A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Golyo69
Golyo69
csalás az egészszivmegálós a pro 7-en

GGMU

davidka003
Láttátok a Heti Hetes bemutatóját?
Gálvölgyi az Uri Gellert parodizálja. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

degenerator
nagyfater már félig az, és neki megy minden reggel. mégsincsa a tévében.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

ghost2
kirol
Hát amúgy nem rossz.

pont vécéztem mikor a damilos vidoe volt. nincsmeg alahol a neten?
Ja lehet,a "belsõ hang" xD

jó akkor elmondom, úgy tudta magát felébreszteni, hogy kinyitotta a szemeét meg drámaian vett egy jó nagy lélegzetet, hogy mindenki beszarjon.

caseih9400
tudod mikor olvasok vissza...

khm...khm...

mama2
De azé tuknád nem?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

passatgt
mindenki látta😄

mademan
És azt láttátok a tegnapi mûsorban,amikor az elsõ videót mutatták hogy a kanál patogott a tv tetején,holott tisztán látszott a damil amivel mozgatták!

WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU

kirol
Jajj, hogy az a nõ is milyen sík tényleg! 😄

Gyerekek, én tegnap megnéztem a mûsort, mivel hallottam már fût-fát róla. Igen jól szórakoztam, szegény Gálvölgyi sem képes ilyen humoros mûsort csinálni! Az volt a beszt, ahogy a szerencsétlen sólyom háttal beült és a varázslol pedig olvasott! 😄DD Azért a B. Sylvi(! 😄) sem okozott csalózást a pulzuskeresésben!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

kirol
Vagy ha leállt a szíve, miért nem esett össze? Mert õ tartotta a kezét, meg mindent, csak lehajtotta a fejét.

A faszt ez volt a legjobb. A felénél elmentem inni, de addig kb szarrá röhögtem magam. Jobb mint akérmelyik kabaré😊))

caseih9400
azért az érdekel engem hogy egy halott hogy tudja magát felébreszteni ...-.-

khm...khm...

Én rögtön leszokok a dohányzásról, amikor uri leszokik a hazudozásról meg a népbutításról. Ezt komolyan mondom.

Klemice
eddig ez volt a leghulladékabb adás

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Checkerboy
Minket.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

John Cena
ÁÁÁ nem néztem az adást francba!!! Kiket szoktatott le a cigirõl??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mama2
Szerintem a fényképes volt a legszarabb. Komolyan mondom már majdnem elaludtam. Már épp csuktam volna le a szemem, amikor mondja a csávó, hogy "kiválogattad az összes képet."

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Fehercsoki
Az volt a legszarabb amibe a 48at kirakták többféle számból gondolt az egyik egy számra õ meg arra gondolt amit ha hozzáad pont 48 lesz nagyon szar...

Winz
A sólymos csókát még megnéztem,de az már annyira kész volt,hogy úgy döntöttem többet ezt a SZART nem nézem.
Szinte már fájt,komolyan.

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

zaki
Felénél kb odakapcsoltam a mûsorra véletlenül, komolyan mondom, hogy ezt nem akarom elhinni, hogy ilyen mûsorok vannak. Az a csávó, aki "leállította a szívét", majd újra feléledt... Hát ez mindennek a legalja. Tesómmal nem tudtuk, hogy ezen sírjunk, vagy nevessünk... Meg mikor "megállt a szíve", mutatták a kezét, ami úgy remegett neki, azon besz@rtunk... Meg mikor "feléledt... Abból majd biztos lesznek gifek, berakom majd avaratnak az tuti... xD

barnie1990
Én is kipróbáltam még régebben, és nem kicsit lett sárga. Ebben nincs semmi trükk, még csak nem is kell nagyot szívni.

Zene nélkül mit érek én?

PíszLávJuniti
fake

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Shodan
Már írtam, ha a mûsor végét figyelmesen megnéztétek, akkor láthattátok hogy kivolt írva hogy a hulla és a tüdõ se volt valódi.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

apám is kipróbálta, hófehér maradt utánna a papírzsepi...
mflex
most nem azért,de kipróbáltam amit uri bemutatott az egy slukk cigirõl.
Ritkán elszoktam szivarozgatni,viszont akkorát nem tudtam beleszívni a piros marlboro-ba,hogy utánna igy nézzen ki, sõt semilyen nem lett a fehér selyem zsebkendõ.
Furcsa volt , hogy szinte belehányt és utána oda szorította magához,lehet ez is valami idióta trükje,persze ettõl még káros, de ez /is/ egy baromság volt...

What about the forests?

az szerintem szerveridõ 😄
Fresh Duke
Ha az ORTT megbünteti a TV2-t, akkor nagyobb f*szok, mint hittem.

A heavy cost. I pay it gladly.

II Rocky II
lehet hogy az idõpontot elírták és kész

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
spartaaaaaaaa -s hsz volt amig nem voltam 😄

24 - Exile -Nov.23

DJ RX7
destroybandel tv2

:3

Fresh Duke
12-es karikával lehet sokkal durvább dolgokat is mutatni, mint egy múhalla, ami le van takarva... -.- (Pl: #2386, #2392.)
Továbbá, egy 10 éves gyerek ne akarjon 10-kor TV-t nézni, hanem mennyen aludni...
Én 12 éves koromban láttam már "félelmetesebbet" is TV-ben, még se lett semmi bajom.
Urit meg ne fikázzátok. Szokjatok le, és adjatok hálát neki...

A heavy cost. I pay it gladly.

lehet, hogy maga Uri bácsi súgta nekem, hogy nyissam meg 😄
Jah 😄

szombatonként be van biztosítva a leglátogatottabb téma 😄DDDDD
berlinboy6329
Bezzeg,mikor a csöcsöket mutatját a Fókuszban meg arról beszélnek,hogy kúrjál mer jó aaazt bezzeg lehet 12es karikával...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

barnie1990
Valaki legyen szíves a tüdõs jelenetetet mutassa meg valahogy, sajnos lemaradtam róla.

Zene nélkül mit érek én?

de akkor mért ez volt már a link neve is? 😄
David2
lehet, h csak frissítették a cikket...<#ticking>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

bárhogy is van ez csak egy szórakoztató mûsor<#csodalk>és minden átverés Danny Blue fogja megnyerni, elõre letisztázták, nekem 8, de én most elmegyek viszlát, találkozunk egy hét múlva ezen a fórumon<#wave>

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

<#wow1><#wow1> Wagy lefizették az ORTT-t! (na ezt azért mégsem)<#awink>
remélhetõleg büntetést fognak kapni ezért, mert a mûhulla egy nem hozzáértõnek és nem fórumozónak igazinak tûnhet ez a valóság látszatát keltõ mûhulla!

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

Shep
Öcsém mit izéltek itt ezen, legalább valami jót akar csinálni. 12-es karika alatt olyan akciófilmek vannak ahol fröcsög a vér meg ilyenek, a kórházas sorozatok is 12-es karikával mennek, amikben ráadásul más olyan jelenetek is vannak, hogy még, szóval nem értem mire fel ez a nagy kiakadás, szokjatok inkább le a cigirõl, igaza van Urinak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem,de szerintem nem az a lényeg hogy igazi-e vagy nem.... most 1 7 éves gyerek úgy is megijed tõlle ha rá van nyomtatva a tüdõre hogy minta 😊
Ha nem élõ mûsor akk akik a stúdióba vannak azok hogy ?😊 bár lehet hogy az ott dolgozók családjai stb.... én pl nem bírnám ki hogy ne röhögjek sírva fõleg akk mikor még be is hunyták a szemüket a nézõk 😄
hát így belegondolva igaz... nem az lényeg, hogy mibõl van, hanem hogy minek néz ki 😄
robos
Nem az a lényeg, h igazi (persze, h nem az), hanem, h amit sugallani akartak ezzel és, h mit használtak fel erre a célra, ezt mind 12es karika mellett?! Naneee... Azért álljon már meg a menet!

Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html