A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Én is így gondolom.
#2531: Én szánalmas? Néztél már tükörbe? -.- Amúgy ne offolj, ha megoldható, thx.

A heavy cost. I pay it gladly.

Checkerboy
Vazz, nem arról van szó, h a dohányosok hülyék, és most mi az egészséges, és mi nem...Hanem arról, h HA ezzel az 5 perces kis bemutatóval sikerült egyetlen-egy embert is leszoktatnia Urinak, akkor már megérte.

Tök8, h zsidó vagy csaló, mert az más tészta. Vkinek lehet, h nagy példaképe az Uri, és megpróbálja lerakni a cigit.

Baj?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Misi az ezredes
Szerintem szánalmas vagy! Nem tudhatod hogy bizonyos emberek mi miatt kezdtek el dohányozni! És ha el is ítéled a dohányosokat megértem hisz azok akik eldobnak 1 cigi csikket azok jelentõsen szenyezik a földet ivóvizeinket! 1 cigi csikk akár 50 l vizet képes megszenyezni! Igen 50 l! Én dohányzom... de nem dobálom el az utcán stb... and ha valaki Uri miatt leszokik annak gratulálok. engem olyan mértékben nem gyõzött meg hogy leszokjak and nem is vagyok hajlandó nézni mert az egész unalmas! nah bb enyi lett volna!

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

Fresh Duke
Tudod, az aki teljes névnek azt adja meg, hogy "Ték Elek" az nekem ne mondja meg mi a snassz. -.-
"Szerintem minden nem dohányzó okos." - Bizonyos szinten igen, mert van annyi eszük, hogy nem dohányoznak. (Gondolom te a másik oldalon állsz. -.-)
"Ülj le a sarokba egy fél órára" - Próbáltad már? Mert ha nem, akkor próbáld ki, lehet hasznodra vállna.
"gameplusz
Életkor: 18-25 között" - Mindenki olyan adatot ad meg, amilyet akar. Ez nem feltétlen tükrözi az igazságot. -.-
"minden átlag magyar ember naponta 1,5 kiló szemetet termel" - Én személy szerint nem... (Én csak csökkenteném az átlagot, míg a fajtád növeli.)
"minden egyes reklám azt sugallja..." - Csak a magadfélék nézik minden egyes pillanatukban a reklámokat. Nem kötelezõ õket nézni.
"Ez nem igazán egyedi, sõt, inkább amit te csinálsz, az az szánalom." - Az az szánalom (hogy a szavaiddal éljek), hogy az ilyen szánalmas senkik, mint jómagad szennyezik a környezetet...

Én itt lezárom a veled folytatott érdekesnek nem mondható beszélgetést, ha nem baj. Amennyiben folytatni kívánod vegyél fel MSN-re, amennyiben itt folytatod, csak a szinted mutatod meg.

ON

gameplusz
Hjaj, fiatalember...

Fresh Duke
Életkor: 14-18 között
Regisztráció idõpontja: 2006. 03. 19.

gameplusz
Életkor: 18-25 között
Regisztráció idõpontja: 2005. 02. 12.

Egyébként minden átlag magyar ember naponta 1,5 kiló szemetet termel, ez tény. Ezek után nekem senki ne pofázzon, hogy így a környezet, úgy a környezet. Fogyasztói társadalomban élünk, minden egyes reklám azt sugallja az élet minden egyes pillanatában, hogy: zabálj, igyál, dugjál, vérezz, moss, stb.

A már-már eposzi érvelésed pedig csak arra utal, hogy nem tudsz mit mondani, és csak ugatsz, mint kutya a szarban. Viszont így nem lesz meg az érettségid, ezzel a színvonallal. Talán próbálj meg valami értelmeset is írni, nem csak "kusszolsz, szánalom", stb. Ez nem igazán egyedi, sõt, inkább amit te csinálsz, az az szánalom. Szóval ne gyere nekem itt a minden dohányos szánalmas dumával, amikor elkezdesz általánosítani, az olyan snassz. Szerintem minden nem dohányzó okos. Ez szerinted így van? Ülj le a sarokba egy fél órára, és merengj rajta, talán rájössz, hogy rossz helyen tapogatózol.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Fresh Duke
Újreg? Hol? Jah te, igaz. Adatlapod szerint: "18-25 között" - Pedig én 5-8-nak saccolnálak...
"ne beszéljen az, aki napi 1,5 kiló szemetet termel..." - Akkor kussolj noobika. -.- Szánalom vagy a köbön.

Nekem csak az nem tetszik, hogy párhuzamot vonsz a dohányzás és az intelligencia között.

ez már még inkább off de én soha nem írtam olyat hogy utálom a cigányokat és a négereket az hogy leírtam õk vezetik a bünügyi statisztikákat amerikában...persze önpusztítók már fasisztáznak😄

Engem az zavar hogy az én egészségemet kurod el vele?az hogy zsírosat eszel nem zavar mert még nekem nem kell...de hogy közterületen a levegõt rontod az már igen...engem nem érdekel hogy szívják ha már annyira nem gondolkoznak...de akkor saját telkén...

jah amikor az egyik nõ egy benzinkúton én magzatra károsat kérek😄DD

Fabio Capello
hosszú sztori, ismerõs ismerõse által... de csak ha marad hely, azért ilyen last-minute a dolog

Benny04
lászi 😄

caseih9400
h h?

khm...khm...

Fabio Capello
"love" 😄 titkos rajongó? XD

ma kiderül hogy meek e adásba holnap

caseih9400
Megjött az autogramm :|
(de azé lolmá hogy csak Lacit írt a névre😄)

khm...khm...

gameplusz
<#eljen>

#2511: Hát persze, hogy nem tudják... Te ennyire agyalágyult vagy, esetleg csak rá játszol? Magyarázd a hülye téziseidet a kábszereseknek, meg az alkoholistáknak, hisz biztos õk sem tudják, hogy amit csinálnak, az rossz... Anyám borogass.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Neogan
Ezzel egyetértek, mindenkinek szíve-joga eldönteni hogy milyen szenvedélyeknek hódol. Én is kipróbáltam, szar volt, nem kell. Ettõl még nem lesz valakibõl rossz ember. Uri viszont a népektõl összelopott pénzt jó dolgokba fordítja vissza, meg ez az antidohányos rész is szép volt tõle. Attól még csaló, de el kell ismerni ez szép gesztus volt 😊

One man\'s hero, is another man\'s demon...

mama2
Amúgy én sem helyeslem azt ha valaki dohányzik, DE azt csinál amit akar, az õ élete, csak ne mellettem. A nagynéném láncdohányos(el szív egy cigit, majd 10 perc mulva megint egyet.), és épp a mi nap mondtam neki, hogy abbol pénzbõl, ami neki évente elmegy cigire, kimehetne a Hungarolingre(ugyanis õ, egy nagy F1 rajongó, és szeretn e kijutni.). Engem nem zavar hogy cikizik, csak amikor megölel, érzik rajta az a cigi szag és köhögök,hörgök,egyszerûen nem bírom. Mondom, engem nem érdekel, hogy hogy cigizik, az õ élete, úgy bassza el ahogy akarja, csak ne elõttem szívja azt a fránya cigit. Mert anyukám Nõvére, amikor bementünk hozzájuk, akkor rágyújtott a LAKÁSBA!!! Gondolhatjátok milyen büdös volt az egész ház, és nekem azt kellett szagulgatni. Meg ami elmegy cigire pénz, abbol sokkal hasznosabb dolgot is lehetne venni/csinálni. Például elutazni valahova, legalább az egy élmény, nem úgy mint a cigi, hogy egyszer elfújod, eldobod, azt kész. Na mindegy...NC.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Na most már tényleg KUSS, mert elhajlítalak titeket. Szóval: EHGY KHÁTTÓ, HÁ'ÓM...KUSS!!!!!!!!

Igen cigizek, iszok mint a szar, a mekibe szoktam kajálni, imádom a pacalt is, meg a zsíros kajákat, és akkor mi a fasz van? Ne egy ilyen vasszopó kókler geci mondja meg, hogy hogy éljek. Te is egy fogyasztó vagy. Dezodort használsz amivel szétégeted az ózónréteget. Vagy nem tudom, hogy vezetsz e, de a te gondolkodásoddal az összes autóhasználót is ki lehetne írtani, mert ezerszer jobban károsítják a környezetüket, mint a dohányosok.

Meg miez, hogy megfognak halni a szar dohánytól? Te meg megfogsz halni a szar élettõl. Az utcánkba lakik egy vénasszony 90 éves és 30 éves korától aktív dohányos. Nagyapám soha nem cigizett és meghalt 70 évesen. Lehet, hogy rajtad meg átmegy egy kamion 30 évesen.

(nem azt mondom, hogy a dohányzás egy jó szokás, de hagy döntsem már el én, hogy mit akarok csinálni. Amúgy a te gondolkodásod sokkal kártékonyabb, mint a cigi. Utálod a zsidókat, cigányokat, négereket, kínaiakat. Nem mondom, hogy náci vagy mert úgyis letagadnád. És pont te nevezed idiótának a dohányosokat?lol)

A dagadt nem ül rám úgy hogy nem érdekel...De a dohányos csak szívja és fújja azt a mérget és a levegömet rontja...Leültem egy padra rögtön levetõdött egy dohányos is 2 üveg sört betermelt,rázta a fejét technot hallgatva plusz 5 szál cigit ültében elszívt igencsak idegesített hogy a mérges füstjét a képembe fújta szél...Micsoda embertípus ez...

De a helyzet az hogy a levegõmet rontják a dohányzásukkal..Például közterületen meddig kell még türnöm hogy azt a szart szívják?

Engem egyáltalán nem érdekel zsidó vagy sem..A lényeg hogy megmondja meg fognak halni a szar dohánytól ha nem szoknak le és csak a dohánygyárnak jó...Lehet mondani hogy kókler meg csaló ,de az a nagy helyzet hogy aki nézi a müsorát ha még nem is szereti neki jól jön...Igen egy népbutító Uri,de hangsúlyozom legalább felhívja az agyatlan fogyasztók figyelmét hogy a halálért fizetnek rohadt sok pénzt,biztos vagyok benne hogy sokan még azt sem tudják!!!Szóval értem hogy érzékenyen érint hogy az önpusztító szokásodról negatívan beszélt<#eplus2>

Checkerboy
ÁHGY, KHETTÕ, HÁHROM, CSÖNDET!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

gameplusz
Én meg szánom a 18 éven aluli újregeket. Még mielõtt teljesen belemerülnél a személyeskedésbe, elárulom, ez nem az a topic. Egyébként környezetkárosításról nekem ne beszéljen az, aki napi 1,5 kiló szemetet termel...

Fresh Duke
Igaz, õ bajuk amíg nem károsítják velük a környezetüket is. -.-
#2500: Te beszélsz? -.- Szánom azokat, akik csak tékelni és ugatni járnak fórumozni. -.-

Fresh Duke
Add meg az MSN címed, és ott megtárgyaljuk ki a zsidó.

A dohánygyártók legalább ráírják a dobozra, hogy halált okoz. Uri Geller viszont nem írja rá a homlokára, hogy egy csaló kókler vagyok. Meg az is érdekes, hogy ahol csak tudod szídod a zsidókat, most meg egy zsidó kóklert istenítesz, hogy milyen jóindulatú. Jajj mindjárt meghatódok...

mert lehet mondani hogy uri egy nagy csaló és sok pénzt kaszál az smsekkel,de csak ennyi és legalább jóindulatú...míg a dohánygyár még nagyobb csaló😄..ez lehetne a szlogenje:füstös szar ami átlagban -15 évvvel röviditi az életet jó pénzért...ÉS OMG rászoktak nem kevesen😄...szóval ki is a lúzer?a dohányosok...

szerintem meg ne tegyék már magukat tönkre...

szerintem is agyatlanok<#vigyor>

:ASADAsdasda
Ne bántsátok már szegényt.

gameplusz
Hja és még magyarul se tudsz. Hja és ték.

gameplusz
14 éven aluliakat alapból. Szóval te többszörösen hátrányos helyzetû vagy.

mama2
Én is dagadt vagyok, akkor engem is kiközõsítetek?<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Checkerboy
Dagadt disznók.

passatgt
ok, közösítsük ki õket

gameplusz
Hagy döntse már el mindenki maga, hogy mit csinál. Ezzel az erõvel közösítsük ki a túlsúlyosakat is.

Checkerboy
ÓMÁJGÁD, most éppen több ezer dohányzó fórumozó haragját keltetted fel 😄

Fresh Duke
Sztem az nagyobb lúzer, aki dohányzik. -.-

játszon istent ha néhány embert megment...

M@TriX
hát szerintem meg istent akar játszani, hogy megérintik a kezét és akkor, stb... szóval ez szerintem übergáz.

a sok lúzer aki meg emiatt rakja le a cigit akkor már bocs, de az ne is csináljon mást.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

wordsworth
Viszont ha ezt mondja már vannak páran akik támogatják ezt a szar mûsort 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

John Cena
MUKODJXD

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Benny04
lol

csalás az egész mûsor.de legalább uri jót akar valóban ha már egy embert is leszoktatott a dohányzásról nem, volt kár leadni..mert õszintén igaza van aki dohányzik az egészségét teszi tönkre és nem csak sajátját rontja hanem a környezetét..ahogy mondja a dohányzás csak a multinak jó,sok pénzt a halálért meg a tüdõrákért.teljesen egyetértek bolondok vagytok ahogy mondta hogy ezt a szart szívjátok?normálisok vagytok?én sosem cigiztem és nem bánom..kiegészíteném még azzal hogy a dohányos a legjobb állampolgár ebben az országban mert nyugdíjt valószínûleg nem fog igényelni😄

😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

M@TriX
Csalnak Uri Geller Show-jában

lassan csak ráébrednek végre... 😊

na majd kíváncsi leszek hogy másznak ki ebbõl...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Misi az ezredes
lol! Sztem szánalmas! Lehet h élvezi ha villa van a seglukában ! Nem tudom a kocsiért szintén kár! Fõleg h nem is néz így ki jól! Sõt ocsmány

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...