334
EA Sports EB játéka...
  • balintka
    Sziasztok! Olyan problémám van, hogy direct ip-n keresztül szeretnénk játszani haverral, de a kapcsolat nem tud létrejönni. Router van, és az adott port engedélyezve is van, bár nem tudom hogy 08 óta változott-e ez, tűzfalnál szintén engedélyezve van a játék. Nem tudjátok mi lehet a baj? Válaszokat előre is köszi.
  • Breki33
    már a múltkor is megcáfoltam

de pár kérdés

tudsz rostert a lewgfrisebb igazolásokkal pillabatok alatt változtatni?
    tudsz a haverral direct ip-n pillanatok alatt játszani?
    tudsz gólt felrakni egyszerűen a netre teszem az egy fórumra?
    tudsz javítani a grafikán?
    választhatsz 100 stadion között?
    van normális közönség nem a régi papírmasés, kockásszélű csúfságnak hagyták a fejlesztők?
    vannak hirtelen eltűnő és megjelenő focisták?

na ebből áll az egyszerűséged
    Idéznék egy konzolos tesztből
    "Tipikus EA foci az UEFA Euro 2008 is, játékélményben még nem nőtt fel a Pro Evolution Soccer-hez"

arról nemis beszélve mit csinálsz a konzoloddal 4-5 év múlva

vettél egy konzolt és most mindenhova ezt nyomatod, holott nemis ismered igazén a PES-t
  • Istencsászár
    Cáfold
  • II Rocky II
    mármint a menü akadozik?arra gondolsz?
  • Breki33
    abszolút nem igaz

• Istencsászár
    Mert 100*or kényelmesebb, egyszerűbb és szórakoztatóbb.
  • Breki33
    minek?

ott a pes vasn már online új kameranézet motion blur hatás ingyen

és magyxarokkal lehet játszani beruházás nélkül
  • Fabio Capello
    Nos én is kipróbáltam....

Nem igazán vagyok megelégedve, mert az igazán jónak mondható gépemen még medium graf mellett is laggolt a játék, arról nem is beszélve hogy néha 5-10 másodperc csúszásban van arra, mire sikerül felfognia a billentyűparancsaimat... Szóval nem 10 pont, de nálam egy hatosra jó.
  • Istencsászár
    Aki focis játékokkal akar játszani az vegyen konzolt...

EURO 2008 rivjú
  • II Rocky II
    ja ez is egy vélemény...
    nekem tetszik a euro08...nem nagy a változás mondjuk majd semmi,de attol jo...
    sztem tulzol.
    de nem mondtad hogy mien nehézségen volt ez hogy átment a labda...
    pes08 pcre mondod?
  • 5c0rp330n
    hadd figyelmeztessek mindenkit: ez a játék KURVASZAR.
    azt nem mondom, hogy ne vegyétek meg, mert ez gondolom meg sem fordul a fejében senkinek. ne töltsétek le. nem éri meg a sávszélességet. majdnem egy óra volt leszedni és 15 percig sem volt a gépen. a grafika valahol a hányás és a fos kifejezések között helyezkedik el. egy olyan góllal kaptam ki, ami a kapufán ment át KERESZTBEN. még 2 hasonló buggal találkoztam egyetlen meccs alatt. a játékmenet.. botrányos. eddig az volt a megszokott trend, hogy egy új fifa rész valamiben jobb volt, mint az előző, van, amiben rosszabb. ez teljesen ugyanolyan, mint az előző. csináltak hozzá egy új menüt és a FIFA szót paint-ben átírták EURO-ra. ha egy ember megveszi ezt a játékot a világon, már megtérült minden fejlesztési költség. ha focizni akartok pécén, menjetek PES 2008-azni, vagy vegyetek egy konzolt.
  • gyemant04
    vkinek nincs kedve IP-n játszani?
  • vizesgabi
    csak az a bajom hogy neten szoktam nyomulni elég komolyan és most qrvára nemtudok jáccani mert belaggol ha változtatnék a kezdőcsapaton, szal elég gagyi az egész...:S:S:S
  • gyemant04
    gondolom már oltogatták a játékot most én is ezt fogom tenni...ilyen fossal még nem játszottam..hihetetlen profi fokozatba a gépnek minden sikerül nekem mérnem? már véres a szemem mire belövök egy kurva gólt ezeknek meg két passz amit persze lehetetlenül oldanak meg és gól-.-" fifa08-ba is kellet küzdeni azér már nehéz szintekbe de ennyire fos nem volt ott nincs ien h lecselezem a védőt de elveszi mert rögtön 6méteres lába lessz...na mind1 saját vélemény:D nagyot csalódtam
  • toysoldier
    ezt esetleg tudja valaki? =)
  • szucsy89
    3 azaz HÁROM hozzászólást kellett volna visszaolvasnod...
  • vizesgabi
    senki nem tudja h hogys lehet a menüs akadást megoldani? nekem még akkor is akad amikor kezdő 11et akarok változtatni
  • DeDy
    Szivesen!
    Valóban, kössz alexandross shift+a=emelés, közbe rájöttem a célzott lövésre, (jó sokáig nyomkodtam gombokat:S) a Q-folyamatosan lenyomva majd a D-lövés gomb, és akkor belsővel tekerni lehet a labdát(ha valakit még érdekelne).
  • II Rocky II
    kösssz.és tényleg így már nem akad :)
  • DeDy
    A magyarítás, már készül, de hogy mikorra lesz teljesn, nem tudom, de nem olyan sokára, a menü akadását, úgy tod megszüntetni, hogy a windowsba a kis floppy meghajtót letiltod, ha van, ha nincs, le kell tiltatni, és akkor nem fog akadni a menü.
  • alexandross
    a kapus felett én az a-t nyomom le és a shiftet és amijen erővel nyomtam az a-t ugy emeli!
    de nemtudja vi hogy mikor lessz hozzá magyarositás????????????????
  • szucsy89
    nekem is...minden fifánál az utóbbi évekbe...úgy látszik ebbe is visszafelé feljődik
  • II Rocky II
    nektek is akad a menüje?mert nekem igen:Sssss fifa08be nem akad itt meg akad.itt arra gondolok hogy várni kell mire beadja..rámék a multira és mire visszamék akkor várni kell nem egyből adja be:Sssss
  • szucsy89
    nem abban nyilvánul meg hogy egyre jobban csal....ha leveszed pl amatőr fokozatra, akkor a gép szinte bárhol elveszti a labdát, rosszul passzol elég sokszor, bejönnek a cselek...lövéseknél nem találja el a kaput, a kapusa is bénább lesz...stb.

átemelni y+d vel kell
  • DeDy
    Igen World Class fokozat, de a nehézségi fokozat abba nyilvánul meg hogy, egyre jobban csal a gép? Elég érdekes... de a fokozattól független, nem lehet rendesen célzott, pontos lövést leadni, meg cselezni rendesen? Valakinek mennek ezek rendesen, lőtt-e már 20-25ről gólt egyáltalán bárki is? Még egy kérdés, kapus felett hogy lehet átemelni, mikor rámjön?
  • szucsy89
    ez gondolom world class nehézségi fokozat....vedd könnyebbre
  • DeDy
    Üdv, ez game téllek ilyen kamu? A gép csal mint állat, minden elpattant labda egész véletlen az ő játékosához pattan állandóan, meg rámegyek 2-3 emberrel (2-őt a gép kezel, és semmi csel, trükk és kihozza. Cselezni se lehet rendesen? c-y nyomogatva iránygombokkal és 2 cselt csinál összesen, de azokkal se lehet mit kezdeni a gép egyből elveszi, a kapuralövés a fő vicc!!! A gép mindig gólt lő érdekes módon szépen sarokra lő a kapusom esélytelen, de van úgy hogy a kapu közepébe lő ahol áll a kapusom és bemegy 2cm-re a keze, lába mellett, és olyan erővel lövi meg azt a labdát mint egy 2 éves, mégis gól, én meg ha ráviszem már kb 6-7 méterre vagyok a kaputól full erővel lövök, mégis szögletre üti a labdát!? A távoli lövések is vagy mellé vagy kapu közepébe, esetleg kicsit szélre de még véletlenül se sarokra, hogy van ez??? Valaki mondja meg hogy én nem nyomok valami külön cézó gombot, meg valami extra dolgot a rendes lövésekhez, cselekhez?
  • szucsy89
    ha valakinek van kedve ellenem játszani, írjon privit és adok msn-t...
  • II Rocky II
    sztem jo a game.nekem tetszik..a birokat is látni lehet,megtudjuk a nevüket,az edző is feltünik..pl bedobásnál taktikai karintéseket végez XD
    amugy félprofin-magyarokkal döntőig menetetlem :)
    szerbia-magyaro 3-2 (0-1;1-1;2-1;(kiállították egyik szerb jatekost) majd 3-1 és végül 3-2 (de a negyeddöntőben az olaszok ellen meg a 90be lőttem be a győztes gólt (pedig vezettek mindig ellenem).
    amugy sztem fasza lett a game,egy kis fejlesztés és jöhet a 08!
    az írányítás kajak fifa08.
    ööö az ujfajta szabadrugást nem vettem észre:S
    ja és még az is etszik hogy szabadnál a sorfalat ha irányitom és ugrani akarok velük akkor vmi valoságos végre és nem csak ien hullámba ugranak hanem összevissza,azaz szét is bomlanak :D
    a beivelsénél itt meg könnyebb kapásbol belöni mint a 08ba...
    nekem tetszik az euro08,lehet nektek nem ,de ez van.KInek a pap és kinek a papné:P
  • Aleksz
    Hello nem tudja vki h kell szabadot lőnni xboxon? előre is köszi
  • alexandross
    mikor lessz hozzá magyarositás???
  • theodor
    360ra már régen megcsinálták értelmes kiézetűre de pcre az a nagyigazság, h lefossák
  • szabo861011
    Szerintem nagy szarlett az euro 2008 nektek mi a véleményetek mért nem tudták legalább úgy megcsinálni mint konzul nem szóval nagy szar az egész!!!
  • levi121212
    Itt indul egy liga a játékkal egész komoly nyereményekkel: http://euro2008league.extra.hu/
  • Istencsászár

• Mayorpapa
    Neked is!
  • Breki33
    Igen akkor BSZ
  • Mayorpapa
    ja, miért: Neked is? :)
  • Breki33
    Ehhez nem érdemes.

Neked is ma van a szülinapod?
  • Mayorpapa
    Nos, a fű az nagyon fontos a játékban! Ha az szarul néz ki, én el se kezdem a gammát! Most is arra várok, hogy valaki végre CSINÁLJON EGY RENDES GYEPET ehhez a játékhoz. Breki, esetleg?