Olcsó játékok

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, találtam nem régiben egy oldalt ahol lehet játékokat vásárolni online, jó áron. Gondoltam megosztom veletek, akik akár pár Eurot is szeretnének spórolni. WoW Game Cardtól kezdve, Eredeti játékokon át, Elõrendelés, tehát nagyjából minden van, jó áron, jó kínálat. Egy ismerõsöm már vásárolt játékot, gond nélkül. Tehát itt a link azoknak akiket érdekel: G2A Buy a Game

http://nemexia.hu/?recruit=1N6480 köszi

http://ozrecords.uw.hu

Tom3
2008. jún. 24. 08:59 <-- Közel egy éves hsz.... Szóval igen, régen volt már az a 11 500.
jackcsabi
Felvilágosítalak 3990Ft a reális most, söt...
Régen volt azmár 11500...

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

Tom3
CD Galaxsiban láttam a Battlefield 2142-t (netes elõrendelés) 3990-ért. (Alacsonyabb árú változat, mely még nem kapható, megjelenése július 9.-11. között várható.)
Mert amúgy valami 11 500 volna.

Hellgate: London-t 3990(netes elõrendelés) (Alacsonyabb árú változat, mely még nem kapható, megjelenése július 9.-11. között várható.)
Amúgy 11 990 volna.
Énvagyokazapád
Witcher + Conflict Denied Ops 7990 CDGALAXIS

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Doog
A 3 játék egyben...<#eljen>
Ezt még én is meggondolom !

...::::::...

RedDevilsza
Doog
Ha tudnád a pontos nevét akkor talán...
De nekem így nem.

sziasztok !
van a neten vhol egy olyan játék ahol több féle néppel kell harcolni , pl majmok is vannak benne
és 4-5 fajta egység és te választod ki hogy melyik menjen , vkinek nem rémlik ? nem tudjátok hol találom meg ?

Doog
Semmi értelmes játék mostanában...
Ki sem adnak most semmi jót PC-re.

artschiatwork
Nemtom mennyire reklám, most vettem:

Prey a Steam-rõl - 4.95$ +áfa (964 Ft)
ennyit talán megért :)

Molnibalage
Az elsõ rész azért annyira nem. A másodikkal csak nagyon keveset játszottam és bejött.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Imperium Galaktikát szarért hugyért árulják, és egy remek jatek (Y)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Most vettem Guitar Hero 3-at 18-ért, de már meguntam. Lehet, hogy ez azért van mert gitárral akartam és az nem volt.
Molnibalage
Akkor egyszer én is megveszem. Nincs pofám letölteni, ha ennyire jó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

tigeroo
Véleményem szerint a Sands of Time résznek olyan története van, hogy egy jobb film forgatókönyvét is lepipálná simán!
Mai napig a kedvenc játékom, hihetetlen hangulata van az egésznek
Tinman
Carbont anno 1.5 nap alatt vittem végig, 100%-ra. Nem volt olyan rossz, de a reális ára 2-3.000 Ft.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Pedig nagyon melegen ajánlott!
Kegyetlen jó mind a 3 rész. Én anno egyben vittem végig 1 hét alatt és az egyik legjobb játékélményt adta, pedig nem kettõ játékot játszottam már végig /havonta min. 3-4!/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Z
BF2 MM-ben, 13k-ért...nem érte meg. <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Molnibalage
Soha nem játszottam a POP új részeivel pedig biztos lehet hangulatuk. SÕt, a Rayman óta semmilyen ügyességi játékkal nem toltam.

Knights and Merchants
Olcsó gamma ami bejött: CRC2005,GTR,GTR2,cs1.6,CSS,halflife holiday pack,race07,dark messiah
Mind 10 k alatt volt.
Drága fozs:NFS carbon meg még volt1-2 amit eladtam már.12 k :C

Tinman
Portal kijött külön 3990 Ft-ért!
Prince of Persia 1-2-3 kijött 2990 Ft-ért!!!!!!!!!!!!!

Kosárba!!!

Kicsikiraly
én az orange boxot vettem meg kijövésekor, 12K, de tökéletesen megérte.

DFTBA &#3232;_&#3232;

John Cena
diablo 1et lehet már 990ért:D

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

diablo 1 - 1990
diablo 2+lod - 3990
sztem megérte :]

Molnibalage
Nekem a Dream Pinball 3D van meg. Egész kellemes, csak nagyon egy kaptafára készültek a táblák.

Molnibalage
Another World!!! Aki még nem játszott vele sürgõsen tegye meg. Eric Chai ZSENIÁLIS alkotása. Le merem fogadni, sok mai poligonhuszár nem tudná végignyomni...

Molnibalage
Szar lehet neked. Egyes játékoknak a support és modok miatt elvileg majdnem végtelen az élettartamuk. Pl. NWN2, és hardoce szimek. Ezekre simán megéri ennyit költeni.

trident
Két, szerintem színvonalas, online fps: Red Orchestra? ~3300 forint. netán Team Fortress 2 ~5000.-ért?
(steam-es vásárlás körülvetõleges árai; a RO-ban szoktak lenni féláras akciók, a tf2 pedig kapható mindenféle csomagban, amikor kapsz egy tucat jóságot még):)

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Goruck
most nehogy félreértsétek, nem szídni akartam a z EVM sorozatot, csak linkeltem, h ismeritek-e, én speciel nem nagyon szoktam játékokat beszerezni sehogysem

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Doog
Ez így van.
A warez verzió szerintem sehol nem tudja nyújtani azt az élményt mint egy eredeti játék. Most vegyük például a TDU-t. Ha letöltöd netrõl nem lehet vele multy-ba játszani. Ha viszont kiadod érte a 4k-t akkor egybõl kapsz hozzá egy cd kulcsot amivel már tudsz multyzni.

A másik az, hogy szerintem hiába fogják rá a warezra a csökkenést mert a mostani "komolyabb" játékok ha nem eredetiek, van egy-két dolog amit nem lehet vele megcsinálni. (pl.: TDU Multy Player)

Az én véleményem szerint a warez jó arra, hogy kipróbáljuk a játékot, és ha tetszik lehet rohanni a boltba és megvenni, vagy megrendelni.

Énvagyokazapád
fõleg a gorky zero, hihetetlen jó játék volt anno!

A függõ kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy elsõ, vesztettél Száguldó Donor

Dragooon
Gorky Zero
Gorky 02: Aurora Watching

olcsók. és szerintem nagyon jók :)

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Énvagyokazapád
pl
pl
pl
pl
pl

és ez csak pár nagyszerû játék a sok közül.

KILLER2
Hát ez így nem igaz. A Rossz PC Játékok szerintem egy jó sorozat, lehet rajta nagyokat röhögni. De még ezeknél is sokszor meg van jegyezve, hogy nem olyan szar ez. És az EVM sorozatnak valóban vannak jó játékai is, nem csak szarok. Ellenben van sok 8-14e Ft-os játék, ami fele annyit sem ér, mint egy közepesen jó EVMes játék.

Töltsük le az internetet!

Nocsak! Kell. :)

Dante73
10-20 ezres csalódásoktól megkímélem magam.
Mielött megveszek bármilyen játékot, kipróbálom. Tavaji évben, ami megérte nekem, és a mai napig õszintén örülök, hogy megvettem, az a Witcher, (elõrendelésben 8000) Test Drive Unlimited (MOst 4 pénz, és bár a támogatása nem a legjobb, mégis; szinte minden nap játszok vele 1-2 órát, ha tehetem), én még teljes áron vettem. BIoshock, használtan vettem 5 ropiért, most a magyarítását várom, másodszorra úgy játszom majd végig. Tomb Raiderek mind megvannak, igaz, mostmár, mióta ennyire konzolos az irányítása, várok egy kicsit a megvétellel.
Tavalyi évnél maradva, rengeteg várva várt játék okozott csalódást, szerencsére, pénzt nem adtam értük, pl NFSPS, MoH;A, CoD4, és sorolhatnám a végtelenségig.
Egyetértek Petko-val. Nem a termék a lényeg ma, hanem a körítés. Pc-s játékok terén ugyanott tartunk, mint a 80-as évek végén, kilencvenes évek elején. Megpróbálják a lócitromot lenyomni a torkunkon. Nem veszik észre, hogy ha jó terméket készítenek, az eladja magát, minimális supportal, ha vacakot, akkor reklámozhatják, amig akarják...
Mondjuk, most rá lehet fogni a warezra a csökkenést. (aminek ugyan van benne része, de korántsem akkora, mint amit el akarnak hitetni velünk...)

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Olcsóvér
mhmhmhmhmhmhmh
harripotter qrva annyát 12000 ft ot vagy 16 ot költöttem még régebben rá és az a játék egy nagy fosh

Acer Aspire one

tigeroo
splinter cell 3in1 pakkhoz mit szóltok?
elsõ 3 rész 3ezer forintért kapható, szerintem nagyon jó vétel!
(cdgalaxis pl..)
"Rossz" PC játéknak csak az nevezheti az EVM sorozatot, akinek a "jók" eredetiben vannak meg, és megdolgozott értük. Érted, aki mindent megkap ingyen, az könnyen fikáz...

Nemrég láttam a Bug Mania és a Trucker játékokat egy CD-n, 399 Ft-ért egy újságban. Megéri.

1. Nem konkrétan az EVM sorozatot mutatja be.
2. Egyébként erõsen félreérthetõ a fogalmazásod, mintha nem lenne közöttük jó játékot, találni.
Goruck
Ezt ismeritek? eztveddmeg sorozatot mutatja be...

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Tinman
Ez így egész egyszerûen nem igaz.

Tinman
- Gutts and garters in DNA danger 8k körül volt és iszonyat xar volt.
- Gene Wars 10k volt, azt is megbántam, mert rájöttem, hogy még építkezni sem kell... elég az elején rusholni és pár óra alatt kivégezhetõ a játék.
- Half Life 2 10k volt. Egyszer végigvittem, mikor másodszorra is végig akartam tolni nem engedett belépni steambe, jelszóemlékeztetõ kértem, de az akkori céges mail már nem létezett, írtam supportra többször le sem xartak. Szóval Valve terméket elvbõl nem veszek, a Portal talán kivétel lesz, ha kijön külön.
-Szintén Valve sztori, amikor megrendeltem az Episode 1-et 4990 Ft volt. Kijött aznap a wrz verzió, gondoltam kipróbálom... 3.5 óra múlva eljutottam a végére és pánikszerûen mondtam le a rendelésem.

Tonnányi jó vételem volt, általában 990-ért vagy 1990-ért, de Oblivion game of the year, Baldurs Gate 1-2, Witcher, Myst a teljes kollekció nagyon megérték a 6-7-8 ezres árukat.

7-8 ezer felett semmilyen körülmények között nem veszek játékot, kivéve Final Fantasy ;-)

Aku
resident evil code veronica x (ps2) nemreg jutottam hozzá régi játék
mégis drágavolt pedig platinum <#rinya><#rinya><#rinya>

kakaoskalacs
WoW battelchest megérte !! :D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

vettem jó pár játékot, amik régen 10-20 ezer pénzekbe kerültek, és 2-3 év múlva már 1-2 ezer forinttért hozzá lehet jutni, és játékélményben fantasztikusak; a nagy kedvenc a Hidden & Dangerous 2 meg a SWAT 4

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

A Wizardry 8-at én azért vettem meg, mert 350 Ft-ért hozzá tudtam jutni (elsõ kiadás, mintegy 100 oldalas kézikönyvvel!), és azóta az egyik kedvencemmé vált.
Oldal 1 / 2Következő →