127612
  • Hegi90
    ott is leszarjuk.
  • Casillas
    amikor csak egy videó megnézéséhez kér születési dátumot, megértem ha csak legörget valaki (én is), de hogy regisztrációnál is lusták vagytok rászánni azt az 5 másodpercet
  • immovable
    Leszarom.
  • tommygear
    +1
  • Fbn Lx
    #89849 & #89851
  • Blum
    Igen, mert ígyis hozzáférek minden tartalomhoz.
  • NEOreg3
    legördítek 1980 alá és ott valamire rákattintok

amúgy nem lennék rászorulva, de tökömnek van kedve keresgetni az évszámomat
  • milk4
    Igen, mert ígyis hozzáférek minden tartalomhoz.

Ritkán benyomok egy 1980.12.30-at :D
  • SötétBarom
    Legörgetek 1944re vagy ilyesmi. Fasznak tartanak fel hülye kérdésekkel.
  • tigeroo
    mikor még nemvoltam 18 akkor kamuztam, mostmár beírom nyugodtan a valódit
  • HTS s3rg1nh00
    lusta vagyok,így általában csak az évet gördítem le,a többi meg január 1
  • Marci0115
    Más ok: mikor milyen kedvem van, van amikor csak gyors átfutom azt beirok valamit
  • Sir Quno Jedi
    Naná, büszke vagyok élemedett koromra, vazze!
  • Szavazó roBOT
    Elítéled a japán bálna-, delfinvadászatot? ==>> Valódi életkort adsz meg az interneten?
  • OrioN the S
    Igen és a k.anyáját mindegyiknek. Kár, hogy a Greenpeace és a Sea Sheperd csak lézerrel bohóckodhat meg hálót raknak a hajócsavarra... jobb esetben lékelnek :)
  • jhetedikj
    szeretem a bálnahúst és delfinhúst nyami
  • tenkenorman
    enyém ugyan ezt csinálta csak vakonddal, én mondom ha akkorák lennénk mint egy egér velünk is ezt csinálná.
  • Broafka
    szadista egy állat az, mi meg cirógatjuk :P
  • Fbn Lx
    nagyon durva, ahogy a macska játszik az elfogott egérrel.
    múltkor fél órán keresztül néztem. leszorította, a farkánál fogva feldobálta másfél méter magasba, ide-oda lóbálta, majd rátenyerelt(mancsolt), és nézte, ahogy piheg az egér vagy 150es pulzussal. és ezt fél óráig.
  • Broafka
    én is ezt akartam mondani. A csirke vágás ugyanígy van, lábközé, torkát elvágni, aztán fejre fordítani. Ezáltal tiszta lesz a húsa.

Czdano: azért mert nagyobb az állat, és hangosabban "sír" azért még ugyanúgy le kell vágni, hogy aztán finom pörkült legyen belűle.
  • Dzsini
    Nehéz kivéreztetni "humánus" módon az állatot... amíg pumpál a szív, addig gyorsabban ürül, egyébként pedig gyorsan alvadásnak indul. Annak pedig, hogy rengeteg vallásnak és meggyőződésnek része az, hogy vért, belsőséget semmilyen formában nem fogyasztanak, egészségügyi, természeti eredete van (jóval kisebb volt a fertőzés lehetősége, biztosabban lehet tartósítani a húst), vallásként pedig már nem kell benne rációt keresni, ez a szokás.
  • Czdano
    Úgy értettem hogy megtehetnék mindezt humánosabb módon is :/
  • Blum
    Valószínűleg azért nézik "tétlenül",mert nem akarnak éhen halni...
  • Czdano
    Nem. Csak kíváncsi lennék hogy az emberek ezt élvezik, vagy csak "hagyomány" az egész. Mondjuk akármi, akkor is szánalom..Nem értem az ott dolgozók miért nézik ezt tétlenül
  • Blum
    Ez most afféle költői kérdés?
  • Czdano
    Ennek van értelme?
  • 89
    pont most tiltották be Hollandiában
  • 0Fritz0
    A kóser vágás ellen senki sem tüntet? :)
    Annak pont az a lényege, hogy feltépett/felvágott torokkal hagyják kiszenvedni az állatokat.

Első videó.

Másik videó.

Mindkettő (+18), ha nem bírod a vért.
  • morcosqtya

• 89
    a kutya pedig a kicsi kínaiak számára
  • morcosqtya
    Ennek a célja az, hogy a macska jóllakjon, megváltozzon a hipotalamusának hormonszintje, ezáltal finomabb legyen a macska a kutyák számára.
  • Zoli007
    Én is hallottam már róla, de ez csak egy feltételezés. Lehet más oka is, pl. a macskák játékos állatok, lehet poénból teszik.
  • HöfEE
  • Czdano
    :DDDD
  • Broafka
    nem hiszem, de ez tényleg így van!
  • Fbn Lx

fákk jú, wérü!
  • DIESEL DOG #89821
    ma egyébként is túlzottan kipihent vagyok...

• Fbn Lx
    fákkin dólfííín!
  • commissioner
    Mi vagyunk a Föld legokosabb állatai. Ezért mi öljük a többi állatfajt, és nem ők minket.

Majd egyszer felfedezik bolygónkat az UFO-n érkező, nálunk okosabb "állatok", és akkor mi is megtudjuk, hogy mit éreztek a most lemészárolt csirkék, disznók, delfinek.

Evolúció, én így szeretlek...
  • 89
    Igen. Láttam a filmet, elképesztő mit meg nem teszünk (intelligens) állatokkal. A nemzetet magát nem tudom megvetni, mert sokszor nem is tudják, hogy az a halkonzerv amit éppen megesznek nem is halból készült. De a vezetésüket és a halászokat nem tudom megérteni. Egyszer már rábasztak: 1932-től 1971-ig higanyt engedtek a tengerbe csak mert meg akartak szabadulni tőle, csak hogy hatványozottan hat az emlősökre és ezt a delfinhúst zabáltatták a néppel. Aztán csodálkoztak a Minamata-kóron. ("Nem tudtak rendesen beszélni, érzékelni, nem láttak jól vagy épp nem hallották egymást. A szerencsétlenül járt betegek többsége még remegések és görcsök közepette különös pozíciókba is merevedett, őket hívták „lélegző fabábuknak".") Pár éve még az iskolások menza kajájában is szerepelt a "higanyos" delfinhús, szerencsére a film és pár tanácsnok javaslatára levették az étlapról.

Csak hogy extra profitokhoz jussanak, ráfogják a delfinekre és a bálnákra, hogy az ő hatásukra csökken a halállomány a tengerekben (és ezt szakértők nyilatkozzák), és ezért csökkenteni kell ezeknek a "kártevőknek" a számát. Hát ledöbbentem mennyire sötét is tud lenni az ember...mert nem ám a túlhalászat a hibás nem, hanem a kib@szott delfinek, megáll az eszem, 21.század.

Ilyen téren inkább élünk a "sötét" középkorban, mint hajdani elődeink...ők azt ették amit megtermeltek, felneveltek. Egyfajta kötődésük volt az állatokhoz és még a levágásuk is valahol emberibb volt, sajnálta az ember, de megtette, mert el kellett lássa a családját.

Ami ma már üzemi körülmények közt folyik az elborzaszt...Legszívesebben minden hipermarketbe a húsos pult mellé 100 centis tévéken közvetíteném az ott árult hús levágásának módját. Legfőbb ideje volna visszatérni a hagyományos gazdaságokhoz...sajnos ez ilyen mértékű túlnépesedés és elkényelmesedett életvitel mellett szinte lehetetlen.