A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danman
beja: ' és hangot ad!'

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

cenobite
Dehogy trükk! Ez igazi!!!!

gamertag: kenobita

nemis úgy üti a dobot 😄DDDDDD
má lüktet neki a dobverõje😊

89
Ez azt sem tudja, hol kell nézni a pulzust....

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

cenobite
Szilvi the living drum machine!

looooooool gec hol hatvanas a pulzusa mikor majd el bõgi magát 😄DDD
Bmeg ez kurva durvának néz ki. Remélem csak trükk az egész. :C

ZsZso
Solymos: fülbe kapta az infót.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

passatgt
ekkora dekoltázsnál nem emelkedik meg a pulzusa, ez már gyanús😄

Palinko
a pulzus vagy miafene 60-62 között ugrál lol 😄 meg akkor is pityegett, mikor leesett a cucc róla nem?
<#hehe>

HAHA ezt az égést ..a "nõvér" elrontotta mert akkor is ment a szivritmus hang amikro leesett és nem volt rajta 😄 😄

Excal1bur Leader of Sleepers

89
Beszarok....ezek hülyének nézik az embert (csak a sólymosat nem értettem, de az legalább érdekes is volt)
Meg ez a TV-n ugrálós kanál...áááhhhh<#mf1>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

a srác valami humbuk nyelven dumálta madárral, + elmondta, hogy van valami õsi kapocs, bekötötte a szemét, hátrafordult hogy csak a magár léássa micsinál a csaj, és egy dobozba beletett a csaj egy papirt , és a srác a madár szemén keresztül látta hogy meik doboz, majd ezutána csaj felment a nézõk közé a a sas szemivel elolvasta mivana papirra irva
Neogan
bazz ettõl a pittyegéstõl tiszta LOST fílingem lett 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Nem anyádé😄

sztyui2
Nõvér kicsit le van fizetve😄

www.flickr.com/sztyui

Shodan
nem anyámé bazzeg 😄

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Narxis
60-as pulzus ilyen szituban?lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fsgh
ÁÁÁÁÁÁÁ ez a nõvér😄DDDdd Amerikai adásban legalább fiatal volt és csinos...MO-n csak öreg nénire tellik?😄DDd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

barnie1990
Ki hívta már megint ezt a Beját? <#wilting>

Zene nélkül mit érek én?

cenobite
Élõ egyenes adásban meghal valaki és szerintetek van 18-as karika???
<#idiota><#idiota><#idiota>

ZsZso
Ahhoz képest, hogy ideges, meg az elõbb eléggé "zaklatott" állapotba került, majdnem elalszik ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Mé a vécés néni kezeli a mûszereket?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Szilvinek jó lába van😊

Nõvérke?? Hehe pont fehér ruhában jött. Midõ véletlen?

Shodan
Szilvi jobb lett volna nõvérkének 😊

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

sztyui2
ezen mit kell tapsolni? Nõvér nem egy jó csaj😄

www.flickr.com/sztyui

a madaras

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

ZsZso
LOL, ott ül a Hargitai "Zombi" Bea is 😊

Neogan
sír szegééééény 😞

elsírja magát

tééééééééééééééééééééééééééééééééééék geciek!!!!!!!!!!!!
Danman
bazki sírni fogok :'(

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

apa kezdõdik...

Ez mingyá meghal, jaj

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

cenobite
Hüpp-hüpp...

Shodan
óegyiptomi rezonanciás sasmadár

algor: votl a madaras produkció, a véresképes, és a számos, meiket nem látaad?
Narxis
Nem tom, én csak néha nézem.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

fsgh
a gépet lekapcsolják...a Hónáljához van ragasztva egy kis labda amivel a vért elszorítja így nem érzik majd a pulzusát😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

ZsZso
ezek a monológok annnnnnnnnnnyira szánalmasak, hogy az már fáááááj 😞

tudna valaki válaszolni a kérdésemre, mert nem voltam éppen tévéközelben uri mágnese és a véres képes mutatvány között, mi volt a második uri utáni mutatvány részletesen?

sziasztok, az uri geller és a második bûvész közöttit sajnos nem láttam, le tudná valaki írni részletesen, hogy mit csinált az a mutatványos?

elõzõ hozzászólásaim

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

cenobite
Mintha verset szavalna egy iskolai rendezvényen.

ZsZso
Micsoda szóvicc ... mentõautó, mátéautó <#hehe>

Neogan
Nehogy Mátéautó legyen! áááááááááááá

Ú bazzeg, ilyen szar szóviccet

figyejjetek 😄😄😄
Shodan
uri a kis poéngyáros 😄

Danman
mátéautó?