127612
-
clio1616v #91259 ennél csak jobbat tudok
-
bszn:) -
ez olyasmi mintha kardoztak volna? :D -
Na, hát amelyik csaj csak így lepippant vkit egy buliban, az lehet h közvetlen előtted pár perccel pippantott le még 1-2 tagot, és utána a te bréd vette a szájába, Fúj... :// -
tudsz te ennél jobbat is:P -
clio1616v #91254
én tuti nem hagynám egy srácnak
-
cigit énis lejmoltam már részegen, egyszer be is szólt az egyik hogy ilyen szar csajozós szöveget se hallott még... de azért lepippantott :D -
clio1616v #91252 a részegen kultúrált cigikérésre én is kíváncsi vagyok -
McCartman #91251 persze , mivel biztos nem mertek nem adni.:D -
magánszemély, csöves, cigányok...csak szóbeli viták
mindig a másik, nem kötözködöm
nem szólok vissza, elkerülöm vagy próbálok kompromisszumra jutni
belekötni nem kötöttem, de cigit lejmolni sikerült részegen párszor, persze mindig kultúráltan -
Azért most kicsit csalódtam benned. :( Ez nem káromkodás, ilyet nem tudni...
-
KaBuTo666 #91248 Szomszéddal.
Hangos zene okára hivatkozva kihívta a rendőröket, de csak mert reggel kakas helyett a zeném ébresztette a fél utcát.
-
Because its obvious :D -
Szomszéd mért nincs a választhatók közül? :) -
Freeda Krueger #91245 Kollégával volt már,de nem volt verekedés,szerintem ő volt a ludas.
Nem. -
clio1616v #91244 látod, neked is megy káromkodás nélkül, csak kellő motiváció kérdése -
volt -
sajnos az im-net már eltűnt, de az utódja tárt karokkal várja érzékeny kis lelkedet.
de addig is visszarakhatnád a logód, hogy tudjam melyik hozzászólásokat ugorjam át olvasás nélkül, htx. -
clio1616v #91241 a káromkodással sem hitelesebb -
Magánszeméllyel: egyszer egy köcsög részeg csávó minden előzmény nélkül belémkötött, kis verekedés lett, de semmi komoly. Szerencsére a baráti társasága, akikkel volt, megfékezték.
Középiskolai oktatóval: egyszer úgy volt, h én voltam a hetes, és első órán be kellett írnom a hiányzókat. Volt 2 csaj osztálytársam, akik bejárósak voltak, és tudtam, h csak a szar idő miatt késik a vonatuk, hamarosan úgyis beérnek. Őket nem akartam beírni, erre kiakadt a tanár, én meg hiába magyaráztam neki, h mi a szitu. Utána éven ez a tanár ha már meglátott a folyosón, előre köszönt nekem. :DD
Buszsofőrrel: buzi faszkalap állat... Felszálltam a helyi buszra, akarom lyukasztani a jegyem, de szar volt a lyukasztó, nem lehetett vele rendesen kilyukasztani. Erre elkezdett velem ordítozni az állat, h "azért adta anyád, h lyukaszd ki" meg ilyenek. A kurva anyját az ilyeneknek... :@
Ellenőrrel: Debrecenben helyi buszon, este felszálltunk haverommal, mondta, h ilyenkor már úgy sincsenek ellenőrök, minek jegy... Hát 2 megállóval odébb jöttek... 2500 Ft, mind1. :/ Hát én voltam a hibás. -
vótmá -
volt. -
magánszeméllyel volt, de nem vagyok kötekedős típus, vagyis mindig a másik a hibás, nincs értelme kötekedni, csak mert "nem tetszik a feje..."
más emberbe se szeretek belekötni, legfeljebb kocsiból ordibálok ki a bicajosokra, hogy ne az úton, húzás lefele a bicikliútra, ha már van -
Magánszeméllyel (olyan, akit nem ismertél korábban személyesen)
A legutóbbi olyan volt, hogy egy öreg nyanya szórólapot osztogatott a városban, én meg reflexből mondtam hogy nem kell. Mire ő, hogy hogy képzelem, hogy vele úgy beszélek. Elküldtem a picsába. Nem kellett megverni szerencsére

Mindig a másik a hibás
Ez már csak természetes.
Amit lehet kidumálok, de egy idő után verekedni kezdek
Nem -
gabesz012 #91235 Magánszeméllyel (olyan, akit nem ismertél korábban személyesen).
Eddig mindig a másik fél provokálta ki.
Egyéb: a duma már nem volt elég, feljelentés lett.
Nem. -
Ó dehogy, én nagyon békés természetű vagyok. -
Magánszeméllyel (olyan, akit nem ismertél korábban személyesen).
Egyéb (kifejtem). Is-is.
Amit lehet kidumálok, de egy idő után verekedni kezdek.
Nem. -
clio1616v #91232 nem -
Volt-e már konfliktusod ...?
Volt
Van jogalapja a konfliktusoknak, amikbe keveredsz? (én vagyok-e ludas?)
Természetesen mindig nekem van igazam
Hogy oldod meg a konfliktusaid?
Retorikai képességeimmel
Kötöttél már bele idegenbe?
Igenanyádba' (na jó, nem)
*szomi szmájli* -
a volt párod ex férjét mondhatnánk úgy is, hogy a volt párod akkori férjét, nem igaz? XD -
clio1616v #91229 Volt sok konfliktusom, de csak olyan ami szükségszerű. Minden olyan konfliktust, ami felesleges azt elkerülöm akár hazugság árán is, szívesen feláldozom az őszinteségemet a nyugalom oltárán.
Magánszeméllyel, akit nem ismerek.
Rendőrrel.
Közterület fenntartóval.
Volt párom ex férjével.
Mindig van alapja, mégpedig az, hogy már nem fér bele, hogy kompromisszumot kössek magammal a nyugalomért, így belemegyek a konfliktusba. Legtöbbször pont a nyugalom megléte váltja ki azt, hogy belemegyek egy konfliktusba. Törekszek az egyensúlyra minden helyzetben és nem mindig a nyugalom megőrzése a fontos mindenáron.
Tiszta logikával levezetem a problémát, mintha egy 3. fél szemszögéből kívülről nézném.
Igen, szívesen kötök bele idegenbe, ha úgy viselkedik, hogy az okot ad rá. Nem mindig van kedvem hozzá, inkább legtöbbször csak a lustaságom akadályozza meg, hogy konfrontálódjak. -
Szavazó roBOT #91228 Jelenleg hány internetezésre alkalmas eszköz található az otthonodban? ==>> Volt-e már konfliktusod ...? -
-
vagyis 9 a tv-t kifelejtettm XD
Nemsoká lesz asus o!play media cucc is, akkor elérjük a bűvös 10-es számot :D
-
8: 3 noti 4 telefon és 1 asztali gép
-
Ok. Így már összeáll a kép.. :) -
2-3
3-4 -
csak summázta a napi clio-aktát -
Nem, nem neked mnet. -
Mert nem nekem szólt a "troll"?
(Egyébként nem bántanám Mogyit véletlenül sem, nem is volt célom.)
Lehet, hogy rosszul jött le a poén de ha sértőnek érzi majd megkövetem magam. :)