Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Murder3
A karakterem teljes statisztikáját h a hatások meg ezek összétékét meg lehet valahogy nézni?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

pointer4
Abból amit látsz, van pár ami a mobil platform, nehogy megzavarjon..
Körbehajózva, vannak kis kis település szerû helyek, ahol él pár látszólag halászatból megélõ szörnyike. De ahol vannak is páran, az a különálló szigetek (10-20 lakószámmal), illetve a nagyon nagy kontinens, említett belsõ szorosa.
Nagy sziget körüli teleportok körül van valami érdemleges felfedeznivaló?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

minimize
20órám van eddig a játékban, és most értem át a második szigetre én is.
élvezetes,úgyhogy köszönettel olvasom a hozzászólásokat-tippeket!

No one can stop Death!

pointer4
Én a következõ szigeten egy ládában találtam még hatot, de természetes lelõhelyét még nem fedeztem fel.
Mondjuk utána még harmicat kér majd 😄

Viszont körbehajóztam a szigeteket, jártam sokfele, a felsõ nagy szigetnek - ha oldalról nézzük olyan mint egy tátott szájú arc - a "torkánál" van egy szép nagy lemészárolható település. Illetve mindkettõ kis szigeten is 😄
Jó kalandozás, vigyetek personal teleport platformot 😄

Még kimaradt 3 sziget, majd azok jönnek legközelebb 😄
Murder3
Termesz tojásokat honnan tudok szerkálni?
a szavannai várak már üresek és egy házba találtam 9-et de még kéne egy csomó.

pointer4
Annak a gyíknak tényleg elég volt 8-10 lövés, de a kiköpködött haverjainál jól jött 😄

Viszont találtam egy kifogyhatatlan olcsó fémforrást 😄
Este, amikor sok az õr legyilkolom mindet 😄 Ha egy sem marad, akkor nem fognak üldözni 😄 És tele vannak cuccal 😄
wedge31
Én 26 óránál tartok, most nézek körül New Ashos környékén.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Murder3
én se szoktam addig nyugodni amíg nem török be mindenhova😄

deniro2
29 óránál tartok, pedig még csak most értem át New Ashosba...
Mondjuk én mindenkivel beszélek, minden ládát feltörök, minden problémát megoldok😊

wesker24
Ugy van ahogy ratgab mondja a föboss elleni harcnál nem sok mész vele ! xD Én is már tiszta ideg voltam fõleg azért mert nuku save a föboss harcnál !
Ott még én is úgy áltam...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4
Pókerezni fogunk ? 😄

Jön még ide DLC 😄
Murder3
Én most 15 óránál vagyok úgy h 1 questje jutottam el hatmandor meg cheznaddarba.

Az a vicces, hogy a fõboss ellen nem fogod használni az a kardot... <#eplus2>

pointer4
Nekem már csak az uccsó fõboss küldi kell, meg 30 lárva most épp a stéges csókának, minden megvan. így 31 óra, 41es szint, és most végre sikerült kimaxolnom ezt a kurva karodt fullosan. Még a nagy szigetet is körbehajóztam a kis települések kifosztása végett, hogy legyen alapanyag 😄 Olyan voltam mint valami cigó, csak a fémre mentem. 😊 De megvan!
Most jöhetnek a páncélok, de sajna arra nincs elég fegyveres enemy az egész országban 😄

Az az ékkõként betehetõ cucc, ami lezárja a fegyvert, az minek sz értékeit növeli meg? Mert a sebzés a kardnak nem nõtt ha beleraktam.
Én asszem 19 óránál fejeztem be level 36-on. A mellékküldik kb 70%-át is beleértve, bár nem nagyon álltam le bámészkodni, meg felfedezni, mert kevés idõm van játszani (+már a végét untam).

wesker24
Én jelenleg 25 óránál tartok de még közel sincs meg minden Side Quest a Guildes küldikbõl is van egy pár a Thieves Guildet el se kezdtem a Chapter 3-ban a mocsaras részen elég sok zombi meg más rusnyaság volt aki utamba akadt azokat mindenkit legyilkoltam ! na meg chapter 4-ben lévõ nagy mosntereknél is elég jól lehetett fejlödni !

Maradt még hátra néhány quest minden Guiildbõl amibne benne vagyok !
Merchants, Warrior, Mage, Mecromancers,

Jah és mindenkihez bemnetem hátha ad Questet tehát mindenkinek akinek baja volt New Ashosban annak elintéztem amit kellett !

Nálam 25 óra: fõquest+ össze mellékquest (sokszor ez utóbbiaknál a szöveget nem olvastam el, mert annyira nem érdekelt).

Tudom, hogy mindent megcsináltam, mert megnéztem egy leírásban!!!

Akkor én 3 kör alatt lenyomtam! 25 óra? Nekem minden fõquesttel együtt lett annyi... és 43-as szinten fejeztem be!

41-es vagy és nem csináltál questeket??? És azt hogy csináltad? Farmoltad az állatokat vagy mi?

Spoilerben írtaknál én is úgy döntöttem a chapter 3-ban, ennek ellenére uncsi volt! Ezt a vonalat már a Witcherben is láttam (legalábbis engem arra emlékeztetett!

wesker24
Igy van ma reggel hideg fejjel nyugodtan simán levertem a fõbosst !
Nálam 6 Magma sentinel jött mármint elsõ körben 1 második kör 2 és a
3-dik kör 3 magma Sentinel ! A fõ story-t én is végivittem mindösszes
25 óra alatt ! Viszont még rengeteg mellékküldi van hátra asszem neki állok a Guildes side Questeknek ! Amugy lvl 41-en fejeztem be a main Questet !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
New Ashos nekem is tetszett de a Chapter 3-ban lévõ mocsaras pálya is tetszett mert 2 külön történeti szála van attól függ hogyan döntesz ! Mert ha nem ölöd meg a Witchet akkor ujabb 4-5 Questet kapsz és fényt deritesz az igazságra ki is volt valójában a Witch és mi történt vele és a legvégén a katakombákban kellett harcolni a Démon Garaddor-al mivel Garaddor halott volt az átok megtört és a Witch alias Naila aki Gandohar szerelme /barátnõje volt visszanyerte szép emberei alakját Aidan-t és megmentettük amiért szépen kaptam 5000 Aurát és a falusiak is megmenekültek mind mindenki happy volt. Viszont ha megölöd a witchet ahogy Garrador mondja már legelején akkor nincs ki védelmezze a falusiakat és alegvégén amikor a faluban jársz látod hogy a falusiak mind meghaltak Garrador kiirtotta az egész falut.
Gyakorlatilag kaptunk 3 várost, 1 ku..rvanagy sivatagot, meg 1 kisebb dzsungelt és kész... Tegnap áthajóztam egy kisebb szigetre, volt ott pár vidon tábor aztán kész...

Végigvittem.
Ennél technikailag profibb játékot nem láttam még. Egyszerûen gyönyörû elejétõl a végéig. A szavanna után ugyan számomra megcsappant a hangulata, fõleg a történetbeli gyökérségek miatt. (Most mindent a Nehrimhez viszonyítok sajna.)
Egyébként minek volt az uralkodója Gandohar? Mert kb az egész világ kietlen pusztaság (Hatmandor kivételével). Az elsõ részbeli királyság sokkal hihetõbb volt a sok várral, várossal, kisebb falvakkal (bár a történet ott még rosszabb volt).
Az utolsó harcban meg hogy nem lehet menteni a hajam téptem.

Jó lenne egy végre egy hagyományos fantasy történet várfoglalással, háborúkkal, nem mindig egymagamba legyilkolni mindenkit, kicsit unalmas már. Ezért is tetszett a tömlöcbõl szökés, de sajnos az volt a játék leghangulatosabb küldetése, utána már minden a megszokott volt.
Remélem kapunk hozzá egy jó kis szerkesztõt, onnan a határ a csillagos ég lesz.

pontosan kell célozni a ballistákkal és akkor hamar megmurdál!

Egyébként tényleg ritka gyépés fõboss harc volt! Biztos úgy voltak vele, hogy már hullára tápolta addigra mindenki magát és így nehezítik meg, hogy 3 másodperc alatt szétvágjuk a fõbosst! Nekem 3 magma sentinel jött!

Ne töröld le, hanem másnap tisztább fejjel verd le a boss-t, utána mehet az uninstall, de ne hagyd itt abba, mert késõbb bánni fogod ( a teljesség érzés kimarad)

Egyébként én is végigértem!

New ashos végéig tetszett, utána már lapos volt, mintha kifogytak volna az ötletekbõl!

Annyit segítek, hogy az a quest teljes egészében Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag átdolgozva! :-) Aki látta a filmet az tudja a megoldást!

wesker24
Jah persze Endurance poti meg 75%-100 % Fire Resistance poti szart sem ért ellene ! Alig volt harc benne az egész egy elég nehéz logikai értelmetlen baromság volt !
wesker24
Most lett elegem a játékból azonalli uninstall ! <#falbav><#violent>

Nincs idöm nekem ezzel a baromsággal foglalkozni több mint fél órán keresztül próbáltam legyözni azt a kibaszott fõbosst már csak 10 % élete maradt az 5 Magma sentinelt is legyöztem elfogyott már minden Endurance is Health potim már kotyvasztani se tudtam mert vagy nem volt vagy már felhasználtam alig volt már életem aztán hiába volt health regen amikor az köcsög az egész helyet megrázza igy elvesztettem maradék életemet is !

A legangyobb geciség meg az hogy nem lehet menteni vazee állandian ujra meg ujra kell kezdeni kb a 20 probálkozásnál Quit és Uninstall !
pointer4
Ott shock damage ér téged, én végig futottam, egy táv után abba hagyja.
A kígyó a köv próbához kell.
találkozott valaki azzal a hibával, hogy a játék felcsrélte a bal és jobb egés gombot?
a keykódokat átállítva persze fel lehet cserélni, de a slusszpoén az, hogy van olyan menü ahol eredeti, van ahol cserélt és így elég gáz az irányítás
Van egy olyan hely az emlékezéseknél a sûrû erdõben hogy van egy oltár és utána a folyosón villám csapkod beléd.
Lehet találni egy tekercset is egy kicsit elõtte egy zöld kígyóval.
És valami ilyesmit mond hogy amikor arcodat az isten felé emeled...
elolvastam elõtte a pergament de semmi hatás...
pointer4
Onnan is kimaradt 😊

Tudom hogy lefordították, akkor is ...

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Saját fordítás,vagy van valami magyar patch? 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Thx for info sir! 😊

Mondjuk ez a fegyver téma igen érdes! Én alapvetõen warriort indítottam és a Chezznadar melletti Fighters guildben elvégzett küldetés (még nagyon nagyon, az elején van a játéknak) után kapott mindenféle földi jóval ellátott egykezes fejszét használtam a játék végég:

Íme:
Sulejman's Masterpiece

Fejlesztettem is és kb. 900 vágó, 900 zúzó, 50 tûz, 50 villám, 40 fagy sebzést tudtam belõle kihozni (kövekkel miegymással megspékelve).

Inferno

PS3/X360 user: Infernohun

MaskimXul
Lehet de bugos, eltünteti a láda tartalmát. Ha meg fegyverrel vagy rúgással nyitod, akkor kevesebb cucc lesz benne, mintha rendesen lockpickkel nyitottad volna.
Ja..majd minden varn táborban van egy😊
Murder3
nem kell vannak tuti helyek ahol szerezhetsz.

MrStokes
Van arra vmi mod, hogy raakadjak az "elvesztett" lovamra?
Mar nem emlekszem hol hagytam... :S

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Koszi a valaszt!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Murder3
oda állsz egy citizen mögé majd egy idõ után megjelenik egy kéz jel akkor spacet kell ütni és akkor lép be a lopás menúbe.

És miként kell lopni? Mert nekem csak hátbaszúrás megy.....

Murder3
amúgy ahogy megszeeztem a theft skillbokot azóta elszórakozok a lopással a képesség fejlesztése mibe segít?

wedge31
De még rugásal is..

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

deniro2
Sõt, fegyverrel is.

Murder3
mágiával is lehet zárat nyitni.

Murder3
nem tudom nekem se csinál semmit, de ha éleszteni akarsz akkor az aniamtes dead varászlatot használd 1 corpse effekt kell hozzá envhant vagy aura hordozó és a módosítókból idõ módosító kell rá csak asszem.aurával jó mert amíg tart minden hullát feléeszt magad körül, viszont óvatosan kell bánni vele mert ha nem természetesen megölt hulla kerül a sugarába akkor kivág a játék...

Murder3
én eddig nem találtam annyi fegyvert h ne fejlesztettem volna az elõzõt, igaz a mágus botokat nehezebb fejleszteni a sima kardok íjaknál.

wesker24
Meele fegyoknál az a helyzet hogy ha talál vagy vesz az ember a számára legjobb elérhetõ fegyót és használni is tudja akkor egyértelmû hogy a jobb fegyót kezdi el fejleszteni de igen ám lép az ember 2-3 szintet és máris uj választék van és az addignak hitt uj fegyver eltörpül az ujabb fegyokhoz képest ! Ugyhogy igencsak meg kell gondolni hogy milyen fegyvert fejleszt az ember !