A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Thanks for your kind words sure I will send you a signed picture, love and much energy Uri.
Magyarul:
Hála a kedves szavaidért persze egy autogram kártyát, szeretetet és sok energiát fogok küldeni neked Uri<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lol. Naív gyermeki koromban szereztem egy Uri Geller életrajzi könyvet, majd aláirattam a T. szerzõvel. Késöbb ingyen alig tudtam rátukmálni valakire. Most mitõl lett ennyire értékes az aláírása? 😄
xD
nem nagy dolog 😄 de hát te okos vagy!<#idiota>#idiota>
megtanulja hogyan kell aláinria és kész.De remélem azért ennyire nem alacsonyodik le :S
24 - Exile -Nov.23
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Én is kértem autogrammot.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

A türelem rozsdát terem.
1. Küldj egy e-mailt az [email protected].
2. Írj bele szépet s jót, közben ne fejelts el autogrammkérõ mondatot is belevinni.
3. Mindezt angolul.
4. Max pár óra múlva tuti, hogy kapsz rá választ is személyesen Uritól. (Nekem az elküldéstõl számított 19 percen belül válaszolt)
5. Vársz türelmesen.
6. Ennyííí"
Ismerõsnek megérkezett az autogramm postán és ingyen.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
A negyedik rész elé egy kis gondolatébresztõ:
vod.niif.hu/play2/index.php?eid=10&lid=57&bw=500K&lg=hu
Parajelenség vagy bûvésztrükk
Kb. fél óra igazi bûvész show, és az azt követõ kérdés-felelek vita.
(Jól jöhet: jobb gomb lejátszás/szünet)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
viszont amikora rendõr cipõjébõl kerül elõ a kártya, ott gondolom igen<#wink>#wink>
de blaine nekem sokkal szimaptikusabb és jobban is adja elõ a mutatványait mint criss angel
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Ezekután ez a trükk is csak egy kis kockázatvállalást igényelt, ha nem jön be akkor sincs semmi - elõfordul, zavar támad az "erõben" stb. - , így viszont nagyot ütött.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
jobb mint aki idiota hszeket ir ide be.meg kössz uri hsz-kel böviti a forum hsz-ait..szal ennyit errõl -.-
24 - Exile -Nov.23
Majd kiszólít két sztárvendéget, az egyik karikát az egyiknek, a másikat a másiknak adja, megkéri õket, hogy õk is tartsák vízszintesen, aztán az egyiken megint átborít egy pohár vizet, de az nem azon folyik ki, hanem a másikon.
Az egész mutatvány két perc, mindenki seggreül. Belenéz a kamerába, és azt mondja, hogy jobb lenne, ha nem ezt a sok fasságot néznék, hanem megpróbálnának értelmes dolgokkal foglalkozni, aztán Uri Gellerhez fordulna és azt mondaná neki, hogy szar a pofádba és levonulna a szinpadról.
És nem lenne trükk.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Csak ezzel az a baj, h TVben bemutatni elég unalmas, és senki sem hiszi el 😄
Viszont egyszer apám poénból mondta, h adjak neki egy kis energiát, mert fáj a térde (akkor egy pár hónapja már fájt).
Adtam neki energiát, közben röhögtünk, de a vicces: Azóta nem fáj a térde.
Ebben még hiszek, de 'gondolatolvasásban' azért már nem.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!