127612
-
Tied se jobb ne aggódj
-
Fbn Lx #64151 szar -
Mi a baj a logómmal?
-
nem kérdeztelek -
Fbn Lx #64148 engem speciel a logód zavar, mégsem cseréled le
panaszunk ugyanannyira jogos -
Nem kimondottan, de nem zárnám ki a lehetőséget. -
Cat 02 #64145 Supernaturalos logo-val még szép :D -
Igen hiszek benne, én magam is az vagyok -
Dean Winchester #64143 Igen, léteznek ilyen dolgok is. -
Mást is kitalálhatnál már, mert ez: Uncsi.
-
ez vicces volt?
ja nem -
De rád nincs tudományos magyarázat
-
Igen, léteznek ilyen dolgok is. -
Nekem valahogy nyugtatólag hat. -
Igen, léteznek ilyen dolgok is. -
wildebeest #64135 nem vagy tisztában a szó jelentésével szobatudóskám.
"Paranormal is a general term that describes unusual experiences that lack a scientific explanation, or phenomena alleged to be outside of science's current ability to explain or measure. Notably, paranormal phenomena also lack scientific evidence, as detectable but not well explained phenomena such as dark matter or dark energy are not commonly called paranormal." -
Igen, léteznek ilyen dolgok is.
-
HUmanHunter #64133 Nem kimondottan, de nem zárnám ki a lehetőséget.
-
Szerintem zavaró ez a nagyon kék skin és olvastam itt, hogy mást is zavar, de ízlések és pofonok. -
Ebben igazad van, és részemről a téma lezárva. -
Szerintem eddig ez a legjobb. Ezek szerint nem vagyok a többségben. -
Olyan feületet nem csinált senki még, ami mindenkinek tetszene. Ennyi. Ha megint lecserélnék, akkor más sírna.
Tényleg nem lehetne ezt abbahagyni? -
Természetesen elismerésem, hogy csinálod.
Ha már átvetted a felsorolásomat:
1.Azért vagyok itt, mert kíváncsi vagyok, de nem hiányozna nagyon, ha nem lenne.
2. A kötözködésem inkább poén, de sokan elismerték már, hogy van alapja. -
Nem kimondottan, de már soxor történtek velem apróbb dolgok, amiket nem tudok hova tenni. Nem 1x volt már, h eszembe jutott egy szó vagy kifejezés, és a következő pillanatban ez a szó került egy könyvben, újságban a szemem elé, vagy pont ezt a szót mondták a tv-ben. (nem "a", "az", "egy" stb. szavakra kell gondolni persze :) )
A másik, h néha a számok elképesztőek. Legutóbbi vizsgára mikor tanultam, folyton a 77-es számot firkálgattam. A vizsgán 77 pontom lett...
Vagy még1 konkrét példa, ez a legbutább. Egyik éjjel rosszul aludtam, hajnalban felébredtem. Eszembe jutottak verssorok, rímek stb. (Nem röhög! :D) De ilyen viccesek, amik velem történtek, és amiket iwiw lapra fel lehet tenni. Mondom ezeket nem hagyom veszni, lefirkantom őket, hátha jók lesznek vmire. Felcsaptam az asztali naptáram tök véletlenszerű helyen, h a hátulsó üres részre írjam fel a cuccot. Le is firkantottam, ok. Másnap nézem: van a versben 2 sor, ami 1 csajra vonatkozik, aki bejön nekem. Mit ad Isten, a felírt részletek pont a naptárnak azon lapjára került, amikor van a csaj névnapja. Ez még nem is olyan nagy dolog. De ha a lapot megnézem, úgy h ugyebár átlátszon, akkor észrevettem, h ez a 2 sor HALÁL PONTOSAN a csaj névnapjának rubrikája mögé került. Egy vessző ki nem lóg belőle, egy vessző bele se lóg másik sorból... Beleborzongtam, komolyan mondom... Mekkora esélye volt ennek... -
"Nem, mindenre van tudományos magyarázat." -
Nem tom... talán :D -
Attól, hogy valamit nem értünk, még nem biztos, hogy nincs. Viszt attól, hogy ismeretlen nem lesz paranormális.
A vízzel és fagyásával plusz hőtágulását sem értjük pontosan. Akkor a víz is paranormális, mert minden más ismert anyagtól eltér? Nem. Szimplán egy különleges valamit, amit nem értünk. -
Több oka lehetséges annak, hogy kezdelek unni:
1. Mindenkinek van magánélete, munka, suli, stb.
2. Egyedül én fejlesztem ezt a cuccot anélkül, hogy fizetnél érte, ingyen, ezer másik, fontosabb meló mellett. Szóval ha egyszer azt mondom majd, hogy nincs időm folytatni, akkor természetesen nem fogom az engedélyedet kérni. ;)
Mellesleg gőzöd nincs a jövőbeli tervekről, lesz majd a szavazáson egy előhozható overlay beállító panel, ahol lehetőség lesz majd az eddigi összes született skin közül választani minden felhasználónak egyedileg. -
Abi uzent, hogy tegnap durva volt a buli es uton van haza Kambodzsabol.
Mai kerdes:
Mikor az emeriseg folfedezte, hogy a tehen tejet ad, tulajdonképpen mi utan kutatott?
-
Nekem a mostani tetszik a legjobban :) -
Nem igaz, hogy egyeseknek semmi sem jó.
Speciel nekem jó volt az előző, az azelőtti és a mostani is. -
Több oka lehetséges:
1. Nem tudnak választani a 90% fölötti kérdésekből.
2. Dolgoznak ezerrel az új skinen, természetesen megint anélkül, hogy megkérdeznék a véleményünket és így megint olyat raknak össze ami a többség szerint okádék. -
Ma nincs kérdés?:O -
-
Copy nekem is légyszives(: -
Na! =D -
Ha tényleg érdekel akkor röviden elmondom privátban, hogy mi a helyzet. -
szavazni? isten őrizz. dehogy szavazok!