Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az szerintem nem questhez tartozik, de Halnin elõtti útszakasz mellett van balra az a barlang, ahol stone guardianok vannak!
Bayan és Halnin közötti út
A 7-es és a 2-es pontok között található az út mentén jobbra az a barlang! Általában páviánok és hangyák vannak a barlang mellett!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Értem ezalatt pl. , hogy a water/ice lövedék lassít-e ha eltalálta a célpontot.
17-es mage fire szinten még nem nagyon láttam ilyesmit vagy csak rosszul raktam össze a kártyákat, mert a fire semmit nem csinál.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Vagy van egy sokak által belinkelt kód, ami szintén megnyitja a questet!
Mert ha védõ akkor gondolom mage-nek necro védelmes ruha kellene.
Aki azt mondta hogy nem boldogul a mágus még alacsony szinten sem az téved. Kb 8-as színtõl nincs ellenfél számomra.Most 22-es vagyok 1200-at sebez a tûzmágiám. 120-as a willpower, kb 7500 a manám. Két-három lövés a legerõsebb ellenfélnek is és vége. Ez a Hard fokozaton. Nagyon könnyû így a játék. Ha meg gond van láthatatlanság és már menekülök is. A tornádo+láthatatlanság mókás dolgokra képes. 😊 Csak a Tûzmágiára gyúrtam eddig. Szinte alig van aki resist rá.
Ha nem lennének hordók nagyon hosszú lenne a játékidõ.
Labirintusok térképei
Az oldalon egy komplett végigjátszás is található mellékküldikkel, ami sok segítséget jelent!
Apropó, amikor New Ashos egyetemen egy diák kér tõled egy könyvet, az a könyv nem mindig jelenik meg a könyvtárban, ha nem jelent meg menj tovább a fõszállal, meg fog késõbb jelenni!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a bayan és halhint összekötõ fõútra emlékszem h ott volt valahol.
Hordók ugyan abban még nem voltak (az a 8-9-10-ben van), meg patkányok se (az meg a 7.), úh kénytelen voltam gyûrûket hajigálni minden egyes kanyarnál, de végül is kitaláltam.
6. volt a legnehezebb.
Anyone crashing? Try the new Hotfix Patch that was just released i mirrored it below and also there is no need for a updated crack. It should fix all crashing issues.
Quote:
Changelog:
-fixed crash in singleplayer campaign during streaming of levels (CD icon) or during teleportation.
-fixed one crash in multiplayer.
-fixed quality of rendering ogg videos (when HD video option is off)
-if game crashes while playing wmv videos then it is switched to ogg mode and next time ogg will be played.
-fixed missing in shops magic cards: Air Life and Air Lightning.
-fixed type of potion ingredients generated in village shops.
-fixed endless invisibility spell error.
-fixed wrong direction of camera in sniper mode in reversed vertical view.
-fixed problem with changing bid by +/- keys in dice minigame on laptop keyboards.
-fixed displaying wrong number of equipment parts in "destroy equipment" message box
-added missing "Check for updates" option to settings.
-some player reported long time of making savegames in full screen. It was possible caused by taking screen shot. Save screen shots can be turned off by console command: game.MakeSaveScreenShot 0 - it should be added to autosaveGame3.con file in Parameters subdirectory of save game.
-one change was made which could fix problem with saving multiplayer characters / village. Now if sending data to server fails then game make two more attempts to send
Code:
http://www.mediafire.com/?pvc1o63cp9rchz6
most ennyire emlékszem hirtelen de vannak még helyek ahol vannak.
amúgy hívni nem lehet tehát érdemes oylan helyen hagyni amit megjegyzel.
van egy küldetés a warrior guild felé, egy tagot temetnek majd le kell verni a gonosz banyát és olvastam vissza felé, hogy a ház alatt van egy csontváz aki mellett lesz egy kinyithatatlan láda.
Ki vettem a banyából mindent még sincs meg az a tárgy aminek meg kellene lennie vagy én olvastam vmit félre?
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Valaki indított ebben a játékban full assassin karaktert? Azon gondolkozom, hogy szívesen indítanék de úgy tûnik nekem hogy sokkal kevesebb a skillje mint a másik 3 kasztnak és lehet hogy ezért nem járnék jól. Gyakorlatilag a sneak meg egy másik skillt lehetne fejleszteni, mert a másik 3 az a lopás meg ilyesmi amit harcban nem használhatok.
Egyébként most már van egy autoupdate az opciókon belül is, szóval szerintem jön még patch valamikor.
1 db om van csak, nagyon megerõsítené a mágus karaktert
írja itt ez a hotfix hogy ettõl kezdve lehet venni.
Valaki felrakta már ezt? reloadedhez jó ez?
nagyon tetszik hogy ennyiféle lény idézhetõ meg.
az óriás skorpió és a kõgólem a kedvencem van esetleg valami hely ahol a teljes varázslat lista le van írva?
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
mit kell hozzá fejleszteni?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Seal kristályokat hova kell berakni? Maxon van a Fusion skill meg van egy 7-es kristályom ami 100% ad. A többi kristályt engedi betenni a tárgyakba csak ezt nem.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
De mielött elkezded nem árt ha jól felszerelkezel mert az alaguti átjáróban elég sokan vannak Necrisek habár ezekkel nincs gond Mummy-k ezekkel sincs gond Stone Guardianok na ezekkel nem árt óvatos lenni mert van hogy egyszerre 6-an is támadnak rád !
Van stamina feltöltõ varázslat.
Na amiért én írok az egy kérdés:
Út a toronyba, a fõmágus mikor használja a fangot utána egy x jelenik meg a barlangban way tower felirattal oda megyek és egy zárt ajtó.
de mivel körben is lehet menni körbe is oda megyek de ott sincs semmi.
Hogy mentetek a toronyba? (a hadsereg megalkotása után)
valami titkos bejáratról beszél de nem találom
Two Handed Sword
3542-3274-8350-6064
Dragon scale armor
4149-3083-9823-6545
Two Handed Hammer
3654-0091-3399-0994
Térkép az utolsó labirintushoz
6972-5760-7685-8477
Armor of Darkness
9728-1349-2105-2168
Aziraal's Sword of Fire
9470-4690-1542-1152
Great Shield of Yatolen
9470-6557-8820-9563
Spear of Destiny
9144-3879-7593-9224
The Great Bow of Heaven's Fury
9447-1204-8639-0832
Ha visszatöltök korábbi kimentéseket, ott még jó.
A karater nincs leterelve kb. 50 egységnyi cucc van nálam és a teherbirasa 200 folott van.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Sajnos semmibe nem tudom belerakni. A régi tipusi kristályokat tudom használni, de ezeket nem. Mibe lehet, majd ezeket belerakni? Heavy páncélzatba? Vagy kell hozzá valaki, aki bele tudja rakni? Vagy valamelyik képességemet még fejlesztenem kell?
Help !
THx,