Én kizártam mindent, csak zöldséget ettem, nyersen vagy valami főzelékként, de csak zöldséget. De amúgy még a főzelékek is meg voltak válogatva, mert egyik dolog a rántás, a másik, hogy pl. a lencse és társai nem túl jók fogyókúrára. Ilyen hogy csoki szóba sem jöhetett. De amúgy ez az egyszerű része, mert az étrendet meg lehet szokni, ki lehet bírni, kis idő után nem is leszel éhes, nem is kívánsz meg mást, még ha előtted zabálják a mekis kaját akkor sem. A nagyobbik gond az az, hogy kevés kajától erőtlen leszel, viszont mozgás nélkül tartósan nem lehet fogyni. Én meg a mozgásban is kicsit szélsőséges voltam. :D De igazából sosem éreztem hogy nem tudom csinálni, vagy hogy meg kell állnom. Inkább az baszott fel, hogy sosem voltam kipihent, reggel úgy keltem ki az ágyból, hogy hiába aludtam mintha már két napja le sem feküdtem volna. Szóval erőtlen voltam, de nem a mozgásban mutatkozott meg, hanem inkább a közérzetben. Amúgy nagyon kellemes volt midnen reggel úgy ébredni, hogy szétmegy a lábad az izomláztól. :D