A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hozzászólásod többi részére csak ennyit írnék: #74652, beszéljenek helyettem a tények.
És végül a chat ban. Életemben egyszer használtam, moderátori hibából - azt írtam be, hogy utálom, ha valaki "f@sz"-t ír "fasz" helyett, stb. - kaptam a bant, csak nem vetetem le, mert úgyse használnám. Mint késõbb kiderült elõttünk fél órával valaki szándékosan káromkodás flooddal rombolta a chatet, ezért a moderátorok bannoltak mindenkit, aki káromkodott, órákkal az eset után is. Unalmas sztori, de ez az igazság, de te majd mindjárt kihámozod belõle, hogy csak azért találtam ki ilyet, hogy ellentmondhassak neked... Csúnya dolog a paranoia.
De gyanítom, hogy õ nem tartja ezt rendellenesnek, sõt, az õ világképe szerint ez kifejezetten elõnyös tulajdonság.
Van egy mondás:
"Ha az embereket megvenném amennyit érnek, és eladnám amennyire tartják magukat, meggazdagodnék."
Azt hiszem te milliárdost tudnál csinálni bárkibõl ezzel a módszerrel. Ami igazán probléma, hogy a beképzeltséged mellé butaság és aljasság is párosul kõkeményen, ami megmutatkozik abban például, hogy nincs szinte hozzászólásod, amibe bele ne csempésznéd valaki leszólását, fikázását. Mindezt becsomagolod egy filozófikus de sehova nem vezetõ eszmefuttatásba vagy egy milyenfaszakorrektcsávóvagyok önreklámba, hogy eladható legyen, de a tartalom, a lényeg sajnos csak a rosszindulat és a fikázás. Te beszélsz itt morálról meg ízlésrõl, mikor te vagy az aki nem képes elfogadni más gondolatait, más nézeteit? Egyszerûen nincsenek érveid, csak dõl belõled a fikázás a leszólás és játszod a megmondóember szerepet ha valaki nem ért veled egyet, vagy szóvá teszi hogy nincs igazad valamiben. Észre kéne venned magad ha csak negyedannyira is vagy okos és bölcs, mint azt sugallni igyekszel.
Csak jelzem, hozzászólásaid már egy ideje hitelüket vesztették, a további erõfeszítések teljesen feleslegesek.
Csak zárójeles megjegyzés, hogy a chat bant sem véletlenül kaptad, gondolom.
[/cserf][/fülünyúl]
Csak én ilyenkor elkezdek másra vágyni, mert nem elég. Biztosan tudják így is jól csinálni, de én nem ezt igénylem. Van mindannyiunk számára pár :] Aki a kapcsolatát a szado-mazo szexre építi, annak is ugyanennyi a létjogosultsága
Csak úgy megsúgom, nagyszüleim 50 évig éltek boldog házasságban és sosem voltak szerelmesek (talán nagyapám) de szerették egymást jóban-rosszban, sosem veszekedtek, igaz 1-2 kisebb vita elõfordult de annak mindig nagy nevetés lett a vége.
Azt viszont nem értem mibõl gondolod, hogy életben nem vállalom a gondolataimat. Van persze olyan szituáció, amikor kíváncsiságból, vagy nyerészkedésbõl össze-vissza hazudok, de többnyire ez nem jellemzõ. Például amikor elsõéves voltam elhívott egy meglehetõsen dekoratív és szimpatikusnak tûnõ lány randevúra, ahol elkezdett mindenféle baromságot beszélni, hogy szerinte a pedofil gyilkosokat halálra kéne ítélni. Rögtön kifejtettem neki, hogy a pedofil gyilkosok semmivel sem rosszabb, vagy jobb emberek, mint akárki más, és semmiféle erkölcsi, vagy jogi alapunk nincs arra, hogy elítéljük õket. Pusztán azért tehetünk így, mert erõsebbek vagyunk, maga az ítélet aktusa pedig semmivel sem rosszabb, vagy jobb dolog, mint egy 4 éves kislány halálra erõszakolása. Innentõl fogva többet nem találkoztunk.
Azért voltam vele õszinte, mert szimpatikusnak tûnt, sõt kicsit szerelmes is voltam belé és én is egy kapcsolatot akartam vele. Ha csak le akartam volna feküdni szemrebbenés nélkül végighazudom azt a pár órát/napot. Szóval nagyon félreismertél ilyen szempontból. Ahol tétje van a dolognak 90%-ban felvállalom a legvadabb, leginkább botránykeltõ gondolataimat is. A maradék 10%-ban gyõz a kíváncsiság, a cél elérése feletti vágy, stb. ahogy a helyzet hozza.
Az egyik legjobb dolog egy kapcsolatban az, ha olyan jókat, és olyan egyetértésben tudtok együtt elfilozofálgatni, mint amilyenekben nekem volt részem
És ha problémája van, akkor is kitalálod hogy mi az, ha kiemelkedõ színészi tehetséggel játssza el, hogy nincsen semmi gond.
Ha mindent tud, hogy mire vágysz, és mindent tudsz, hogy mire vágyik, és megadjátok egymásnak. Ez harmónia.
Meg egyelõre a végszava ennek a rohadt hosszú vitának. Nem semmi, ahogy összegyûltek itt az emberek a négy égtáj felõl.
Na és annyira drukkoltam egy salsoul vs flammius vitáért 😞 arra befizettem volna, popkornt, sört elõ :Ð
A "pár" meg azért nem szimpatikus, mert általános iskolában volt párom sorakozónál, aztán tesiórán a gyakorlatoknál, aztán az osztályban párban oldottuk meg a feladatokat, satöbbi
De a túlzott(!) ragaszkodást és aggódást senki felõl nem viselem jól
Mindegy, veled nem vitázok
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ez a párom szó meg akkor lehet unszimpatikus valakinek, ha terhes a párkapcsolata és nem bírja elviselni a párját hosszútávon, vagy a túlzott ragaszkodást és aggódást
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
"jogosan várja el a párod, hogy vele legyél ne a kocsmában"
de látom nem érted mit írok, meg azt sem, hogy te mit írsz - mindegy, hagyjuk
arról van szó kedves Sal, hogy kit helyezel elõtérbe egy döntésnél...
a párodat vagy a barátaidat
ha a kocsmába akarsz járni akkor nem feltétlenül muszáj neked barátnõnek lenni, ha nem tudsz felelõsen viselkedni azért amit vállaltál
kivastagítom azt amire oda kell figyelni
ha ígérgetés és elvárás miatt lennél csak vele, miközben a szíved a kocsmába húz, akkor inkább legyél õszintén kocsmában, mint hazugan, álszenten a pároddal vagy mi a szösz...
ha igen, akkor nem kell barátnõt "tartanod" otthon arra a célra, hogy takarítson mosson fõzzön süssön... és ha jól szeretné esetleg érezni magát akkor oldja meg egyedül a saját barátaival az ilyen jellegû problémáját
ez minden csak nem párkapcsolat... hangsúlyozom, nekem
Lásd példának kata és flammius csevegését, az egész átcsapott szókiforgatósdiba, meg burkolt utalások arra hogy kinek az édesanyja nagyobb prostituált.
Ez egy valós beszélgetés során valószínûleg abba torkollt volna, hogy kata ad egy méteres pofont flammiusnak/flammius az internet védelme nélkül meg se szólalna.
Engedd meg, hogy meghajoljak nagyságod elõtt, ó fényestekintetû 😊
[/cserf][/fülünyúl]
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
#74620: oks, ez így van rendben, ahogy írod, szerintem is,
kicsit elbeszéltem melletted, azt hittem nem konkrétumról van szó (ezért sem jó vita hely ez valóban)
Nálam kevésbé frusztrált embert nem is hiszem, hogy hordott a hátán eddig a Föld. Olyan könnyû számomra az élet, mint egy szamár számára, pedig a bölcsesség, amit képes vagyok belátni határtalan. Ritka az olyan ember, mint amilyen én vagyok. A bölcsesség fáradtságot, gyûlöletet szül, én mégis üde és naiv vagyok, ez a legértékesebb embertípus, már ránézni is öröm.
Ellenben ott van a te fajtád, már egy icipici igazság is csúf ráncokat hoz az arcára, eltorzítva a teljes mimikáját. Ezért folyton viaskodnia az igazságokkal, a tényekkel szemben, mert számára az igazság káros. Se nem naiv, se nem fiatal, de ostoba, makacs is.
jogosan várja el a párod, hogy vele legyél ne a kocsmában
Szó sincs érzéketlenségtõl, egyszerûen nincs meg az a fizikai veszély, hogy ha hülyeséget beszélsz, akkor orrbagyûrnek/otthagynak és beszélhetsz magadba.
[/cserf][/fülünyúl]
az igazságtalanságot pedig nem tudom tolerálni
Amúgy a hozzád hasonló nõktõl képletesen szólva feláll a szõr a hátamon - és nem pozitív értelemben véve. Igazi antinõk, akik arra jók, hogy rossz példát (ízlésbelit, és nem morálisat) mutassanak a többi nõnek. Ha némi szépséggel és értelemmel is társul ez a fajta embertípus, akkor akár idol is válhat belõle, aki kénye kedve szerint rombolhatja a közízlést. Téged be kéne tiltani, nem erkölcsi, hanem esztétikai okokból. Punktum.
én csak annyit tennék hozzá a kérdéshez, hogy szerintem a párkapcsolatnak semmi értelme, ha a párod egyben nem a legjobb barátod
gyakorlatilag õ az, akivel a legszorosabb és legmélyebb kapcsolatban élhetsz
és ha ez nincs így, nem ér semmit az egész
akkor az már nem párkapcsolat hanem valami teljesen más dolog