• autoszimulator
    Érdekes kérdés, alapból nem ítélném el, mert azt gondolom, aki eddig eljut, hogy a körülményes örökbefogadási procedúrát végigviszi, az komolyan gondolja, és lehet, hogy normálisabban felneveli azt a gyereket, mint sok heteró szülő.
    De ugyanakkor egy olyan csicska országban, mint a miénk (már bocsánat, de ez van), nem lenne esélye a gyerekeknek. Utálom amcsikat, nem kérdés, de náluk ez az egész azért működik, egyszerűen el tudják fogadni a más embereket. Nálunk? Más bőrszín, más öltözködési mód, vagy akár meleg pár, és már röhögnek a háta mögött, kibeszélik, és ez csak a jobbik eset... Egyszerűen mi magyarok annyira, nem is tudom milyenek tudunk lenni... És nemtudom ezt mire lehet fogni, nem hinném hogy a rossz létre, nem hinném hogy a cigány bűnözésre.
    Régen azt hittem, azzal nyugtattam magam, hogy ez az egész világra igaz, kurvulnak az emberek, leszarják egymást. De aztán ahogy külföldön láttam, azért ez nem teljesen így van...

LEgfőbb kérdés mindig is az volt, te, mint sikeres heteró ember, miért zavar téged az, hogy az a pár meleg ember hasonló neművel csinál mindenfélét? Miért? Nem akarom én védeni a melegeket, mert én sem értem, pl egy női test élvezetét hogy lehet lecserélni egy férfiéra, ott azért annyira nem illenek össze a "dolgok", de mindegy is ez. Az a legjobb, hogy a legtöbb férfi azt hiszi, ott egy meleg, akkor az ki fog kezdeni velem. Pedig ahogy azért láttam eddig, válogatósabbak a meleg, mint néhány nő...
    És a legfontosabb kérdés, attól, hogy az örökbefogadott gyereket egy meleg pár nevelt fel, téged MIÉRT zavar, miben változtatta meg a gyereket, egyáltalán miért más ettől a hozzáállásod? Jobb az, akinek például az apja verte az anyját meg az egész családot? Akit egy szülő nevelt? Ahol lopásra kényszerül a gyerek ha enni akar? Ugyan...