A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Akkor a régi gazdálkodj okosan, amiben még papír 50es volt. nagyon szerettem. azt még tavalyelõtt is játszottam, de meguntam, mert mindig nyertem :D
egyetemen meg makaómesterek voltuk, unáson is messze túl játszottuk, meg megélt 9001 féle szabálymódosítást. Volt olyan hogy gondolkodás nélkül reflexbõl kellett nyomni, volt olyan, hogy minden egyes lapnak különleges cuccot adtunk, stb. :D
tulajdonképpen elõ is venném, csak nem mindig találok hozzá partnert.
(elég félreérthetõre sikeredett.)
DFTBA ಠ_ಠ
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
1,Félek a kutyáktól -nem bánt az :D térdemig se ér.. csak széles :D
2,Aznap nem kockulhatnék :S -van otthon 3-4 gép :D jut mindenkinek :D
3,Biztos messze van XD -a kék doboz elvisz mindenhova :D
4,Nem szivesen hagyom el otthoni birodalmam XD -ne csak hazai pályán legyé' nagy :D
5,Parás :D -pedig nem kell tõlünk félni :D normálisak vagyunk. amikor alszunk :D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ez több sebbõl is vérzik,elõször is sosem basztam be,másodszor Colombus helyett Cortez lenne történelmileg helytálló :D
"el kéne vinnünk egy tescos túrára :D
eljönnél Runi?"
1,Félek a kutyáktól
2,Aznap nem kockulhatnék :S
3,Biztos messze van XD
4,Nem szivesen hagyom el otthoni birodalmam XD
5,Parás :D
Fekete péter, póker, römi, zsír, hotel, gazdálkodj okosan.
http://www.tenke.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
de szeritnem jobb annál
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyedül malmot játszottunk sokat még amikor kisebb voltam. :)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
viszont gépen néha majongoztam(nem tudom,hogy mi a neve) :D
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
nagyon kellhez azoknak unatkozi, akik ilyen baromsággal kötik le magukat
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Zsugázni is szoktunk, de csak nyáron, kirándulás közben.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
eljönnél Runi?