A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Super Saiyan
vajhhon kih lehhsz ahz uthódomh?

>:C

jövõhéten másik öt vagy hány darab ilyen mûmágus lesz lesz...
látszik, hogy figyelsz<#idiota>
mama2
Azt észrevettétek, hogy a mûsör végén, a mûsörvezetõ azt mondta, hogy egy hét mulva, vissza jövünk(vagy valami ilyesmi volt), majd amikor, azt mutatták ki jutott tovább, állandóan azt hajtotta, két hét mulva, velük találkozhatnak. Akkor most egy hét, vagy kettõ?😄

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

zeus89
jajjj rakjátok már fel nekem valahova 😄 úgy megnézzném ...

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

fanka93
én meg csak sport1/sport2/sportklub/cool tv,a többi szart sem ér...

fanka93
aki majdnem lekapta Zituskát

caseih9400
aza rajzos ketseg asszem

khm...khm...

Aschil
Ez az egész egy nagy sz*r, akik meg ebben szerepet vállaltak azokat nem értem.
Kivéve a Primadonnát, mert mert neki kevés a nyögdíja!

Gyurcsók the Best!!

.:asChil:.

Shep
Danny Blue az melyik volt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

byzhouse
jah én is láttam hogy felvillant vmi de tökre *** hogy elindult a tesom agya 😞 (kedves)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

robos
Így jobban látják a többiek is... <#papakacsint>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

kalap kaki volt az egész, épp ezért 😊 Nehézkes, unalmas, egy-két Csányi beszólástól, visszakérdezéstõl még nem megyek falnak, hogy micsoda jó mûsor...
Már ez a bûvészkedés is sztem kiment divatból, 90-es években volt ennek nagy keletje, pl. Copperfield mûsorai. Ma már sztem az embereket ez nem mozgatja meg...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

John Cena
mi a rák ez?😄 mikro vana TV-be (látom tv2 de mikor?😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ami egy pillanatra felvillant a százalékos értékelés: http://kepfeltolto.hu/i/?62833&t=img
barnie1990
Én csak híradót nézek, meg néha valami mûsort, amit jó elõre beharangoznak, hogy mekkora dolgok lesznek benne, aztán ottmarad a nagy semmi.

Zene nélkül mit érek én?

m1/tv2/rtl trio azon musorai, amiket megbirok nezni: tarsulat, kivalasztott, heti hetes. ezeken kivul az osszes tobbi annyira szar, hogy egyszeruen fajna neznem oket. fabry showdert nezem meg neha, de az is eleg bena lett az utobbi par evben
zeus89
a majmokra is feltehetnék 😛

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

barnie1990
Már bocs, de jónak én ezt a bakiktól eltekintve se tekintem jó mûsörnak.

Zene nélkül mit érek én?

aszfalton fentvan
robos
Ekkora hajat... <#hehe>

na jó, ez csak vicc...

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

a vicc az, hogy a mediasztarokkal teletomott csilivili musorok annyira szarok, hogy sorra buknak meg. itt meg senki nem vegezte profin a dolgat, aztan megis jol osszahoztak. a kamerasok sok lenyeges dologra nem tudtak megfeleloen razoomolni, a musorvezeto alig mondott valamit, uri geller neha magyarul neha angolul beszelt, a zsuri ertetlenkedett allandoan, a buveszek bakiztak, a mentosok is ertetlenkedtek. jol ravilagit arra, hogy egy musor marhara nem a profi dolgozoktol lesz jo, hanem valami egeszen mastol.
zeus89
nincs valakinek egy torrentje ehez a tegnapi mûsorhoz? vagy egy ftp szerverhez ahol fel van töltve...

Palinko
ügyvédek? na ennyi volt, elején itt vannak jólvannak, látnak mindent? végén hányóravan? kábé ennyi volt a szerepük, a fizikusnak még ennyi sem. neki csak annyi volt hogy beköpte, hogy komplex szerkezetek az órák
robos
Kanálhajlítgatás és egyéb finomság a régi TV2-s idõkbõl... <#vigyor1>

Ráadásul pont õk csináltak errõl anno mûsort, h mekkora kamu ez a parafenomén/mentalista dolog, érdemes végignézni a videót! <#taps>

kas123
ffxi
Csak a végét láttam. Mi a lényege? Neo-kat láttam, dehogy mit tettek nem láttam. Csak hallottam, hogy a vendégek ill. szemtanúk ezt azt mondogatják. És körjegyzõ ill. ügyvéd jelenltével történt. Vmi nyeremény sorsolás volt?

Fákjúal!

zeus89
tegnap lemaradtam errõl a mûsorról, honnan tudnám megszerezni? 😄 én is akarok nevetni .... PLS HELP ME 😄

robos
"...A kanalas, órás dolgokat elhiszem. Azt is elhiszem hogy ez nem mindenkinek és nem mindig sikerül. Tény, hogy ezt már 1-szer 2-szer megcsinálta más országokban, ha csak kamu lenne 100%, hogy már rég kiderült volna..."

A kanál a hangerõ által keltett rezgéstõl eshet le max.
Vagyis, nem véletlenül kérte a közönséget, h egyszerre kiabálja mki, h XY, hisz akkor méghangosabb lesz a hangerõ a TV-n, ergo a mûanyag borítás berezonál a hangszórótól, és ha még ráadásul lejt is a TV mûanyag borítása akkor van esély arra, h a nagy hangrezgéstõl leessen a kanál. Nem véletlenül nem azt mondta, h tegye mki a TV elõtti kisasztalra a kanalat, mert az már full bukta lett volna! Szánalom, gagyi trükk, punding, max. az ovisok nyelik az ilyet be, bár ma már sztem õk se, cigivel a szájukba <#lama>

durva nagyon <#nyes>

byzhouse
majd lesz megint adás probáld meg még1szer =)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

w77d
baszod az enyémnek nem XD

byzhouse
nemtom ti hogy vagytok vele de mikor a tesomat odaraktama tv elé elindult az agya 😮

Shep
Hát ez beszarás, és az a nézés. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

paszmek<#banplz>
caseih9400
<#idiota>

khm...khm...

ÕÕÕÕÕ az, ez egyértelmû 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Istencsászár
Ez akkro lett volna hiteles hogy ha látjuk az órát egy kamerával... de nem, mivel ez egy trükk... csak kár hogy elbaszta😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Rip
Uh, hihetetlen, hogy Uri ezt a Lui-t vagy kit választott.
Annyira átlátszó volt a trükk, hogy még!

-Ilona, gondoljon egy idõpontra! Írja fel egy lapra, majd hajtsa össze!
Na ez már gyanús volt: miért kellett a lapra felírnia?
Ezután elvette, és kettétépte, majd visszaadta a "mûvésznõnek".
Ez a jelenet miért kellett. Valószínû, hogy az eltépésnél olvasta le valahogy az idõpontot.

Ezután ment Zitához, ekkor már szerintem tudta az idõpontot.
Megmutatta az órát Zitácskának, hogy hogyan is lehez az idõt állítani:
-Van itt egy kis pöcök, azt így ki kell húzni, majd tekergetni lehet, így!
Ekkor beállította a "megfelelõ odõpontot".
Zitának már úgy adta oda az órát (megint csak szerintem) számlappal lefelé, hogy a kis pöcköt már visszanyomta. Így Zita hiába tekergette, már legfeljebb csak felhúzni tudta. De ezt õ nem láthatta, mert számlappal lefelé volt az óra.
Csak a kiválasztott a nagy izgalmában és a kamerák kereszttüzében valószínûleg elnézte a kismutatót, mikor tekergette az órát, így elnézte egy órával az idõpontot.
Aztán meg Zitából csinál teljesen idiótát, miközben ügyesen áttekeri a megfelelõ idõpontra.
-És most mennyit mutat?
-Hát most (már) 4:30-at...

Szerintem így csinálta.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Istencsászár
Mert errõl szõlt a mûsor, smsezz, szavazz, fizess.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fresh Duke
Az "s"-t nem akartam odaírni...

Engem csak az zavart a mûsor alatt, hogy folyton az a: "ha azt akarod ez maradjon bent, akkor írj smst... " szöveg ment. -.-
Sztem amúgy is elég sok lóvét kaptak a TV2-tõl a mûsorért (mivel gondolom az ország nagy része ezt nézte, és nem az RTL-t), most miért kell még ezt is csinálniuk? (Mondjuk biztos nem Uri-nak kellett a pénz, mivel gazdagabb, mint az összes fórumozó együttvéve.)

A heavy cost. I pay it gladly.

amit mondol kb olyan, mintha a parodista nem meselne el a viccet, csak a vegen levo csattanot
barnie1990
Itt a pont. Ha szórakoztatni akarnak, akkor tegyék azt, ne nézzenek hülyének.
A kígyós részt is 10 perc alatt le lehetett volna rendezni, ehelyett jól elnyúzták, meg kellett ugye várni még azt is, amíg egyenként beköti az edényeket.Elég unalmas volt.

Zene nélkül mit érek én?

Istencsászár
Tévét szórakozásból néz az ember... imádom a bûvészeket, mert elképesztõ hogy tudnak manipulálni és átvágni ugy hogy az látványos... de ezek akik azt mondják h õk valami különlegesek... ilyen nincs, ezek is csak trükkök, csak hazudnak hozzá egy sort, az meg hogy tegnap többször is beégtek... hát nemtudom a dolgok lényegét szurták el vele az hogy hitelesen nem jött át.

vegicsek
Hagyjuk már ezt a melyikõtök csinálná jobban dumát.Nézõ vagyok, szórakoztassanak, cserébe megnézem az idióta reklámokat.Da ha már a mûsor is idóta, akkor fikázhatom.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

akyyy
pedig nemrég nyilt topikokban pár ora alatt ezret is elérte a hozzászolás szám😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shep
Azt nem értem ,hogy a nagy többségnek úgy tûnik semmi nem jó, most az a gond, hogy belebakiztak, nem volt tökéletes a trükk, így keltve azt a látszatot, hogy van képességük (ki tudja lehet valamelyiknek tényleg van). Ha meg túl profi lett volna akkor meg az a baj, hogy á túl profi volt tuti trükk. Most õszintén miért jó az, hogy mindent leszóltok és a hibát keresitek benne, ha nem tetszik minek néztétek? Fegyvert nyomtak a fejetekhez, hogy nézzétek? Ugyanez megy minden mûsornál, de a többség mégis nézi tovább. Akkor ki a hibás a tv, vagy ti?

Benny04
de sztem azt akarta mondani, hogy 40 éve csinálja...
véletlenül került oda egy s betû szvsz...

fanka93
Uri Gellért 60 éves...

passatgt
Lehet hogy buta mûsor, de tipikusan olyan, ami nézetteti magát.
Aki itt azt mondja, következõt nem nézi meg, 90%-a mégis megfogja nézni.
A tv2 elérte amit akart, mindenki errõl a mûsorról beszél
Itt is régen volt olyan, hogy kevesebb mint 1 nap alatt egy topikban közel 500 hozzászólás szülessen.

Fresh Duke
Amatõrök. Ennyi az egész. Uri csinálja már 40 éves, ezek meg vagy 3 órája... -.-

El se birom képzelni, hogy fikázhatod a Megaszart meg a többi éneklõs fasságot. (Igen, ezeket jómagam is utálom. XD)
Egyszer belenéztem a megastarba, (talán a legelsõ adásba) aztán olyan dolgokat produkáltak.... -.-

Btw, fikázni nagyon tudjátok a lehetséges utódokat, de kiváncsi lennék, melyikõtök csinálná jobban. 😛 (Vagy hogy melyikõtöknek van "különleges ereje", mert azért tudnak ezek is v.mit...)

A heavy cost. I pay it gladly.