1739
A Two Worlds folytatódik.
-
Tibbor #897 Van valakinek tippje, hol tudnék Weapon forge skillbook-ot szerezni?Már a Lost souls mocsárnál járok(a boszit kell megölnöm), de a korábbi pályákon egyik árusnál, kovácsnál vagy ládában sem találtam ilyet. -
BlueGold #896 Ja elfelejtettem, a v1.1 patch felrakása után "zárodott be" az ajtó elötte még jártam erre ( itt jöttem be elöször Hartmandor-ba). Nem lehet eltávolitani a patch-et? -
BlueGold #895 Hali!
Harmandorban Basel-nél felvettem azt a munkát, hogy a Yerske-vel menjek le az alagutba. Itt nem tudok átmenni vele valakinek van valami tippje mivel lehetne kinyitni a kaput? -
xBoriszx #894 Hello!
Nekem sokat segített egy oldal google fordítással:
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://guides.gamepressure.com/twoworldsii/guide.asp%3FID%3D10227&ei=Y6AbTba6O4q48gOrt9SPBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=2&ved=0CCcQ7gEwAQ&prev=/search%3Fq%3Dspider%2527s%2Blair%2Btwo%2Bworlds%2B2%26hl%3Dhu%26sa%3DX%26biw%3D1360%26bih%3D602%26tbas%3D0%26prmd%3Divns
A küldetések a jobb oldalon olvashatóak, ki kell szemezgetni a lényeget.
Üdv
B. -
#893 Egyiket sem tudjuk még.Vagyis ha kiderül hogy nálunk nem magyarul fog megjelenni akkor elkészítik hozzá a magyarítást ezt már kijelentették a mélyen tisztelt magyarítók. -
fuzesi12 #892 hali, Magyarországon mikor fog megjelenni a Two Worlds 2? És lesz-e magyarítás hozzá? -
BladeW #891 Mana shieldet durván gyengítették. Alapból 7mp-ig tart 30 helyett. Idegesítő, de legalább jobb balanszot ad a játéknak. -
#890 - It is possible to turn off bow & magic auto-targeting... -
BladeW #889 Megjelent a Gold Patch.
Two Worlds v1.1 -
ZZ88 #888 Ok, köszi. -
TLOTR #887 Sziasztok mesélne valaki a multiplayer módról, érdemes érte megvenni a játékot? -
#886 Vedd fel a kártyát és jeget neki. -
ZZ88 #885 A játék elején a kiképzéseknél Tuloknál elakadtam, nem tudom mit kell csinálni ellene? -
ZZ88 #884 Elkezdtem, nem bírom kivárni a magyarítást, nagyon zsír eddig, kellemes csalódás a gothic 4 hez képest. -
BladeW #883 Elsősorban ne plusz elemeket rakjál az idéző spellbe, hanem plusz summoner carrier cardot. Attól erősödik igazán a lényed. Késöbb ráérsz az elemeket pakolni. (Főleg, mivel bármit adsz hozzá az jelentősen növeli a manaköltséget.)
Ezenkívül érdemes enchantba rakni olyat, ami visszaveri az ellenfére az általa okozott sebzést (100%tól indul!). Az enchantot nem csak magadra, hanem az idézett lényedre is varázsolhatod. -
#882 Az azt jelenti hogy az adott idézett lénynek mennyi élete van minél több kártyát raksz össze annál magasabb %-u élete lesz annál erösebb szivosabb lesz és nehezebb lesz kinyirni ! Nekem volt egy rakat kártyám összeraktam öket és kaptam egy elég erős Dark Knight-ot ami irtotta a monstereket rendesen ! -
Lacc 88 #881 Ja tényleg gyengék, kezdem kitapasztalni hogyan is műküdik a varázsló kari. Arra már rájöttem hogy az idézett lényeket lehet erősíteni ha több kártyát rakok rájuk, viszont írja hogy pl. "3% health and damage bonus" van rajtuk. Ez milyen értékek 3%-a? -
ZZ88 #880 Most akarom megszerezni a játékot, de csak akkor kezdem el, ha magyarul is lehet tolni, mert annak nem látom értelmét, hogy nem értem a teljes történetet. Kérdés: van e magyarítás valahol, mert mintha láttam volna egy belinkelt képet magyar felirattal ebben a fórumban? -
BladeW #879 Véletlenszerűen dobálja árusoknál. Bayanban a fegyverkereskedő árul idéző varázslatokat. Nekem is idézős varázslóm van egyébként, de az elején nem érdemes rágyúrni, mert baromi kicsit sebeznek az idézett monszták. Inkább csak kiegészítésként erdemes használni, hogy feltartsad vele az ellenfeleket. Amire azonnal rá kell menni, az egy erős sebzővarázslat, és a manashield. Onnantól kezdve nincs nagyon ellenfeled. -
Lacc 88 #878 SZiasztok. Kezdtem egy mágus karit, de az ilyen stílusú játékoknál nekem az idézések a kedveceim. Hol találhatok idéző varázslatokat a leghamarabb? -
#877 jó de egy mágusnál azért megnézem mikor találod meg a neked kellő könyveket.
én szinte csak ranger köynvet találtam ami ugye tök felesleges.
-
#876 Skillkönyvet egy darabot se vegyél mert mindet meglehet találni / de 9k-át 5 perc alatt összekockázol ha mindenképp venni akarsz / a varázs dolgokhoz nem tudok hozzászólni mert ijász karim volt de nekem a végén már 800k fellett volt a pénzem és nem volt mire költeni. -
#875 ezt nem igen értem még most se.
a skillkönyvek 9k minimum, a varázs efektet lényegébe 780 a legolcsóbb, a modifier meg carrier lapok is elég drágák, 1 aura carrier magába 2500 csak.
és ezekből kell egy rakás minél erősebb vagy, én nem mondanám h nicns mire költeni. -
#874 Egy szó sem volt eddig róla :(
De ha nem akkor jólelkű magyarítók megcsinálják majd hozzá,már jelezték! -
joered80 #873 Magyarul meg fog jelenni a játék? -
#872 Nyugodtan megveheted mindkét házat elönye a tárolási lehetöségen kivül nincs, ugyse tudod majd mire költeni a pénzt, föleg ha néha kockázol is. -
Tibbor #871 Az első rész után engem most is magával tudott ragadni a hangulat, úgyhogy ezen a téren nincs baj.Amik viszont levonnak a játék értékéből, szerintem(megjegyzem, még csak a 22-es szintnél tartok):
- idétlen párbeszéd animációk
- tereptárgyakba beakadó ellenfelek
- saját karakterünk időnként még egy alacsony lépcsőfokra is csak ugrással képes feljutni
- a loot-ok értéke aránytalanul kicsi a legyőzött ellenfelelek szintjéhez képest
- ugyanez érvényes a ládákra is, gyakran a mesterzárral ellátott ládákban is csak kacatokat találunk
- a ló irányítása borzasztóan körülményes, nekem az első részé jobban kézre állt
- majdhogy nem tök feleslegesek az árusok(inkább csak hangulati elemek), legalábbis fegyver és páncél vonatkozásában.Akik ésszel craftolnak,(most elsősorban harcos karakterre gondolok!), azok páncélt úgyse vesznek(esetleg a legelején), fegyverből pedig a Warriors Guild kovácsától kapott feljavított egykezes axe-tól jobbat nem nagyon találnak
- nekem inkább frusztráló, mint jópofa ötlet az, hogy folyton kerülgetnem kell a város utcáin lófráló lakosokat, mert ha véletlenül nekimegyek valakinek, akkor megemelkedik a "körözöttségi szintem.Sőt, ha szándékosan meglökök valakit, akkor rám támadnak az őrök...Oké, ha legyaknám az ártatlan polgárokat, még értem.Na de egy apró taszigálás miatt?!
- NAGYON hiányolom én is a karakterlapot, ahol összefoglaló infót kaphatnék a karakterem státuszáról(tulajdonságok, skillek, felszerelés, stb.)
Ami viszont nagyon tetszik(a magával ragadó hangulaton kívül):
- a kissé módosított teleportrendszer(sokkal rugalmasabb lett)
- a folyamatosan megújuló hirdetőtáblák, melyekre időről-időre újabb mellékküldik kerülnek fel
- a craftolás
- a kreatív varázslatrendszer
- a beépített minigame-ek, pl. a zenélés(bár a dobon kívül én más hangszeren képtelen voltam elfogadható szinten játszani.És Ti?)
Végül egy kérdés: érdemes házat venni?Jár valami előnnyel, a tárolási lehetőségen kívül?Mert ha nem, akkor nem dobok ki érte 50 ezer aurát.
-
BladeW #870 Helló! Nem találtam infót arra nézvést, hogy néhány tárgynál mit jelent pl a:"Kit: 1/5" tulajdonság. Fel tudna valaki homályosítani? -
Gery Sniper #869 Én szinte mindent megcsináltam és 42 lett a vége...:-( Pedig a New Ashos-i őrök fegyóját kipróbáltam volna! 46-os szint kell hozzá... -
#868 50+ -
Gery Sniper #867 Hi! Mennyi a max. szint amit el lehet érni ha nem hagysz ki semmit a játékban? -
Was #866 Akkor én "egy vagyok a millióból".
Tetszik ez lehetőség a pontok újraelosztására. Nem kell feltétlenül rögtön 3-szor végigjátszani, hogy mindent kipróbáljak. -
#865 Most olvasom hogy a játék túl van az egy millió eladot példányon és ez csak a kontinentális europai eladásból jött össze a világ többi részén majd januárban jön ki a játék. -
ratgab #864 És messze volt még a maximumra fejlesztéstől (metallurgy 8-ason volt, szóval még a kifejezetten fegyver fejlesztésre szolgáló skill a maga 10 szintjével nem is jött számításba.) -
ratgab #863 Én úgy jártam ott, hogy amit jó fegyvernek hittem (értsd magasabb volt a sebzése), az nem volt olyan hatékony, mint az az elementális sebzéssel támogatott fejsze (ha meg rá is tettem egy lapáttal a fejlesztéssel, akkor meg már még jobb lett).
Játék végére olyan 900 zúzó, 900 szúró, 250 elementális sebzést (tűz, elektromos és már nem is tudom milyen extra sebzés volt belekovácsova) tudott a fejlesztett Sulejman fejsze (2 vágóélű verzió) -
#862 Akkor nem gagyi :D
De amikor én ott jártam, 450-et sebzett a kardom, upgrade nélkül, lehet későn jutottam oda. -
#861 csak a "szokásos"-serial töröl, generál-tűzfallal exe. letilt-indít.
én mást nem tudok ajánlani,azt hittem, ATi-d van. -
ratgab #860 Az a gagyi balta folyamatosan fejlesztve a játék feléig a leghatékonyabb fegyverem volt (harcosként játszottam), a játék 2. felében, meg ugyanazon gagyi balta nagytestvére (azon brotherhood guildes questben kaptam azt is) volt a legjobb fegyver (folyamatos fejlesztéssel persze) a játék végéig! -
Hullámlovas #859 Köszi, most müködött a kod. Még mindig nem enged be
-
#858 Most én, az alább említett kóddal 3 baltát is beraktam magamnak. Eléd dobja a földre.