A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nesze
Misi az ezredes
lol képet képet

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

a Viasat Exploleren Uri Geller kanalas autóját mutatják xDDD

Pharaoh
Meg egy olyan poharat vaktölténnyel is el lehet lõni olyan közelrõl.

mama2
Azért mondta, mert akik fellépnek azok nem mentalisták, hanem bûvészek. az ilusiondepo.hu(asszem így kell írni) fórumán is írták, hogy ezeket akik fellépnek a kiválasztotban, már látták õket fellépni mint bûvészek.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Winz
A Heti-hetes elõzetesében láttam mikor Gálvölgyi aszongya név szerint ismeri az arcokat aki fellépnek a Kiválasztottban?
Most mi van?
Fel akartam venni de ez a xar digitális tv csak 14 percet vett fel a hardverére a mûsorból,komolyan mondom az analóg adással nem volt semmi baj,de ez egy rakás.....

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

jókat szoktam nevetni rajta
bár a múltkoriban elég gyengék vótak😞

Énvagyokazapád
😄SA_DSAsdaadsdas

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

viselkedjetek ha lehet

REAL MADRID

mama2
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>XDDDDDDDDDDASDASDDSAD:ASDASDDSADADS

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Checkerboy
De bírtam volna, ha kiveszi a tüdõt, és elkezd ordibálni:

ÁHGY KHETTÕ HÁHROM, MUKODJ! <#idiota>

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

mama2
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>.
#2471:<#idiota><#idiota>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

REALista
ja mikor Uri megfogta szerintem levegõt is vett...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Benny04
de a tüdõ szerintem igazi volt, mert csöpögött belõle a vér :|

Tinman
Bestest vígjáték sorozat 2008-ban!
Nem értem mit fikázzátok, sokkal jobb, mint a Rém rendes in Budapest...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Énvagyokazapád
MÛKODJ!!!444

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Misi az ezredes
jaja szánalom a köbön!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Benny04
Én is észre vettem, hogy csalt, mert amikor megmutatta azt az oldalt is, amiben állítólag nem volt véres hátuljú kép, volt egy pár, aminek véres volt a hátulja...

Bith
A legutóbbi mûsorban az volt a legjobb, hogy az Uri pont azt mentette meg, aki valami elképesztõ lámát mûvelt, kellett is neki a mentés.

A Szilvikével kettébontatta a fotókat balra-jobbra, aztán megállt, hogy ez a nagyi képe (lol) majd feltolta a kettéválasztott képeket. Aztán folytatta ugynezt a végéig a többi képpel. Aztán megmutatta, hogy a FELTOLT(!!!) képek véreshátúak, az ALSÓK meg nem. Ennyire béna trükköt én még életemben nem láttam. (gy.k.: az alsó és a felsõ részt a srác választotta szét, amikor megállt a "nagyija" fótójánál, nem a Szilvike...)
Nem hiszem hogy csak én vettem észre, annyira gagyi volt.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

és ezen ezeken kívül még mit vetítenek az államokban és más helyeken mostanában?<#beka3>

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Misi az ezredes
Fordítva tette vissza a csajszi a revorvert ameiket metöltötte! Szánalmas baki h felürrõl megmutatták!

Ha van videó akkor se. Pl a tegnapi damilos szarról is volt videó, be is mutatták a tv-be. Csak az az érdekes, hogy a tv2 webcaston fent van az egész mûsor kivéve azt a videót.<#idiota>

Misi az ezredes
Ezt a szart ha bekapcsolódott a TV akkor annak több oka is lehet! Egyszerüen ráültél a kövér seggeddel a TV távirányítójára! vagy Szar a TV-tek! and a kanál pörgés meg kamu mert ha nincs video szar sem hiszi el -.-"

Benny04
szóval akkor távirányítóval kapcsolták ki? 😄

#2429-es hozzászólás😊

Benny04
úristen, 732 új üzenet<#wow1>
már nemolvasok vissza, lécci mondjátok el, hogy csalt, aki leállította a szívét <#idiota>

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Most buta, kövér magyarok hittérítése folyik.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kirol
<#idiota>

Nálunk is csodát mûvelt a gyUri Böllér. Bekapcsoltam a TV-t és elkezdett pörögni a villanyóra! De sajnos nem visszafelé...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Rage47
hát a közönség úgy is viselkedik nem?😊
a legutob musorbol csak a cigirol leszokos részt láttam kb 5 perc hát sírnom kellet... MARY MOTHER FUCKIN GOD h lehet ezt tvbe engedni, mintha buta kövér amerikaiak hittérítése folyna....fuck

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

bocs nem láttam ott van a #2429-es hozzászólásban

a részletek is tudod h hogy csalt? hol volt a trükk?

kirol
Hát Uri Geller utódának utódát keresik ott már biztos!

sziasztok, végre meg tudtam nézni a kihagyott madaras produkciót és ezt az orosz rulettest! ezek a mûsorok amerikában meg a külföldi országokban lecsengtek, ott most más mûsorok mennek, de külföldön most milyen mûsorok vannak ezek helyett?

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

robos
Miért nem hívják meg Pélibarnát, itt nyugott szívvel mondhatná minden "mutatvány" után: Ne haragudj, de ez nem jött át! <#vigyor1> <#mf2> <#action>

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html

SrAta
Aki megállítja a szívét és utána elindul neki annak nem kapásból 60 lesz a pulzusa és nem ugrik ekkorát...😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

passatgt
Szentpéteri Attila, a (kígyómágus) Balatonalmádi Kommunális zrt-nek az igazgatója😄

Palinko
"nem lehet rájönni a trükkjeire"

hát tényleg nagyon komoly trükkök 😄 szerintem fele bûvésznek is pocsék rosszul adja elõ magát, nem "varázsol" el...
tigeroo
ezek bûvészek...azért bûvészek mert nem lehet rájönni a trükkjeire
világmegváltást ne várj már tõlük :p

(amíg még a "versenyzõk" fülén is ottlesz a mikroport, addig nekem ne találgassák kifele hogy mit rajzoltak a többiek stb...olyan hoax ez az egész hogy hihetetlen már!!)
kirol
Nem azt mondtam hogy magának állítsa meg, hanem hogy pl. a nézõknek, vagy a magyaroknak. Hiro se csak magának tudta megállítani.

de te abból nem érzékelsz semmit , csak az aki leállítja az idõt <#vigyor2> . Ha én letudnám állítani az idõt én lennék a föld leggazdagabb ura elhiheted. <#pias>

kirol
Francba. 😞

Pedig mindenki kipihenhetné magát, ha megállítanák az idõt vagy 1 hétre.

nem sajnos , a következõben lebegés lesz!!!

ehhez aztán marha nagy trükk kell...

kirol
Idõmegállítás nem lesz?

Zomil
lol lesz orosz rulett is? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

passatgt
hú nemondod télleg csalás?

soha nem gondoltam volna, egy világ dõlt össze bennem

Golyo69