EURO 2008
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de nemtudja vi hogy mikor lessz hozzá magyarositás????????????????
24 - Exile -Nov.23
átemelni y+d vel kell
amugy félprofin-magyarokkal döntõig menetetlem :)
szerbia-magyaro 3-2 (0-1;1-1;2-1;(kiállították egyik szerb jatekost) majd 3-1 és végül 3-2 (de a negyeddöntõben az olaszok ellen meg a 90be lõttem be a gyõztes gólt (pedig vezettek mindig ellenem).
amugy sztem fasza lett a game,egy kis fejlesztés és jöhet a 08!
az írányítás kajak fifa08.
ööö az ujfajta szabadrugást nem vettem észre:S
ja és még az is etszik hogy szabadnál a sorfalat ha irányitom és ugrani akarok velük akkor vmi valoságos végre és nem csak ien hullámba ugranak hanem összevissza,azaz szét is bomlanak :D
a beivelsénél itt meg könnyebb kapásbol belöni mint a 08ba...
nekem tetszik az euro08,lehet nektek nem ,de ez van.KInek a pap és kinek a papné:P
24 - Exile -Nov.23
ASUS P5B, Intel core2duo 1,8Ghz, 2GB RAM, Ati Radeon x1650 DDR3 256MB RAM
Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ezenkívül ezernyi dolgot javítok reklámtábláktól kezdve stadionok kinézetéig, csak mivel ebben vannak olyanok akiknek a munkája tetszik és másra is kell idõ csak azt javítom ami nem tetszik.
Egyszer talán nézz utánna miket csinálok. Elárulom gameplay patchekkel kezdtem és talán legtöbbet adboardokkal foglalkoztam.
2. Ha elmondom a véleményem olyanról amihez talán értek had ne szóljon be nekem olyan aki sohase csinált semmit, nem tudom te mit szólnál ha a forma1-es kocsijaid ilyen hangnemben kommentálnám.
3. Nem fikáztam a füvet csak leírtam, hogy nem tetszik és igen pl van ahol a színe én biztos javítanák legalább ezen ha pc-n lenne. De ugye xbox-on nem lehet
Mániád a fû, még megis értem mert a pécés fifákban 5 éve szar a fû, meg a többi, csak a gány megy ezerrel hogy szebb legyen ( szvsz csodákat nemelhet mûvelni ), valamivel jobb amit te csinálsz, de nemtudom mi az a azsint ahol neked elég a gányból, mert szvsz a nectgen fifákba teljesen korrekt a cucc, annál szebb egyenlõre nem kell, majd ha lesz uj fifa motor, meg a követekzõ generáció akkor lehet lefikázni a fövet hogy ha olyan lesz mint most... amugymeg madártávlatból minek kellene lennie a füvön? vagy mivel van a bajod? a szinével? vagy a mintázatával? közeli akció kamerákból ripléjbõl meg egyenesen gyönyörû a cucc és a fû.
Magyarázd el nekem baromnak hogy mi benne a szar...
( a moddolással semmi baj, biztos sokan örülnek neki hogy te ilyeneket csinálsz, meg a pécés fifához kell is )
kicsit talán többet értek a dologhoz, mint te aki életedben nem készítettél semmit a játék semelyik részéhez csal renderelt videókat linkelgetsz és beszólogatsz másoknak egy pc-s fórumon
És lehet viccelõdní a gyepeimmel, de én talán letettem vmit az asztalra
nem véletlen kiemelt az egyik legnagyobb fifa-s fórumon oldalon az ezzel
foglalkozó témám.
Mindig az ugat legjobban aki semmit se csinál.
A múltkor is le akartál oltani nem sikerült. Most újra .......
és játszottam mint írtam
a múltkori is kiderült hogy tévedtél aztán nagy kusban voltál
Kapcsold ki kérlek!!!
Euro 2008 új HD tréler
Osszegeznem velemenyem errol a remekmurol:DElosszor is leszogeznem nekem a Fifa2003 volt az utolso Fifa ami tetszett! Letoltottem a jatekot, feltelepitettem majd elinditottam. Mikozben toltott be a kislemezmeghajtom ugy kerregett, mindt az allat! na mondom megint nem csalodtam az EA-ban.Na akkor mondom jatszok egy meccset! Na mondjuk nem mindha sokat vartam volna tole de majdnem dobtam egy hatast...Ez szornyu!!! En nem akarok senkit sem mgbantani, de akinek ez bejon az meg nem latta a PES2008-at, ami garfikaban es jatekmenetben is 1000- szer odavag a Fifanak....A grafikaja iszonyat szar, es akkor meg eleg korrekt voltam. Szerintem ennel meg a Fifa 2003-nak is jobb volt. A mezek eszmeletlen csunyak a mezszamokkal eggyutt. a jatekmenet sem fogott meg! Iden a fifanak nagyot kell javulni ahhoz ha utol akarja erni a PES-t!!!!Remellem iden mar fejukhoz kapna a keszitok, mert meg tobb szurkolot veszitenek!
Roviden ennyi!
hogy tudok az eb-n a saját csapatommal jáccani? :o (azzal amit én csináltam)
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Ezt elvártam volna az EB-tõl is, de ez a demó. Az emberek csak ülnek, le se szarják a meccset. Néha egy rasszista megjegyzés, vagy szidják a bírót, azt kész. pf
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO