127612
  • clio1616v
    ennél csak jobbat tudok
  • HTS s3rg1nh00
    bszn:)
  • Badoutseven
    ez olyasmi mintha kardoztak volna? :D
  • Lacee86
    Na, hát amelyik csaj csak így lepippant vkit egy buliban, az lehet h közvetlen előtted pár perccel pippantott le még 1-2 tagot, és utána a te bréd vette a szájába, Fúj... ://
  • tigeroo
    tudsz te ennél jobbat is:P
  • clio1616v
    én tuti nem hagynám egy srácnak
  • tigeroo
    cigit énis lejmoltam már részegen, egyszer be is szólt az egyik hogy ilyen szar csajozós szöveget se hallott még... de azért lepippantott :D
  • clio1616v
    a részegen kultúrált cigikérésre én is kíváncsi vagyok
  • McCartman
    persze , mivel biztos nem mertek nem adni.:D
  • 89
    magánszemély, csöves, cigányok...csak szóbeli viták
    mindig a másik, nem kötözködöm
    nem szólok vissza, elkerülöm vagy próbálok kompromisszumra jutni
    belekötni nem kötöttem, de cigit lejmolni sikerült részegen párszor, persze mindig kultúráltan
  • Lacee86
    Azért most kicsit csalódtam benned. :( Ez nem káromkodás, ilyet nem tudni...
  • KaBuTo666
    Szomszéddal.
    Hangos zene okára hivatkozva kihívta a rendőröket, de csak mert reggel kakas helyett a zeném ébresztette a fél utcát.
  • Metalmilitiakid
    Because its obvious :D
  • ffxi
    Szomszéd mért nincs a választhatók közül? :)
  • Freeda Krueger
    Kollégával volt már,de nem volt verekedés,szerintem ő volt a ludas.
    Nem.
  • clio1616v
    látod, neked is megy káromkodás nélkül, csak kellő motiváció kérdése
  • MR ME
    volt
  • Calver
    sajnos az im-net már eltűnt, de az utódja tárt karokkal várja érzékeny kis lelkedet.

de addig is visszarakhatnád a logód, hogy tudjam melyik hozzászólásokat ugorjam át olvasás nélkül, htx.
  • clio1616v
    a káromkodással sem hitelesebb
  • Lacee86
    Magánszeméllyel: egyszer egy köcsög részeg csávó minden előzmény nélkül belémkötött, kis verekedés lett, de semmi komoly. Szerencsére a baráti társasága, akikkel volt, megfékezték.
    Középiskolai oktatóval: egyszer úgy volt, h én voltam a hetes, és első órán be kellett írnom a hiányzókat. Volt 2 csaj osztálytársam, akik bejárósak voltak, és tudtam, h csak a szar idő miatt késik a vonatuk, hamarosan úgyis beérnek. Őket nem akartam beírni, erre kiakadt a tanár, én meg hiába magyaráztam neki, h mi a szitu. Utána éven ez a tanár ha már meglátott a folyosón, előre köszönt nekem. :DD
    Buszsofőrrel: buzi faszkalap állat... Felszálltam a helyi buszra, akarom lyukasztani a jegyem, de szar volt a lyukasztó, nem lehetett vele rendesen kilyukasztani. Erre elkezdett velem ordítozni az állat, h "azért adta anyád, h lyukaszd ki" meg ilyenek. A kurva anyját az ilyeneknek... :@
    Ellenőrrel: Debrecenben helyi buszon, este felszálltunk haverommal, mondta, h ilyenkor már úgy sincsenek ellenőrök, minek jegy... Hát 2 megállóval odébb jöttek... 2500 Ft, mind1. :/ Hát én voltam a hibás.
  • byzhouse
    vótmá
  • NEOreg3
    volt.
  • ocskoszilard
    magánszeméllyel volt, de nem vagyok kötekedős típus, vagyis mindig a másik a hibás, nincs értelme kötekedni, csak mert "nem tetszik a feje..."

más emberbe se szeretek belekötni, legfeljebb kocsiból ordibálok ki a bicajosokra, hogy ne az úton, húzás lefele a bicikliútra, ha már van
  • Zoli007
    Magánszeméllyel (olyan, akit nem ismertél korábban személyesen)
    A legutóbbi olyan volt, hogy egy öreg nyanya szórólapot osztogatott a városban, én meg reflexből mondtam hogy nem kell. Mire ő, hogy hogy képzelem, hogy vele úgy beszélek. Elküldtem a picsába. Nem kellett megverni szerencsére
    Mindig a másik a hibás
    Ez már csak természetes.
    Amit lehet kidumálok, de egy idő után verekedni kezdek
    Nem
  • gabesz012
    Magánszeméllyel (olyan, akit nem ismertél korábban személyesen).
    Eddig mindig a másik fél provokálta ki.
    Egyéb: a duma már nem volt elég, feljelentés lett.
    Nem.
  • chhaya #91234
    Ó dehogy, én nagyon békés természetű vagyok.
  • immovable
    Magánszeméllyel (olyan, akit nem ismertél korábban személyesen).
    Egyéb (kifejtem). Is-is.
    Amit lehet kidumálok, de egy idő után verekedni kezdek.
    Nem.
  • clio1616v
    nem
  • tigeroo
    Volt-e már konfliktusod ...?

Volt

Van jogalapja a konfliktusoknak, amikbe keveredsz? (én vagyok-e ludas?)

Természetesen mindig nekem van igazam

Hogy oldod meg a konfliktusaid?

Retorikai képességeimmel

Kötöttél már bele idegenbe?

Igenanyádba' (na jó, nem)

*szomi szmájli*
  • Büdös Bohóc
    a volt párod ex férjét mondhatnánk úgy is, hogy a volt párod akkori férjét, nem igaz? XD
  • clio1616v
    Volt sok konfliktusom, de csak olyan ami szükségszerű. Minden olyan konfliktust, ami felesleges azt elkerülöm akár hazugság árán is, szívesen feláldozom az őszinteségemet a nyugalom oltárán.

Magánszeméllyel, akit nem ismerek.
    Rendőrrel.
    Közterület fenntartóval.
    Volt párom ex férjével.

Mindig van alapja, mégpedig az, hogy már nem fér bele, hogy kompromisszumot kössek magammal a nyugalomért, így belemegyek a konfliktusba. Legtöbbször pont a nyugalom megléte váltja ki azt, hogy belemegyek egy konfliktusba. Törekszek az egyensúlyra minden helyzetben és nem mindig a nyugalom megőrzése a fontos mindenáron.

Tiszta logikával levezetem a problémát, mintha egy 3. fél szemszögéből kívülről nézném.

Igen, szívesen kötök bele idegenbe, ha úgy viselkedik, hogy az okot ad rá. Nem mindig van kedvem hozzá, inkább legtöbbször csak a lustaságom akadályozza meg, hogy konfrontálódjak.
  • Szavazó roBOT
    Jelenleg hány internetezésre alkalmas eszköz található az otthonodban? ==>> Volt-e már konfliktusod ...?
  • immovable
  • kifli
    vagyis 9 a tv-t kifelejtettm XD

Nemsoká lesz asus o!play media cucc is, akkor elérjük a bűvös 10-es számot :D
  • kifli
    8: 3 noti 4 telefon és 1 asztali gép
  • morcosqtya
    Ok. Így már összeáll a kép.. :)
  • Motoroj
    2-3
    3-4
  • tigeroo
    csak summázta a napi clio-aktát
  • immovable
    Nem, nem neked mnet.
  • morcosqtya
    Mert nem nekem szólt a "troll"?

(Egyébként nem bántanám Mogyit véletlenül sem, nem is volt célom.)
    Lehet, hogy rosszul jött le a poén de ha sértőnek érzi majd megkövetem magam. :)