441
Segítség! - csajozós problémák
  • Looooser
    igen mondjuk ez sem egy hátrányos nézőpont mert ha csúnyán szakítotok akkor még több éven át elkell viselnetek egymást...
  • Looooser
    hát ezt kikell tapasztalni figyeld meg hogy csinál-e más srácokkal is ilyet ha nem akkor megpróbálkozhatsz
  • Firerock
    szvsz osztálytársal nem szabad járni...
  • Looooser
    jah ez az... és akkor még a fiúknak nincsenek érzéseik
  • gabo91
    Ha már itt vagyok...

Mitcsinálnátok olyan osztálytársal akivel jóban vagytok, kb baráti szinten. (nem vagy szemetesláda) néha mintha közeledne éreztetné hogy akar valamit, (de lehet hogy csak ilyen a stílusa) de én meg parázok aztán nem igazán akarok/merek lépni... nehogy pofára essek...

(tudtommal szabad a csaj)
  • Dragooon #156
    egyébként az sem árt majd, hogy ha látod a suliban, köszönsz neki. ha másra nem futja.. ^^
  • gabo91
    aha meg a "bocsi, de nem akarok tőled semitse"...
    kb.olyan érzés mintha ha pofámba vigyorogna és "k****a a***d, amugy hogy vagy"
  • gabo91
    Igen igy van ez sajna... szar kezdésből ez lessz... :(
  • Unreal1942
    Nem hiszem mert régen volt már 18 éves csajom :D
  • Looooser
    jah ilyen már nállam is volt a végén az jött ki belőle hoghy "legyünk csak barátok" - a legszemetebb mondat ami létezik...
  • gordon 24
    Ez igy van!! Ezért irtam hogy talán elönyöd származhat belőle. Ugyan akkor lehet azzal lesz vége az egésznek!
  • dragon11
    Erre való a vipera, meg a boxer xD

Na jó ez vicc volt, sztem felejtsd el..
  • capt Davy Jones
    Üdv mindenkinek!

Soha, de soha ne légy olyan csaj lelki szemetesládája, akitől akarsz valamit! Nem egyszer jártam már pórul így, hallgass rám.
  • kemszi2
    te vagy a pasija a csjank?
  • Unreal1942
    Semmit!
    Keress mást magadnak mert még bajod esik
  • F1re
    igy van de en pl ugy csinaltam hogy eloszor irtam neki uzenetet aztan elkertem az msnjet stb de am igazad van !
  • F1re
    :D felre erted en neked csak azt mondtam hogy ennyi vagy is hogy igazad van :)

#64 honnan tod hogy szeretem a dnb-t ?:D nevem ?
  • gordon 24
    Szerintem ugy csináld mint eddig. Legyél a legjobb barátja.. Ha a sráccal bajban lesznek te leszel a lelki szemetes amiből talán elönyöd származhat.. De itt ki kell várni.. És mivel én is paliból vagyok nagyon de nagyon tudnék utálni egy olyan embert aki elhapolja elölem a nőmet.. Erre meg figyelj:D
  • Looooser
    hát idáig ezek elfogadhatóbb 5letek mint amiket suliban kaptam(küldjek a pasira tar kigyurt verőlegényeket és csapassam agyon-de ez nem megoldás)szóval teperjek mint e güzü? megoldható
  • Scottt
    Lentebb írtam privbe nmsn címed elküldöd akko ottpróbálok segíteni..

Looooser:Háát ha nem ismered a pasiját akko próbáld megelcsaplizni az orra elől a csajt.Túl fiatalok:D:D
  • HF
    Ha a csávója milliomos akkor felejtsd el. Ha egy kigyúrt izomagy akkoris. Viszont ha egyik sem, akkor legyetek együtt minél többet, és előbb-utóbb te leszel a szimpatikusabb neki...
  • wordsworth
    ha ilyeneket elmond neked, akkor valszeg barátnak tekint :) szoval max megdugod járni már nem fogtok.. jön másik vonat :)
  • Looooser
    akkor somebodi nekem is seggitsen már van egy velem 1 idős csajszi (18)azt van egy 30 éves csávója, de a cinkirudi az hogy tudom hogy bejövök a csajszinak meg hát a csajszi is nekem meg tökjól elvagyunk 2-esbe, és hát nem igazán akarnak szakítani,amikor meg elkezdtünk beszélni nagyon úgyy állt a helyzet hogy szétmennek.. de végül nem...a legnagyobb para hogy elkövettem a lehető legnagyobb hibát... bele estem mint vakló a szakadékba -és ezt nem kellet volna míg semmi sem fix-
    mit tegyek hogy labdába rúgjak a 30 éves muksó mellet????
  • Kanál
    há megmondod neki hogy hé,te. tetszel.
    annyira nem bonyolult ez mint ahogy hiszik itt sokan :o
  • kemszi2
    hívd el valamerre kettesben
  • Firerock
    nekem senki más nem segít?:(
  • Dragooon #135
    lehet h írta már ezt más, de most nem olvastam végig plusz 100 új üzenetet, de..
    szerintem ne kérdezz rá arra, hogy szeret-e táncolni..

nyilván szeret, hisz egy csomó táncos képe van.
    szvsz ha azt írod neki, hogy "láttam, hogy szeretsz táncolni", egy fokkal jobb.de végül is ez csak az én véleményem ^^
  • kemszi2
    iwiwn ugye azt lehet látni is hogy elolvaste e a leveled vagy már ki is törölte.
    De sztem nem való hozzád egy 18 éves csaj.
  • wordsworth
    Igazából egy kuva nagy gond van... aki itt próbál segítséget kérni az alapból luzer :) már boccs... Mire vannak a haverok, meg a sörözések? pcdeni a csajt felejtsed el, az hogy 16 vagy talan nem is lenne annyira gáz.. de tapasztalatod a nők terén.. hát nemsok :) próbálkozz fiatalabbakkal, akik szintén tapasztalatlanok, illetve 2-3 év múlva nem kel fórum, hogy csajozzál :) Ez az iwiw-es meg msnen dolog meg alapból szánalom. Oda kell menni és beszélni vele :) Egész másképp fog rádnézni, mint ha 'nem merek a szeme elé állni inkább pötyögök MSNről'... Ha meg elutasít akkor mivan? de most komolyan Kiröhög mindenki vagy mi? A szart inkább elkönyvelik, hogy nem vagy fatökű :)
  • dragon11
    Istenem, ezt elsütötte egyik haverom, és 2éve együtt vannak.
    Egy másik is elsütötte, szóba se áll vele..és bánkódik :D szal csak úgy csináljátok, h meg van az esélye hogy bejön, lehet h nem..
  • HF
    Egyébként ő picit máshogy adta elő, az öccsével küldetett egy picit enyhébb levelet a csaj húgának, és utána elkezdett magyarázkodni, hogy bocsi, neharagudj, stb... Csak elsülhet ez kicsit másképp is
  • HF
    Ezt egyik kedves barátom is eljátszotta, igen jó csajt szedett vele fel Lehet nekem is ki kéne próbálnom
  • pinnacle
    Ezt ird:

"Csá leszopsz? "

Ha válaszol akkor lehet ráfogni hülye öcsikére, unokatesóra stb.
    Onnan már nem sok:)
    Mennyi buta csajt lehet ezzel hülyiteni, édesistenem:ASdasd
  • Unreal1942
    Add meg a linkjét majd én bepróbálom és elmondom, hogy sikerült :P
  • HTS s3rg1nh00
    az meg pláne,h.tegnap lépett be utoljára
  • ScarY MAN
    ha összejött a csaj , linkeld be neki ezt a forumot

am vicc de en is neten szedtem ossze a mostani baratnom ^^
    mondjuk en csak magamat adtam es mikor jonak lattam felhoztam a talitémát és hát már egy ideje egyutt vagyunk :)
  • daneszbaby
    Ez már siralmas.Írjá neki valamit azt csá.
    Nem is tom mit akarsz egy nálad idősebb csajnál.Na mind1
  • bardocz
    ne öt percenként üzengess neki bazz,arra nem gondoltál,hogy nem egész nap gép előtt ül?
  • kemszi2
    bár az hozzá tartozik hogy aznap szinte egész naőp együtt voltunk.volt hogy többen voltunk.aztán elmentünk sétálni ketten.ott elhülyéskedtünk,elbeszélgettünk,aztán este a film közben elkaptam XD
  • kemszi2
    nem tudom milyen film volt:Daz első 15perc után már nem sokat láttam belőle XD