A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vuvuzela így is egészségkárosító, zárt térben tuti tilos lenne
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
idegesítõ, de jobban idegesít az h eddig geci szar meccseket lehetett látni...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Minden ország himnuszát, minden világbajnokságon lehetett hallani az egész világon eddig bárhol rendezett VB-ken, dél-afrikában nem.
S ezzel nemcsak a saját TV-elõtt szerzett tapasztalókat írtam !!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Elmondások és véleméányek alapján nem ért nagy veszteség...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Fool me once, shame on you. Fool me twice, I put you in the ground.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Inkább autókat kéne felgyújtaniuk az utcán meg rendõröket verni, mert mi ehez vagyunk szokva.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Szerintem. Bár nem nézek focit, de tv-t se csak a videókat nézve és a kommentket olvasva ez a véleményem.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
nem kell õket támadni :/
+1 <#eljen>#eljen>
Más kultúra, tiszteletben tartom.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A nézõtéren nem annyira zavaró mint a pályán, de hallás károsodást okozhat (127 decibel!!), valamint az egyik ausztrál játékos nem hallotta a tõle 5 méterre lévõ játékvezetõ sípját.
Minden meccs egyforma, sablon. Tök mindegy hogy a brazilok, a címvédõ, koreaiak, a házigazda, latinok vagy akárki játsszon.
Ezt a kürtöt a dél-afrikaiak használják amúgy a labdarúgó bajnokságuk alatt is, de inkább a gólörömnél használják, itt meg meccs elõtt, meccs alatt, himnusz közben, sérüléskor, gólnál, cserénél... egy szóval mindig nonstop....
A helyi kultúra része... ok rendben ez elfogadható, csak normális körülmények között a helyeik sem nonstop használják mint írtam. Ha Afganisztánban lenne VB akkor normális lenne ha gól után lövöldöznek? Mert ott meg az a kultúra része 😊😊... (Megjegyzendõ a megszállt Afganisztánban kevesebben halnak meg évben erõszakos körülmények miatt mint Dél-Afrikában)
a színvonal ígyis szar az elõzõ világbajnokságokhoz képest, valami pozitív lenne már, akkor le se szarnám a vuvuzelát