Nem kimondottan, de már soxor történtek velem apróbb dolgok, amiket nem tudok hova tenni. Nem 1x volt már, h eszembe jutott egy szó vagy kifejezés, és a következő pillanatban ez a szó került egy könyvben, újságban a szemem elé, vagy pont ezt a szót mondták a tv-ben. (nem "a", "az", "egy" stb. szavakra kell gondolni persze :) )
A másik, h néha a számok elképesztőek. Legutóbbi vizsgára mikor tanultam, folyton a 77-es számot firkálgattam. A vizsgán 77 pontom lett...
Vagy még1 konkrét példa, ez a legbutább. Egyik éjjel rosszul aludtam, hajnalban felébredtem. Eszembe jutottak verssorok, rímek stb. (Nem röhög! :D) De ilyen viccesek, amik velem történtek, és amiket iwiw lapra fel lehet tenni. Mondom ezeket nem hagyom veszni, lefirkantom őket, hátha jók lesznek vmire. Felcsaptam az asztali naptáram tök véletlenszerű helyen, h a hátulsó üres részre írjam fel a cuccot. Le is firkantottam, ok. Másnap nézem: van a versben 2 sor, ami 1 csajra vonatkozik, aki bejön nekem. Mit ad Isten, a felírt részletek pont a naptárnak azon lapjára került, amikor van a csaj névnapja. Ez még nem is olyan nagy dolog. De ha a lapot megnézem, úgy h ugyebár átlátszon, akkor észrevettem, h ez a 2 sor HALÁL PONTOSAN a csaj névnapjának rubrikája mögé került. Egy vessző ki nem lóg belőle, egy vessző bele se lóg másik sorból... Beleborzongtam, komolyan mondom... Mekkora esélye volt ennek...