A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Amúgy Uri Geller is egy kókler. Többször lebukott már. Ha tényleg vannak speciális képességei, akkor miért használ trükköket? Ez az újjlenyomatos trükk meg már kínosan átlátszó volt. Csak lazán csinálja ezért fel sem tûnik senkinek.
De a gondolatolvasósok?
Abban viszont nem értek egyet, hogy nincsenek igazi parafenomének. SzVSz vannak.
Én találkoztam már rémisztõ dolgokkal. (Valóban, és nem úgy, hogy bárki el tudta volna játszani.) De nem ide tartozik, és vagy hülyének, vagy kóklernek néznétek. :-)
A TV2-sök pont ide küldenének embert, és kitalálnának egy olyan sztorit, amiben médiaboxok szerepelnek. "Valószínû." Ráadásul arra van magyarázat, csak egy érdekes egybeesés volt. (Bár én magamban fenttartom, hogy talán Uri hatása. ^^" Látható, hogy nem vagyok szkeptikus, de nem is hiszek el mindent. A két végpont között vagyok. ^^)
Egyébként meg lehet nézni, hogy tavaly óta tag vagyok az SG-n.
Kanalat lehet kézzel hajlítani, ez tény.
Visszagondolva a megfordult kanálra: egyszer kimentem a mosdóba. Akkor épp apa volt a nappaliban, de most rákérdeztem, és tagadta, hogy hozzányúlt volna. Jövõ héten kanalat viszek a mosdóba. XD ^^" XD
A többi szereplõrõl meg annyit, hogy a mûsorba bûvészeket kerestek, nem pedig parafenoménokat. A készítõk is nagyon jól tudták, hogy ilyen emberek nem léteznek, ezért különbözõ bûvészfórumokon toboroztak jelentkezõket.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Múlt héten a mamámnál voltam, ott néztem a mûsort. Kanállal semmi nem történt, de a mûsor vége után a médiabox (egy digitális mûsorszolgáltató vevõkészüléke ^^) elkezdett furán viselkedni. Kikapcsolt, error-t írt ki, és a kijelzõn vonalak cikáztak. KB fél perc perc múlva magától helyreállt.
Tegnap itthon voltam, de a mamám SMS-ezett, hogy elgörbült a kanala. Az én kanalam pedig megfordult. Én úgy tettem le, ahogy étkezésnél szokás, de ahhoz képest került fordított helyzetbe. Végül néhány perce vette észre anyukám, hogy kicsit meg van hajlítva. És az Istenért sem tudjuk erõvel visszahajlítani!
Végül: a mûsor után a UPC-s médiaboxom ugyanúgy viselkedett, mint múlt héten a mamámé. (Nála nem UPC van, hanem más digitális tévé.) Kikapcsolt és összevissza villogott. Persze ez lehet a véletlen mûve, csak kicsit érdekes. :-)
Aszonta a csajnak vegyen ki a kehelybõl egy papírt és jól gyûrje össze....eddig rendben van...aztán aszonta tegye a tenyerembe (miért kellett megérintenie a papírt)aztán az egyik kezébõl áttette a másikba majd bele tették egy kis nájlon tasakba (a már kicserélt papír galacsint,nem csoda hogy tudta milyen a kerítés,mivel már járt ott a csávó).
Ha nem ér a papír cetlihez,csak a csaj akkor aszondom világszám,de így egy mezei átbaszás.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy aki kanalat akar hajlítani és mentalista akar lenni, az tanulja meg a trükköt Juszt Lászlótól - A TV ügyvédje c. mûsorból <#vigyor1>#vigyor1>
A 14 perces videó utolsó 30mp-e a lényeg
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
az a nõ meg akihez elment lahatatt akár Lui anyja is.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
ma nem láttam de mindjárt elolvasom mi volt😛
A türelem rozsdát terem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
is beveszitek. Ennek fényében mondjátok kérlek, könyörgök, hogy nem vagytok szavazóképesek ^^Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
harmadszorra is ki fogod jelenteni, hogy többet ide nem jössz, vagy most a változatosság kedvéért el is mész?
deugye tudod hogy az a víziló nincs is. legyél te is médiatudor :S