127612
  • Pepsi Twist
    miért? más meg felessel kezd -.-'
  • panther112
    Nem fogyókúrázom, amikor tényleg komolyan vettem a futást, 58 kiló voltam (180cm mellé). Most 65-70 körül vagyok, attól függően, hogy melyik sportra helyezem a hangsúlyt. Egymás ellen dolgozik a két sport, mindkettőre más testfelépítés kell. MOndjuk már rég belátam, hogy nem lehetek sikeres egyikben sem, úgyhogy hobbiként űzöm mindkettőt. 10km futás kedd-csüt-szombat-vasárnap, maradék napokon pedig a kick-box. Ez biztosan egészségesen/fitten tart. Müzlit csak túrák alatt szoktam enni, vagy amikor végképp nincs időm, amúgy szerintem elég szar kaja. Nem szédülök soha, vagy ilyesmi.
  • Ability
    ... viszont azzal nem értek egyet, hogy jó módszer. Én rövid idő alatt akartam nagy eredményt, és nem bíztam semmiben sem, a legtöbbet meg akartam tenni, biztosra akartam menni. De így utólag látom, hogy tök felesleg volt ilyen szigorúan fogni...
  • Ability
    Én kizártam mindent, csak zöldséget ettem, nyersen vagy valami főzelékként, de csak zöldséget. De amúgy még a főzelékek is meg voltak válogatva, mert egyik dolog a rántás, a másik, hogy pl. a lencse és társai nem túl jók fogyókúrára. Ilyen hogy csoki szóba sem jöhetett. De amúgy ez az egyszerű része, mert az étrendet meg lehet szokni, ki lehet bírni, kis idő után nem is leszel éhes, nem is kívánsz meg mást, még ha előtted zabálják a mekis kaját akkor sem. A nagyobbik gond az az, hogy kevés kajától erőtlen leszel, viszont mozgás nélkül tartósan nem lehet fogyni. Én meg a mozgásban is kicsit szélsőséges voltam. :D De igazából sosem éreztem hogy nem tudom csinálni, vagy hogy meg kell állnom. Inkább az baszott fel, hogy sosem voltam kipihent, reggel úgy keltem ki az ágyból, hogy hiába aludtam mintha már két napja le sem feküdtem volna. Szóval erőtlen voltam, de nem a mozgásban mutatkozott meg, hanem inkább a közérzetben. Amúgy nagyon kellemes volt midnen reggel úgy ébredni, hogy szétmegy a lábad az izomláztól. :D
  • panther112
    Ma ennyit ettem, nem maradt ki semmi. Általában nem is nagyon szoktam ennél többet enni, csak ügyelek rá, hogy változatosan táplálkozzam, nem szerencsés kifogyni valami nélkülözhetetlen tápanyagból. Egyébként most van egy szembetegségem, ami miatt nem tudok futni (10km/nap) ezért is eszem kevesebbet, de amúgy sem szoktam nagyságrendileg többet. (3 után pedig semmit, mert késő délután vagy futó-, vagy kick-box edzésem van, oda pedig nem jó teli gyomorral menni, és kell 4 óra, mire kiürül)
  • F1re
    am hiaba szelsoseges ezek joh modszerek és ugy tod megoldani az ajulast hogy veszel sok csokit meg nezed miket tartalmaz szal nem ien twix meg sznikerszre gondolok hanem vmi müzliszelet v iesmi ezek jok mert igy nincs az hogy leesik a vércukrod azt elájulsz :D enni kell mindenkép
    bár én sose fogyoztam nem vok rászorulva remélem sose leszek de faterom viszont fogyozik szal tom mit csinal ugyan azt csinalta mint te nem evett semmit kb:D hanem néha evett csokit meg pufi kenyeret ..

meg azt csinalta hogy vett nagy csomagos pattogatott kukoricat es azt ette ha égett a gyomra mert aszonta az fasza neki bevált :D
    (ha vki beakar szolni a helyesirásom miatt az privátba tegye thx)
  • Ability
    ... és fél év alatt 50 kiló az teljesítmény? :D Amúgy szerintem nem fogyózik, mondta, hogy tudatosan táplálkozik. Amúgy meg annyira nem is hetetlen, mert amikor én csináltam, akkor én sem voltak éhes, ehhez is hozzá lehet szokni.
  • F1re
    aztakurva gratulálok akkor :O azert az a havi 8 kg nem kis teljesitmeny sok ember évi -8 kgnak is orul mar szal komolyan congratulation ! de vissza térve azt nem irta hozzá hogy fogyozik vagy ez a rendes kajája :D
  • Ability
    Ja, amúgy valaki nehogy elkezdje követni a példámat, mert én ilyen nagyon szélsőséges köcsög voltam, kurvára nem jó módszer, meg amúgy is mindig ájulás kerülgetett, de hát na... makacs vagyok. :D
  • Ability
    Én amikor fogyóztam, akkor napi kétszer étkeztem. Ebédre volt egy fél tányér főzelék, valami jó, kis tápértékű ... hmm... valamilyen káposzta pl. Természetesen rántás nélkül, sem olaj, sem liszt, sem semmi. Ételkeményítő, amitől igazából olyan állaga volt, mintha nem is lenne rajta semmi, mintha nyersen ennéd, csak "olyan lágy volt". :D Nagyon szar. Szóval ez volt ebédre, szerintem volt benne kb. max. 50 kalória. Volt vacsi este 5 órakkor, az meg ilyen zöldség saláta volt. Paprika, paradicsom, uborka ... meg ilyenek összeaprítva és abból egy fél kistányérnyi. Ezt nyomattam ész nélkül fél évig, és annyira keveset és olyan kis tápértékű dolgokat ettem, hogy havi 8 kilót fogytam tartósan, hosszútávban. Szóval én tudom mi az, amikor valaki koplal. :D
  • pyrohun #20741
    reggel sörrel kezdesz...
  • Pepsi Twist
    most mi oly hihetetlen ebben? az hogy átugrom a pékségbe?
  • Pepsi Twist
    azé vagy 40 kilós anorexiás emós köcsög...
  • F1re
    nebasz ? most ebbol kimaradt valami vagy neked telleg ennyi a napi kaja beviteled?
  • pyrohun #20737
    napersze...
  • panther112
    13:00 2 kifli, 1 zsemle, gombás rántotta olivaolajjal sütve
    17:00 2 db narancs
  • F1re
    :DDD

én nem kajolok vmi tudatosan de ez az átlag : ithon suli elott eszem 1 szenyát suliba eszem 3 mat suli utan ebéd 4-5 korul megint szendvicsek vagy ebéd maradék :D 8 korul megint kaja aztan még lefekvés elott is kaja :D na meg tápl kiegészitok is vannak du.
  • ba32107
    Bazmeg:D:D Te aztán egészségesen élsz hallod-e

Reggelire sör és csoki lol
  • Pepsi Twist
    Reggeli:

1 Pofa sör + 2 tábla milka

Ebéd:

Általában hamburger (nem burgeres vagy mekdonácos hanem rendes hamburger)

Vacsora:

mindig valami zsíros :)

ha meg ezen kívül eléhezek akkor átugrok a szomszéd pékségbe és veszek valami sütit

ennyi
  • ba32107
    Jaj én lehagytam a többi étkezést! :D Szal:

Piritós szalámival és sajttal, pohár tea (7:00)
    Egy száraz szendvics és pár korty víz (9:45)
    Rizsleves, paprikás krumpli, uborkasaláta, almalé, kinder bueno, víz (14:30)
    Szalámis kifli, tejföl, sajt, vajas kifli, kakaó (19:00)
    Danette joghurt (21:00)
    És kb 10 perc múlva még egy csoki :D
  • sweech
    mi az a fokszforsav
  • pyrohun #20730
    te mindig csak ilyen akármilyenes izéket eszel? :)
  • Carlos
    De az innivaló legalább egészséges!
  • NEOreg3
    elég válogatós vagyok, mondhatni az egészséges kajákkal (gondolok itt főleg a zöldségekre) nem vagyok valami jóban, így főleg csak egészségteleneket eszek immár 19 éve, de leszarom.

mai étlap:
    -Sajtos-magvas pogácsa (8 óra)
    -2 lekváros táska (8 óra)
    -2 kolbászos pontino (11 óra)
    -sonkás-gombás-sajtos omlett (12-13 óra)
    -krumplipüré fasírttal (20 óra)
    -fél liter tea és vagy 1 liter ásványvíz
  • Rundstedt17
    Nekem:Burn,kóla +2 kolbáxos kifli.
  • Rundstedt17
    Lol :D.Gyümölcsbe is van mindkettő:D.cukor:D.A kóla azért rox mert hizlal és nem e betűk miatt mert nincs bennük.egyesek a foxforsavat is felhozák de az fals dolog,olyan alapon a citromsav is rox
  • kas123
    Mai étkezés:
    -3 szendvics, vaj + szalámi (9 óra) utánna 1 táblás kitkat csoki :)
    -Borsóleves, sültcsirke + krumpli kis savanyúsággal + hozzá kóla, desszertnek mamám csokis sütije :) (14 óra)
    -sültcsirke + krumpli, kis savanyúsággal + hozzá kóla (18 óra)
    -szalámis kenyér (3db) hozzá kakaó utánna banán, körte + csokis süti(20 óra)
  • Scottt
    Ott a pont arra én is ügyelek, hogy ha lehet akkor Magyar legyen a termék(ez sok mindenben igaz,ruházkodás stb stb)
  • Pepsi Twist
    Hurka-Kolbász sült krumplival és savanyú káposztával + 2 üveg sör + desszertként 2db francia krémes :D
  • ba32107
    Mindenki írja be, mit vacsorázott ma. Én:

Egy parizeres kiflit kecsappal, hozzá egy kockasajtot és fél doboz tejfölt, egy vajas kiflit, és egy pohár kakaót.
  • David2
    konyhasónak is van E neve
  • banok
    Azt eszem amit akarok és nem érdekel miből van vagy milyen a tápértéke.
  • RIZLA
    viszont van benne foszforsav........
  • bardocz
    Na megnéztem.szerintem a glükóznak és fruktóznak van E neve,csak valamit rá kell írniuk,ami egészséges,legalábbis nem káros,és így tudja mindenki mi az,E-ben meg nem tudnák.
  • bardocz
    Szerintem meg a legtöbb kaja összetevőit fel lehet írni E számokkal,mert szinte mindennek van E neve.De amúgy megyek,és megnézem:D
  • Rundstedt17
    A kólába nincs e olvasd el.perxe ne a cba vagy tesco kólát ami festékből van
  • bardocz
    Most fogok füstlit enni,vajon mit pakoltak bele a gyárba?És a zsemlébe lesz kisegér?Esetleg a kecsap a vértől piros?És a kóla hozzá hány E van?Nameg a tuti,amit eszek,anyukám biztos biodolgokból csinálta,hogy jólegyen a picifijának,hogy lehessen biorobot,vagy jól mekhalok holnapra?A választ a következő epizódból tudhatják meg.
  • Benny04
    Azt eszek, amit megkívánok.
  • Pepsi Twist
    ápdételje az annyát a norbi...
  • Szabi84
    különösebben nem érdekel mit eszek, de a magyar termékek előnyben vannak