A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Ha valakit jobban szeretek, akkor az számomra prioritást élvez, ez tagadhatatlan." - Kata
Át kéne szokni a megfelelõ beszédmódra, mert az valóban tagadhatatlan...
Amúgy én nem is a barátok témára reagáltam, hanem a telefonon keressük a 20 perce eltûnt szerelmünket címû tragikomédiára. Épp az imént írtam le, mi a véleményem az ilyen barátok vs. barát/barátnõ típusú kérdésekrõl.
Az pedig, hogy egyfolytában moralizálásra vetemedsz ténykérdés.
van benne valami, lehet én is csak azért olvasom, hogy tanuljak belõle, erre még nem is gondoltam, eddig csak élveztem, ahogyan próbál valaki a másikra erõltetni valamit, pedig itt még nem nagyon láttam senkit, aki azt mondta volna, hogy "hallod-e, igazad van, ezentúl így fogok cselekedni"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
[/cserf][/fülünyúl]
a reakciókat figyeljük
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A heregolyós kérdésben nem igazán vagyok kompetens, de nagyjából vágom a témát. :)
[/cserf][/fülünyúl]
pedig minden ember másképp gondolkodik, viselkedik, alkalmazkodik... más neki a "normális", mint a többieknek, így bár élvezetes olvasnom is a vitákat, csak nem értem miért az erõlködés...
Ergo ha a barátaid élvezik a prioritást, a barátnõdnél jobban kedveled õket, jobban ragaszkodsz hozzájuk. Itt nem arról volt szó, hogy ez rossz vagy jó, mert mindenki saját életének elcseszõje, hanem oltári nagy paradoxonba keveredtetek azzal a kijelentéssel, hogy szeretitek a párotokat, de a megbeszélt baráti találkozó überalles. Ezt kéne észrevenni, aztán fikázni az ízlésemet.
[/cserf][/fülünyúl]
tejóisten
kérdezz! segítek...
Szép dolog a spontaneitás, de tudod a fériak többnyire racionálisan gondolkoznak és / vagy terveznek.
Ez kb. olyan dilamma, hogy akkor melyik heregolyódat fogd be satuba. Te hogyan választanál? Van jó választás...? <#fejvakaras>#fejvakaras>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
DFTBA ಠ_ಠ
ha két ember nem csak baszni jár össze, akkor csak odaadóan lehet.
Persze, a troll kurva fajtámat, de ne értsd félre a mondandómat. Az, hogy ennyiszer felhozod, hogy mennyire dúl a láv közted és a párod(menyasszonyod) között, azt engedi feltételezni, hogy rettegsz a gondolattól, hogy valaha otthagy, mert képtelen lennél találni magadnak egy újabb párt(lsd.: feljebb).
[/cserf][/fülünyúl]
Én csak játékot fejlesztek más nemzetbeli arockkal, de még így is érzem, hogy sokszor elbeszélünk egymás mellett. Én nem értem õket, õk engem. Sok esteben - elvi megközelítésekben, nem technikai dolgokban, bár néha ott is - teljesen másohgy gondolkodhat egy ember a másikhoz képest.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nagyon kétbites problémaszemlélet van. Én nagyon régóta képtelen vagyok ilyen sablonkérdésekre válaszolni. Nincs standard válasz. Minden "attól függ"...
de nem mindegy, hogy milyen stílusban teszed.
Aggódás az oké.
[/cserf][/fülünyúl]
Olyan pedig nincs, hogy "szerelem" vs "barátok". Csak konkrét szituációk vannak. Az ilyen általános kijelentések teljesen semmitmondóak.
Egyszerûen azért, mert felnõ. <#vigyor0>#vigyor0>
Nem mellékesen az ilyen "igazi férfiak" egyedül maradnak az esetek túlnyomó többségében és soha se tapasztalják meg, hogy milyen az igazi párkapcsolat.
Mert aki már megtapasztalta az a te szavaiddal élve már nem "igazi férfi".
Az anyukás riasztó stílusom kifejthetnéd bõvebben, valamint az ízlésem és eleganciám hiányát is. Így alap nélkül beböffentve nem sokat tudok vele kezdeni.
[/cserf][/fülünyúl]