Segítség! - csajozós problémák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
kellene egy kis segítség,( és te talán tudnál nekem segíteni ) de egy kicsit hosszú, úgyhogy jobb lenne, ha nem itt írnám le neked, hanem pl.: msn-en ( - msn címem -)
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Az utolsó mondat nem kell, kicsit határozatlanságot tükröz szerintem, azt meg nemsok csaj díjazza. Elég egy rövidke mondat elõször, aztán majd eldönti, bár szerintem msn-re felvesz majd. Esetleg írd oda az msn címed, ne kelljen neki keresgetni<#vigyor2>#vigyor2>
Nem tûnik különleges természetûnek, sem elvontnak, hogy nehéz legyen közös témát találni.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
kellene egy kis segítség,( és te talán tudnál nekem segíteni ) de egy kicsit hosszú, úgyhogy jobb lenne, ha nem itt írnám le neked, hanem pl.: msn-en. Segítesz?(fontos lenne)
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Szia!
Csak arra gondoltam, jó lenne veled beszélni, mert szimpatikusnak tûnsz, és szeretnélek jobban megismerni, ha lehet. Tudom, már jó sokszor beszélhettem volna veled, de eddig még sosem jött össze.
Szia
Deni
9.G
De még mielõtt bármit is tennél, gondolj bele, hogy ha idén érettségizik akkor jövõ ilyenkor hol lesz? Bár még fiatal vagy, nem tudom mennyire tervezel hosszú távra. 😊
Szeretsz táncolni? mert ahogy elnézem a képeidet elég sok olyan van közte, ami a tánccal kapcsolatos, és az alakod is jó, szal. gondolom sokat szoktál táncolni, ugye?
Nincs kedved msnen beszélgetni?
erre úgyis válaszol 😄 azt másold be ide😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
.: mobilize.hu :.
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Lehet hülye kérdés, de idõsebbnek nézel ki a korodnál?😄
ennyi!
szeretsz táncolni?
milyen zenére szoktál táncolni?
De ez így elsõ üzire túl sok kérdés szerintem, hülyének fog nézni. Kezd egyszerûbben 😉