A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Most mi van?
Fel akartam venni de ez a xar digitális tv csak 14 percet vett fel a hardverére a mûsorból,komolyan mondom az analóg adással nem volt semmi baj,de ez egy rakás.....
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
bár a múltkoriban elég gyengék vótak😞
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
REAL MADRID
ÁHGY KHETTÕ HÁHROM, MUKODJ! <#idiota>#idiota>
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
#2471:<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nem értem mit fikázzátok, sokkal jobb, mint a Rém rendes in Budapest...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
A Szilvikével kettébontatta a fotókat balra-jobbra, aztán megállt, hogy ez a nagyi képe (lol) majd feltolta a kettéválasztott képeket. Aztán folytatta ugynezt a végéig a többi képpel. Aztán megmutatta, hogy a FELTOLT(!!!) képek véreshátúak, az ALSÓK meg nem. Ennyire béna trükköt én még életemben nem láttam. (gy.k.: az alsó és a felsõ részt a srác választotta szét, amikor megállt a "nagyija" fótójánál, nem a Szilvike...)
Nem hiszem hogy csak én vettem észre, annyira gagyi volt.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
már nemolvasok vissza, lécci mondjátok el, hogy csalt, aki leállította a szívét <#idiota>#idiota>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
hát tényleg nagyon komoly trükkök 😄 szerintem fele bûvésznek is pocsék rosszul adja elõ magát, nem "varázsol" el...
világmegváltást ne várj már tõlük :p
(amíg még a "versenyzõk" fülén is ottlesz a mikroport, addig nekem ne találgassák kifele hogy mit rajzoltak a többiek stb...olyan hoax ez az egész hogy hihetetlen már!!)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
GGMU