idõ után már megszoktam... bár élvezhetõbb lenne nélküle szvsz.
Ez nem kicsi közfelháborodást okozna az ottani lakosok körében...
byzhouse
Akkor téged a szurkolók tombolása is zavaró,akik 121db-vel nyomják ja várjál azt még nem fikáztátok,mert még nem volt divat :|

clio1616v
nem... sõt engem még azok az Afrikába beleszületett bennszülöttek se zavarnak, akik fújkálják

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)