A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
the next uri geller
www.flickr.com/sztyui
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Én is csak azért nézem, hogy itt a fórumon röhögcséljek. 😊
gamertag: kenobita
A mûsor elején bemondta Uri: "Csak a szemüknek higgyenek, ne annak amit más mond!" - vagy vmi ilyesmi.
Na most szerintem ezt úgy kell értelmezni,hogy: "Hagyd, hogy átb****unk, és ne olvass SG-t!" <#idiota>#idiota>
Zene nélkül mit érek én?
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
de most a szivleállás léezs érzemm. energiám vann 😄