148
http://kuruc.info/r/34/22145/
-
Emmegki #108 Nem a génjeiben van, a kultúrájában. De azt kiskorában magáévá teszi már. -
#107 szerintem emg a cigány génjeiben igenis benne van a lopás. Engem már egész kis cigány is próbált meg kirabolni, de azt még valahogy el tudtam rugdosni a közelemből :D -
#106 te vagy kurva mázlista:D -
#105 háát.. ez jó kérdés. én már így csatlakoztam be :D -
#104 Csak tudnám, hogy jutott a topic a délvidéki magyar mészárlásból a cigányozásba... -
#103 a kettő közül valamelyik :D
vagy te lehet nem is cigányokkal beszélsz hanem bányász magyarokkal XD -
#102 Akkor vagy neked nincs szerencséd, vagy éppenhogy nekem van :D
A lényeg: A cigány ugyanúgy embernek születik, mint mi. Ugyanaz a faj, neki sincs a génjeiben a bűnözés, a cigány nem úgy lop, ahogy a pitbull harap. Nem ösztönből. És ez az amit sokan nem látnak be sajnos. -
Miskolc88 #101 ilyenek a cigányok(tisztelet a kivételnek,ami nagyon nagyon kevés van :S) -
#100 én sokkal "beszélgettem" már és valahogy egyre rosszabb lett a véleményem róluk. Volt egy amelyikről azt hittem hogy a haverom, az konkrétan kipakolta a táskám amíg hazavittem kocsival. Volt egy pár amelyk meg kikapott a kocsimból, mert hangos és nekik nem tetszik. Itt nálunk a környéken is nap mint nap van baj a cigányokkal. A magyar már fél lemenni a térre, mert mindíg ok nélkül belekötnek. Múltkor egy nekitolatott itt a ház előtt a parkoló kocsimnak, és jött erre az egész család, hogy fizessem ki a kárt. Hogy gondolom én hogy a parkolóban parkolok?? Természetesen rendőrt hívtam és kaptam egy kedves megjegyzést hogy kinyírják a családom. Én akárhány cigánnyal találkoztam eddig (igen sokkal) mind a patkány és a csótány szintjén mozgott!! -
/topik -
#98 Ebben a 15 pontban van néhány jó ötlet. De most nem azon vitatkozunk (legalábbis én), hogy milyen az életstílusuk, mert bizony rengeteg bűnöző van közöttük, nekem leginkább azzal van bajom, hogy az emberek nem ismerik őket, mégis úgy beszélnek az egész rasszról mintha az összes utolsó senkiházi lenne, és irtani kéne őket (ezt ti mondjuk nem mondtátok, de nekem van pár ismerősöm, aki ezt gondolja a cigányokról, pedig nem ismer egyet sem), pedig ezek egyedi esetek (vagy inkább helyi esetek). Ez nem genetika, nem bűnözőnek születnek. -
#97 A Tomcat nevű "bohócot" idézve:
Nem szélsőséges - cigányellenes, hanem szélsőségescigány-ellenes.
Magyarán ha lerí róla, hogy "szélsőséges" (magyarán olyan mint a nagyon nagy többség, ezt pedig szinte azonnal le lehet szűrni, egyszerűen öltözetből, viselkedésből), akkor nem kezelem egyenrangú állampolgárként.
Ha meg nem olyan, észre se veszem valószínűleg, hogy etnikumhoz tartozik, mivel elég sok ember jár szoláriumba manapság és ők is barnábbak. Ennyi, ha nem akciózik, úgyse bántja egy nácibácsi se, mivel alig akadnak az országban (persze szeretik elhitetni az emberekkel, hogy sok van...).
A körülményekről meg annyit tudok, hogy volt nekünk egy bár elég szegényes, de tisztességes faluhálózatunk itt Magyarországon, ma meg már cigánytöbbségű a java, ahol gyerekgyártásból élnek. -
#96 Ezt így nem lehet kijelenteni, hogy a cigányok bántalmazzák a magyarokat. Vannak olyan cigányok, sajnos nem is kevés, akik lopnak, meg lehúznak az utcán, engem is kaptak már el, na jó, akkor utálom azt a párat aki megtalált. De ettől még nem fogom utálni azt, aki kint a téren focizik a haverjaival, csak azért, mert ugyanaz a bőre színe vagy mert ugyanonnan jött. Viszont ha a magyar csinálja, az egyedi eset. Persze.. De úgy látom, te már nagyon sok cigánnyal találkoztál az életedben, és nagyon sokkal beszéltél is. Úgy beszéltek a cigányokról, mintha ismernétek őket, pedig látszik, hogy szinte soha nem beszéltél egyel sem. Van fogalmad róla milyen körülmények uralkodnak egyes helyeken Magyarországon? Ha oda születnél, esélyed se lenne rendes életre. -
#95 kis kirsztiános topikban vlak elmélkedések:D -
#94 látom azért sokan vannak még rejtam kívül, akik utálják a cigányokat. engem már egy másik topicban kiosztottak emiatt, szóval most nem mélyülnék el megint :) -
#93 Mert te neked mi az ötleted? Adjunk nekik még több segílyt hogy beilleszkedjenek?
Magyarországra már nagyon sok nép vándorolt be, telepedett le, és asszimilálódtak, ergo nem VELÜNK van a probléma, hanem most egy olyan népcsoportba akadtunk akik képtelenek rá, pedig még mi törtük magunkat, a mi pénzünket áldozták rájuk, nem hogy hálásak lennének, hogy egyáltalán nem estek nekik lángszóróval egy-két durvább ügy után.
És ha hiszed ha nem, itt a putris fajtára gondolok, nem pedig a nemesebbik felére (zenész).
Egyébként igen, jobb az életem attól, hogy elégtételt érzek azért az utálatért, amit én kapok tőlük (saját hazámban). Biztos te aszkéta vagy, nekem sajnos nem megy.
"üldözésük, az utálásuk és az erőszak"
Ez most kire is jellemző? A magyarokra valakivel szemben, vagy netán valamelyik kisebbség a magyarokkal szemben? -
#92 cigányoknak mindegy ki vagy mi bántalmazzák,egy molylepkét nem bíznék rájuk -
Ronny #91 én úgy tudom a cigányok bántalmazzák a magyarokat. De biztos nem így van. Ezek a bigott rasszista tények... -
#90 akik be tudtak illeszkedni,és beszélik a magyart,tehát felőlem egy 100 éve itt élő néger család is magyar,vagy zsidó,de egy segyélyekből és lopásból élő "család" számomra nem magyar,hanem koszos népség -
#89 Amúgy nem azt mondom, hogy nem kéne csinálni semmit, mert sajnos tényleg van ez a nagy probléma a szegénységgel, meg a túlszülésekkel, de ennek nem a gyűlölkődés az eszköze. -
#88 És a megoldás az üldözésük, az utálásuk és az erőszak.
Bizonyára neked sokkal jobb az életed attól, hogy utálod őket, és ettől még nekik is jobb lesz. Persze... -
#87 Mutass rá példát könyörgöm...
Aki nem tudja szétválasztani a cigánybűnözést és a rasszizmust, az inkább ne szóljön hozzá. És még papolnak az elvakultságról.
Az a szélsőség, hogy 60 éve próbálják beilleszteni őket és messzebb kerültek az integrációtól, mint valaha, de akkor is adjuk csak nekik a pénzt.
Ez nem eszmeiség, nem ideológia, csak logikus gondolkodás. -
Garfield #86 Fekete-fehér; aki nincs velünk, az ellenünk, stb. Szép eszmeiség... -
#85 Nem, akinek nincs valamilyen ellenérzése egyikkel szembe sem, az valószínű, hogy közülük való.
Vagy nem tudom te mit látsz, de nekem nem az jön le, hogy itt vannak ezek a jófej romák, akikkel békében élünk. Vagy az a bizonyos kijelentés a főzsidótól. Nekem meg van az okom rá, hogy miért legyen velük szembe ellenérzésem (sőt az utóbbi eset minden tisztességes magyar embert vérig sértett). -
Vlala #84 Ezt már nem egyszer próbáltam tudatosítani. Attól, hogy nem rúgsz bele egy kutyába, még nem vagy macskakínzó. -
#83 Szerinted olyan nem létezik, hogy nem gyűlölni senkit? Eszem megáll, mindenhol ezt küldik. Aki nem utálja a cigányokat meg a zsidókat, az magyarellenes, magyargyűlölő. Hihetetlen. Az egész ideológia egy szégyen. -
Vlala #82 Kifejtenéd? -
#81 Netalántán a sváb? :DDD -
#80 Több ilyen Tomcat féle "bohóc" kellene. -
#79 2. Bankokban van az örkutyánál fegyver.
3. Azt máshogy mondják.
4. Egy bizonyos összegig csak szabálysértés, az felett büncselekmény.
9. Színesfém felvásárlás így megint ellenőrizhető lenne.
10. Nem csinálnak csak a családipotlékért gyereket. 3. gyerek után adó visszatérítés lenne, de ahhoz ugye előbb dolgozni is kell.
15. Nem. -
#78 Amihez nem értesz, vagy nem tudsz olvasni, ne szólj a témához hozzá! -
pinnacle #77 számomra nem baj. csak érdeklődtem, hogy van-e okod rá...
-
pinnacle #76 neked kik a magyarok?
magyarázd már el... -
#75 igen,egy náci vagy már csak a magyarokat szabad gyűlölni magyarként,és akkor senki sem szól le,de ha egy cigót gyűlölsz,akkor raszista vagy -
#74 nem, csak nem szeretem őket, olyan nagy baj ez? -
pinnacle #73 mvan kiskorodba terrorizáltak a cigók vagy mi?
-
gyuri12 #72 akkor meg majd bűzleni fog,az sem jó... -
#71 hát amikor kihűlik akkor... -
#70 mondjál szépeket róluk -
#69 :DD
de igaz...
épp nyelvtanon lesz olyan,hogy cigányokról kell beszélni mert tanár kitalálta,és valakik meg védik őket,erre osztály mondja,hogy olyan ember ne lesz ai cigányok mellett áll:D