egyre agresszívabb diákok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tulajdonképpen nemvagyok tudatába olyan lehetõségnek, amit ne próbáltunk volna ki, és mindent úgy próbált formálni, hogy a végére szinte kizsákmányolás ment!
Ja amugy ezért nem akarok én kölyköt mert csak a gond lenne vele.
idõvel humoros szinezetet is kaphat a dolog, ha képes megváltozni...
Hogy már nincs mihez nyúlni, mert már minden ötletbõl kifogytál, és totál egyedül érzed magad minden balyoddal a világba? Szerintem nem!
Illetve ha egy állatot megakarsz szelidíteni, akkor megkell mitatnod, hogy Te is állat vagy!
Megbugtam, mint szülõ, lehet! Viszont én nem segítséget kértem, csak hozzászoltam a témához, mert 7-8 éve élek ebbe, és 3 hónapig munkaképtelen volta Pszichiatria-i kezelés miatt, és jelenleg is idegroncs ként élek, és az 185-ös magasságomhoz 59 kiló vagyok, mert nem eszek, nem alszok.
Én hozzászoltam a támához, és ide jutottunk. Ha gond, akkor kikell moderálni minden hozzászólásom.
És amúgyis szerintem pár intézmény szintén megbukott, mert szartak arra, hogy egy ember tönkretez egy egész családot!
Akkor ki bukott nagyobbat?
Itt olvastam olyan 18 éves embertõl származó hszt, hogy ha a lányontól olvastam volna ezt, akkor nem az elkeseredettségtõl bõgne a család sokszor, hanem a büszkeségtõl.
De köszönöm neked, hogy 1-2 éve, mióta segítséget próbálunk kérni, egy tök véletlen folytán nem süket fülekre, hanem érzõ emberekre találtam, akik hoztak egy kis reményt az embernek, hogy nem minden fiatal seggarcú, és végre öszintén tudtam bízni az emberekbe, Te meg nagy büszkén beleszartál az ember lekébe!
Gondolom neked semmi közödse volt eddig még egy kutyához sem, nemhogy egy problémás gyerekhez!
Múltkor mindenképp hazakellett ugrania, amikor nemvoltunk itthon, persze kiderült, hogy ilyen nõi pia aznap eltünk, csak a doboza maradt!
ha a nagyszülõkkel és a pároddal ha meg tudsz egyezni akkor máris tehetetlen a kisasszony.
practitioner of the forbidden arts of death
Most hétvégére terveztük a dolgot, viszont a Papa a "jótett helyébe jót várj" elven él, és ezért nemszokott aludni napokig, amikor nemér haza a gyerek. Egyszerüen szerintem azthiszi, hogy ezzel megtudja változtatni, viszont már egyre többet szív emiatt.
Igaz én ezt leszarom, mert ez az összeg a családsegítõvel lett kiszámólva a fizetésünkbõl, és totál elfogadhatónak tartotta a hölgy is!
Tudod mit?Szerintem vágj a dolgok elébe, üljetek össze a pároddal meg a nagyszülõkkel, és beszélgessetek kicsit a helyzetrõl, azért nem kellene bábuként rángatnia az õsöket.
Úgy nem tudjátok megváltoztatni ,hogy a nagyszülõkkel is hadakoznotok kell
És ez nemannyira egyszerû, mert ahoz szinte rabolnia kell, hogy elvigyék, mert vannak emberek, akik csak szülik a gyereket, aztán bedukták intézetbe, és ezért törvényt módosítottak😞
Iszonyat válogatós, tulajdonképpen pizza, hambi, hotdog, és csipsz, ezen fellül nagyon kevés dolog van amit megeszik, és mindig azzal jön, ha olyan kaja van, ami nem tetszik neki, és húsalapú, hogy Õ nem eszik húst! Aztán egyszer amikor kínai csirkemellet csináltam, jõtt hogy ehet-e, mondtam hogy persze, ott van kenyér, meg nézze meg a hûttõt, erre a válasz, ja persze, én nem ehetem azt, amit Ti? Mondtam neki, nem azzal jössz mindig, hogy Te nem eszel olyat amibe hús van? Erre: Õ sose mondta, hogy nem eszik húst!
Rá két napra jött a telefon, és a nagyapja kérdezte, hogy miért nem adunk neki enni, mi az hogy nem kap enni a gyerek, és stb. Hát szépen akkor azt kamuzta be, hogy Õ nem eszik itthon, ami igaz, de nem azért mert nem kap, hanem nemakar semmit megenni!
Akkor?
És iszonyat sok ilyennel futunk össze.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
és akkor majd hüppöghet trágyalapátolás közben
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
amúgy komoly problémáid vannak a j és ly vel nem? 😄
mellesleg, szimplán ne szóljatok hozzá 1 hónapig. egy szaros garast se adjatok neki. minden értéket zárjatok el otthonról, és ne vegyetek róla tudomást. áramot, internetet, telefont ne kapjon, kaját is max nagyon keveset. 1 hónap múlva sírva fog nektek könyörögni, és szerintem meg fog változni. de ehhez NAGYON komoly drákói szigort kell bevezetnetek
és utánna sem a karjaiba bomlani hogy istenem de örülök kislányom jaj jaj mert utánna ugyanazt fogja folytatni.
ha nem is fogadjátok meg a tanácsom, akkor is szívbõl remélem hogy sikerül megváltoztatnotok, mert nagyon nemszép vége lesz a viselkedésének (valószínûleg)...
Tehát szintén zenész!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az a gondja jelenleg, hogy nincs annyira támogatva a "programja" pénzel, mint amennyire szeretné, és hogy felelõségre van vonva, ha tesz valamit, és hogy nem fogadjuk el, hogy a hétvégéket valahol máshol tölti!
Ennyi! Értelmetlen már beszélgetni bármiröl is, mert mindent leszar! Csak azt felejti el, ha 18 -ves lesz, szeretne elköltözni a városból, mert már elég sokan megismerték, viszont ha valamiért nem jön össze a számítása, elfelejti, hogy ne számítson a viselkedése után támogatásra!
Már megkérdezték tõle, hogy mit gondolsz, maly 18 elmúlsz, és otthon ezt elfogják viselni? A válasz!: Úgyis elköltözök a városból!
Az olyan barátnõi, akik otthon segítenek, akiknek idõbe kell hazaérniük, akiknek takarítani kell, akik nem csinálhatják azt, amit akarnak, azok nagyon hamar elpártolnak tõle! Sokáig nem tudja álcázni a valódi énét! Tehát ez kilõve! 😞
Amúgy én veled nem akarok összeveszni, sg-sekkel nem szokásom vitázni!
De belátom, hogy részben topicot tévesztettem, szóval bocs mindenki!!
Ui: Amúgy Gergely! Mit akartál azzal üzenni, hogy a keresztnevemen szólítottál?? Azt hogy tudod ki vagyok?? Az internet világában ez már nem nagy cucc 😄
mind1 ez már nettó személyeskedés.