Flammius#65221
Ha az amerikaiak beképzeltek, primitívek és buták, akkor a magyarok mégis hol vannak??? Megmondom: a béka segge alatt se. Amit ez az ország fel tud mutatni, az néhány zsidók/németek által szerzett Nobel-díj. Ha egy magyarnak mégis sikerül valamit összehozni 200 évenként, akkor arról meg kiderül, hogy Bécsben nevelkedett... Kalap szart nem érne ez az ország, ha nem lett volna a folyamatos kulturális/etnikai beáramlás nyugatról. Hozzátehetjük, hogy így se ér túl sokat, mert randa, primitív sutyerákok lakják 85%-ban, akik mind az hiszik, hogy ők szarták a spanyol viaszt, de 3-ig nem tudnak számolni, illetve a beszédkészségüket egy izmosabb csimpánz is felülmúlja. Vidéken a helyzet még siralmasabb...
Nemrég meghirdettem egy wow karaktert, úgy 15-20 email-t kaptam 2-3 napon belül. Kettő, azaz kettő ember tudott értelmes mondatokat helyes magyarsággal írni. A maradéktól ilyeneket kaptam: "Háj, mennyibe adod a mage-dat!"
És ma ez jópofa, trendi, stb. Ma sikk ostoba parasztnak lenni. Na ennyit erről az országról!