A Kiválasztott (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Nem tudom szólt-e volna ha a 2-es dobozt vágja szét az ember!
Aki mellesleg nagyon unszimpatikus!😛
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Jo ez a topic😊
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Zene nélkül mit érek én?
de komolyan volt már rossz értékelés?
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azt hittem már nem viszi át a lakatot..😄DDDDd
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯