A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mor3llo
omg, ezt a fordítást komolyan gondoltad? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Palinko
én tegnap este írtam és még mostanáig sem kaptam választ 😞((
Én is kértem Autogramot, és erre ezt a választ kaptam:

Thanks for your kind words sure I will send you a signed picture, love and much energy Uri.
Magyarul:

Hála a kedves szavaidért persze egy autogram kártyát, szeretetet és sok energiát fogok küldeni neked Uri<#idiota><#idiota>
caseih9400
nekemislesszegy:C

khm...khm...

davidka003
Nem értékes. Csak ha már ingyen van akkor nekem is kell egy. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

"Én is kértem autogrammot."

Lol. Naív gyermeki koromban szereztem egy Uri Geller életrajzi könyvet, majd aláirattam a T. szerzõvel. Késöbb ingyen alig tudtam rátukmálni valakire. Most mitõl lett ennyire értékes az aláírása? 😄

Nah kíváncsi leszek a mai napra 😄 Vajon leszoktat a dohányzásról ...??
xD
egy félóra alatt simán meglehet tanulni így írni...
nem nagy dolog 😄 de hát te okos vagy!<#idiota>
II Rocky II
ja de arra nem gondolsz, hogy erre is lehet embere?
megtanulja hogyan kell aláinria és kész.De remélem azért ennyire nem alacsonyodik le :S

24 - Exile -Nov.23

mama2
Amúgy már rohadtul várom😄. Most ugyan milyen hülyeségeket találnak ki? De egy biztos: most is fogok kanalat rakni a tévé tetejére, hátha leesik, vagy ami még jobb: táncol a levegõbe, és leesik az ágyamra:XDD!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Aszongya: UI: Egy,kettõ,három... XDDDDD. Amúgy könnyen meglehet figyelni õ írta-e alá. Megnézitek az autogrammon lévõ kézírást és megnézitek ma, a kiválasztotban a kézírását Urinak, és ha hasonlít, õ írta alá.Remélem értettétek😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Fresh Duke
Ebben egyet értek. 😄

Asszem megpróbálom én is. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Palinko
remélem elküldi szerbiába is, megpróbálom. hát ha rosszra nemis, ajánlom, hogy luit ne hozzák el 😄
davidka003
Meg hát. Biztos nem rosszra fogja használni ez a jó ember. 😊
Én is kértem autogrammot.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Palinko
de megmerjük neki adni posta címünket? 😄
passatgt
pedig de, minden levélre személyesen válaszol😊

sok ideje lehet

davidka003
Képek:

Benny04
De kár, hogy nem leszek holnap itthon.
Nem követhetem itt a fórumon is az eseményeket xD

nem hinném hogy Uri személyesen írja alá:/

A türelem rozsdát terem.

davidka003
"Uri Geller autogramm

1. Küldj egy e-mailt az [email protected].
2. Írj bele szépet s jót, közben ne fejelts el autogrammkérõ mondatot is belevinni.
3. Mindezt angolul.
4. Max pár óra múlva tuti, hogy kapsz rá választ is személyesen Uritól. (Nekem az elküldéstõl számított 19 percen belül válaszolt)
5. Vársz türelmesen.
6. Ennyííí"

Ismerõsnek megérkezett az autogramm postán és ingyen.

Molnár Gergelyt is jól átbaszta a tv2. De nem is értem, hogy mi a fasznak jelentkezett, ha 3 éve ennyire bírálta Uri Gellert.

wordsworth
hát nemtudom, ez egy vékony kis aluminium kanállal lehet, hogy mukodik, de a régi kanalakkal próbálkozzon, nekem szerintem holnapra lila lesz a kezem. És nem, nem hiszek ezekben, de szeretnem latni, hogy egy ilyen kanalat ami nekem van itthon hogy hajlit el, mikor két kézzel is nehéz...

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Egy másik fórumon leltem:

A negyedik rész elé egy kis gondolatébresztõ:

vod.niif.hu/play2/index.php?eid=10&lid=57&bw=500K&lg=hu

Parajelenség vagy bûvésztrükk

Kb. fél óra igazi bûvész show, és az azt követõ kérdés-felelek vita.

(Jól jöhet: jobb gomb lejátszás/szünet)
Kandurex
<#vigyor> david imitátor, nagy arc az ürge, iszonyat szugesszíven tud nézni <#idiota>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Fresh Duke
Bazz, ettõl kicsit megijedtem. XD

A heavy cost. I pay it gladly.

caseih9400

khm...khm...

passatgt
az eredetit nézd, van 4-5 paródia😊

pl ez:

chelseafan
Ja, most jöttem rá, hogy amit én láttam a youtube-on, az tényleg egy paródia volt...😄 Azt hittem õ David Blaine, pedig csak egy színész parodizálja.

chelseafan
Ez a David Blain nem egy paródia? Minden videóban ugyanazok szerepelnek, meg ahogy megjátsszák magukat, úgy tûnik mint vmi poénvideó... David Blainnél az a nézés...😄

passatgt
a legtöbb trükkjében nincsenek beavatva szerintem, pl az óraleszedõs, kártyás stb...

viszont amikora rendõr cipõjébõl kerül elõ a kártya, ott gondolom igen<#wink>

de blaine nekem sokkal szimaptikusabb és jobban is adja elõ a mutatványait mint criss angel

nem hiszem hogy megvették, mindenesetre érdekes hogy a bumeráng vendégkönyvébe beírtam ezzel kapcsolatban (egy leleplezést és linkeltem az http://www.illusiondepo.com/magyar/viewtopic.php?t=109 oldalt még tegnap és azóta sem került ki...

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Ezt te sem gondolod komolyan?

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

Nézzétek Lui bal kezét...végig nincs hüvelykujja...miért? Miért tartja úgy a bal kezét ahogy? És miért nem úgy tartja miután a tenyerén lévõ cetliben "olvas". Ennyi. Ha erre figyeltek egybõl leszûritek hogy trükk. És ráadásul még annak is gyenge...

passatgt
inkább david blaine streetmagic, ott nincsenek beavatva😊

Ehhez a Mona Lisás trükkhöz annyit fûznék hozzá, hogy Béres Alexandra születési éve 1976 (a 76-os számra gondolt). Ehhez elég a google-t használni. Nyilván a "mentalista" ezt tudta. Maga a sztori meg szerintem kamu. Ja és mielõtt megkérte Alexandrát, hogy gondoljon egy számra, a sztorijában hangsúlyozta hogy "születési év" amit egy szoba számához kapcsolt.
Ezekután ez a trükk is csak egy kis kockázatvállalást igényelt, ha nem jön be akkor sincs semmi - elõfordul, zavar támad az "erõben" stb. - , így viszont nagyot ütött.

Kandurex
úgy, hogy szinte mindig be vannak avatva a "kiválszatott" egyének

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Checkerboy
Én úgyis elõbb regeltem mint te :o

😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

II Rocky II
ebben teljes mértékben egyetértek.lehet régebb óta csak figyelte..és köszönt akkor miva....
jobb mint aki idiota hszeket ir ide be.meg kössz uri hsz-kel böviti a forum hsz-ait..szal ennyit errõl -.-

24 - Exile -Nov.23

ZilogR
az lesz az igazi jó trükk, h vki 2 acélkarikát, mint amit a bûvészek szoktak összeakasztani egymásra fektet, mintha egy lenne és vízszintesen tartva átönt rajtuk egy pohár vizet.

Majd kiszólít két sztárvendéget, az egyik karikát az egyiknek, a másikat a másiknak adja, megkéri õket, hogy õk is tartsák vízszintesen, aztán az egyiken megint átborít egy pohár vizet, de az nem azon folyik ki, hanem a másikon.

Az egész mutatvány két perc, mindenki seggreül. Belenéz a kamerába, és azt mondja, hogy jobb lenne, ha nem ezt a sok fasságot néznék, hanem megpróbálnának értelmes dolgokkal foglalkozni, aztán Uri Gellerhez fordulna és azt mondaná neki, hogy szar a pofádba és levonulna a szinpadról.

És nem lenne trükk.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

még mindig nem kaptam házigazada jogot pedig már szombaton kértem...
Benny04
két napja regizett <#hehe>

Palinko
most elkezdünk versenyezni ki regelt régebben? látszólag kezdõ fórumozó még vagy mást szokott meg és köszönt, ezzel is jelezve, hogy a továbbiakban õ is szeretné hozzászólásaival bõvíteni a fórumot, és nem tudja hogy itt a köszönés nem bevett szokás. szerintem nincs semmi baj azzal ha valaki kezdõ, szóval vissza szabad fogni magad...
caseih9400
gratulálok...-.-

khm...khm...

davidka003
Köszönjük az értelmes hozzászólást.

heloo mindenkinek
Lehet gondolatot olvasni, de nem emberi agyal írni kell egy programot mely az emberi agy rezgéseit fogja fel ésazok közül kiszûri a gondolatokat.

Checkerboy
Igazi parafenomén alatt szerintem olyan emberre gondolt, aki energiát ad valakinek, és akkor nem fáj a térde/feje/kutyafüle. <- Például.

Csak ezzel az a baj, h TVben bemutatni elég unalmas, és senki sem hiszi el 😄

Viszont egyszer apám poénból mondta, h adjak neki egy kis energiát, mert fáj a térde (akkor egy pár hónapja már fájt).

Adtam neki energiát, közben röhögtünk, de a vicces: Azóta nem fáj a térde.

Ebben még hiszek, de 'gondolatolvasásban' azért már nem.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

mflex
Nem tudom,hogyan csinálja a srác,de valami eszméletlenek a trükkjei..

What about the forests?

Aha.
Fabio Capello
a szavak le voltak dumálva, a mona liza puzzle darabja amit kivettek a dobozból, az egy spéci bûvészpuzzle, minden darab ugyanolyan.