A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Csak nem én hoztam fel ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HeadHunter86
bocsi: “nalunk nincsenek beepitett emberek”… ezek szerint a studioban vannak?! :

Én hiszek neki. Úgyanúgy, ahogy Danikennek.
Fabio Capello
csak nem ide való.

vardar: megvan mindenre a pro és kontra, de ebben a mûsorban nincs "varázslat", csupán trükkök, amiket bármelyik bûvésziskolában meg tudsz tanulni. Ha õ nem tud hinni, akkor te nem érted meg hogy amíg a dolgoknak van fizikai, tudományosan bizonyított, másképp bizonyított magyarázata, addig (legalábbis én) nem vagyok hajlandó igazi mentális trükknek venni.

A plazma mágneses. Nem vettem észre ugyanezt a tûzön.
Tinman
Érdekelne szerinted milyen Isten? Egy szellemlény? Vagy hogy látod?
Komoly kérdés.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Magas hõmérsékletû ionizált gáz a plazma, a tûzhöz oxigén kell, de van ott persze 78% N2 is szintén gázhalmazállapotban. A tûz magja a lángmag, minél magasabb az égés foka annál kékesebb színû és nagyobb a lángmag. A lángmag pedig nem más mint ionizált gázok keveréke. A tûz nem szilárd, nem folyékony, nem egyszerûen gáz, hanem plazma.

Naplóban kb. 5 mp alatt elhajlította.
Az van, hogy te nem tudsz hinni. Én elhiszem azt, hogy meghajlította a kanalat. Nem érdekel, hogy, hogy. Ott van egy elhajlított kanál. Csodálkoztam. És jó volt. Te meg jössz itt mint ha te jöttél volna rá a világ teremtésére. Ha már így benne vagy cáfold meg Isten létezését.
Mi van?
A fizikában és a kémiában a plazma ionizált gázt jelent, illetve a negyedik halmazállapotot a szilárd, folyadék és gáz mellett. Az ionizált itt azt jelenti, hogy az anyagot alkotó atomokról egy vagy több elektron leszakad és így a plazma ionok és szabad elektronok keveréke lesz. Az így keletkezõ elektromos töltés miatt a plazma elektromosan vezetõvé válik és az elektromágneses mezõkkel kölcsönhat.
A tûz fizikai jelenség, éghetõ anyag fény- és hõhatással járó oxidációja.

Közvetlen hatása, az égés, pusztító, tekintve, hogy a szerves anyagokat visszafordíthatatlan folyamattal elbomlasztja. A tûz általában az égési folyamat velejárója, tehát oxigén szükséges hozzá. Önfenntartó folyamat, vagyis az égés addig áll fenn, amíg éghetõ anyag van a tûz közelében.
Mágneses a tûz?
Tinman
Na ez egy bonyolult trükk:

Eszközök: egy 1,5 méter magas asztal, rajta egy jól lelógó terítõ, egy kendõ amit a négy sarkánál összekötöttél (vagy valahogy rögzítettél) és benne a nyuszi, cilinder

Elkészítés: a cilinder valóbban üres, az asztal mögött az asztal oldalára egy szögre akarsztjuk a nyuszis zsákot. Ezt úgy kell megszerkeszteni, hogy egy gyûrû féleségbe bele tudd dugni a hüvelyk ujjadat. A cilinder az asztal közepére kerül.

Elõadás: megmutatod a cilindert, hogy az üres. Lefekteted nyílásával lefelé. Közben folyamatosan beszélsz, ezzel elterelve a nézõk figyelmét a kezed mozgásáról. Eközben a hüvelykujjad a zsákot tartó zsínóron lévõ gyûrûbe dugod és miközben felemeled a cilindert nyílásával felfelé, beletolod a zsákot. Mivel ekkor a "zsák" nyílásával felfelé van csökken a tartóerõ és a nyuszi kiszabadul.

Nyúl helyett bérmi mást megjeleníthetünk ezzel a módszerrel. Pl.: kártyacsomag. Ilyenkor persze belenyúlunk a cilinderbe és úgy vesszük elõ a csomagot. De érdemes a nyulat vagy valami nagy méretû dolgot elõvenni. Azt már tudjuk, hogy miért.

Tinman
Azért mert el akarják velünk hitetni, hogy itt aztán akkora csodák vannak, hogy besz@rsz. Eleinte én is "hittem" a dologban, de egyre inkább látom, hogy csak a megtévesztés a lényeg. Addig se mész ki tüntetni <#ravasz1>

II Rocky II
ja igen a rodolfo trükk,hogy van a kalapban élõ nyul?:S😄 nem ugrik ki?😄

24 - Exile -Nov.23

Tinman
5 mp? Link?

Olyan linket adhatok, ahol 5 percig szenved egy vacak merõkanállal, biztos Lajos esztergályos nem gyengítette meg eléggé.

Egyébként nálam is csoda történt, eltûnt a hûtõbõl az összes Hamm tejberizs. Vajon mi történhetett vele?
<#banplz>

SpeedXHUN
Teljesen igazad van!!!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

II Rocky II
de azt nem értem mért kellebbe a topicba csak fikázni?mértnem leet nomrálisan a trükköket megmagyarázni?lol tiszta uganaz..miért nézi vki ha nem tetszik..sokkaknak nem tetszik kevés embernek igen.a topiccal is igy vannak sztem,csak fordítva,van akinek tetszene ez a topic hogyha értlmes hsz-k lennének a döntõ többésgben,de nagyon sok az idiota barom hsz és ez a nevetséges,röhejes pfff mentem is többet ide nem irok az biztos.(vagyise nem na.de ebbõl a sok léha barom hszbõl van elegem..miértnem lehet elfogadni a trükköket és kész...ki mondta hogy valóság...megcsinálták látványos volt ennyi-.-)

24 - Exile -Nov.23

Rengeteg tudós ellenõrizte. Olyan kanalakat adtak neki amiket még csak nem is látott. Meggörbült a tér és õ 2 percig dörzsölte, míg a tudósok csak 5 mp érzékeltek?
Tinman
Egyes. Járj be órákra.
A tûz ionizált gázok keveréke ergo plazma, de nem ez a téma.

"föld, víz, levegõ, tûz (ezekbõl épül fel minden). Az elsõ háromnak
megfelelnek a mai szokásos halmazállapotok (szilárd, folyadék, gáz), a negyedik, a tûz csak
késõn jelenik meg, mint "halmazállapot".
Elsõ utalások egy sajátos "anyagállapotra" a gázkisülések tanulmányozásánál jelennek meg:
alacsony nyomású gázon áramot átfolyatva kialakul egy tartomány, ahol a gáz teljesen
ionizált állapotba kerül. Ezt a gáztartományt nevezték plazmának."

Tinman
Ha meg van gyengítve /az asztalon naná, hogy az összes meg volt, milliós pénzekrõl, nézettségrõl van szó!!!/, akkor elég kevés idõ.

Próbáljátok ki, iszonyat meleg lesz a kanál, iszonyat könnyen törik, hajlik és iszonyat szarul néz ki az ujjam.

Beteg vagy? A tûz nem plazma.
Tinman
Kabátujjból elõveszek neked elemes vibrátort is. Rodolfónak nyúllal is ment <#hehe>

Uri nem 2 percig csinálja, ha nem 5 mp alatt.
A fém jól vezeti a hõt. Szóval az egész kanál meglegítésére megy az energiád.
Tinman
Egy lakatlan szigeten hogy hozol létre plazmát?

Na hogy? Lehetetlen? Lószart.
Egy fadarabot elkezdesz dörzsölni, egy másik bottal. Hosszú percek múlva már izzik a bot vége és rágyújthatsz. Tûz = plazma ^^

Na és amikor az ujlenyomata benne maradt??? 😊 erre mondj okosat!

http://csuknorisz.mybrute.com

Mi volt a mai Kiválasztottban? Ki, mit csinált, ki jutott tovább?
passatgt
aha ok-.-

Tinman
Rajottem a kanalas trükkre!

Fogjhatok mehg egyh khánálat és dörzsöljétek with your two ujjatokkal.

Eddig volt Uri most jövök én:

Minden tárgy dörzsölés hatására felhevül. Az általánosságban használt kanalak ötvözetek vagy rozsdamentes acél és egyéb ötvözõanyagok keverékei. Dörzsöléssel energiát közölsz vele /surlódási energiát/, méghozzá kis ponton, VÉKONY ponton tetemes mennyiséget.

Ha kell képet is linkelet a 2 ujjamról mennyire durván felhólyagosodott a forróságtól, most rendesen fáj... pedig teljesen hideg volt a kanál, tök lazán csináltam, 2 percig.

A fizika ismét gyõzött. Evvan Uri húzd le a rolót.

kraawz
végre nekik is bejött valami

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

HeadHunter86
Bírom amúgy ezeket a "valóságshowkat". Emlékszem jópár éve volt Frei egyik mûsorában mondták hogy ez lesz itthon is. 4-5 éve lehetett ez a mûsor.
Elõször Big bráner, azt való világ, megafos, meg mittomén mik voltak még. Most meg ez. SMS küdjéééé.
Amerikában ezek a mûsorok már rég lecsengtek, most nálunk nyomatják, mert a hülye magyar elhiszi, majd jó sokan nézik, jön a léééé. EZ az. TV2 meg jól megél ebbõl.

Zomil
megvan a nagy trükk:
legközelebb nem a kezét, hanem egy baszott nagy nikotin tapaszt felnyom a képernyöre 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Istencsászár
Sose mutatják ezeket, eddig is láthattad😊) minden trükknél emondható hogy ha mutatták volna végig egy kamrába hogy lássam hogy azzal semmit nem manipulálnak akkor talán azt mondom ebbe van valami csavar.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

chelseafan
Nyugi, én se hiszek az egészben, röhögök rajtuk, de kíváncsi vagyok a trükkök konkrét magyarázatára😊

mflex
Ez nem éppen ugyanaz...

What about the forests?

HeadHunter86
IStenem. Áhhh még nekiállsz agyalni azon hogy Hiteles is lehetett. OMG.
Megmutatta??? NEM. Ennyi.

robos
Amúgy a trükk pofonegyszerû,ugyanis a gömbben tényleg különbözõ cetlik voltak,viszont az a bizonyos cím természetesen végig nála volt és amikor az Alexandra oda adta azt amit kivett kicserélte arra,ami nála volt,ezt a trükköt alkalmazta az elsõ trükkjénél is.Ugye ezután már csak színjáték volt az egész.

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

ZilogR

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Benny04
én nem cigizek<#idiota>
akkor jövõhéten rá fogok szokni?<#idiota>

chelseafan
Egyébként akkor én is erre gondoltam, mert nem mutatták a kamerának. Ha megmutatják, akkor hitelesebb lett volna.

robos

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

passatgt
alexandra nem mutatta mi van a cetlin😄

chelseafan
Le volt beszélve, de honnan tudták, hogy Alexandra azt a címet fogja kihúzni?? Vagy míg reklám volt, kicserélték a kis fecnit?

Naxos
nem, csak nemhiszek el minden baromságot, mint egyesek. apropó, neked elhajlott a kanalad?

passatgt
miért kell ez MO-ozni?

más fejlett nyugat európi országban nem tudták volna elõre lebeszélni?😄

II Rocky II
vagy igaz,vagy csak sok berögzödött ien ember van mint te 😊

24 - Exile -Nov.23

HeadHunter86
LE volt beszélve hogy mennek, ennyi.
Mit nem lehet ezen érteni.
Mit gondolsz miért voltak kiöltöve és miért épp a TV2 ment. Na és csak úgy besétálnak.
JAJJ Istenem, még ti is elhisztek dolgokat....
Ennyire nem vágjátok hogy mekkora pénzek beszélnek itt, Semmi valóságalapja nincs az egésznek.
Ez MO. Ez Szánalom.

Guilty01
na havercsávók jövõ szombatig szívjátok ki magatokat, mert akkor jön az univerzális nikotintapasz

You\'ll never walk alone!

robos
De az a sok kis 12 éves sikitozó kisiskolás minek a mûsorba?!
Mijjez, megafrász lesz a mentálsóból? <#taps> <#vigyor1>

5c0rp330n
baszki ma délután megállt a digitális órám :S
el sem halványult, egyszer csak megállt
köszi uri, mehetek elemet cserélni, hogy rohaggyál meg.
de a számlát majd elküldöm ajándékba.

II Rocky II
<#banplz>ennyire hülye vagy??

24 - Exile -Nov.23

passatgt
úgy fog leszoktatni, hogy szív egy slukk cigit, amit belefúj egy fehér szalvétába és mutatja, hogy sárga színû lesz papír

ezt már eljátszotta bumerángban pénteken, nemtudom leszokott e bochi😊

Naxos
akkor elhittem volna ezt a TV-s dolgot ha átkapcsolnak mondjuk az rtl-re és tényleg az ment volna ami itt...