Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah! Bocs másik hsz-re válaszoltam! Labirintusban nincsenek ilyen ellenek.

Az szerintem nem questhez tartozik, de Halnin elõtti útszakasz mellett van balra az a barlang, ahol stone guardianok vannak!

Bayan és Halnin közötti út

A 7-es és a 2-es pontok között található az út mentén jobbra az a barlang! Általában páviánok és hangyák vannak a barlang mellett!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

pointer4
Labirintusokat már letudtam, de azokban (igaz volt, hogy kox sötétben harcoltam (kétkezes kard hátránya)) nem volt kõ katona, a nevét kiírja harc közben. Volt hangya, skorpió, valami fekete lovagok, volt még egy varázsló, aki elmondása szerint építette az egészet.
Az elemeknek van valami jellegzetessége?
Értem ezalatt pl. , hogy a water/ice lövedék lassít-e ha eltalálta a célpontot.
17-es mage fire szinten még nem nagyon láttam ilyesmit vagy csak rosszul raktam össze a kártyákat, mert a fire semmit nem csinál.
Ha ruházatról van szó, akkor igen! Pajzsnál a kis ikon egy rangjelzésszerû dologgal a közepén azt jelképezi, hogy mekkora szögben véd az adott pajzs!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Savannahban van! Bayanban a kockajáték mellett van egy emberke, akivel beszélned kell, adsz neki azthiszem 100 aurát és akkor megkapod az elsõ térképet! Onnantól mindig, amikor végigmész egy labirintuson, akkor megkapod a következõ labirintus helyét!

Vagy van egy sokak által belinkelt kód, ami szintén megnyitja a questet!

Az itemek neve alatt zöld ikonok vannak, ezek védõ értékek vagy támadók?
Mert ha védõ akkor gondolom mage-nek necro védelmes ruha kellene.
Jah! De a hordók nagyon sokat segítenek, még az irányt is megadják (kicsit balra áll, akkor arra kell menni, ha jobbra, akkor meg arra)!

minimize
EZT köszi!!<#eljen>

No one can stop Death!

pointer4
És hol van ? Mert azt a szigetet már letudtam 100%-ra, de ilyenre nem emlékszem.
Sziasztok!

Aki azt mondta hogy nem boldogul a mágus még alacsony szinten sem az téved. Kb 8-as színtõl nincs ellenfél számomra.Most 22-es vagyok 1200-at sebez a tûzmágiám. 120-as a willpower, kb 7500 a manám. Két-három lövés a legerõsebb ellenfélnek is és vége. Ez a Hard fokozaton. Nagyon könnyû így a játék. Ha meg gond van láthatatlanság és már menekülök is. A tornádo+láthatatlanság mókás dolgokra képes. 😊 Csak a Tûzmágiára gyúrtam eddig. Szinte alig van aki resist rá.
Ez az utolsó NAGYON durva.
Ha nem lennének hordók nagyon hosszú lenne a játékidõ.

30-as szinten érdemes visszamenni, addig felejtõs! Legalábbis engem bedaráltak 10-es szinten még!

Hajamat téptem a labirintusokban (én mindig mentettem az elején)! Erre van egy jó oldal egyébként:

Labirintusok térképei

Az oldalon egy komplett végigjátszás is található mellékküldikkel, ami sok segítséget jelent!

Apropó, amikor New Ashos egyetemen egy diák kér tõled egy könyvet, az a könyv nem mindig jelenik meg a könyvtárban, ha nem jelent meg menj tovább a fõszállal, meg fog késõbb jelenni!

Murder3
dehogynem a szavannában volt egy barlang és ott bementem és ott csigalépcsõfélén kellet lemenni és ott voltak a guardok.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

pointer4
Szerintem a szavannán nem találhattál ilyet, azok elõször csak a templom alagsorában bukkannak föl.
wesker24
Ott teljesen mást kell csinálni !

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aki találtál tagot na azt kell megmneteni banyát elintéz és beszélni a taggal kiderül hogy a tag a Warriors Guildes és késöbb ha vársz egy kicsit és beszélsz vele akkor ad neki egy ajánlást amivel csatlakozhatsz a Warriors Guildhez. Az a titkos láda meg a Necromancy Guildhez kapcsolodik a csontihoz meg teljesen más dolog kell majd késöbb de azt csak akkor tudod meg csinálni ha az összes létezõ küldit megcsináltad a Warriors Guildnek.
Murder3
Lenne egy problémám, az elején találtam egy barlangot a szavannán amibe stone guardianok voltak, na msot azt az istennek se találom meg:S
a bayan és halhint összekötõ fõútra emlékszem h ott volt valahol.

Kösz, megoldottam.
Hordók ugyan abban még nem voltak (az a 8-9-10-ben van), meg patkányok se (az meg a 7.), úh kénytelen voltam gyûrûket hajigálni minden egyes kanyarnál, de végül is kitaláltam.
6. volt a legnehezebb.

lehet volt már

Anyone crashing? Try the new Hotfix Patch that was just released i mirrored it below and also there is no need for a updated crack. It should fix all crashing issues.
Quote:
Changelog:

-fixed crash in singleplayer campaign during streaming of levels (CD icon) or during teleportation.
-fixed one crash in multiplayer.
-fixed quality of rendering ogg videos (when HD video option is off)
-if game crashes while playing wmv videos then it is switched to ogg mode and next time ogg will be played.
-fixed missing in shops magic cards: Air Life and Air Lightning.
-fixed type of potion ingredients generated in village shops.
-fixed endless invisibility spell error.
-fixed wrong direction of camera in sniper mode in reversed vertical view.
-fixed problem with changing bid by +/- keys in dice minigame on laptop keyboards.
-fixed displaying wrong number of equipment parts in "destroy equipment" message box
-added missing "Check for updates" option to settings.
-some player reported long time of making savegames in full screen. It was possible caused by taking screen shot. Save screen shots can be turned off by console command: game.MakeSaveScreenShot 0 - it should be added to autosaveGame3.con file in Parameters subdirectory of save game.
-one change was made which could fix problem with saving multiplayer characters / village. Now if sending data to server fails then game make two more attempts to send

Code:
http://www.mediafire.com/?pvc1o63cp9rchz6
Murder3
meg Halhinba is van.

Murder3
Orosba is van pár darab, akkor alina házának az udvarába is van 2.
most ennyire emlékszem hirtelen de vannak még helyek ahol vannak.
amúgy hívni nem lehet tehát érdemes oylan helyen hagyni amit megjegyzel.

SPOILER:

van egy küldetés a warrior guild felé, egy tagot temetnek majd le kell verni a gonosz banyát és olvastam vissza felé, hogy a ház alatt van egy csontváz aki mellett lesz egy kinyithatatlan láda.
Ki vettem a banyából mindent még sincs meg az a tárgy aminek meg kellene lennie vagy én olvastam vmit félre?
lostprophet
Elkavartam valamerre a lovamat, tudja valaki, hogy hol tudok újat venni vagy szerezni?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Murder3
amúgy assansinhoz érdemes az air mágiát is befejleszteni mert azzal lehet láthatatlan formát magara ölteni amivel könnyen lehet asasinolni😊

lostprophet
Én is assassint indítottam, aztán rágyúrtam az íjász és warrior képességekre, mert rengeteg olyan alkalom lesz, amikor sok ellenfelet kell lemészárolni, ott meg nem mész az assassinnal semmire.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Murder3
de harcba mindenképp kell warrior skill mert a sneak az akkor jó ha nem vesznek észre és hátulról leszúrod õket.

enlightened
Sziasztok,

Valaki indított ebben a játékban full assassin karaktert? Azon gondolkozom, hogy szívesen indítanék de úgy tûnik nekem hogy sokkal kevesebb a skillje mint a másik 3 kasztnak és lehet hogy ezért nem járnék jól. Gyakorlatilag a sneak meg egy másik skillt lehetne fejleszteni, mert a másik 3 az a lopás meg ilyesmi amit harcban nem használhatok.

lostprophet
A Two Worlds 1.01-es patch persze hogy jó a RELOADED-re, mivel az alapjátékot sem kellett crackelni.
Egyébként most már van egy autoupdate az opciókon belül is, szóval szerintem jön még patch valamikor.

nem lehet találni életlapokat pedig gyógyításnál nagyon jó lenne.
1 db om van csak, nagyon megerõsítené a mágus karaktert
írja itt ez a hotfix hogy ettõl kezdve lehet venni.
Valaki felrakta már ezt? reloadedhez jó ez?
nagyon tetszik hogy ennyiféle lény idézhetõ meg.
az óriás skorpió és a kõgólem a kedvencem van esetleg valami hely ahol a teljes varázslat lista le van írva?

Avenger
Ez a vitorlázás nagyon jó 😊 nincs verseny ebbõl is? 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Köszi a gyors válaszokat! Van egy 100%-ot erõsítõ. Szerintem azt érdemes betenni. 😊
LoCk
A Tomb of the Archpriest Qaa helyre kellene eljutnom, de egy vasajtó zárja el az utat elõttem. A kulcsot kitõl tudom beszerezni?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Murder3
a 4szög lakú skill kristályt hogy tudom berakni?
mit kell hozzá fejleszteni?

Lopást miként lehet aktiválni? Most idõre megy 1 ilyen küldim.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

deniro2
A seal kristály egy másikat erõsít a megadott százalékban, tehát önmagában nem használható Viszont, ha egyszer felhasználtad utána már nem lehet kivenni.

wedge31
Ugyanoda mint a többit, de utána lezárja a kristály upgradet tehát érdemes átgondolni mielött beteszed.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sziasztok!

A Seal kristályokat hova kell berakni? Maxon van a Fusion skill meg van egy 7-es kristályom ami 100% ad. A többi kristályt engedi betenni a tárgyakba csak ezt nem.
wesker24
Persze hogy vissza lehet menni ha megtalálod a teleportot a másik szigeten ugyanugy visszateleportálhatsz a kezdõ szigetre is !
A kezdõ szigetre vissza lehet még késõbb menni ha már egyszer tovább mentem?

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

wesker24
Amikor használja a Dragon fangot akkor azt mondja keress fel azt a Titkos alaguti átjárót ami a Tower of Fanghez vezet ! Kimész a barlangból ahonnét jöttél megnézed a térképet hova kell menni és ott lesz egy teleport átjáró az alaguti átjárához persze elötte le kell gyakni egy pár Varn sámánt harcost és ijászt !

Uhhh....Sorry,akkor lehet a többi csak az 1-ben megy.... :-(

wesker24
Igy van a Way to Tower of Fang küldiben egy titkos alaguti átjáron kell átverekedned magad hogy eljuss a Tower of Fang bejáratához !

De mielött elkezded nem árt ha jól felszerelkezel mert az alaguti átjáróban elég sokan vannak Necrisek habár ezekkel nincs gond Mummy-k ezekkel sincs gond Stone Guardianok na ezekkel nem árt óvatos lenni mert van hogy egyszerre 6-an is támadnak rád !
JethroHUN
ezekbõl csak az elsõ 4 mûködik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

LOCK elfogy a staminád persze hogy belassul...
Van stamina feltöltõ varázslat.

Na amiért én írok az egy kérdés:
Út a toronyba, a fõmágus mikor használja a fangot utána egy x jelenik meg a barlangban way tower felirattal oda megyek és egy zárt ajtó.
de mivel körben is lehet menni körbe is oda megyek de ott sincs semmi.
Hogy mentetek a toronyba? (a hadsereg megalkotása után)
valami titkos bejáratról beszél de nem találom
Néhány Bonus Code ha érdekel valakit. 😊

Two Handed Sword
3542-3274-8350-6064

Dragon scale armor
4149-3083-9823-6545

Two Handed Hammer
3654-0091-3399-0994

Térkép az utolsó labirintushoz
6972-5760-7685-8477

Armor of Darkness
9728-1349-2105-2168

Aziraal's Sword of Fire
9470-4690-1542-1152

Great Shield of Yatolen
9470-6557-8820-9563

Spear of Destiny
9144-3879-7593-9224

The Great Bow of Heaven's Fury
9447-1204-8639-0832

wesker24
Fejlesztened kell a Crafting/Fusion Skills-t ha nagyobb kristályokat akarsz berkani fegyverzetbe tárgyakba páncélokba !

LoCk
Valaki tapasztalta azt, hogy a karakter haladási sebessége teljesen sik terepen egyszer csak belassult? Nincs semmi növényzet, ami lassitaná.
Ha visszatöltök korábbi kimentéseket, ott még jó.
A karater nincs leterelve kb. 50 egységnyi cucc van nálam és a teherbirasa 200 folott van.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Találtam 3 gömb kristályt. Attribute, Lithe, Saaling kristályok.
Sajnos semmibe nem tudom belerakni. A régi tipusi kristályokat tudom használni, de ezeket nem. Mibe lehet, majd ezeket belerakni? Heavy páncélzatba? Vagy kell hozzá valaki, aki bele tudja rakni? Vagy valamelyik képességemet még fejlesztenem kell?
Help !

THx,

wedge31
Kövesd a kis hordókat.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Eltévedtem a 6. labirintusba. Elég kemény <#idiota>