A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hülyeség

ertem. mondjuk en pont ellentetesen gondolom. a reggel adott elo adasokban semmire nincs ido, minden vendeget figyelmet felhivjak a musorido szukossegere. a felvetelrol meno musorokban pedig semmi hiba nincs. szamomra feludules volt egy olyan musort latni, ami emberi. ahol tevesztenek es nem is csinalnak belole nagy ugyet. ahol nem arra megy ki az egesz, hogy a papirformat tudjak hozni.
a lebuktato videokat sem ertem. ezek azon akarnak meggazdagodni, hogy egy szorakoztato agat tonkretesznek?
Smuge
Ez mind még el is menne, de hogy ennyire hiteltelenül és bénán ahogy ezek elõadták már ne is haragudjál. Pofám nem lenne ilyet képernyõre vinni, ilyen körülmények között. Ennek az egésznek az lenne az értelme hogy elhitessék az emberekkel amit csinálnak. Amit ezek tegnap müveltek kritikán aluli volt!

Benny04
tényleg<#idiota>
de nem néztem meg, mind1 már..

Oxymed, nem sima rohamkocsi volt...

Tomcat kolléga elõbb utánanézhetne, mit jelent mindez. Külön rendezvényekre, filmforgatáskra szakosodott MAGÁN egészségügyi cég...

Amúgy a mûsor ténylg egy kalap kaki 😊, csak nem szeretem az ilyen megmondóembereket, ha ok nélkül teszi

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

nem ertem miert kell azon haborogni hogy lehet nem volt igaz egyik produkcio sem es csak kamu meg hasonlok. annyi volt a celjuk, hogy par oran keresztul szorakoztassak a tv nezoket, de ugy nez ki egyeseknek meg ez sem tetszik. akinek pedig azert nem tetszett mert szerinte hazugsag volt az egesz, az ne hallgasson zenet, ne nezzen filmeket, ne nezzen tv musorokat, ne bongessze a netet, ne beszeljen emberekkel, mert mindenhol fog talalkozni vele.
amugy wikipedia szeritn tenyleg van dzsungelvipera😊 de ugye wikipedia nem feltetlen hiteles, jomagam nem vagyok kigyoszakerto.

http://hu.wikipedia.org/wiki/Dél-Amerikai_dzsungelvipera

Neogan
a magellánt nem láttam, de próbálgattam ezt, mondjuk fürdés után mikor kicsit nyirkos az ember bõre akkor tapad rá a kanál, szóval lehet hogy ez a trükk, vagy lehet hogy nincs is trükk <#nemtudom>

One man\'s hero, is another man\'s demon...

barnie1990
Amúgy a magellánban mutatott csávónak hogy magyarázható a trükkje? Arra gondolok, amikor mágnesként vonzotta a teste a tárgyakat.Vajon még a riporternõ is be volt avatva? Nincs rá ötletem.

Zene nélkül mit érek én?

nekem amik kulonosen tetszettek: nem ismetelgettek 5 percenkent, hogy szukos a musorido. nem csinaltak gondot abbol, hogy tulleptek a musoridot. voltak benne bakik. nem ragaszkodtak kinosan a papirformahoz es lazara vettek a musort.
ami nem tetszett: szinte semmit nem tudtak ugy csinalni, hogy a kozonseg es a zsuri el ne rohogte volna magat.(megjegyzem szinte az osszes musorra jellemzo, hogy amint mondanak vagy csinalnak valamit a kozonseg egybol vihogasba kezd)
Klemice
<#idiota> van ez így

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Neogan
bazz 8 hsz-szel elõbb linkelték -.-

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Palinko
örülök, hogy valaki ért hozzá/utánnajárt, mert nekem is nagyon fake névnek tûnt a dzsungel vipera 😄 fõleg ilyen testfelépítéssel vipera... meg emígy is a király kobra a legveszélyesebb nem?
Benny04
BlastR
Sajnálom hogy ennyire hülye a TV2.Elég buta mûsor volt.De jókat nevettem.

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

tegnap este óta alig 317 új üzenet... 😄
látom érdemes volt megnyitni, mert tetszik mindenkinek a mûsor<#idiota>
amúgymeg a lényeg:
Istencsászár
Jézusom, még a sznék is ugyan az😄DDD szánalmas, de mint mondottam, minden országban el kell adni.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kiválasztottak?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Klemice
jól van még szóld le...
nem olvasott vissza ennyi történt
nem lehet uri geller hogy tudja hogy valaki linkelte már...
amúgy másfajta linkelés volt de ez téged ne ejtsen kétségbe

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

caseih9400
vótmá

khm...khm...

robos
Uri Geller trükkjei:

James Randi, volt bûvész leleplezte a trükkjeit...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

Klemice
ez engem erre emlékeztet
DC

robos
Errõl a kígyóról meg csak annyit, ami állítólag egy rendkívüli mérgeskígyó, azaz dzsungelvipera, h a terráriumban, és NEM akváriumba, kedves mûsorvezetõ, egy zöld kutyafejû boa / Corallus caninus volt!

www.python-boa.de/Mehr_Bilder/Corallus_Caninus/corallus_caninus.html

Gratulálok TV2! <#taps><#lama>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

robos
Nah, itt van a kígyós "mutatvány" a Pro7-rõl... <#taps>

Szánalmas, h a TV2 + PRO7(tulaj) ennyire képesek csak, h a mûsorszámhoz keresnek vmi balekot, h játsza el a "szerepet", és nem pedig a csóka hozott el egy "döbbenetes, megérzéses, lélegzetelállító" mutatványt... <#kocsog><#wow2>

hehe

ezekszerint nem is kellett volna =(

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

õ az utód
csak erõs idegzetûeknek 😄

Fantos
én leszek Uri Geller utodja mert kalapácsal már tök faszályosan hajlitok kanalat :C

Zerénd

"Már csak egyet nem értek. A mûsorban ez a csóka egy viperát - mármint a kígyót - buzerált, amirõl elmagyarázták, hogy mennyire veszélyes. Ezért a felvétel ideje alatt a stúdió elõtt várakozott egy mentõautó. Nem is akármilyen, hanem rohamkocsi. Kérem szépen, ilyen kurva sok rohamkocsi van az országban? Biztos, hogy nem kell sehol máshol?

Dragon64 a megmondhatója, hogy a kígyómaráshoz nemigen kell mentõautó. Elég, ha az embernél kéznél van a szérum. Ha nem tudja bebökni magának, elég lenne egy ápolónõ is. Most azért állt egy rohamkocsi egész éjszaka, mert egy idiótának kígyót buzerálni volt kedve? Gratulálok."

(Tomcat - Bombagyár nyomán)

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Nem lehet róla képet csinálni! Feketeség lesz helyette, mint látjátok.

Danny BLue 61%
Breiner Tamás 19%
Lui 9%
Szentpéteri Attila 6%
William Rain 5%

robos
Loller volt ez az egész mûsor! A TV2 hihetetlen, h mennyire szerencsétlen... <#vigyor1> Ezeket még az ág is húzza!!
Karsai olyan szinten beégett ez alatt az élõ mûsor alatt, h azt öröm volt nézni. Ennyit bakizni már rég láttam vkit. Teljesen hiteltelenné tette az egész mûsort. Persze ez nem csak az õ hibája, mert Õ nélküle is az volt. Ezek mentalisták?! LOL <#idiota> Még bûvésznek is gyengék voltak, nemhogy mentalistának. <#wilting>
A kígyós "jelenet" meg tényleg übergáz, a PRO7-es német kiválasztott mûsorba ugyanez volt, annyi kivétellel, h ott a "jelölt" boxolt bele, de õ legalább tényleg beleboxolt a köcsögökbe!
Jah és azt öröm volt nézni ahogy Uri megdöbben a mutatványon, mintha nem látott volna még ilyet, pláne, h kb. 1 hónapja csinálta végig ugyanezt a PRO7en!Akkor, h van ez most? <#fejvakaras>
Jaaa, mellesleg a 4.30as mutatványnál, az órán ha fél öt van akkor, h a fenébe tud pont a 4esen ill. a 6oson állni egyszerre a két mutató?? <#wow1>
Ezüstmedálos mutatvány: Tisztán lehetett hallani mki számára, mikor Mádám Medveczky "elszólja" magát, h legyen nálama medál! Ezt még a büfébe is hallották kint, olyan hangosan mondta! Pff...

Gratulálok TV2! Köszönjük Karsai, nem kell kint megvárni! <#kocsog>

Igen kidobta! csinálok képet.

mama2
Hehe, szerintem is le van az egész zsírozva, de attol még jó😄. Amúgy én azon röhögtem magamba, amikor a utolsó elõtti csáv volt, az hogy a sztárvendégeknek be kellett fogni a fülüket, a csávó sztárvendég meg rajzolt egy karácsonyfát. Na és ott azon röhögtem, hogy csávó ráteszi az Ilona fejére a kezét, aztán elveszi, meg fog valami láthatatlan valamit a levegõbe, azt megin odatesziXD. Ha elmével csinálja, akkor mér kell ottan hadonászni?XD

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

a mûsorban azt mondták, hogy bármilyen háztartási készülék is elindulhat.

Tinman
Ja-ja a kígyós pont annyira mentalista, mint én <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Annak ellenére, hogy sütött a kamu a mûsor alatt, azért egyetlen dologban dícséret illeti a csatornát! Végre valahára belátta, hogy a mûsorvezetõ fontos szerepet tölt be egy mûsor életében, fõleg ebben a mûfajban. Jó volt látni, hogy létezik a csatornánál T. A.-n kívül is olyan ember, aki képes mûsort vezetni. Bár Zoltántól sem áll távol a média, mégis dícséretes, hogy frissített a csatorna!!(csak többször kellene megtennie)
Ezzel ellentétben a - fogalmazzunk úgy az átlagnál ismertebb emberek-, de semmiképpen sem ""sztár"" vendégek esetében már nem volt ennyire szerencsés a választás. Karsai Zita egyértelmûen bebizonyította szõkeségét, illetve egy tökéletes példája annak, hogy ki az, akit semmilyen körülmények közzött nem szabad képernyõre engedni, legalábbis olyan mûsorban nem, ahol valamilyen feladatot kell megoldani!! Teljesen hiteltelenné tette értetlenségével a mûsort!!
Ezek után azon sem lepõdnék meg, ha kiderülne, hogy õ adta az ötletet "Emesének" a 600.e db-os puzzle esetében!!😄😄
Ettõl szerencsétlenebb választás már csak miss Õpöszesége lett volna, de ekkora kockázatot már nem mertek bevállalni! (Nagyon helyes!)
Aki látta az eredeti PRO 7-es verziót, annak a kígyós "szám" is nagyon ismerõs lehetett. Egy ilyen kvalitású produkció esetében, a minimum, hogy legalább a saját kígyóját ""használja"", és a hitelesség érdekében merje megfogni!!! Ezzel ellentétben neki külön szakértõ segítségét kellett igénybe venni!!! Nevetséges!! Mi az ami egybõl megfogalmazódik ilyenkor az emberben?? Bérkígyó, bérsegítõ, lopott ötlet, ráadásul árulkodó kötözés az amfórák tetején. (nézd vissza a produkciót a csatorna honlapján!!! Amelyikben a kígyó van azon ferde a kötés, és ráadásul az ellenkezõ oldalon van a rögzítése is!) A rokker jelmezrõl, és a "jaj de kemény legény vagyok" image-ról pedig rögtön az elején sütött az olcsóság!! A kisrác aki kiesett sokkal inkább megérdemelte volna a továbbjutást!!
Tinman
A kutyát nem érdekli mi volt az órán.

Miért? Én gondolok egy idõpontra 0:00-tól lehet bármi egészen 23:59-ig.
Mekkora esélyed van rá, hogy kitaláld, hogy én a 12:11-re gondoltam? Nulla. Innentõl baromira nem számít, hogy a Zita ismeri-e az órát vagy sem, ugyanis a papírlapon a 4:30 szerepelt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
%-ok voltak, nem tök 8, hogy Nyilas Misi 60%-ot kapott, Jenõke meg csak 8-at?

sz4bolcs
Only human.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

érdekes ez a 4 videó..

theone91
No! I'm TheOne 😄😄😄

Nenrandil
símán! NEO=ONE

\"A book is a book\" Clive Barker

zmeor

leszarom a konfigod...

Benny04
😮

tommyg
Õ a kiválasztott!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

zmeor

leszarom a konfigod...

zmeor
kiderült már hgoy kamu: http://videa.hu/main.php?page=play&v=VvJek61gIh8LFft7

leszarom a konfigod...

passatgt
jövõhéten ferihegyen leszáll egy repülõ figyeldoda beszarás

Na jó lehet 😄.

A kígyós nagyon unalmas volt szerintem egyébként.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Benny04
tényleg, erre nem is gondoltam ^^
valószínû, h azért tépte le azt a lapot...

Palinko
ja igen az simán kivehetõ volt meg rengeteg sok bûvész elem van benne, rizsa, meg stb. nekem annyira nem jött be, uri legalább elõ tudj adni magát...