katácska megszeretgetése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
hát pedig eléggé korrektül néz ki

az meg,hogy milyen értelmes honnan derül ki?
offkorz
nem,csak én nem vagyok te hogy egésznap kataponthu-ra verjem a faszom,mert szvsz nem olyan nagyszám :-c

ezt irtam kb. 100 hsz.-sal elõbb,idõben kb. 20 perce

Ramadamammy rapidrandi

vak vagy-e?

Énvagyokazapád
azért azt ne mondjuk, hogy nincs elszállva magától, mert nem is éppen a földön jár, de legalább leáll ilyen koczkákkal is beszélgetni, meg egyébként is, el lehet vele dumálni :]

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Rockynhooo
<#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

de majd ha megkapja a szülcsinapjára a gépágyút,akkor lesz itt pár fejlövés

Ramadamammy rapidrandi

offkorz
"Katában egyébként tisztelem, hogy ilyen külsõvel megáldva is a földön jár, nincs elszállva magától. "

úristen, milyen külsõvel?tökre átlagos,minden második csaj jobban nézki nála és sok van legalább ilyen értelmes is.nemkéne ennyire benyalnie neki :-|

Máté94
OK.Megkérdeztem magamtól,hogy most mirõl szól ez a topik mert nem értem.Bocsi.Lassú felfogású vagyok😄
Mindenkibõl elõbújt a kandúr?

Legalább a nevét nagy kezdõbetûvel írhattad volna.
Katában egyébként tisztelem, hogy ilyen külsõvel megáldva is a földön jár, nincs elszállva magától.

én is azt hittem, kezdtem örülni,de hát,sajnos nem😞

Énvagyokazapád
:'[

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

zeli
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bazz, megláttam a logót, azt hittem visszatértél 😮 úgy értem azzal...😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

akkor ha 12 éves csinálja 12 évessel az még csak sima buzulás,semmi pedofília

Ramadamammy rapidrandi

miért ,te nem?

Ramadamammy rapidrandi

Énvagyokazapád
😄DDDDDDDDDDD

Benny04
😮
micsoda tápig 😄

Énvagyokazapád
<#rinya>

😄DDDDD

Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.

Csirke4
Baaaaaaaaaaaz nemá...
Én eddig azthittem Borgról beszélünk... Ó a pi****
xD:X😄XD:X_D:AS😄:AS_: ASDSADASDASX😄😄
Csirke4
Szerintem az Olvas-nál elakadnak :'(
NEOreg3
nem létesítenék vele szexuális kapcsolatot.

/me impotens

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Máté94
Még ilyen topikor se láttam még.Így végig olvasva....hát?
Ja és azt hiszem ennek a lánynak a regisztrált neve:Kata ha valaki nem tudná kirõl van szó.Amúgy onnan ismerõs mert valamikor néztem a SG képtárat.😊
Énvagyokazapád
olvas, értelmez, felfog.

desigo
12 évesek xD

azoknak még õszinte a sikolyuk...
fasz bajod van?

Mindenkinek hinni kell valamiben. Én azt hiszem, iszom még egyet.

fanka93
lesz ki megbasszon,mi? kezdesz reménykedni xDD

PíszLávJuniti
az utánpótlás már nem lesz az igazi :C

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

...és ennek csak offkorz fog örülni😞

lassan elfogynak a csajok és jönnek majd a fiúk...

Ramadamammy rapidrandi

Énvagyokazapád
jah, biztos elveszi az életkedvét, hogy pár pöcsfej kicsapja rá :|

Csirke4
Nemhinném. Legalábbis remélem nem. :'(
sztem most õ is eltûnik 1-2 hónapra

Ramadamammy rapidrandi

PíszLávJuniti
nem értem mi baja vele 😄D

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

különben is péjntben kell😊

PíszLávJuniti
sry
kopirájt a tiéd

Csirke4
És mint láthatod ...
fanka93
itt holnapra elszabadul a pokol,és jön az apokalipszis!!! Eric Cartman megmonta

Csirke4
Én beszélgettem vele errõl, kicsit elege lett a "Te megdugnád e katát" topicokból. Ilyesmik.
desigo
Minden estére jut egy tuknám topik 😊

lassan ez is zárva lesz...
ná is. itt van Hajni,meg Pred
(meg nekik az alregjeik)

desigo
hát ha magára vette

1- nem veszek föl itt semmit
2- tökmind1,hogy ki mit mond nem állok le vitatkozni kb...

lassan az összes lány eltûnik SGrõl 😞
hé, ne utánozz!

Csirke4
Ne is válaszolj neki, hülye minta seggem.
Csirke4
Mindig bevagyok állva.
Énvagyokazapád
Aranyos, de aki olyan képet, vagy linket rakott be amit sg-n nem találhatunk meg,remélem kap vmi szépet...
Milyen snecységmárez? :o

<#smile>

ezt nem kellett volna...😞

Ramadamammy rapidrandi

Csirke4
Neked a k******