Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Lion member tagsági kártya annaka fickonak kell akia zárt ajtó elött van beszélj vele és mikor kéri hogy mutasd meg a tagsági kártyát akkor keresd elõ kattaints rá és már meg is vagyunk beléphetsz !
Az Umbrellás küldit a Necromancy Guild adja én se tudtam ejutni én is körbe usztam a szigetet késöbb majd beengednek ha haladsz tovább a föküldetéssel ! Asszem Professor Kaineth-nek vagy Mr Lexingtonnak kell küldit csinálni ! Elküld az egyik tag hogy beszélj a kapunál álló fickóval és onnantól kezdve elérhetõvé válik aza rész is !
Szintén haladj tovább a föküldiben az a lezárt rész is elérhetõvé válik !
A vitorlázás az nem kötödik semmihez az uyganaz mint a teleport !
Na igen a song of.. küldi ott tényleg zenélni kell az ajtónak mert mágikus zárlat van rajta ! A lényeg az hogy hogy minden ajtónál külön hnagszerrel kell játszani ! Elég ha jó közel mész hozzá és elkezdesz zenélni hacsak egy kis ideig is jól zenélsz ugy kb 5-10s akkor az ajtó kinyilik és mehetsz tovább ! Ugyanez van a másik 2 lezárt ajtónál !
Mágiában nem tudok segiteni mert alapbetöen warrior vagyok !
Elakadtam a fõszálban. Megszereztem az a lexikonos tagsági igazolványt de kinek mutassam azt meg, mert nem megy tovább a fõszál.
Az umbrellás részhez nem tudok elmenni mert teljesen körbeúsztam a szigetet de nem lehet oda bemenni, van egy camp tábor kapuval ugyan de nem beszélnek velem, lenyomba meg õket nem nyílik ki a kapu.
a bottle kereszt a térképen a lexikonos részben egy lezárt részre mutat be sem lehet oda menni.
Találtam egy vitorlát is azzal hova kell elmenni ?
Meg van valami song of .. valami aminél zárt ajtó? komolyan zenélni kell neki ? mert a gitár hero részbennagyon béna vagyok az nem fog menni😊
hirtelen ennyi... nagyon pepecselõs nyomozgatós lett a második sziget 😞
Ja még egy kérdés összeraktam az élet lapot a lény teremtõvel elvileg fel tudnék éleszteni egy lényt de nem történik semmi rá...
A 10 élet lapos gyógyítás legalább már elég jó varázslat
Folyamatosan fejlesztem öket szerencsére faanyag van böven, 4 ijam volt eddig és most vagyok lv29.
22óra játék után átértem New Ashos-ba, egyböl levágtak 30k-val egy házra ami tele van hullákal...egyébként ez a ház jobban tetszik mint a háromszintes villa.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Most épp acélra gyûjtök hogy tudjam majd upgradelni a késöbbi fegyvereket amugy fából már nekem is nagyon sok van vagy ugy 1000 db Vasból is van már 500 db acélból meg csak pár 100 db mert a kardokhoz ugye acél is kell !
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Esetleg egy mod-toolkit.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A blur az az effekt, ami elhomalyositja a dolgokat, altalaban a hatteret.
Aztan meg ott van a HDR es a Bloom, ezeket ki lehet kapcsolni, ha nagyon zavar a sok csillogas.
Elsot kikapcsoltam, egesz jo lett vele a jatek, a masodikat meg nem neztem.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De miért pont 36? A játék kb 50-es szintig generálja a cuccokat, efölött már nem lesz jobb.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Világításnak egy tûz/elektromos kõ a nagy pallósban sem utolsó 😄
Az is kétkezes, de a fáklya fényét azért nem hozza.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Valami otlet? Esetleg lesz kesobb fenymagia?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Eleinte óckodtam a szavannától, de egész kellemes terep, persze igazán az Alsorniai sziget világféle fantasy környezet tetszik ahogy látom new ashosba is olyasmi lesz majd megint.
De pl a városok is nagyon tetszenek nagyon jól ki van dolgozva h él a város nem pedig állnak az npc.
csak hát elég fura h a szavannán a 2 város kb 100 méterre van egymástól...
a többi kis falu meg nem rossz de ott nicsn nagy nyüzsgés a free world játékok legnagyobb betegsége a terep kiahsználtságát nem lehet leküzdeni.
szivesen látnék a szavanna több pontján is városokat úgy még jobb lenne.
meg ugye modnják h nagyon jó a hajókázás csak nincs eléggé kihasználva pl milyen jó lenne ha lehetne csinálni sok kis alsornia méretû szigetet és azok közt lehetne hajózni questelni...etc.
az alkímiai részen kéne még egy kicsit csiszolni.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
★ 汤姆 李
azok nagyrészt úgyis szemét.
lehetne benne nyersanyag váltó vagy bánya rendszer amibe magad is be tudnád szerezni a yners anyagokat amik kellenek az uppoláshoz.
Ha assa-t választom akkor annyi lesz az össz.skillem ami ott van?Mert minden másik class-nak dupla annyi skille van
★ 汤姆 李
Például, börböl állandó hiányom van, viszont vasból meg acélból már annyi feleslegem hogy vinném már valami MÉH telepre csak a játékban nincs rá lehetöség.
6 íjász képességet tanultam meg feleslegesen mikor soha nem is akartam íjazni....
de szinte állandóan azokat találtam csak.
Amúgy az a ház 30k-ért, tele hullával, annak a tulajdoni lapja, tuti hogy rendben van ? 😄
A herbal slops küldiben nem tudja vki mit kell csinálni?
Néztem itt is de nem értem: http://guides.gamepressure.com/twoworldsii/guide.asp?ID=10114
Megvan a Hatmandori ház (50k), New Ashos-i ház (30k) (itt quest alapján úgyis lesz még 1 házad), idõnként veszem a gyógypotikat (gyakorlatilag kifosztom a kereskedõket) és még így is 70k pénzem van.
Ha elviszek egy kör fegyvert lebontás helyett a boltosnak, akkor olyan 5-6k biztos, hogy bejön belõle!
De hát itt tõr elõ az emberbõl az õseink gyûjtögetõ életmódja 😄
Nincs valami részletes leírás, hogy melyik skill-el mit lehet csinálni ?
Mert mint kardforgató, a metallurgy (vagy hogy írják) skillem fullos, hogy tudjak jó kis felszerelést upgradelni. De a weapon forge meg a shield cast skillek mire jók ? Mert van rajta skillponnt, de még nem láttam felbukkanni sehol sem õket. Vagy csak célirányosan növeli a fejlesztési szintet?
eddig nem tudom h nem vettem észre azt hittem teleport mert ugyan úgy jelzi ki:S
amúgy meg találtam egy alagsoros teleportos barlangot is amit nem jelez a térkép.
az Orost és a(most nem tudom a nevétxD) falut összekötõ úton a nagy sziklaflanál van egy rácsajtó fel lehet törni, de a térkép sem jelzi és bent necrisek múmiák vannak.
van egy nagy zöld teleport része ami meg elteleportál egy másik szobába ahol van egy szarkofág féleség.