127612
-
Engem pont a dubstep idegesített benne egyedül, ki nem állhatom azt a stílust. -
Erdektelen mint minden hasonlo musor. -
nem érdekel, pontosan erről szól ez az egész, szórakoztatás, showműsor
ha csak az előadás alapján kellene dönteni akkor nem lennének különböző díszletek, koreográfiák csak lejátszanák a dalt és kész. de itt van tánc, különböző színek/fények, koreográfia, előadásmódok, ruhák... ez ilyen.
a borostás díva kinézete hozzáadott az extrém "élményhez", gondolom ez is tuti hogy hozott neki pár szavazatot az ingerszegény nézők között, mert amúgy tökre átlagos dalt adott elő szerintem.
kállai száma nekem bejött, a tempójával eléggé kitűnt legalább (ugye a dnb-s alap)
-
Összesen csak annyiban van igazad, hogy Kállay kib@szott képmutató. A családon belüli erőszakról énekel, közben eljárás folyik ellene testi sértés vétségében. -
Mit vársz egész hétvégén kötözködött.
A győztes undorító, Kállay száma jó volt. -
hugopareiros #117590 miért is? -
Sztem meg ha nem szóltál volna, bölcs maradtál volna. :) -
- Miért sír az osztrák nő?
- ???
- Mert férfi. :DDD -
hugopareiros #117587 "Kállay jól szerepelt, jó is volt a dala, úgyh ez legalább pozitívum."
Csak ne magyar színekben tette volna, mert én ezt nagyobb szánalomnak tartom, mint az osztrák transzvesztita szereplését.
Egy amerikai csávó, angol nyelvű számot énekel MAGYARország képviseletében...-.- -
kurvára leszarom -
Leszarom, leszarom. Immo a király. :) -
Felháborító, és szánalmas, h egy ilyen, nem csak hogy nyert, de egyáltalán szerepet kapott a médiában.
Kállay jól szerepelt, jó is volt a dala, úgyh ez legalább pozitívum. -
clio1616v #117583 de igen, csak az nem a vágyat, hanem az élményt fokozta
az extra helyszínektől és körülményektől nem kívántuk jobban a szexet, de jobb volt :) -
hugopareiros #117582 és soha nem is próbáltál ki semmilyen extra dolgot? -
clio1616v #117581 a szex ugyanolyan szükséglet, mint az evés ivás alvás - és egyensúlyban vagyok így nincs szükségem sem fokozni sem pedig csökkenteni az igényeimet ezzel kapcsolatban -
hugopareiros #117580 Remélem érzékeled az érvelésed erősségét: "igen is van olyan, csak nem kötöm az orrodra" :)
Azt megsúgom, hogy én is tudok pár befektetést, de egyik sem stabil, hanem változó hozamot hoz (ami az átlagmagyarpolgárnak inkább kockázat, mint extra bevételforrás). Legegyszerűbb felemlíteni a tőzsdézést. Remélem azért te ennél valami másabbra gondolsz, mert ennyi erővel a lottózást is tekinthetjük befektetésnek. Költsd rá azt a 7 misit mind ötös lottó szelvényekre, és ~285-szörös pénzt is szerezhetsz. -
Tudom, hogy mennyi két tisztességes mérnök fizetés, csak két mérnök ritkán van egy családban, mert kevés a női mérnök...
Az, hogy milyen befektetésem van kössem a te orrodra..? Hogyne... :) Még én is meglepődtem azon, hogy ennyire jól ment az az egy év. Mondom, nem ez az áltag. Az átlag a 6-8%. Az az év valamiért meglepően jó volt és csak az a befektetés. Egy másik alapom meg ezalatt kemény 0%-ot hozott ki. Ezért fut egyszerre több befektetés kisebb összeggel, az egyik csak hoz valamit. -
hugopareiros #117578 Mai kérdéshez:
Általában az egysíkú szex játszik szerepet, viszont néha fel kell dobni.
Ha romantika kell, akkor gyertyák - olajok - masszázs.
Ha izgalom kell, akkor azt általában a helyszínek hozzák (szabad ég alatt, kocsiban valahol...).
Egyszer volt, hogy éhes voltam közben ezért kaját is kellett csempészni a dologba ami különböző gyümölcsöket jelentett (leginkább szőlőt).
-
hugopareiros #117577 Ahha és mibe fekteted be a pénzed?
betét
itt 3.5% a legmagasabb
Persze berakhatod állampapírba (ceh :D), sőt berakhatod lakástakarékba, ami nagyobb kamatot ad, de nem pont az a lényeg hogy nem akarsz lakást venni? :D
Mutass nekem olyan konstrukciót amivel biztonságosan 15 hónap alatt 500ból 1.2 millát csinálsz.
"Aztán valahogy kihagytad azt, hogy egy lakásnál 10 év alatt hány festés és szervíz kiadás van, amit albérlet esetén nem én állok..."
Nem nem te állsz, ezért használod a 30 éves hűtőszekrényt ami nyáron 10 fok alá nem tud hűteni? Elég sarkított példát hoztam, viszont eléggé kétlem, hogy a főbérlőd A++++++++++ kategóriás cuccokat visz neked a lakásba, hogy neked ne kelljen rá költeni és 4k-s tv van a nappalidban amit a főbérlő rakott oda.
Tegyük fel, hogy a te főbérlőd ilyen...de a legtöbb, vagy maximum közösen az albérlővel összefogva fizeti ki a javításokat, vagy megemeli a bérleti díjat, vagy nem javítja meg... ;)
"A 14-15 millió egy üres 55 nm lakás ára Budán. Hogyan kerültek ebbe mágikus módon ingyen bútorok...?"
14-15 (vegyük a 14-et) millió egy üres lakás...amit 1 millióból az alap bútorokkal fel is töltesz és ott is a 7 + 8 ;)
Persze nem a 600 ezres biciklivel kell kezdeni.
"A saját pénzügyi tapasztalatom"
A te pénzügyi tapasztalatod ott megbukott, hogy azzal se vagy tisztában, hogy mennyi 2 tisztességes mérnök fizetés úgy, hogy te is mérnök vagy.
Nem akarok személyeskedni, de ennyire osztani a hülyeségről az észt...megőrjít.
Még egyszer azért leírom, hogy én is albérlet párti vagyok (de később tuti lesz saját lakásom/házam), viszont amiről te próbálod meggyőzni az embereket az bruttó hülyeség egészen addig, amíg be nem bizonyítod az ellenkezőjét (lásd 15 hónap alatt 500 ezerből 1.2 misi).
-
Tegyük fel, hogy a 7 misidet és a különbséget mindig beteszed a bankba 1 éves futamidőre ami 3% hozamot hoz.
És innen felesleges is tovább olvasni, mert ez nevetségesen alacsony kamat. Ennél még a legszarabb befektetesém jobban hoz. A legjobb tudod mit csinált? 15 hónap alatt 500k-ból lett 1,2 milla. Hej, ha nem 500k-t toltam volna bele. Az átlagosabb rövid lejáratú cuccaim is hoznak sokszor 6-8 hónap alatt 6-8%-ot.
Ezért mondom azt, hogy ökörség. A 3%-os hozam...? A brutális kamatvágások előtt az AXA-nál lekötetlenül többek kamatozott a pénz egy mezei folyószámlán...
Aztán valahogy kihagytad azt, hogy egy lakásnál 10 év alatt hány festés és szervíz kiadás van, amit albérlet esetén nem én állok...
A 14-15 millió egy üres 55 nm lakás ára Budán. Hogyan kerültek ebbe mágikus módon ingyen bútorok...?
A saját pénzügyi tapasztalatom azt mutatja, hogy ebben a tempóban 15 év alatt a lakás meg nem vétele kitermelheti a lakás árát vagy legalább felét 2/3-át és 15 év múlva 0 törlesztőre megveszed. Ha meg valami miatt költözni kell, akkor semmi gebasz nincs vele. A lakások nagy része ma eladhatatlan. Vagy túl ótvar minősége van vagy a nevetséges áron hirdetik meg, mert senki sem akar bukni rajta. Csak így meg kutyának sem kell. Mert az én véleményem az, hogy egy üres 55 nm-es lakás sehol nem szabadna, hogy 8-9 millánál többet érjen. Egyszerűen nevetséges az ennél magasabb ár. -
foreveralone -
Oké hülyék vagyunk, túltárgyalva, új kérdés van. -
hugopareiros #117573 "Ha most venné egy lakást úgy, hogy mondjuk lenne 7 millám, és csak a másik felére kellene hitelt venni, akkor mennyi ideig ketyegne a kamat és meddig szívnék vele...? Na, akkor addig a pontig miden kamat és törlesztés + az el nem költött 7 milla elég szépen fial."
Tehát van 7 milliód, kell még 8 hogy legyen egy lakásod alap bútorokkal.
8 misist 6-10 éves futamidőre fizetéstől függően be lehet vállalni.
otp 8 misi 10 év: havi 93 ezer
otp 8 misi 6 év: havi 136 ezer
lakásbérleti díj: 60 ezer ft (vegyünk egy alacsonyat)
_10 éves törlesztés_
lakásbérlés: 12*60*10 = 7 200 000 ft
törlesztő: 12*93*10 = 11 160 000 ft
éves különbség: 396 000 ft
Tegyük fel, hogy a 7 misidet és a különbséget mindig beteszed a bankba 1 éves futamidőre ami 3% hozamot hoz.
A 10. év végére 13 947 110 ft megtakarításod lesz.
Ezzel szemben:
A 10. év végére lesz egy lakásod amiben bútorok is vannak. Ami 7+8 millió = 15 millió ft
A különbség bő 1 millió forint a saját lakás vásárlás javára 10 éves futamidőre.
_6 éves törlesztés_
lakásbérlés: 12*60*6 = 4 320 000 ft
törlesztő: 12*136*6 = 9 792 000 ft
éves különbség: 912 000 ft
Itt is ugyanúgy betesszük a pénzt.
A 6. év végére 14 257 555 ft megtakarításod lesz.
Ezzel szemben lesz egy 15 milliót érő lakásod, ami ~750 ezer ft megint csak a saját lakás vásárlás javára.
Ez természetesen nagyon elnagyolt példa. Lehetett volna inflációt számolni, amortizációt, kauciót a lakásba és megannyi külön dolgot...
Viszont amit te mondasz, az teljes bullshit hogy mennyivel jobban megéri albérletezni, mert a kamatok és az el nem költött pénz...mert amint lejár a törlesztőrészlet ott vár téged egy lakás ami ellensúlyozza. -
600k-ból arra már biztosan nem telt. :) -
clio1616v #117571 de -
Nem leszel egy dzsuva sárhányó nélkül? -
clio1616v #117569 ez így van, de akkor miért csóválod a fejed? neked nincs rá szükséged nekem van, esetleg jobban tisztában vagy vele, hogy mire van szükségem, mint én?
a bikeomat nem 1 évre vettem és a cipőmet sem, feleslegesen akadsz fenn -
Számtalan. Röplabda, szimulátor, katonai repülés mostanában éjszakai fotózás, de ezek összesen nem kerülnek annyiba sok éves átfutásban sem, mint a bringád...
Én pontosan az a fajta ember vagyok, aki ritkán vesz valamit, csak akkor, amikor kell. Akkor viszont kb. leszarom az árát. Ha kell vagy szükségem van rá, akkor megveszem. Viszont mi szükségem van egy 50k-s cipőra meg 600k-s bringára...? Az égvilágon semmi... -
Kollegám is ilyen mila közeli bringákkal tolja, de haverjának aki félprofi van kétmilás váza is. Én kocsira sem szánnék ennyit... :D -
Jaaaaaaa, hogy a csilivili miatt ennyi. Az más. Kár hogy "szvarovszki kristály"-okkal nincs kiverve... :DDD -
clio1616v #117565 max. ha az erdőben leszednek róla
neked van valami hobbid? amit komolyan veszel, amibe beleásod magad, amire nem sajnálod a pénzt - hacsak nem a spórolás az, akkor nem értelek miért csóválod a fejed ilyesmin -
clio1616v #117564 Lunarglide 5 ID, kemény talppal rendeltem és egyedi színben fekete felső és fehér talp -
A pontos címet sajnos nem tudom valahol a Bécsi út, Kiscelli utca, Tímár utca háromszögben. A fotót megkérdem, de a tesóm lehet, hogy nem tartaná etikusnak más lakását mutogatni a netem. Majd megkérdem. -
Továbbra is csóválom a fejem. Amatőr szinten röplabdázom és és a spéci cipőm került 35k-ba. 2000-es évek eleje óta csak "deszkás" cipőt hordok, mert a legtöbb más cipő hossz/szélesség paramétere szar. Ezek tartósak, sokmindent elviselnek. Ebből sem volt 30k feletti még soha.
Bringa...? Egyetem alatt az esti (este 11+) röpi edzés után én is azzal jártam haza meg most már melóba is évek óta. Tavalyig heti szinten 200km-t tekertem minden héten, de ehhez nem kell 600k-s bringe. Egy 17 éves montim van, ami mindig kap valamit, ha szüksége van rá. Új hajtásláncot, felnit, ami kell. Két dolog eredeti rajta, a váz és a kormány. Mire a frászkarikának kell 600k-s bringa..? Mit tud az, amit egy 60k-s nem...? Ezen felül fasza lehet, amikor ellopnak tőled egy ilyet. Nekem mákom van, de anyámnak Miklóson 20 év alatt már vagy 3 bringáját vitték el... -
Namost 30k körül kapsz nike air pegasus-t, akinek az nem elég, az fura ember, mert a profi öttusázók, triatlonisták stb. ajánlják (és használják). Még engem is bír, tartós túrafutó cipő. -
clio1616v #117560 mióta főzöd a pizzát? azt sütni kell -
clio1616v #117559 egy finom basmati rizs kurkumával el is készülhet annyi idő alatt :) -
clio1616v #117558 én kíváncsi lennék a fotókra, de elég, ha nyomsz egy google street linket
Albérletem itt van és 80ezerért bérlem garázzsal, kertésszel.
Ennyiért itt válogatni lehet, milyen sarokkádat akarsz. -
clio1616v #117557 a többi hozzászólásod se volt hülyeség :D -
clio1616v #117556 a legfontosabb dolgokat említettem
kaja, az amiből a tested van, ezt viszed be, hogy felépítsd magad és ez az amitől működik a tested mint rendszer, korábban írtam a kfc és itt lehurrogtak páran, arra azért van szükség, mert lehet nem a legegészségesebb kaja, de finom és nem engedheted meg magadnak, hogy egy számodra finom kaját megtagadj magadtól
bicikli nekem egy hobbi és második körben egy mozgási forma a futás mellett, természetesen autóval közlekedek és nem biciklivel - nem fogok összetákolt 60ezres szerkezettel tekerni
tavaly vettem egy megfizethető Meridát, ami 2012-es modell így egy 100assal olcsóbb volt a listaáránál + alkudtam hozzá egy 50ezres cipőt
A jó cipőt nem kell magyaráznom egy egyedi Nike ID 60ezerbe kerül. Egy lábam van azon járok szintén nem engedhetem meg magamnak, hogy az Auchanból öltözzek fel.