A Kiválasztott (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondoljatok bele, ha tényleg kettévágná véletlenül.

Ati

davidka003
Bekapcsoltam a TV-t. A texasi láncfûrészes visszatér? 😄
Bírnám kettéfûrészelné a csávót.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

ZsZso
Bazzeg de kemény a srác ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Guilty01
Magdi nem ismeri a számokat...

You\'ll never walk alone!

Frei mindjárt kiordít: Á, ez csikizzz!!!

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

ZsZso
dede 😊 Csak nem elég nagy a dekoltázsa, hogy felismerd 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mama2
ÚÚÚÚÚÚÚÚ de kemény bazzeg😄DDDDDDDDDDDDDd.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Jé a szõke eltudott számolni 4ig, ez tényleg parajelenség

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Shodan
de 😄 indul a móka 😄D

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Istencsászár
De ezmár megint itt a piros hol a piros... kicsit unalmas már...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

mama2
Ez a szõke, nem dundika?😮

Multimédia központot akarooook.

Ati

kitalálom, a fésût is elhajlította, azé áll így a haja....

ZsZso
A lepel, és a ami mögötte van ...

mama2
Elfûrészeli? Húúú.. de nagy trükk. A bûvészek is szokták csinálni.

Istencsászár
Aztán lehet hogy Frei csak a következõ leleplezõ, kielemzõ mûsorára gyüjti az infokat😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

sztem csak próbálnak selytelmesen beszélni, ennyire beszédhibás idióták nem lehetnek....

ZsZso
A kis spirituális hekker 😉

Istencsászár
Uri blokkolja õket😄

hogy vigyorog a frei😄DDD

Frei mindjárt elröhögi magát.

Ati

barnie1990
Buta szõke nélkül már nincs is mûsor?!

Zene nélkül mit érek én?

ZsZso
Tudjátok mi a fura? Hogy ezek egytõl egyig képtelenek beszélni ... titeket nem idegesít ez a "laggoló" beszédstílus? 😊 Tényleg olyan mintha lassan jönne az adat az agyából ...

sziasztok, szét fogja fûrészelni

(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")

mama2
Milyen zõd csik folyik ott a 3. doboznál?😮

mi az a 4 mobil wc a studió közepén?

barnie1990
Na ez aztán lesz még egy trükk.

Zene nélkül mit érek én?

mama2
Azért mert elvileg neki is elindult az órája, amikor nézte a mûsort. Lehet hogy azért. Na most hogy ebböl mi az igaz, az...

Palinko
bepenetráál az ágyádbá!
ÁÁÁÁÁ, ez be penetrált a gellernek

ZsZso
Üdv mindenki! Na lássuk a kanalakat! 😊

Istencsászár
Frei-t is megvásáolták? 😞 többre tartottam...

Istencsászár
egy kettõ három SZAVAZZANAK!

á, má megint ilyen rikitó ingbe van ez a fõ mentolista

mama2
Kezdõdik.+

mama2
Egyetértek.

Remélem ma is jól szórakozunk majd. Olyan ez a mûsor mint a nevetõgáz. Nem lehet neki ellenálni. <#hehe>

grebber
No mindegy a lényeg--> 1,2,3 GÉPEZEK TOVÁBB<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Kamu volt ( elvileg a végén irták a creditsben ) vagyis valaki itt írta h irták😄

igazi.

grebber
Az a hulla igazi volt vagy mi?
Mert nemhiszem hogy ilyet lehetne vagy igen?

Ezt akár kinzási módszerként is be lehetne vetni. 😄

Ati

Fresh Duke
Én úgy döntöttem, hogy megnézem egymás után az összes részt, majd egy szép hétfõi napon. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

grebber
Most nézem a 4. részt hát ez éjszakai mûszak után kissé idegtépõ 😄
Miket görcsöl az a madaras csávó. "umá" <#idiota>

"Mivel vagy Te különb? Mit tudsz felmutatni?"
Látod ezaz. Megmodtad a frankót. Ezt bírom a legjobban amikort a tizenéves nyomorékok próbálják megmondani, hogy mia helyes. Életükbe nem dolgoztak még egy percet se, de õk már a nagy bölcsek akik megmodnjék nekünk hogy hogy kéne élnünk. és mi vagyunk a dilettáns barmok akik rá mernek gyújtani egyszál cigire, õk meg veretik a 2. világháborút a középiskolába. Majd ha bármelyik nagyszájú 15 éves lettett valamit az asztalra, akkor majd pofázhat, addig viszont jobb ha szépen csaendben elkussol a sarokbban és uri zeller fasságaria veri a faszát. Én szerintem produktív/hasznos része vagyok a társadalomnak, de tim meg csak az állam pénzét szipolyozzátok. Na most menj és mond fel a töri tételt... Holnap meg verd kia farkad buri zelerre....

(amúgy be vagyok baszva, ki lehet utálni)

Fresh Duke
Mondtam, hogy IQ-d nuku. Amúgy érettségi már a zsebemben, te agyilag visszamaradott. Azért nem szóltam vissza, mivel (amint látom MÉG MINDIG nem fogtad fel) ez a topik nem a te faszságaid miatt jött létre. -.-
"Én meg megyek a hasonlóan hülyéket tanítani, mint jómagad." - Megint tanárosdit játszatok a diliházban? Mondjuk még mindig jobb, mint mikor orvosat játszatok.

A hozzászólásaid meg hidegenhagynak, csak nevetni tudok rajtad.
("Hja", ha ezentúl nem válaszolok rájuk az nem azért van, mert "nem tudtam semmi értelmeset sem felhozni", hanem csak azért, mert ez a kiválaszott topikja, és mert a hülye HSZ-eid miatt a földön fekszek a nevetéstõl, amekkora szánalom vagy.)

Na jó éjt, és sok sikert, ha így fejlõdsz talán még kiengednek a gumiszobából is.

gameplusz
Látom erre már nem tudtál semmi értelmeset sem felhozni, de nem is vártam mást. A továbbiakban az érettségivel nem rendelkezõk (mint pl. Te) hanyagoljanak. Köszönöm.

Ui.: ideje lefeküdnöd, holnap iskola... Én meg megyek a hasonlóan hülyéket tanítani, mint jómagad.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Fresh Duke
Nem tudom, hogy nevessek-e rajtad, vagy sírjak, miközben szánlak...
Látom tényleg nincs annyi IQ-d, hogy felfogd, hogy nem itt kéne ugatnod, mikor mások itt Urit akarják szidni... (Bár azt hittem, hogy "1 diplomával, 2 nyelvvizsgával és egy szakmával" sikerülni fog.)
Ha akarsz v.mit, akkor ott van az MSN, ha meg nem, akkor fogd be és Urit szidd... ENNYI ("amennyiben itt folytatod, csak a szinted mutatod meg." - Bár ezt már láthattuk. -.-')

Checkerboy
Nyugalom.

Egyébként is, nem 'rasszista' hozzászólás az, h a 'fajtád'.

Mondhatnám azt is, h a te 'fajtád' folyton csak játszik, meg az én 'fajtám' csak folyton gépezik.

Érted? 😄 De beszéljünk inkább másról :o

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

gameplusz
És te már néztél?

"Bizonyos szinten igen, mert van annyi eszük, hogy nem dohányoznak. (Gondolom te a másik oldalon állsz. -.-)"

Még szép. 1 diplomával, 2 nyelvvizsgával és egy szakmával a hátam mögött igazán hülye lehetek. De úgy látszik nem értetted meg, amit mondtam. Elmagyarázom, hogy felfogd: attól, mert valaki dohányzik, még nem hülye. Maximum függõ. A függõség betegség. Úgy, mint a drog- és alkoholfüggõség. Ettõl még nem biztos, hogy valakinek az értelmi szintje alacsony. Érted már, vagy nem is akarod érteni?

"Mindenki olyan adatot ad meg, amilyet akar. Ez nem feltétlen tükrözi az igazságot. -.-"

Valóban, ettõl függetlenül jócskán a 20-as éveim derekán járok, noha az öcsém születési adatai vannak megadva.

"Én személy szerint nem... (Én csak csökkenteném az átlagot, míg a fajtád növeli.)"

Most mondjam azt, hogy elmehetsz melegebb éghajlatra?! Miféle fajtám? Honnan veszed a bátorságot, hogy elkezdj itt rasszista szöveget írni? Kezeltetni kéne téged, de egy jó alapos verés is lehet, hogy használna.

"Az az szánalom (hogy a szavaiddal éljek), hogy az ilyen szánalmas senkik, mint jómagad szennyezik a környezetet..."

Mivel vagy Te különb? Mit tudsz felmutatni? Honnan tudsz ennyit rólam? Ki vagy te, hogy megítélj?

Szeretném leszögezni: NEM DOHÁNYZOM! Ettõl függetlenül utálom az ilyen idióta tizenéveseket, akik a TV-t majmolják, azt hiszik, hogy mindent megtehetnek (fõként az interneten nagy a gambájuk).

És! Ezek után szerintem ideje lenne TÉNYLEG elgondolkodnod, és nem a névtelenség homályába bújni, balfaszkám.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn