127612
  • kastil
    Egyenesen önfejű vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem.

• oO VinyuS Oo
    Általában csak az észérveknek hiszek de van hogy az érzelmeim is befolyásolnak.
  • xxxpaulxxx
    Csak észérvekkel vagyok meggyőzhető.
  • Dick Riddick
    Többen vannak, mint amennyien jelölték. :)
  • Dick Riddick
    :D
  • morcosqtya
    LOLZ...
    szivesen megismerném azt az 5 szavazót...
  • Scottt
    Csak észérvekkel vagyok meggyőzhető.De ha meg nagyon rám akarnak tukmálni valamit akkor meg már dacból se^^
  • PesSim
    Nah jó, ez most megint feltétel (meg kedv) függő nálam :D
  • angelslie
    Bizonytalan vagyok általában, mások ötletét is meghallgatom és úgy döntök, de irányítani nagyon nem szeretek, ezért inkább másokat támogatok.
  • chhaya #57350
    Önfejű vagyok. A kedvemet könnyű elcseszni, de ha a fejembe veszek valamit, akkor "csakazértis".
  • kids
    Olykor sajnos marha befolyásolható vagyok, olykor meg önfejű. Az önfejűség pártján állok amúgy, ésszerű keretek között.
  • Katarina 60
    Önfejű vagyok.Amit egyszer a fejembe veszek,azt véghez is viszem.
    Van aztán mikor jól döntök, van mikor rosszul de mindenért csak magam okolhatom.A születési jegyem: Kos.Lehet ez az oka az önfejűségemnek ?
  • RS
    "Egyenesen önfejű vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem."
  • byzhouse
    1 idióta barom vagyok,megyek fejem után :)
  • extramagascsaj
    Csak észérvekkel vagyok meggyőzhető
  • zsutyesz
    A fontos kérdésekben szilárd a véleményem, de egyéb esetben ráhagyom a többiekre.
  • Barnabyka
    Mások érvei nem érdekelnek, de ha az érzelmeimre hatnak, az nagyon befolyásol.

Élő példa a napjaimból:

Én nagyon szeretek Debrecenben élni a környezetemmel is kiválóan megvagyok elégedve. DE! Nemrég elhagyott a barátnőm, és így megfordult a fejemben, hogy belevágok egy nagyobb kísérletbe és 1évre kimegyek Franciaországba. Részletezni nem szeretném, de közeli barátok ismerősök erre olyan módon reagáltak, hogy teljesen elbizonytalanodtam.
  • MR ME
    csak észérvekkel...
  • [HUN]FaTaL
    Csak észérvekkel vagyok meggyőzhető, de nagyon-nagyon nehezen.
  • tigerbácsi

de csak nagyon nehezen.
  • SötétBarom
  • Dick Riddick
    Persze, a józan ész azért sokat számít. Nem mindegy hogy análra akarnak rávenni vagy arra hogy vegyél meg egy könyvet. :)
    De ezt azért elég jól le lehet modellezni egyszerű példákkal is. Egy baráti társaságban sokan nem arra a helyre akarnak menni ahová te.
    Egy önfejű ember tesz a többiekre, ha nem tudja elérni hogy vele menjenek a többiek, elmegy egyedül. Egy kevésbé önfejű ember megtesz mindent amit tud, de ha minden kötél szakad a többiekkel tart. A kompromisszum-kész embereket meg lehet győzni észérvekkel, a befolyásolhatóak pedig leginkább csak hátulról figyelik a vitát.
  • immovable
    Önfejű vagyok, s nehezen vagy csak nagyon sokára ismerem be, ha tévedek, de ettől függetlenül is van benne hajlandóság a véleményem megváltoztatására hibák beismerésére.
    A 3. pont érzelmi része nem érdekel/nem jellemző, valamint az utolsó sem igaz rám, a többi pontból pedig csak bizonyos részek jellemzők rám, így nem skatulyáznám be magam egyikbe sem. Tehát üres szavazás. :)
  • efti
  • PesSim
    Akkor nekem nincs alaptermészetem :D

De én nem tudok mindenhez ragszkodni, sőt van mikor nem is akarok. Azonban ezt nem jelenti azt, hogy nem tartanék ki bizonyos dolgok mellett.

Van amikor egy csokival rá lehet venni a rosszra és van amikor több millióért sem tennék meg valamit.
    Én így értettem :) (bár lehet hogy rosszul :D)
  • Dick Riddick
    Igazság szerint teljesen mindegy. Az alaptermészet határozza meg a reakcióink irányát.
  • Dick Riddick
    A fontos kérdésekben szilárd a véleményem, de egyéb esetben ráhagyom a többiekre. Bár sokszor hallom vissza hogy mennyire önfejű vagyok.

• Lacee86
    Az a baj, nem szeretek nagyon kilógni sehonnan, aztán ha magamtól döntök vmit, és azzal mondjuk nem a többséghez tartozom, akkor elgondolkozom a dolgon újra. Ez nem olyan jó dolog, de ez van. Bár mostanában kicsit mint ha javulna a helyzet. :)
    Amúgy sztem sem a túlzott önfejűség, sem a nyámnyila befolyásolhatóság nem jó. Vhol a 2 közt kéne megtalálni a középutat, ami meg elég nehéz.
  • PesSim
    Üres szavazás

Attól függ, hogy mi az amivel/amiért/amire befolyásolnak.
  • somdav95
    Egyenesen önfejű vagyok. Amit egyszer a fejembe veszek, azt véghez is viszem. -->egyetlen ember tud rám hatni, a volt barátnőm, amúgy szarok mindenre:D
  • 0Fritz0
    Nem is tudom... szerintetek melyiket válasszam?
  • zsutyesz
    Nincs, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.

• PesSim
    Nincs, minden nap bekapcsolom, mert kocka vagyok.

és viszem magammal a notit, mint más a telefont :)
  • Petka
    Többnyire be van kapcsolva, de a nap nagy részét munkával, a maradékot meg vagy sulival, vagy asszonnyal, vagy haveroknál töltöm. Szóval leginkább este használom, illetve éjszaka halk zene szól.
  • Casillas
    A Purci és társa kérem mindent tud!
  • REPS0L
    nekem minden nap megy, mer este filmre alszok el ami gépen megy, reggel sosincs időm kikapcsolni, du meg úgyis használom.
  • chhaya #57323
    Mostanában minden nap bekapcsolom, mert vagy óravázlatot vagy szakdogát írok... illetve tőlem messze lakó emberekkel ez a legjobb (és legolcsóbb) kapcsolattartási mód. De már most nagyon kezd herótom lenni attól, hogy a napjaim háromnegyedét gép előtt töltöm... A közelébe sem fogok menni egy jó darabig, ha végre letudom a kötelezőimet.
  • DIESEL DOG #57322
    Vannak olyan napok, amikor nem kapcsolom be...

Ritkán, de az is megesik hogy több napig be sem kapcsolom.
  • BB7
    Mikor lesz, a: "Volt olyan nap, amikor kikapcsoltad..."
    Mert akkor tiszta lelkiismerettel a sohára nyomnék! [Áramszünet nem számít]
  • 89
    van...amikor elutazok...vagy barátnőmmel/haverokkal vagyok egész nap