A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Excal1bur Leader of Sleepers
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
BEST MOMENT OF 2008!!!
ATYAÉÉÉG
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
nem akarok senkit megbántani, nézze aki szereti, de a színvonal megint a béka segge alatt van...
mindennap megcsinálom.
"Hát eléggé...Biztos hogy izgulsz nem?"
"Hát igen egy kicsit"
És eközben stabil 60-as a pulzus😄DSADASDASdasda SZÁNALOM
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
üsd a szívem ritmusára
micsoda rímek 😄
One man\'s hero, is another man\'s demon...