A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breiner Tamást hogy magyarázzázok?
Uri Geller küldjön nektek zenergiát.😊
Fabio Capello
tv2 oldalán fenn van

Mondja már megvalaki, hogy mi történt az e hétvégiben? Vagy hol tudom megnézni?
daxan
Ez a mûsor egy vicc. Annyira látszik, hogy csalás az egész..."dákker" 😊 pfff

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

barnie1990
Nincsenek parafenomének, csak nagyon ügyes emberek + technika.

Zene nélkül mit érek én?

Szerinted ha vannak igazi parafenoménok, akkor miért nem õket keresték a mûsorba? Mert nem találtak volna egyet se? Teljesen logikátlan az egész. Egy parafenoménnak hírdetett mûsorba bûvészek jelentkezését várják, akkor egy bûvészmûsorba meg parafenoménokat keresnének? Megasztárba táncost? Sok bûvész nem értett egyet azzal, hogy parafenoménoknak állítják be õket ezért csak akkor írták alá a szerzõdést ha a mûsort nem így fogják reklámozni. De a tv2 trükkösen megoldotta, hogy a mentalista szót használja, csak azt felejtik elmondani, hogy a mentalizmus a bûvészetnek egy ága. A bûvészek meg ezután nem tehetnek semmit, mert aláírták a szerzõdést szóvál el kell játszaniuk a karakterüket.

Amúgy Uri Geller is egy kókler. Többször lebukott már. Ha tényleg vannak speciális képességei, akkor miért használ trükköket? Ez az újjlenyomatos trükk meg már kínosan átlátszó volt. Csak lazán csinálja ezért fel sem tûnik senkinek.

Engem nézzetek hülyének de parafenoménok vannak. Szerintem.
Valahol meglehet nézni a mostani mûsort?
De a gondolatolvasósok?
Abban egyetértek, hogy a játékosok kóklerek. Illetve bûvészek, ahogy homeless írta. Mi mást várjunk egy kereskedelmi adótól?
Abban viszont nem értek egyet, hogy nincsenek igazi parafenomének. SzVSz vannak.
Én találkoztam már rémisztõ dolgokkal. (Valóban, és nem úgy, hogy bárki el tudta volna játszani.) De nem ide tartozik, és vagy hülyének, vagy kóklernek néznétek. :-)
Erre pedig én mondom, hogy pff, és "köszönöm szépen" a bizalmatlanságot.

A TV2-sök pont ide küldenének embert, és kitalálnának egy olyan sztorit, amiben médiaboxok szerepelnek. "Valószínû." Ráadásul arra van magyarázat, csak egy érdekes egybeesés volt. (Bár én magamban fenttartom, hogy talán Uri hatása. ^^" Látható, hogy nem vagyok szkeptikus, de nem is hiszek el mindent. A két végpont között vagyok. ^^)
Egyébként meg lehet nézni, hogy tavaly óta tag vagyok az SG-n.

Kanalat lehet kézzel hajlítani, ez tény.
Visszagondolva a megfordult kanálra: egyszer kimentem a mosdóba. Akkor épp apa volt a nappaliban, de most rákérdeztem, és tagadta, hogy hozzányúlt volna. Jövõ héten kanalat viszek a mosdóba. XD ^^" XD
Vardar: ne legyél már ennyire naív. Van kb egy tucat trükk amikkel kanalat lehet hajlítani, Uri ezek között váltogat. A naplóban megfigyelhetted, hogy elõször erõsen tiltakozott, hogy õ már nem hajlít kanalat kamerák elõtt. Aztán elmentek de a kanalat otthagyták. Késõbb visszamentek és érdekes módon már belement. Mivel meggyengítette a kanalat. Egyszer Urit behívták egy showmûsorba, de aztmondták neki, hogy csak beszélgetni fognak, nem kell kanalakat hajlítani. Mikor bement az élõ adásba egy asztal fogadta tele kanállal amiket nem õ hozott. Mondanom se kell, hogy egyiket se tudta meghajlítani, szóval nagyon csúnyán beégett. Régen a tv2 csinált egy riportot egy bûvésszel, aki megmutatott egy kanálhajlítós módszert a sok közül. Az a lényege, hogy addig hajlítgatod oda vissza a kanalat amíg teljesen el nem gyengül és a közetkezõ hajlítástól már eltörik. Így törte el Uri is a mûsorba az elõre elkészített kanalat. Az újlenyomatos kanál is elõre el volt készítve. Lehet látni, hogy amikor uri visszamegy a színpadra van a kezében egy kanál, aztán odamegy az asztalhoz és kicseréli!!! Rögzítette a kamera, megnézheted youtube-on vagy tv2 webcaston is. De ez még semmi mert azt is lehet látni, hogy alapból úgy veszi fel a kanalat, hogy ott legyen az újja, ahol az újlenyomat van, és egy pillanatra se veszi le róla az újját vagy rakja át másik helyre. Tehát a következõ kérdések merültek fel bennem. Minek van az asztalon többszáz kanál meg kulcs, ha úgyis Uri adja oda a csajnak a kulcsot? Miért nem választhatott a csaj?(nyílván azért, hogy nehogy az újjlenyomatos kanalat válassza ki) Minek cserélte ki a kanalat, abba nem tudott volna újlenyomatot rakni? Ki az a hülye aki alapból a fejénél fog meg egy kanalat?

A többi szereplõrõl meg annyit, hogy a mûsorba bûvészeket kerestek, nem pedig parafenoménokat. A készítõk is nagyon jól tudták, hogy ilyen emberek nem léteznek, ezért különbözõ bûvészfórumokon toboroztak jelentkezõket.

Rage47
lehet hogy nitinol kanál volt😊
mama2
Én is eltudom 5 mp alatt hajlítani a kanalat(persze kávéskanalat.) Most is itt van elõttem, kettõ elhajlított kanál. Mondjuk azt nem tudom, hogy Urinak, amikor õ dörzsölte, hogy esett le a nyele, meg olvadt meg a kanál? Mert nekem nem akar, csak elhajlik😛. Anniyra bógli kanál volt?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

LordAdam911
ítyvan
barnie1990
A TV2 már ide is küldi a lefizetett embereket? pff...

Zene nélkül mit érek én?

Winz
Attól pedig még gázabb hogy ennyire misztikusra veszik,ráadásul ez a Neos szerelés nagyon kész :lol

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Winz
Kétlem hogy be lennének avatva bármibe is a vendégek,Alexandrától kifejezetten kérte hogy nézze meg a cetliket....egyszerûen csak kicserélte azt a pöcs kis papírt,még a nagymuterom is felléphetne ezzel a számmal.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

MerlinW
MerlinW
A telefonkönyves az egyik legátlátszóbb dolog volt. Egy amatõr bûvész is kicserél egy kézben akár egy kártyalapot, érmét, bármit ami kisebb mint a keze. Egy körömnyi papírgalacsint gyerekjáték rotálni. Egész egyszerûen, miután átvette Alexandra kezébõl a galacsint, egy ujjmozdulattal kicserélte a beavatott címet tartalmazóra, majd onnantól színészet. A kanálhajlítás mellett a leggyengébb produkció volt.

[merlinw.org]

Rage47
ezaz, Uri is úgy állt ott, mint egy mindenható😄
John Cena
XDXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Palinko
és ha az összes papíron ugyan az a név és cím állt? nagyon gyenge az egész mûsor...
Checkerboy
Nekünk csak az nem tetszik, h ezt az egészet úgy adják elõ, h 'mentalisták', és 'olvasnak' a gondolataidban. Legalább beismernék, h bûvészek, és senki nem fikázná.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

A mi egyik kanalunkkal az a poén, hogy este még nem volt meghajlítva, amikor visszavittem a helyére. Ma vettük észre. Azt nem hiszem, hogy anya szórakozna. Pedig távol került a tévétõl. Hát fura.
Én sem hiszek ennek a mûsornak, de nálam és az egyik mamámnál történtek furcsa dolgok.

Múlt héten a mamámnál voltam, ott néztem a mûsort. Kanállal semmi nem történt, de a mûsor vége után a médiabox (egy digitális mûsorszolgáltató vevõkészüléke ^^) elkezdett furán viselkedni. Kikapcsolt, error-t írt ki, és a kijelzõn vonalak cikáztak. KB fél perc perc múlva magától helyreállt.

Tegnap itthon voltam, de a mamám SMS-ezett, hogy elgörbült a kanala. Az én kanalam pedig megfordult. Én úgy tettem le, ahogy étkezésnél szokás, de ahhoz képest került fordított helyzetbe. Végül néhány perce vette észre anyukám, hogy kicsit meg van hajlítva. És az Istenért sem tudjuk erõvel visszahajlítani!

Végül: a mûsor után a UPC-s médiaboxom ugyanúgy viselkedett, mint múlt héten a mamámé. (Nála nem UPC van, hanem más digitális tévé.) Kikapcsolt és összevissza villogott. Persze ez lehet a véletlen mûve, csak kicsit érdekes. :-)
Winz
Lui mutatványa volt a legtrébb,egy mezei itt a piros,hol a piros.
Aszonta a csajnak vegyen ki a kehelybõl egy papírt és jól gyûrje össze....eddig rendben van...aztán aszonta tegye a tenyerembe (miért kellett megérintenie a papírt)aztán az egyik kezébõl áttette a másikba majd bele tették egy kis nájlon tasakba (a már kicserélt papír galacsint,nem csoda hogy tudta milyen a kerítés,mivel már járt ott a csávó).
Ha nem ér a papír cetlihez,csak a csaj akkor aszondom világszám,de így egy mezei átbaszás.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDSAdasdasdas ez kvajó hAS😄ASDasdasdas

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Német Kiválasztott

Egész érdekes. Benne van a "tákkeres" jelenet is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

robos
Csak annyi, hogy a darabokat tartalmazó tasak két rekeszes, az egyikben mindenféle van, a másikban csak abból az egybõl ami hiányzik több, abból húzott Bocskor. <#lama>

Amúgy aki kanalat akar hajlítani és mentalista akar lenni, az tanulja meg a trükköt Juszt Lászlótól - A TV ügyvédje c. mûsorból <#vigyor1>
A 14 perces videó utolsó 30mp-e a lényeg

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

igen. mikor alexandra kiválasztotta, majd miután összegyûrte Lui elvette tõle. és egy bûvésznek gyerekjáték fõleg egy olyan kis fecnit kicserélni.
az a nõ meg akihez elment lahatatt akár Lui anyja is.

mama2
Fiúk, bocs, õõõ.. itt van az Onokatesóm az írt tegnap ilyen buzisan(de õ nem buzi). Naszóval:A kanál se görbült el, meg nem is esett le a tévérõlse, meg semmi... De azt észrevettétek hogy kis kávéskanalat hajlítottak mindig? Na tudjátok miért? Mert az könnyen elhajlik. Nrkrm is elhajlott😄.De a nagykanál nem akart sehogyse meg a villa se. Amúgy nem hiszem el bazze, hogy a Bocskor, meg az Alexandra részt vesz ilyenbe bazz... Amúgy írni kéne a tv-2-nek, hogy meghívom vacsorára az Uri GellertXD. Van mit megbeszélnünk, mert nekem is elhajlott a kiskanál mint állat😄. Mit mondana ugyan? Eljönne, aztmondaná:"Gyereh velem".Bevinne a stúdióba, a színpad közepére állítana és azt mondaná:Õ A KIVÁLASZTOTT!!!!!!!!!!!!XDDDDD. Röhögnék😄. Ja most mondja unokatesóm, neki még a nagykanalat is sikerült elhajlítani egy kicsit.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

passatgt
hát ezt bebuktad<#nevetes2><#nevetes1>

5c0rp330n
megmondom mit kéne. az nyilvánvaló ugyebár, hogy a betelefonálók le vannak zsírozva. aki az agyi korlátoltsága miatt ezt nem látja be, az ne is olvassa tovább. szóval valakinek le kéne szerzõdnie velük, hogy õ majd felhívja õket és bemondja hogy a nagymama pacemaker-je 2 év után újraindult vagy hogy felemelkedett a tv, elgörbült és még mindig lebeg miután 3-szor megkerülte a házat. erre ehelyett vmi oltós dumát kellene benyomni meg 1-2 leleplezõ infót bemondani. kíváncsi vagyok hogy néznének <#mf1>

feljövök és 248 új üzenet<#idiota>
ma nem láttam de mindjárt elolvasom mi volt😛

A türelem rozsdát terem.

Pepsi Twist
ez akkora kamu...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Fabio Capello
Tereljük át másra a szót. Lehet a két hét múlva esedékes adásra sikerül megzsugázni egy helyet a közönségben, szervezés alatt a dolog, érdekelne hogy megy ez élesbe....

Azt kérdeztem, hogy mi történt erre te nem vagy képes komolyan válaszolni.
Fabio Capello
Ne szexualizáljátok már egymást, ez olyan gyerekes

Tinman
Vedd már ki <#mf2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fogd már be.
Tinman
Gyerekek, de tényleg... betelefonált valaki, hogy a papírmakett a tv tetejérõl fellebegett, majd pár percig lebegett. Nem mondjátok komolyan, hogy ezt a is beveszitek. Ennek fényében mondjátok kérlek, könyörgök, hogy nem vagytok szavazóképesek ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem jól írtad fel, nem mûkögggggyyyy, hanem múúúúúúkoggggy :-D

John Cena
Ezt sasoljátok😛

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tinman
Eltûnt a tejberizs <#rinya>

Ti nem hisztek neki én igen. Inkább azt mondjátok már el, hogy mi volt ma.
Palinko
harmadszorra is ki fogod jelenteni, hogy többet ide nem jössz, vagy most a változatosság kedvéért el is mész?

deugye tudod hogy az a víziló nincs is. legyél te is médiatudor :S
Tinman
<#ravasz1>