491
bizony
-
savior #331 a helyzet igy fest: van egy fiatal lany, aki utalja es kihasznalja a szuleit. a szulok barmit csinalnak az szar, barhogy probalnak segiteni nem jo. a szulok hiaba rendesek, a lany megis ugy erzi hogy csak hatraltatjak az eletet es rosszat akarnak neki. mi a megoldas? meg kell mutatni neki, hogy milyen is az, ha a szulok mocskok a gyerekkel es tonkre akarjak tenni. miutan ezt megtapasztalta maskeppen fog a szuleire tekinteni es boldog lesz, hogy ismet rendesek vele -
#330 Hány éves a lányod? -
#329 azt a linket lökd csak ide:D:D:D:DD:D -
#328 Ez nem megoldás a problémára. -
#327 nincs győzelem kockázatok nélkül, bár lassan olyan irónikus lesz eme történet , hogy semmi vesztenivalód sem marad... -
Nagy01 #326 Tudom, de volt egy ilyen videó videa-n ha megtalálom belinkelem xD.Egy emberke mondta az agresszív helyett hogy AGRASSZÍV VAGYOK+ XDDD olyan jót röhögök még most is ezen:DDD. -
#325 szájkosár!
Na az kibaszna vele! /ez eddig eszembe se jutott/
-
savior #324 elkepzelheto, hogy az a baj, hogy tulsagosan jonak mutatjatok magatokat a lanyotok elott. mutassatok meg az igazan rossz arcotokat. uvoltozzetek vele, barmit csinal masszatok a nyakara, ne hagyjatok neki 1 perc nyugtot se, amilye csak van tegyetek tonkre. ha mar annyira utalni fog benneteket, amennyire csak lehet, akkor visszavalthattok a mostani viselkedesetekre, es akkor mar ertekelni fogja azt, amilyenek vagytok. -
#323 hat en nem szoktam a szuleim penzen iszogatni ha nem dolgozom valami nehezet stb. ilyesvalamit nem dohanyzom anelkul is megvagyok csak a szuksegeset szoktam kerni -
#322 Muszájdzseki?
-
#321 pont ez az:) ami még ráadásul az ő oldalára billenti a dolgokat:(
de van itt valami amivel sakkban lehet tartani a kisasszonyt:D -
#320 Bocs, de nem szeretnék!
Ha itt felismerik, akkor lenne kb megint fél éves balhé!
Remélem megérted!
Nem ronda, de azthiszi, hogy királylány.
-
pinnacle #319 háát akkor, gyűjtögessetek pár hónapig és jópénzért elintézem a nagyit meg a papit...
ez már vérlázitó... -
#318 Akkor hadd vegyék ők a bérleteket. Igy is elmegy a kedvük egy idő után a bérletvásárlástól. -
#317 Egy hónapot volt ott.
Retúrt kapott!
Ők se bírták!
És ez sem volt elég!
-
#316 mutass egy képet a lányodról... ha szabad
-
#315 Mondhatni, szarabbul élünk:)
-
pinnacle #314 megoldható, hogy náluk lakjoN? -
#313 ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Nem csórók!
Nem gazdagok, de nem élnek szegényesen!
-
#312 Akkor hadd, hogy ezután a nagyszülők vegyék a gyerek bérleteit. Na , szerinted meddig fogják birni? -
pinnacle #311 jaj, emlékszem nálunk csajok orvosi csodák voltak...
minden 2 nap megvolt nekik:) Tesióra... -
#310 a csajok szoktak legszeben hazudni akar szulonek akar tanarnak nekik az a fo hogy kessobb birnak vele dicskedni. ez igy meg ugy megszokpta, stb. -
#309 Ezért kell tisztázni bizonyos dolgokat nagyon sürgösen a nagyszülőkkel. -
pinnacle #308 szóval a tervem:
Nagypapit elpateroljuk a közleből, utána mehet a gyereknevelés:) -
#307 Ezt máshogy nevezik!
Te nem agrasszív vagy:)
-
#306 Igen!
És rá pár napra meg szólnak, hogy nemigaz, hogy nemlehet annak a gyereknek venni egy bérletet. És ha aztmondom nem, akkor vesznek neki egyet, mert addig jár a nyakukra, és Ők nem erősek ebből a szempontból.
1 hiszti, 1 nyereség a kisasszonynak! :(
Próbálva, megbukva!
-
pinnacle #305 de olvasva a többi hsz-ét, az jön le, hogy ilyenkor menne nagypőapihoz aki meg megvenné neki a jegyet, bérletet.
-
#304 az nem elég jó , közel sem...
Együtt kell érezned velük s akkor is az idő mit rájuk szánnál , valószínűleg kevésnek bizonyulna:)
Bár az jó és dícséretes ,ha te magad és még jó pár imserősöd a kivételek közé esik, de a jelentős rész így is tévúton jár -
Nagy01 #303 AGRASSZÍV VAGYAK!!!!!!!!!!!! :@Ä[@Ä[]+%%%%%%%%%%%%%%"+++++++++!%!!!!!!!!!%%%%%%%%%%%!!!!!!!! -
#302 ha nincs is kialakit maga egyet -
#301 Lényegében tényleg csak a kinszenvedés marad:
Pl.: "Kislányom, ha még egyszer elveszíted a bérletet nem kapsz másikat a hónap hátralévő részében járhatsz gyalog suliba!"
És ha ez megtörténik abszolut figyelmen kivül hagyni a hisztit.
Egy-két hónap gyaloglás után tutira vigyázna a bérletére. -
pinnacle #300 én msot 19 vagyok.
Barátnőm 18 lett mostanság.
Van egy két haverom 16-17 éves társaságból.
Vágom mi van most, olyan helyen is lakom, ahol az orrom alá nyomják, hogy "Ilyenek vagyunk."
-
#299 -
#298 kecsegek -
#297 "Mintegy 300 aláírás érkezett arra a feljelentésre, amelyet ma 18 óra körül adtam be a BRFK Teve utcai panaszirodáján, a VIII. kerületi iskolában történt tanárverést elkövető, egyébként ártatlan, tehetséges ifjú színművész, Lákátos Zolika ellen." -
pinnacle #296 Akkor marad a kinszenvedés és a reménykedés, hátha megváltozik vagy ami a legnehezebb: beletörődni, hogy a lányka ilyen és vmi családon kivüli emberként gondolni rá -
#295 Költözhet és járhat suliba bárhová. Ha nem változik a nevelése mindig meg fogja találni a próblémás haveri kört. Mindenhol van egy "jó" társaság. -
#294 Persze!
Nála az a lényeg, hogy amit tesz, azt rátudja fogni valakire!
-suli
-osztály
-tamár
-szúlők
-tökmindegy, csak nem Ő
És az álomvilág: Nem kibasztak, átirattak!
-
#293 és a mostani helyzetet is vágod?
milyen most 13-17 évesnek lenni? -
pinnacle #292 másik sulinak nem kell a szomszéd utcai iskolának lenni...
lehet pár kerülettel vagy faluval arrébb. Az akkoris minimum 1,5 óra plussz utazás. Nem fognak olyan sokat rá várni, hogy odaérjen és eggyütt menjenek bárhova. Szóval azért nem olyan tragikus ez.