Mozilla: Firefox 4 tervek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Safari cannot open a browser window and may be missing important resources. Try installing Safari
again... "
De már láttam egy pár képernyõmentést a Final verzójúnak kikiáltott kiadás Bugjairól...
A FF3 legelsõ beta-ja már teljesíti Acid 2-t... Sõt a legújabb beta 5-ös már az Acid 3-at is 71%-ban teljesíti, eddig minden beta kiadásnál nõtt a %-os arány.
Használtad mostanában, vagy csak az elsõ (tényleg gyalázatos) verziüó alapján ítélkezel? A 3.1 már egész jó (és nagyon gyors), viszont számomra elég fapados.
"Acid2-t teljesíti már bõven szabványkövetõnek mondható."
Szóval az FF nem 😛.
Acid2-t teljesíti már bõven szabványkövetõnek mondható.
Amugy menniyre érdemes figyleni Acid eredményeket? Én nem tapasztaltam problémát semmilyen oldalon mééég... (vagy csak lehet nem vettem észre, vagy nem olyan oldalakat látogatok)de Acid3-at csak 51-ig bírta az Ff2-õm.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az itt a nagy gond, hogy a weboldalak nagy része közel sem szabványos, meg rengetek hiba van benne, meg összevisszaság stb.., ÍGY ezekhez a szarokhoz kell alkalmazkodni a böngészõnek, hogy ugymond a "szar"-ból is kihozza amit kell és a User ne verje magát.
😊
http://changemydesk.net - oszt\' nézzedmánmeg! :)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Google Bookmarks ami neked kell.
Egyébként én jelenleg Firefox 3 beta4-et használok és tökéletesen használható, csak az iGoogle sticky-jeim nem látszódnak vele valamiért.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1532
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
ez az offline dolog meg: én azt hittem hogy ez a ff3-ban is benne van már...