A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másra nem telik tõlük....
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ezzel
csomó ilyen repper van aki hozzá hasonlóan INGYEN tölti fel az albumait, nem kér pénzt érte. pedig õis zenét ír meg reppel. ebbõl megélni nem lehet itthon. legalábbis aki szívbõl akar zenélni, kevés az olyan aki úgy fut be hogy nem mások mondják meg, hogy mit csináljon (pl. no thanx mostanság ugye)
norbának pl. ott van a hanyag elegancia shop, siska is gyármunkás
Ha lehetõvé tennék, hogy tennék, hogy az ember kipróbálhassa mondjuk egy hónapig ingyen akkor sokkal többen megvennék.
A magyar árak meg nevetségesen és indokolatlanul magasak általában és nem csak ebbõl a szempontból.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
én is töltöm sajnos de csak mert ott van a szemem elõtt.
egyébként érdemes összehasonlítani dolgokat.
nyugaton egy album mondjuk 3000 forint, itt akár 6 is lehet. és az itunes dolog sem valami elterjedt itt.
http://www.tenke.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
azzal, hogy feldobnak pár dílert, meg elkapnak pár suhancot, csak a látszat miatt, hogy õk dolgoznak, és tesznek a rendért. mindenki tudja hogy helyükre jön más, az IGAZI nagy halak pedig szabadlábon vannak, sõt, ki tudja hogy hány ország van benne az egészben feketén.
itt ugyanúgy a plebs "szórakozását" meg csereberéjét veszik el, akik még csak nem is pénzért "terjesztik" a cuccokat
nem is beszélve a komolyabb bûncselekményekrõl, amiknek azért nagyobb a jelentõsége
Bár törvénytelen, de szemet kéne hunyni fölött, mert szükség van rá.
Fel kéne ismerni, hogy ha az ember kipróbálhat valamit, akkor könnyebben megveszi, mintha nem próbálhatja ki.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Mivel szerelmes vagyok a menyasszonyomba így természetes, hogy nem tudom elképzelni az életemet nélküle.
Ha viszont valamiért vége lenne, akkor talpra állnék, hiszen az élet megy tovább.
Mivel igyekszem fejlõdni így érdekel az olyan emberek véleménye (lényegében minden emberé, hiszen azt vallom, hogy mindenkitõl lehet tanulni), mint a tied.
Úgyhogy, ha te is úgy gondolod, akkor itt vagy privátban írd le az õszinte véleményedet rólam is. (lehetõleg ne 1-2 sorban)
Elõre is köszönöm.
Ha tényleg akkora tudásod lenne akkor:
1. Nem lennél ennyire biztos magadban és nem beszélnél magas lóról, mert az olyan tudású emberek, amilyennek te beállítod magadat, azok tudják a legjobban, hogy a maga szintjén és világában mindenkinek igaza van.
2. Az olyan "mesterek", mint te még véletlenül se hangoztatják, hogy õk a valakik. Erre van is egy mondás Spirituális/ezoterikus (ki hogy hívja) körökben: "Az olyan "mestert" aki fennen hangoztatja a tudását vagy hogy õ a "mester" azt messzire kerüld."
Amúgy nem hat meg a téma nagyon.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ez van, nem halok bele. De mással is foglalkozhatnának ennyire.. Szánalmas, egész nap kocsikáznak, aztán ha unatkoznak belekötnek pár magyar fitalba vagy az öreg emberekbe (nem tagadom vannak normális rendõrök is).
Szeretnék innen minél hamarabb elhúzni. Az emberek nagy része érthetõen útálatos, a magyar élete szart sem ér akár éhen is dögölhet, de ha cigányról (igen, ez a szó nem rasszista) van szó akkor "jaj segítsük szegényeket nem tehetnek róla jaj"... na mindegy az ételek igaz nagyon finomak és a tájak gyönyörûek. 😄
Elveszik a csóró átlagember fizetését, és megszüntetik az egyetlen utat, amin filmeket/játékokat tud fizetni.
Ráadásul azt még mindig nem sherlockolták ki, hogy ki rabolta ki a nagymamámat, amikor tele van ujjlenyomattal az úristen is.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Az akciókban résztvevõ rendõrök is warezolnak. Vagy saját maguk torrent oldalon vannak. Vagy veszik kapják, valakitõl. Mert az kizárt, hogy minden az utolsó bájtig jogtiszta az otthoni gépükön.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
kb 2 napig <#beka3>#beka3>
próbálják szívatni a népet, de nem nagyon megy... máshogy kell megoldani ezt a problémát
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
pláne a fizetõs oldalakat illetõen
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
pár napja a Ferenc körútnál pofám leszakadt amikor megláttam, hogy a 80 éves virágárus nénit basztatják és papírokat követelnek meg felírták az adatait miközbe fent a kétszersültek basztatták a népet... persze tõlük nem kértek semmit. undorítóóó :@ alig várom, hogy elmenjek ebbõl a szutyok országból (félreértések elkerülése végett: az emberek miatt szutyok)
na most ez kb. ilyen, hogy verik a mellüket a kibaszott szerverek miatt, de naponta késelnek meg rabolnak oszt azok le vannak szarva.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
a minden megfullaszt
Nem sámedli. Imádom mikor Kata vs SGkretének meccs vanik. DE jobban örülnék már valami újabb szavazásnak, amin mehet még nagyobb flém! 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Való életben egyébként nem hiszem, hogy csodabogárnak tartanak, bár az esetek 99%-ában elhárítom mások közeledését, "befagyasztom" az illetõvel való kapcsolatomat, ez biztos sokaknak feltûnt, és biztos, hogy egyesek furcsának is tartanak emiatt. A megnyerõ külsõm és szórakoztató, érdekes személyiségem miatt nagyon könnyen alakulnak ki új ismerõseim, és jobban is szeretek új embereket megismerni, mint szorosabbra fûzni a már felszínesen ismert, de eléggé unalmasnak talált emberekkel a viszonyomat. Az is igaz, hogy az emberek túlnyomó többségét unalmasnak tartom, ezért a legjobb barátaim elég fura figurák, sok köztük a homoszexuális és a lány.