78
Te vettél már olyan játékot ami olcsó és bevált ? Vagy éppen áldoztál rá 10-20 ezer Forintot és azt mondtad hogy ezt nem érte meg megvenni ?
  • tigeroo
    splinter cell 3in1 pakkhoz mit szóltok?
    első 3 rész 3ezer forintért kapható, szerintem nagyon jó vétel!
    (cdgalaxis pl..)
  • Vlala #37
    "Rossz" PC játéknak csak az nevezheti az EVM sorozatot, akinek a "jók" eredetiben vannak meg, és megdolgozott értük. Érted, aki mindent megkap ingyen, az könnyen fikáz...

Nemrég láttam a Bug Mania és a Trucker játékokat egy CD-n, 399 Ft-ért egy újságban. Megéri.
  • Zóanagyvarázsló
    1. Nem konkrétan az EVM sorozatot mutatja be.
    2. Egyébként erősen félreérthető a fogalmazásod, mintha nem lenne közöttük jó játékot, találni.
  • Goruck
    Ezt ismeritek? eztveddmeg sorozatot mutatja be...
  • Tinman #34
    Ez így egész egyszerűen nem igaz.
  • Tinman #33
    - Gutts and garters in DNA danger 8k körül volt és iszonyat xar volt.
    - Gene Wars 10k volt, azt is megbántam, mert rájöttem, hogy még építkezni sem kell... elég az elején rusholni és pár óra alatt kivégezhető a játék.
    - Half Life 2 10k volt. Egyszer végigvittem, mikor másodszorra is végig akartam tolni nem engedett belépni steambe, jelszóemlékeztető kértem, de az akkori céges mail már nem létezett, írtam supportra többször le sem xartak. Szóval Valve terméket elvből nem veszek, a Portal talán kivétel lesz, ha kijön külön.
    -Szintén Valve sztori, amikor megrendeltem az Episode 1-et 4990 Ft volt. Kijött aznap a wrz verzió, gondoltam kipróbálom... 3.5 óra múlva eljutottam a végére és pánikszerűen mondtam le a rendelésem.

Tonnányi jó vételem volt, általában 990-ért vagy 1990-ért, de Oblivion game of the year, Baldurs Gate 1-2, Witcher, Myst a teljes kollekció nagyon megérték a 6-7-8 ezres árukat.

7-8 ezer felett semmilyen körülmények között nem veszek játékot, kivéve Final Fantasy ;-)
  • Aku
    resident evil code veronica x (ps2) nemreg jutottam hozzá régi játék
    mégis drágavolt pedig platinum
  • kakaoskalacs
    WoW battelchest megérte !! :D
  • praksi
    vettem jó pár játékot, amik régen 10-20 ezer pénzekbe kerültek, és 2-3 év múlva már 1-2 ezer forinttért hozzá lehet jutni, és játékélményben fantasztikusak; a nagy kedvenc a Hidden & Dangerous 2 meg a SWAT 4
  • Zóanagyvarázsló
    A Wizardry 8-at én azért vettem meg, mert 350 Ft-ért hozzá tudtam jutni (első kiadás, mintegy 100 oldalas kézikönyvvel!), és azóta az egyik kedvencemmé vált.
  • Énvagyokazapád
    98, 2004, X meg is van :]
  • RAZOR27
    A microsoft flight simulator olcsó szokott lenni xD
  • trogerzsiger
    Red Orchestra 3 ezer forint a dobozos verzió, én anno 5 kért vettem steamen, úgy is megérte így is megéri!
  • Szabi84
    Starcraft, warcraft,CS! Újságokból pedig pl.Kingpin jagged alliance, wizardry 8, Deus Ex, Thief! Ezek mind jó vételek voltak szerintem!
  • byzhouse
    én vettem Mesterlövészt :D teli buggal megérte 1000ft
  • Zóanagyvarázsló
    Ha az embernek van tapasztalata a játékok és a saját elvárásai terén, akkor minimális utánajárás után már nem tud nagyot csalódni. Egyébként remek (!=friss megjelenés) játékokat is lehet kapni akár 1-2 ezer Ft-ért is, de ha a bolti kínálat nem elég, lehet használtan is vásárolni, ott az eBay, a lehetőségek határtalanok.
  • Csuhai G
    Általában pár hónap elteltével, leárazás után veszem meg a játékokat (pl. BF2 Deluxe), de ha 10k körül olyat találok, ami megéri az árát (pl. HL2 Orange Box), akkor már a megjelenéskor megveszem (szerencsére kevés az ilyen :) ).
  • Doog
    Igen CS az megéri azt én is megvettem.
    De HL 2-ért nem biztos hogy adtam volna annyit...
  • vegicsek
    CS:Source+HL2+HL2:DM
    Megérte azt a 12-13 ezret, HL 2 nagyon bejövős, CS-vel meg még ma is sokat játszok
  • Doog
    Ebben igazad van.
    Énis megvettem pl. a Driver Parallel Linest mert egy-két oldalon agyon dicsérték na mondom kipróbálom. Erre hazaviszem azt semmi nem úgy volt ahogyan le volt írva arra a hivatalos fórumra.
    Pl. Megnéztem a gépigényét a boltban mi van ráírva aztán még az sem egyezett...
  • Doog
    Igen most egyre több játékot adnak 1.999 ezer és 2.999 ezer forintért is.
    Ott vannak például az EA Games klasszikus játékai amit most megérné megvenni. (PL.: Goodfather)
  • Petko
    supcomot megvettem (meg utánna a kieget. is) és maga a játék bár jó, de ennek ellenére marhára megbántam, mert mocskos görény banda a support team... a gpgnet lobby rendszer ami multiplayer miatt van iszonyat szar minőségű, és ezt a hivatalos fórumban is leírtam hogy mit kéne javítani (nem túl durva hangnemben), erre kitörölték és kibannoltak
    szóval utóbbi időben én csak megbánok mindent amit megveszek
    sajnos a jelenlegi üzleti világban egyre szarabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyomnak le az ember torkán és mindezt simán megtehetik a hatalmas kartellekbe szerveződött cégek.. egyedül a látszatban és a pszichológiai beetetésben profik... termelésben, termékfejlesztésben, innovációban, minőségmenedzsmentben a 2. vh előtti korszak szintjén vannak maximum (ezt most általánosságban értem, nem konkrétan a pcs játékokra)
  • Csirke4
    Legalábbis Magyarországon még nem nem láttam értelmes játékot 1000 alatt.
  • Csirke4
    Kár, hogy Windsorban van csak ilyen. :C
    Volt más játék is 1.99-ért. :D
  • Doog
    Igen az nagyon nagy game. Bár grafikailag nem valami nagy alkotás de azért el lehetett vele lenni mikor nem volt más.

PC Guru áprilisi számában "Commandos: Strike Force" lesz ?
    Azt érdemes lesz megvenni...
  • Énvagyokazapád
    bad day la nekem is megvan, nagypoén :D
  • tigeroo
    pár éve elvettem egy gurugamert az ujságostól, asszem a re-volt járt hozzá

0Ft, szerintem jó vétel volt
  • Énvagyokazapád
    PC Guru 2008.04.
    GameStar 2008.03. Full Spectrum Warrior
  • Doog
    Igen !
    Mostanában mondjuk nem, de régebben volt olyan hogy csak azért vettem újságot mert játék volt benne. (:

Onnan van meg pl.: Bad Day L.A. vagy Preatorians ami régebben nagy játéknak számított.
  • Énvagyokazapád
    hát akkor, szgépes újságokhoz is szoktak adni egykét jó dolgot :]
  • Doog
    #5 Azt tényleg megérte megvenni...

#4 Értem

#6 Nem ilyen játékra gondoltam. :D PC-s vagy konzolos játékra.
  • Balintrial
    ! :D
  • Énvagyokazapád
  • Csirke4
    Operation Flashpoint 2 kieggel együtt 700 forintért.
    Megéte. :P
    Vagy Airport Inc. EVM-es játék.
  • kuci06
    persze...
    10k-t nekem egy játék sem érne meg :P
  • Doog
    De gondolom nem egyből vetted meg ahogy kiadták igaz ?
    Vártál egy kicsit...
  • kuci06
    Battlefield 2 2k-ért MM-ben :)
    Az megérte :)
  • Doog
    Arra lennék kíváncsi, hogy vettetek-e már olyan játékot ami olcsó és bevált ?

Vagy éppen áldoztatok rá 10-20 ezer Forintot és azt mondtad hogy ezt nem érte meg megvenni, nem azt kaptad amit szerettél volna, vagy ami a CD ill. DVD borítóján van ?

Vagy inkább vártok amíg eltelik pár hónap és utána veszitek meg mert lejjebb ment az ára ?