A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ati
Bírnám kettéfûrészelné a csávót.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ati
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ati
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Mert nemhiszem hogy ilyet lehetne vagy igen?
Next PC upgrade: 2022
Ati
A heavy cost. I pay it gladly.
Miket görcsöl az a madaras csávó. "umá" <#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Látod ezaz. Megmodtad a frankót. Ezt bírom a legjobban amikort a tizenéves nyomorékok próbálják megmondani, hogy mia helyes. Életükbe nem dolgoztak még egy percet se, de õk már a nagy bölcsek akik megmodnjék nekünk hogy hogy kéne élnünk. és mi vagyunk a dilettáns barmok akik rá mernek gyújtani egyszál cigire, õk meg veretik a 2. világháborút a középiskolába. Majd ha bármelyik nagyszájú 15 éves lettett valamit az asztalra, akkor majd pofázhat, addig viszont jobb ha szépen csaendben elkussol a sarokbban és uri zeller fasságaria veri a faszát. Én szerintem produktív/hasznos része vagyok a társadalomnak, de tim meg csak az állam pénzét szipolyozzátok. Na most menj és mond fel a töri tételt... Holnap meg verd kia farkad buri zelerre....
(amúgy be vagyok baszva, ki lehet utálni)
"Én meg megyek a hasonlóan hülyéket tanítani, mint jómagad." - Megint tanárosdit játszatok a diliházban? Mondjuk még mindig jobb, mint mikor orvosat játszatok.
A hozzászólásaid meg hidegenhagynak, csak nevetni tudok rajtad.
("Hja", ha ezentúl nem válaszolok rájuk az nem azért van, mert "nem tudtam semmi értelmeset sem felhozni", hanem csak azért, mert ez a kiválaszott topikja, és mert a hülye HSZ-eid miatt a földön fekszek a nevetéstõl, amekkora szánalom vagy.)
Na jó éjt, és sok sikert, ha így fejlõdsz talán még kiengednek a gumiszobából is.
Ui.: ideje lefeküdnöd, holnap iskola... Én meg megyek a hasonlóan hülyéket tanítani, mint jómagad.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Látom tényleg nincs annyi IQ-d, hogy felfogd, hogy nem itt kéne ugatnod, mikor mások itt Urit akarják szidni... (Bár azt hittem, hogy "1 diplomával, 2 nyelvvizsgával és egy szakmával" sikerülni fog.)
Ha akarsz v.mit, akkor ott van az MSN, ha meg nem, akkor fogd be és Urit szidd... ENNYI ("amennyiben itt folytatod, csak a szinted mutatod meg." - Bár ezt már láthattuk. -.-')
Egyébként is, nem 'rasszista' hozzászólás az, h a 'fajtád'.
Mondhatnám azt is, h a te 'fajtád' folyton csak játszik, meg az én 'fajtám' csak folyton gépezik.
Érted? 😄 De beszéljünk inkább másról :o
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
"Bizonyos szinten igen, mert van annyi eszük, hogy nem dohányoznak. (Gondolom te a másik oldalon állsz. -.-)"
Még szép. 1 diplomával, 2 nyelvvizsgával és egy szakmával a hátam mögött igazán hülye lehetek. De úgy látszik nem értetted meg, amit mondtam. Elmagyarázom, hogy felfogd: attól, mert valaki dohányzik, még nem hülye. Maximum függõ. A függõség betegség. Úgy, mint a drog- és alkoholfüggõség. Ettõl még nem biztos, hogy valakinek az értelmi szintje alacsony. Érted már, vagy nem is akarod érteni?
"Mindenki olyan adatot ad meg, amilyet akar. Ez nem feltétlen tükrözi az igazságot. -.-"
Valóban, ettõl függetlenül jócskán a 20-as éveim derekán járok, noha az öcsém születési adatai vannak megadva.
"Én személy szerint nem... (Én csak csökkenteném az átlagot, míg a fajtád növeli.)"
Most mondjam azt, hogy elmehetsz melegebb éghajlatra?! Miféle fajtám? Honnan veszed a bátorságot, hogy elkezdj itt rasszista szöveget írni? Kezeltetni kéne téged, de egy jó alapos verés is lehet, hogy használna.
"Az az szánalom (hogy a szavaiddal éljek), hogy az ilyen szánalmas senkik, mint jómagad szennyezik a környezetet..."
Mivel vagy Te különb? Mit tudsz felmutatni? Honnan tudsz ennyit rólam? Ki vagy te, hogy megítélj?
Szeretném leszögezni: NEM DOHÁNYZOM! Ettõl függetlenül utálom az ilyen idióta tizenéveseket, akik a TV-t majmolják, azt hiszik, hogy mindent megtehetnek (fõként az interneten nagy a gambájuk).
És! Ezek után szerintem ideje lenne TÉNYLEG elgondolkodnod, és nem a névtelenség homályába bújni, balfaszkám.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn