A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#2531: Én szánalmas? Néztél már tükörbe? -.- Amúgy ne offolj, ha megoldható, thx.
A heavy cost. I pay it gladly.
Tök8, h zsidó vagy csaló, mert az más tészta. Vkinek lehet, h nagy példaképe az Uri, és megpróbálja lerakni a cigit.
Baj?
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
"Szerintem minden nem dohányzó okos." - Bizonyos szinten igen, mert van annyi eszük, hogy nem dohányoznak. (Gondolom te a másik oldalon állsz. -.-)
"Ülj le a sarokba egy fél órára" - Próbáltad már? Mert ha nem, akkor próbáld ki, lehet hasznodra vállna.
"gameplusz
Életkor: 18-25 között" - Mindenki olyan adatot ad meg, amilyet akar. Ez nem feltétlen tükrözi az igazságot. -.-
"minden átlag magyar ember naponta 1,5 kiló szemetet termel" - Én személy szerint nem... (Én csak csökkenteném az átlagot, míg a fajtád növeli.)
"minden egyes reklám azt sugallja..." - Csak a magadfélék nézik minden egyes pillanatukban a reklámokat. Nem kötelezõ õket nézni.
"Ez nem igazán egyedi, sõt, inkább amit te csinálsz, az az szánalom." - Az az szánalom (hogy a szavaiddal éljek), hogy az ilyen szánalmas senkik, mint jómagad szennyezik a környezetet...
Én itt lezárom a veled folytatott érdekesnek nem mondható beszélgetést, ha nem baj. Amennyiben folytatni kívánod vegyél fel MSN-re, amennyiben itt folytatod, csak a szinted mutatod meg.
ON
Fresh Duke
Életkor: 14-18 között
Regisztráció idõpontja: 2006. 03. 19.
gameplusz
Életkor: 18-25 között
Regisztráció idõpontja: 2005. 02. 12.
Egyébként minden átlag magyar ember naponta 1,5 kiló szemetet termel, ez tény. Ezek után nekem senki ne pofázzon, hogy így a környezet, úgy a környezet. Fogyasztói társadalomban élünk, minden egyes reklám azt sugallja az élet minden egyes pillanatában, hogy: zabálj, igyál, dugjál, vérezz, moss, stb.
A már-már eposzi érvelésed pedig csak arra utal, hogy nem tudsz mit mondani, és csak ugatsz, mint kutya a szarban. Viszont így nem lesz meg az érettségid, ezzel a színvonallal. Talán próbálj meg valami értelmeset is írni, nem csak "kusszolsz, szánalom", stb. Ez nem igazán egyedi, sõt, inkább amit te csinálsz, az az szánalom. Szóval ne gyere nekem itt a minden dohányos szánalmas dumával, amikor elkezdesz általánosítani, az olyan snassz. Szerintem minden nem dohányzó okos. Ez szerinted így van? Ülj le a sarokba egy fél órára, és merengj rajta, talán rájössz, hogy rossz helyen tapogatózol.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"ne beszéljen az, aki napi 1,5 kiló szemetet termel..." - Akkor kussolj noobika. -.- Szánalom vagy a köbön.
#2511: Hát persze, hogy nem tudják... Te ennyire agyalágyult vagy, esetleg csak rá játszol? Magyarázd a hülye téziseidet a kábszereseknek, meg az alkoholistáknak, hisz biztos õk sem tudják, hogy amit csinálnak, az rossz... Anyám borogass.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Meg miez, hogy megfognak halni a szar dohánytól? Te meg megfogsz halni a szar élettõl. Az utcánkba lakik egy vénasszony 90 éves és 30 éves korától aktív dohányos. Nagyapám soha nem cigizett és meghalt 70 évesen. Lehet, hogy rajtad meg átmegy egy kamion 30 évesen.
(nem azt mondom, hogy a dohányzás egy jó szokás, de hagy döntsem már el én, hogy mit akarok csinálni. Amúgy a te gondolkodásod sokkal kártékonyabb, mint a cigi. Utálod a zsidókat, cigányokat, négereket, kínaiakat. Nem mondom, hogy náci vagy mert úgyis letagadnád. És pont te nevezed idiótának a dohányosokat?lol)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
#2500: Te beszélsz? -.- Szánom azokat, akik csak tékelni és ugatni járnak fórumozni. -.-
a sok lúzer aki meg emiatt rakja le a cigit akkor már bocs, de az ne is csináljon mást.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
lassan csak ráébrednek végre... 😊
na majd kíváncsi leszek hogy másznak ki ebbõl...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.