127612
  • immovable
    Várjál a paksi atomerőmű még nem is volt.
  • Molnibalage
    Éééééééés megött a magyar. Ha nem értesz valakivel egyet akkor lehülyézel és felsőbbrendű módon ignorálsz. Kiváló módszer...

Mellesleg nem én írtam le, hogy a jenkik és xy...
  • tenkenorman
    valahol az első és második között vok
  • tenkenorman
    azt a gyereket szopatni fogják amíg él. a férfinek f@sza, a nőnek pinája van. így helyes, éljenek együtt de saját gyermekük ne legyen.
  • OrioN the S
    ok! eljen amerika! szarok ra! szarok rad! mar az is valami, hogy a melegekbol kiindulva amerikanal lyukadtunk ki.... de hat kell valami amin felhuzod magad es ledegradalo modon pofazol.

tudjuk, hogy kurva okos vagy es orul neki mindenki. sztar vagy!
  • Molnibalage
    Persze ez fordítva is igaz. A kettős mérce inkább a lenti példán látászik. Túl sok magyar büszke az általános műveltségére holott az már egyre inkább csak egy szűk rétegre igaz és semmi haszna nincs jóformán...

Az meg különösen vicces, hogy nagy arccal kijelentei, hogy 10-ből 10, de a feltételekre nem is gondolt.

Akkor ezek után meglkérdezném, hogy ki a barom? Nekem kijut az a szerencse, hogy hobbimból kifolyólag ausztráltól kezdve jenkiig, indiaitól,izraeli, német, olasz és angol emberekkel az orsztrákok és norvégokkal bezárólag együtt dolgozom és dolgoztam másokkal. Nincs nagy különbség, nem népektől függ, hogy ki a bunkó és ki nem. 20-tól 6x éves korig vannak emberek a csapatban.
  • Rundstedt17
    "Mellesleg felteszek 10 egyforma kérdés az USA-ról, aztán nyomd le a jenkit."

Mondom én kettős mérce
  • Molnibalage
    És akkor mi van? Én meg fogadok, hogy ahol minőségi munkát kell végezni, ott a jenki többször győzne és elérné célját. Nekem ez a fontos, nem holmi vetélkedők.

Mellesleg felteszek 10 egyforma kérdés az USA-ról, aztán nyomd le a jenkit.
  • autoszimulator
    Szóval nálunk a zsidók és németek adják az észt. akkor nézzük, kik is szerinted az igazi ősi amcsi lakosok? és őket milyen díjakat kapnak épp? Ez alapján megítélni egy ország érdemeit....

Randa, primitív sutyerákok? Váltsál baráti kört, másszál ki a wow karakteredből, és lehet rájössz, hogy nincs teljesen igazad. Ha meg mégis, a nagy amerika tárt karokkal vár, és itt senkinek sem fogsz hiányozni. Felsőbbrendűségi érzésed így is megvan, ennyiből látszik, kedves túlművelt fővárosi sutyerák ;)
  • Lacee86
    Elutasítom, egyszerűen azért, mert teljesen bizarr és abszurd... Két azonos nemű "szülő"?? Szerencsétlen gyerek nem fogja érteni a dolgot, teljesen eltorzul az értékrendje, a képe egy családról stb. A megbélyegzésről már ne is beszéljünk, h mások hogyan mutogatnának rá... Én nem kétlem, h tudnának szeretni egy gyereket, h megadnának neki sok mindent, törődnének vele, de egyszerűen akkora kárt okoznának a gyereknek, amit nem lehet helyrehozni.
  • OrioN the S
    En egy szoval se mondtam, hogy mi olyan tokeletesek vagyunk es ezert Amerika bujjon el mellettunk :\ Csak volt szerencsem olyanhoz aki azt hidte, hogy itt mentesul a torvenyek alol, mert "de en amerikai vagyok" es meg hasonlo szituaciok.

Es igen.. a magyar egy irigy, rosszindulatu, elegedetlenkedo nep viszont fogadok, hogy egy vetelkedon ahol 10 amcsi es 10 magyar van egyforma kerdesekkel ott a magyar gyozne. Vagyis szerintem nagy az eselye, hogy igy lenne.
  • OrioN the S
    azok vagyunk :) de mi bevallaljuk.
  • Flammius
    Ha az amerikaiak beképzeltek, primitívek és buták, akkor a magyarok mégis hol vannak??? Megmondom: a béka segge alatt se. Amit ez az ország fel tud mutatni, az néhány zsidók/németek által szerzett Nobel-díj. Ha egy magyarnak mégis sikerül valamit összehozni 200 évenként, akkor arról meg kiderül, hogy Bécsben nevelkedett... Kalap szart nem érne ez az ország, ha nem lett volna a folyamatos kulturális/etnikai beáramlás nyugatról. Hozzátehetjük, hogy így se ér túl sokat, mert randa, primitív sutyerákok lakják 85%-ban, akik mind az hiszik, hogy ők szarták a spanyol viaszt, de 3-ig nem tudnak számolni, illetve a beszédkészségüket egy izmosabb csimpánz is felülmúlja. Vidéken a helyzet még siralmasabb...

Nemrég meghirdettem egy wow karaktert, úgy 15-20 email-t kaptam 2-3 napon belül. Kettő, azaz kettő ember tudott értelmes mondatokat helyes magyarsággal írni. A maradéktól ilyeneket kaptam: "Háj, mennyibe adod a mage-dat!"
    És ma ez jópofa, trendi, stb. Ma sikk ostoba parasztnak lenni. Na ennyit erről az országról!
  • tommygear
    Nem, mert egy gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van.
    Csak azért nem helyeslem, mert a gyerek örökké meg lesz bélyegezve.
  • Molnibalage
    Értem. Akkor meg nem értem, hogy mit pattogtok, az elmúlt 8 év fényében mi a legnagyobb gaéjok vagyunk. Hurrá.
  • OrioN the S
    hat azert ott is voltak furcsa dolgok a valasztasnal.
  • stationx
    2 évet éltem kint "kicsitval pontosabb képpel rendelkezem arról, hogy milyen egy átlagjenki"
  • stationx
    egy ország vezetői mindig olyanok mint akik megválasztották őket. ergo amilyenek a vezetők olyan a nép is.
  • autoszimulator
    engem nem érdekel a történelmük, sőt senki történelme nem érdekel. engem a jelen érdekel. a vezetők sem érdekelnek, akkor azt mondtam volna, hogy a vezetőket utálom. de nem. több ismerősöm, sőt rokonom él már kinn, néhány pár éve, van aki ott született, és egyszerűen látom rajtuk, mi lesz velük. Beilleszkedtek...
    De alapból nem értem, hogy képzeled el az egészet? Attól, hogy azt mondom, utálom az amcsikat, nem jelenti azt, hogy mindet megvetem, leköpném. De amikor látod, hogy idejönnek a fiatal németek, teleszarják a balatont, széthányják az étteremek előtti placcot, kiabálnak, kötekednek. Ekkor kérjem el a nevüket, és írjam ide, hogy ezt meg ezt utálni kell?
    Az, hogy ha te látod azt, hogy valaki utál egy népet, és arra gondolsz, hogy ezzel az egész országot, annak minden lakosát elítélem, semmi amerikai dolgot nem tűrök meg körülöttem, rosszul gondolod. Nekem az emberek felfogásával van gondom, és az egész világképükről, melynek a közepén ők állnak. És hogy ezt a vezetőség erőltette beléjük, vagy miként jutottak ide a történelem során, leszarom.
    Kollektív utálatról szó sem volt, de ha tudsz jobb szót erre, akkor várom. Nem szimpatizálok velük? Ellenszenvesek? Ezt mind mondhatnám.
  • OrioN the S
    Nem az egbol szedtem, hanem tobbszor tapasztaltam es nekem is van kint ismerosom. Kanadaba is.

szerk: ugy beszelsz, mintha szaros korunk ota ismernel mindenkit...

Mondtam en, hogy nincs? Most amerikarol volt szo es azt is hozzafuztem, hogy vannak kivetelek.
  • Molnibalage
    Nem tudom, hogy honnan vesztek ilyen. Mivel nekem éltek kint rokonaim 25 évet kicsitval pontosabb képpel rendelkezem arról, hogy milyen egy átlagjenki. Igen, van ilyen is. És bukó magyar szerinted nincs?
  • OrioN the S
    en azert nem csipem, mert el vannak szallva maguktol... pl. idejon utazas celjabol es azt hiszi, hogy mindenki terdreborul, mert o amerikai. tapasztaltam is ilyet... persze biztos vannak kivetelek.

plusz sokuk primitiv es buta.
  • Molnibalage
    Ki mondta, hogy tisztelni kell őket? Én azt nem értem, hogy egy népen hogyan lehet kollektívan utálni. Én legfeljebb a vezetőiket tudom. Minden népben van annyi szarházi, hogy lehet utálni őket.

Akkor utáljam az egész világot? Atyaisten...
  • Molnibalage
    Nem, nem vagyok szerelmes. Egyik nép irányába sem viseltetek általános érzelmekkel, mert

ad.1 Részben történelmük miatt utálják őket egyesek. Viszont a vezetők és nem a nép hozta azokat a döntéseket.

ad.2 Ezek legtöbbször igen régen voltak. Sem a döntéshozók, sem az őket megválasztók nem élnek már.

Ennyi erővel utálom a magyarokat, mert a kalandozások szorán végigrabolták és dúlták fél Európát és a Honfoglalás sem teadélután volt...
  • immovable
  • Rundstedt17
  • Rundstedt17
    Minden topicban feltűnően USA szerelmes.....Indoklás nélkül kettős mércével mér mindig az amcsik javára,pl:2 világháború topic.
  • autoszimulator
    ezt a legkönnyebb mondani, akkor indokold azt, miért olyan hú de jó hely amerika, miért kell őket szeretni, tisztelni?
  • Molnibalage
    Te nagyon el vagy tájolva..
  • SötétBarom

Ez az alapvető hozzáállásom. Persze lehet olyan eset, ahol jobb egy gyereknek két meleg szülővel, mint árván - de ha van hetero pár is, aki örökbe fogadná, akkor nyilván előbb adnám nekik. Egyszerűen természetellenes. A házasságuk nem zavar, kapják meg szépen az összes ezzel járó kiváltságot, de a gyerekvállalást nem kéne erőltetni.

Amúgy sem utálom őket, mindenki azt csinál amit akar :)
  • 0Fritz0
    A gyerekeknek is joguk van vidám, játékos szülőkhöz!

• autoszimulator
    Nos kb el is mondtad a lényeget, hogy mi is amerika, és mégis mire is annyira büszkék. hogy kire gondoltam? nehéz megfogalmazni, maradjunk annyiban, hogy amerikai állampolgárokra, és akkor egy kicsit hasonló általánosítást használtam, mint a cigányokra itthon, hogy mindet utálni kell, de azért pár normális is akad.
    Az meg, hogy miért utálom őket, nem fejtem ki külön, több helyen volt már vita erről itt SG-n is, nem kívánok újat nyitni, úgyis van aki számára amerika az álom, számomra egyáltalán nem. Legfőbb gond talán, hogy amit ott a vezetők hirdetnek, hogy amerika a világ ura, a legtöbb ottani ember ennek tudatában él. És ami talán még rosszabb, hogy bizony sok szempontból tényleg ők a világ urai...
  • Sickness
    Ahogy érzed.
  • Molnibalage
    És mirét utálod az amcsikat? Esetleg definiálnád, hogy ez kiket takar? Mert olyan, hogy amerikai, olyna igazából nincs is. Mert ott van már kínaiaktól, mexikóin keresztül a hagyományos WASP rétegik mindenki és egyesek szeritn a másik nem is igazi amerikai. Vagy az indiánokat utálod? Mert a szó szerinti értelemben ők az igazi amerikaiak...
  • Molnibalage
    Zseniális érveléstechnika. Akkor, ha nekem megy hülyék nem szimpatikusak, akkor nekik utalhatom ki a kötelet?
  • immovable
  • OrioN the S
    nem zavar, leszarom csinaljak csak nem helyeslem. sajnalom a gyereket. ennyi ^^ a melegek meg addig a pillanatig nem zavarnak sot dumalok is vele amig nem probalkozik be.

aki meg oltozkodesi stilus(hatarokon belul...), borszin miatt kinevet, kibeszel valakit a hata mogott az buta.
  • autoszimulator
    Érdekes kérdés, alapból nem ítélném el, mert azt gondolom, aki eddig eljut, hogy a körülményes örökbefogadási procedúrát végigviszi, az komolyan gondolja, és lehet, hogy normálisabban felneveli azt a gyereket, mint sok heteró szülő.
    De ugyanakkor egy olyan csicska országban, mint a miénk (már bocsánat, de ez van), nem lenne esélye a gyerekeknek. Utálom amcsikat, nem kérdés, de náluk ez az egész azért működik, egyszerűen el tudják fogadni a más embereket. Nálunk? Más bőrszín, más öltözködési mód, vagy akár meleg pár, és már röhögnek a háta mögött, kibeszélik, és ez csak a jobbik eset... Egyszerűen mi magyarok annyira, nem is tudom milyenek tudunk lenni... És nemtudom ezt mire lehet fogni, nem hinném hogy a rossz létre, nem hinném hogy a cigány bűnözésre.
    Régen azt hittem, azzal nyugtattam magam, hogy ez az egész világra igaz, kurvulnak az emberek, leszarják egymást. De aztán ahogy külföldön láttam, azért ez nem teljesen így van...

LEgfőbb kérdés mindig is az volt, te, mint sikeres heteró ember, miért zavar téged az, hogy az a pár meleg ember hasonló neművel csinál mindenfélét? Miért? Nem akarom én védeni a melegeket, mert én sem értem, pl egy női test élvezetét hogy lehet lecserélni egy férfiéra, ott azért annyira nem illenek össze a "dolgok", de mindegy is ez. Az a legjobb, hogy a legtöbb férfi azt hiszi, ott egy meleg, akkor az ki fog kezdeni velem. Pedig ahogy azért láttam eddig, válogatósabbak a meleg, mint néhány nő...
    És a legfontosabb kérdés, attól, hogy az örökbefogadott gyereket egy meleg pár nevelt fel, téged MIÉRT zavar, miben változtatta meg a gyereket, egyáltalán miért más ettől a hozzáállásod? Jobb az, akinek például az apja verte az anyját meg az egész családot? Akit egy szülő nevelt? Ahol lopásra kényszerül a gyerek ha enni akar? Ugyan...
  • PesSim
    A gyereknek anya és apa szerepére egyaránt szüksége van.
  • extramagascsaj
    Elutasítom, egyéb okból.

Megértem őket, hogy szeretnének gyereket...és sokszor biztosan még jobb szülők is tudnak lenni, mint egyik-másik hetero pár...de azért egy gyerek nem feltétlenül jó,ha ilyen mintát lát...mert nem ez a természetes.