441
Segítség! - csajozós problémák
-
Nauron #201 kocsmmaa?? talponálló rulez:DDD -
#200 lol:D -
pinnacle #199 suicide -
#198 Szvsz nem sőtt:)Van akinek pont az jön be:) -
#197 kövér csajt kell keresni -
#196 legyel buzi -
#195 Én még fiatal vagyok, de félek ha már idősebb leszek, akkor nem fognak a lányok velem szóba álni, mert dagadt vagyok:'(. Mit tegyek? Ugyan úgy szóba állnak velem, vagy fogyjak le?:'( -
Jacky #194 Firerock! Baliboynak tokeletesen igaza van! Hivd el valahova csak siman, mozi v. akarmi. Aztan majd kialakul, csak sokat beszelgessetek.
Ki fog derulni, hogy hogyan is all hozzad.
Probalj meg nem gorcsolni, tovabbra is add onmagad. -
Jacky #193 Jagumo adatlapja: 14-18 év között ..... lol -
#192 pffffff.....ilynen 18 éves emerkék ide irnak?? ott már probléma van :DDDDD -
#191 Menekülj!!! Fuss amíg megteheted. :)) Ilyenekkel nem szabad foglalkozni. Vagy alapból *ülye, vagy még egy kis éretlen liba. Hány olyan csajt ismertem akik 18 évesen náluk jóval idősebb pasival kezdtek... pff.. szánalom. 'Persze ezek azután nagyon hosszú, tartós kapcsolatokká alakultak.' :)) Nem érdemes meggebedni utánna. Az ilyen megveretés témát meg nagyon gyorsan felejtsd el. Sokkal de sokkal többet ártana az ügynek mint használna. -
#190 Bakker... Ember, te célegyenesben vagy. Miben kell még segíteni? Hívd el randizni amit csak 'találkának' kell álcázni. Mozi, sétálgatás, esetleg vmi szabadidős kikapcsolódás amit együtt lehet csinálni stb... Ha amúgyis jóban vagytok akkor valszeg nem fogja hihetetlen váratlanul érni a dolog és belemegy. Aztán később a találka(ák) alatt úgy is kiderül minden előbb utóbb. De csak így a semmiből semmiképpen ne állj elé és mond meg a dolgot, hanem minimum vmi randis körítés legyen. -
#189 Vagy, ahol ki lehet ülni a szabadba, hoznak piát, és van élőzene. :) -
#188 ha fejlemény lesz akkor írd meg... -
#187 Elviheted koncertre. :) -
#186 nálam és b.nőmnél működik :) szval sztem nem para :) -
#185 hát ez rohatt értelmes kérdés volt -
#184 szerintetek egy csajnál az probléma lenne,hogy nem vagyok hajlandó semmiféle diszkóba menni,mert az ottani "zenétől" meghalok,és inkább kocsmát választom?
[meg még befigyel F1,bicó de ez a kettő nagyon] -
#183 hát pont ez a probléma ezt kéne megpróbálnod -
#182 menet közbe beugorhattok és hozhattok nekem is -
#181 nem fog menni :D pont nem ez a fajta vagyok
-
#180 haverom csajozós szövege :"jösz baszni vagy baszol jönni?"...eddig még nem jött be nkei de miért?:D -
Kanál #179 az csak akkor baj ha balfaszság társul hozzá ;| -
Kanál #178 alkohol? mikor, melyik kocsma? :D -
#177 Egy darabig nincs változás nálam, aztán egyszercsak átlépem a menyiséget és akkor meg már túl nagy lessz az önbizalom... ami megintcsak probléma :) -
Kanál #176 nekem természetből akadóan hatalmas az önbizalmam, úgyhogy csak másoknak tanácsolom :D -
#175 igen z is kell hozzá
-
Nauron #174 aloha alkesz:D -
#173 partyarcok topik :DDD -
Nauron #172 2sör+3feles:) -
Kanál #171 5 rövid ^_^ -
#170 egó növelés szeresd magad és hitesd el másokkal is... -
#169 önbizalomhiányból fakadó problémára mi a megoldás? ^^ -
#168 ez igaz.(tapasztalat) -
#167 hát igen ezért IS necces a dolog... -
#166 tetszik, meg valami gyengébb érzelmek, de nem vok szerelmes (szerencsére).
A dolog komplikált mivel a barátnőjével akartam még anno 2,5éve járni aztán ugye öszzehaverkodtunk ugy hogy ő a szemetesládám. Ezzel a csajjal is jóba vagyok (vele nem tudok olyan bizalmasan beszélni mint a másikkal, ez remélem igy is marad mert nem akarom h szemetesládám legyen) Ha lépek akkor gözöm sincs mit hogyan, meg hogy egyáltalán kockáztassak-e. Ha most baráti szinten vagyunk akkor ezt nem akarom egy kellemetlen állapotra felrudni. És ilyen kipakolgatos dolgot ezért lenne veszélyes csinálni. Valami olyan kéne ami ha nem jön be akkor nézhet ki ugy minta nem gondoltam volna komolyan a dolgot. (pl. mint lentebb irták hogy: "leszopsz?" stb) Bár ez a duma meg a hasonlok nem az ő esete. Max. bunkonak tartana csak...
-
#165 az megvolt a tavalyin XD -
Kanál #164 persze hogy nem
osztálykiránduláson kell elkapni őket, az orgia jegyében ;D -
#163 Tetszik, szerelmes vagy bele?Ha igen, és látad rajta, akkor mondd meg neki ...max azt mondja hogy nem lehet kösztetek semmi, akkor mi van?A többiek asszed röhögni fognak rajta?^^ én nem hiszem.. -
F1re #162 szerintem oszt tarsal ne jarj de ha van ra alkalom tugdmeg:D