A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GGMU
Gálvölgyi az Uri Gellert parodizálja. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
WWW.CALLOFDUTYLAP.MLAP.HU
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Szinte már fájt,komolyan.
Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P
Zene nélkül mit érek én?
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Ritkán elszoktam szivarozgatni,viszont akkorát nem tudtam beleszívni a piros marlboro-ba,hogy utánna igy nézzen ki, sõt semilyen nem lett a fehér selyem zsebkendõ.
Furcsa volt , hogy szinte belehányt és utána oda szorította magához,lehet ez is valami idióta trükje,persze ettõl még káros, de ez /is/ egy baromság volt...
What about the forests?
A heavy cost. I pay it gladly.
Továbbá, egy 10 éves gyerek ne akarjon 10-kor TV-t nézni, hanem mennyen aludni...
Én 12 éves koromban láttam már "félelmetesebbet" is TV-ben, még se lett semmi bajom.
Urit meg ne fikázzátok. Szokjatok le, és adjatok hálát neki...
A heavy cost. I pay it gladly.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Zene nélkül mit érek én?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
remélhetõleg büntetést fognak kapni ezért, mert a mûhulla egy nem hozzáértõnek és nem fórumozónak igazinak tûnhet ez a valóság látszatát keltõ mûhulla!
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha nem élõ mûsor akk akik a stúdióba vannak azok hogy ?😊 bár lehet hogy az ott dolgozók családjai stb.... én pl nem bírnám ki hogy ne röhögjek sírva fõleg akk mikor még be is hunyták a szemüket a nézõk 😄
Photoshop képeim: http://robos.atw.hu Euro Truck Simulator skin pack by robos: http://robos.atw.hu/eurotruck-simulator.html