A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
vardar: megvan mindenre a pro és kontra, de ebben a mûsorban nincs "varázslat", csupán trükkök, amiket bármelyik bûvésziskolában meg tudsz tanulni. Ha õ nem tud hinni, akkor te nem érted meg hogy amíg a dolgoknak van fizikai, tudományosan bizonyított, másképp bizonyított magyarázata, addig (legalábbis én) nem vagyok hajlandó igazi mentális trükknek venni.
Komoly kérdés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az van, hogy te nem tudsz hinni. Én elhiszem azt, hogy meghajlította a kanalat. Nem érdekel, hogy, hogy. Ott van egy elhajlított kanál. Csodálkoztam. És jó volt. Te meg jössz itt mint ha te jöttél volna rá a világ teremtésére. Ha már így benne vagy cáfold meg Isten létezését.
A fizikában és a kémiában a plazma ionizált gázt jelent, illetve a negyedik halmazállapotot a szilárd, folyadék és gáz mellett. Az ionizált itt azt jelenti, hogy az anyagot alkotó atomokról egy vagy több elektron leszakad és így a plazma ionok és szabad elektronok keveréke lesz. Az így keletkezõ elektromos töltés miatt a plazma elektromosan vezetõvé válik és az elektromágneses mezõkkel kölcsönhat.
A tûz fizikai jelenség, éghetõ anyag fény- és hõhatással járó oxidációja.
Közvetlen hatása, az égés, pusztító, tekintve, hogy a szerves anyagokat visszafordíthatatlan folyamattal elbomlasztja. A tûz általában az égési folyamat velejárója, tehát oxigén szükséges hozzá. Önfenntartó folyamat, vagyis az égés addig áll fenn, amíg éghetõ anyag van a tûz közelében.
Mágneses a tûz?
Eszközök: egy 1,5 méter magas asztal, rajta egy jól lelógó terítõ, egy kendõ amit a négy sarkánál összekötöttél (vagy valahogy rögzítettél) és benne a nyuszi, cilinder
Elkészítés: a cilinder valóbban üres, az asztal mögött az asztal oldalára egy szögre akarsztjuk a nyuszis zsákot. Ezt úgy kell megszerkeszteni, hogy egy gyûrû féleségbe bele tudd dugni a hüvelyk ujjadat. A cilinder az asztal közepére kerül.
Elõadás: megmutatod a cilindert, hogy az üres. Lefekteted nyílásával lefelé. Közben folyamatosan beszélsz, ezzel elterelve a nézõk figyelmét a kezed mozgásáról. Eközben a hüvelykujjad a zsákot tartó zsínóron lévõ gyûrûbe dugod és miközben felemeled a cilindert nyílásával felfelé, beletolod a zsákot. Mivel ekkor a "zsák" nyílásával felfelé van csökken a tartóerõ és a nyuszi kiszabadul.
Nyúl helyett bérmi mást megjeleníthetünk ezzel a módszerrel. Pl.: kártyacsomag. Ilyenkor persze belenyúlunk a cilinderbe és úgy vesszük elõ a csomagot. De érdemes a nyulat vagy valami nagy méretû dolgot elõvenni. Azt már tudjuk, hogy miért.
Olyan linket adhatok, ahol 5 percig szenved egy vacak merõkanállal, biztos Lajos esztergályos nem gyengítette meg eléggé.
Egyébként nálam is csoda történt, eltûnt a hûtõbõl az összes Hamm tejberizs. Vajon mi történhetett vele?
<#banplz>#banplz>
24 - Exile -Nov.23
A tûz ionizált gázok keveréke ergo plazma, de nem ez a téma.
"föld, víz, levegõ, tûz (ezekbõl épül fel minden). Az elsõ háromnak
megfelelnek a mai szokásos halmazállapotok (szilárd, folyadék, gáz), a negyedik, a tûz csak
késõn jelenik meg, mint "halmazállapot".
Elsõ utalások egy sajátos "anyagállapotra" a gázkisülések tanulmányozásánál jelennek meg:
alacsony nyomású gázon áramot átfolyatva kialakul egy tartomány, ahol a gáz teljesen
ionizált állapotba kerül. Ezt a gáztartományt nevezték plazmának."
Próbáljátok ki, iszonyat meleg lesz a kanál, iszonyat könnyen törik, hajlik és iszonyat szarul néz ki az ujjam.
A fém jól vezeti a hõt. Szóval az egész kanál meglegítésére megy az energiád.
Na hogy? Lehetetlen? Lószart.
Egy fadarabot elkezdesz dörzsölni, egy másik bottal. Hosszú percek múlva már izzik a bot vége és rágyújthatsz. Tûz = plazma ^^
http://csuknorisz.mybrute.com
Fogjhatok mehg egyh khánálat és dörzsöljétek with your two ujjatokkal.
Eddig volt Uri most jövök én:
Minden tárgy dörzsölés hatására felhevül. Az általánosságban használt kanalak ötvözetek vagy rozsdamentes acél és egyéb ötvözõanyagok keverékei. Dörzsöléssel energiát közölsz vele /surlódási energiát/, méghozzá kis ponton, VÉKONY ponton tetemes mennyiséget.
Ha kell képet is linkelet a 2 ujjamról mennyire durván felhólyagosodott a forróságtól, most rendesen fáj... pedig teljesen hideg volt a kanál, tök lazán csináltam, 2 percig.
A fizika ismét gyõzött. Evvan Uri húzd le a rolót.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Elõször Big bráner, azt való világ, megafos, meg mittomén mik voltak még. Most meg ez. SMS küdjéééé.
Amerikában ezek a mûsorok már rég lecsengtek, most nálunk nyomatják, mert a hülye magyar elhiszi, majd jó sokan nézik, jön a léééé. EZ az. TV2 meg jól megél ebbõl.
legközelebb nem a kezét, hanem egy baszott nagy nikotin tapaszt felnyom a képernyöre 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Megmutatta??? NEM. Ennyi.
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Mit nem lehet ezen érteni.
Mit gondolsz miért voltak kiöltöve és miért épp a TV2 ment. Na és csak úgy besétálnak.
JAJJ Istenem, még ti is elhisztek dolgokat....
Ennyire nem vágjátok hogy mekkora pénzek beszélnek itt, Semmi valóságalapja nincs az egésznek.
Ez MO. Ez Szánalom.
You\'ll never walk alone!
Mijjez, megafrász lesz a mentálsóból? <#taps>#taps> <#vigyor1>#vigyor1>
el sem halványult, egyszer csak megállt
köszi uri, mehetek elemet cserélni, hogy rohaggyál meg.
de a számlát majd elküldöm ajándékba.
ezt már eljátszotta bumerángban pénteken, nemtudom leszokott e bochi😊