• Lacee86
    Magánszeméllyel: egyszer egy köcsög részeg csávó minden előzmény nélkül belémkötött, kis verekedés lett, de semmi komoly. Szerencsére a baráti társasága, akikkel volt, megfékezték.
    Középiskolai oktatóval: egyszer úgy volt, h én voltam a hetes, és első órán be kellett írnom a hiányzókat. Volt 2 csaj osztálytársam, akik bejárósak voltak, és tudtam, h csak a szar idő miatt késik a vonatuk, hamarosan úgyis beérnek. Őket nem akartam beírni, erre kiakadt a tanár, én meg hiába magyaráztam neki, h mi a szitu. Utána éven ez a tanár ha már meglátott a folyosón, előre köszönt nekem. :DD
    Buszsofőrrel: buzi faszkalap állat... Felszálltam a helyi buszra, akarom lyukasztani a jegyem, de szar volt a lyukasztó, nem lehetett vele rendesen kilyukasztani. Erre elkezdett velem ordítozni az állat, h "azért adta anyád, h lyukaszd ki" meg ilyenek. A kurva anyját az ilyeneknek... :@
    Ellenőrrel: Debrecenben helyi buszon, este felszálltunk haverommal, mondta, h ilyenkor már úgy sincsenek ellenőrök, minek jegy... Hát 2 megállóval odébb jöttek... 2500 Ft, mind1. :/ Hát én voltam a hibás.