katácska megszeretgetése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ték
najó, off vége, menjünk a Gyuri szídó topikba :|
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Mi kell az ezsgének?...
Ramadamammy rapidrandi
Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ramadamammy rapidrandi
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
takarodj a francba <#smile>#smile>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
éshát elég bátor dolog is álnickekrõl szennytopikokat nyitogatni a fiúklányokba 😊
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
mutasd a csajodat
gyurit meg téged is arcon kell kúrni egy kibaszott nagy francia ággyal
fogadok valami tizenéves kis pattanásos guruló gennylabda, aki éjjel nappal valami fostos netgémt nyomja,netfájter, semmit több, elé állok arréb fújom :-|
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ramadamammy rapidrandi
érezzétek magatok szigorúan lebaszva
i kill you! Silenc! <#idiota>#idiota> (bannerõl szó sem lehet!) <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
nem hall
nem lát
nem beszél
a 3. nem jött össze,próbáld újra!
Ramadamammy rapidrandi