A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õ a Kiválasztott 😄DDDDDD
REAL MADRID
lehet hogy késõ van, és kezd lemerülni az agyam <#idiota>#idiota>
REAL MADRID
Azért nem esett le a kanalam, mert ÉN vagyok Uri Gallér méltó utodja, hiszen parafenomén erõmmel visszatartom az õ pszihés energiájit és blokkolom a kanállehajító erejét XD
REAL MADRID
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Azt nem hiszem, hogy megbeszélték volna elõre a dolgokat, a rajzolós részt pl. valljuk be igen nehéz megbeszélni.
Az mondjuk igaz, hogy nagyobb a lángja, mint a füstje.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én speciel valahogy nem tudok szórakozni olyan dolgokon,mikor el van játszva az egész hülyének nézve a nézõt.Pedig annyi lehetõség rejlik a tv-ben, elbeszélgetnék azzal az emberrel, amelyik ezekkel az átverõs mûsorokkal akar bankot robbantani.
Sok hülye ember van, de azért egy szint legyen már meg szvsz.
Zene nélkül mit érek én?
Üti Kevlár-nak pedig üzenem hogy harácsoljon annyit...("Vahkhonh kih leszkhsz akhz utdkhódom")
Nem csak a mûsor de a kamerások is, meg akik a háttérben ügyködtek a mûsoron. Kb a felétõl néztem de tele volt bakival.
De az volt a legjobb az egészben, mikor elkezdtem ordítani:
Egy, kettõ, három, INDULJ EL TE GECI!!!!!!
De sajna nem lett semmi... <#idiota>#idiota>
A heavy cost. I pay it gladly.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Az persze alapértelmû volt, hogy a képen Mark Hamill lesz rajta... (Persze lehet, hogy ez megint csak az én 6. érzékemnek volt világos.) (Le merném fogadni, hogy az összes képen a Star Wars egyik színésze volt fent. 😄)
És persze az is egyértelmû volt, hogy a Zita R2D2-t fogja kiválasztani... Most komolyan, egy nõ mikor választana egy sakktáblát? 😄 (Tipikus. XD)
Nah, és az hogy Star Warson poszter volt becsomagolva, úgyszintén alap.
#343: Adott az Ilonának egy kártyát (amit õ választhatott ki sok közül, de nem láthatta mit vesz el), Csányinak egy papírt, amire fel kellett írnia egy film címet, Zitának meg kell választania pár tárgy közül (amik közül gondolom egy nõnek Artue lett vonla a "legcukiiiiiibb" 😄).
Jah, és volt egy becsomagolt posztere, amit csak a produkció után mutatott meg.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
emígy mondtátok, hogy meg van fejtve a kanálgörbigetés. hogy kell csinálni? épp érdekel
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Rég röhögtem ilyen jót 😄
One man\'s hero, is another man\'s demon...
DE nálunk leesett a kanál nem kicsit lepödtem meg!
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A végén, mikor kiderült, hogy az órán 5:30 van azt hittem meghalok a röhögéstõl. XD Aztán úgy csinált mintha a Zita nem ismerné a számokat, és rávette, hogy hazudja azt, hogy 4:30 van az órán... Szánalom -.-
Bár az a 15 éves srác is elég vicces volt. Reménykedtem, hogy õ esik ki... És IGEN, õ esett ki. (Lehet, hogy tudatalatt befolyásoltam a nézõket.)
#307: hajnalcar Uri Geller utódja? 😄 Érdekes gondolat...
A képességben hiszek, bár az órám nem indult el, és a kanál se ugrott le a TV tetejérõl, de azért Uri se képes mindenre. 😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Az igazság árában addig mész ameddig a kegyes urak -tv2- úgy gondolják.
Semmi kontroll, semmi bizonyíték nincs, egyszerûen kibasznak a képernyõre egy nagy hamis feliratot és mehetsz amerre látsz.
Ritka nulla mûsor. Azt hittem látni fogjuk élesbe a hazugságvizsgálót vagy az eredményeit. Gagyi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most akkor ki a buta ? Az aki a mûsort nézi, vagy aki még ráadásul kanalat is rak a TV tetejére ? (esetleg azt várja h leessen) <#hehe>#hehe>
Ez a mûsor én azt gondolom gyenge. Persze nem vártam csodát, hiszen ezek illuzionisták. És ebbõl meg lehet élni nem is rosszul. Mint az Uri.
Ja és Zita, mennyit mutat az óra ? <#taps>#taps>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Én mondjuk simán kinézem a tv2-bõl,hogy megjátszott az egész, de hogy már Csányi is bohócot csinál magából, nehezen hiszem el.
Zene nélkül mit érek én?
BÁRMIKOR a csávó után csinálom!
Megoldás: A segítõ egy leheletnyit szorosabbra húzza a madzagot azon a korsón amelyikbe a kígyót tette. Utána megpörgethetitek 1210x is, akkor is tudni fogom már ránézésre melyikben van a dög, ugyanis a többit a beavatott segítõ picit lazábban hagyta... persze csak éppen annyira amennyit még senki nem vesz észre. SZÁNALMAS KÓKLER!
A Neós csávó viszont elgondolkodtató volt... azt qrvára nem lehet kimagyarázni, feltéve ha az öreg nõ nem volt beavatva. Tegyük fel, hogy nem... akkor viszon qrva nagy tisztelet a srácnak!!!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Aki meg leszólja, csináljon jobbat. Igenis létezik ez a képesség.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!