1739
10804749371265660057.jpg
A Two Worlds folytatódik.
  • Hullámlovas
    Igen, töbször, de az ajto locked mert a kovácsnak ki kéne probálni a baltát . DE VÉLETLENÜL ELEADTAM.
  • macleody
    Fent ahol a kovács van beszéltél a másik csávóval? Mert azután nyílik ki a kapu. Már ha arról a részről van szó.
  • Hullámlovas
    De nincs meg a balta
  • pointer4
    Mintha valami olyasmit írt volna a misszió, hogy menj próbáld ki a baltát. Én akkor azt hittem menjek gyapjak vele kicsit, ami meg is történt. Persze közbe minden mást csináltam, és mintha csak utána szóltak, hogy húzzak le. De lehet, rosszul emléxem.
  • Hullámlovas
    Ez nem müködik
  • Hullámlovas
    Kösz. Megprobálom, meg tudnám ölni csak az ajton nem enged be
  • pointer4
    Öld meg akármivel azt a szellemet az alagsorban :D Szerintem nem muszáj hozzá az a gagyi balta.
    De ha nagyon szükséged van rá,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Konzolba, TWOWORLDSCHEATS 1
    WP_AXE_737 -- SulejmansHope
    WP_AXE_763 -- SulejmansMasterpiece
    nem tudom melyik az
  • Hullámlovas
    Még mindig a 763-as kérdés. Ujj karit kell inditanom ?? Már 23-mas vagyok
  • wesker24
    A láda meg ott van ahirdetőtáblla mellett !

Az egyik a Hatmandor-i kapu elött van a másik meg New Ashosnál a teleporttól nem messze ! Ott kell keresni egy Desmon nevű fickot !
  • wesker24
    Weapon Forge skill bookot random szerűen adja a Blaccksmitnél vagy a fegyver kereskedönél !
  • pointer4
    A mellett a tábla mellett, ahol kaptad a hírdetést :D Könyvet a skillről, meg véletlenszerűen dobálja be árusoknál.

Ha nem tudod hol a hídetőtábla, akkor a nagy dulpaszárnyas kapu előtt balra, Hatmandor vagy hogy hívják a várost. Cheznaddari teleport kaputól, gyorsabb odafutni.
  • ricsa008
    akkor semmi más ötlet nincs?
  • watto
    Collect your reward from Des Mon's chest.
    Már vagy 4. questnél írja ezt:D
    Hol van az a rohadt láda?
  • ricsa008
    9600GT -m van
  • watto
    Ki van maxolva, csak nincs meg weaponforgehoz as skillbook, és nem tudom hányas szinten vehetem/találhatom meg.
  • wesker24
    A Weapon Forge akkor elérhető ha már a Metallurgy-t kimaxoltad onnatól kezdve jöhet a Weapon Forge !
  • minimize
    ha ATi-d van, akkor 10.9-es driver, vagy 10.10-es+hotfix. nálam ez volt anno a gond.(van már 10.11-es is, azzal nem néztem!)
  • Murder3
    igen fegyver válogatja h miket enged.
  • wedge31
    Az biztos, mivel mindig az elsö három slotba rakja automatikusan a skilleket te azt nem tudod befolyásolni.
  • raverke
    Sajnos úgy nem működik. Csak akkor jelenik meg a toolbar, ha az inventory-ban vagy a magic-nél matatok, amint a skills fülre nyomok, eltűnik. Jó lenne megtalálni a megoldást, mert így feleslegesen fejlesztgetem a skilleket.
  • Murder3
    jobb egérgombot folyamatosan nyomod és a megnyomsz egy gombot attól függ miket enged.
    spelleknél így van sztem akkor a képességeknél is működik.
  • raverke
    Sziasztok!

Párszor már felmerült a kérdés, de nem jött rá válsz: A Toolbar-ba hogy lehet berakni a Skilleket?? Kétkezes kardot használok és a Radial Barrage skillt szeretném berakni!

A válszt előre is köszönöm!!
  • watto
    Kössz, felraktam maxra és ténlyeg jó. WeaponForget kb hányas szinten lehet beszerezni?
  • wesker24
    A Fusion pedig pont arra jó hogy a kristályokat lehet vele berakni !
    A 90 %-os lila kristályt csak akkor tudod berakni ha kimaxoltad a Fusion skillt mert csak max szinten engedi berakni !

Másik meg a Metallurgy skill ezt is érdmes kimaxolni ha craftolni akarod a cuccokat miután a metallurg elérte a maximum szinten a fegyvereknél még nem állt mega fejlesztsé lehet öket tovább fejleszteni ha a Wepaon Forge skillt is kimaxolod ha a Weapon Forge skillt is mkimaxoltad utána műár tényleg nem lehet tovább fejleszteni a cuccot !

• watto
    Hali! Megint én :D
    A fusion mire jó? Raktam rá pár pontot mert azthittem akkor betudok rkani olyan gemeket a cuccaimba amit eddig nem.
    Van valami lila gömb ami additional attributeokat 90%al növeli ha jól értelmezem , de nem tudom berakni 1ik cuccomba sem.
    A másik meg hogy fullra craftoltam a feygevrem elméletben, ugyanis mikor továbbcraftolnám azt írja hogy tövábbkéne fejleszteni a bs-t, de nekem már maxos. Ez így szép és jó, de valami olyat olvastam a fórumon hogy az eggyik srác azzal a fejszével játszotta végig a játékot amit az elelyén kapott az eggyik questben. Tehát akkor még is lehet tovább fejleszteni?:D Jó ez a játék, csak vannak benne homályos foltlok.. számomra....:D
  • ricsa008
    kapásból kilp indításnál ez mitől van? Win7 van fenn
  • Murder3
    sztem semmi értelme a mellékquesteket kijelölni magától úgyis jelöli mindet minek akkor?
  • Carlos
    Kérdés a bónuszkódokkal kapcsolatban!

Kaptam mélt, mert regisztráltam. Beirtam a bónuszkódot és meg is kaptam a pajzsomat.
    Viszont egy lentebb említett linken láttam, hogy van kard, meg páncélszett meg ilyesmik. Amikor ezeket a kódokat irom be nem történik semmi. (Akkor se, ha új karival ezeket a kódokat irom be elsőnek).
    5letek?
  • pointer4
    Ezt egy kicsit egyértelműbbé kell tenniük, hogy az Amcsik is felfogják. Nekem is beletelt vagy 8 óra játékba, mire feltűnt,.
  • watto
    A kék zászlóra rájöttem, arra hogy a megoldatlan questet kilehet jelölni a térképen arra nem. Pedig éreztrem hogy van valami ilyen funkció csak nem találtam meg.
    Köszönöm a választ, innentől kcisit egyszerűbb lesz:D
  • pointer4
    Szerintem valami alap dologra nem jöttél rá. Ha nézed a quest logot, és az színtelen, nincs kiemelve, lejjebb csúszik a többi alá, akkor kész van. Amíg nem fejezted be, addig ha jobb gombot nyomsz rá a az lesz az aktív. Sárga zászlót követve oldhatod meg.
    A térképen amúgy jobb gombbal rakhatsz le kék zászlót, ami ilyen saját waypoint, és arra felé is tarthatsz.
  • Murder3
    :S azokat én megöltem...mármint az őröket:S
  • wedge31
    A kapuhoz majd kapsz kulcsot, haladj a föküldetésel, de ezt már irtam neked...

A templomba dettó, majd kapsz küldetést addig nem érdemes oda menni / ott mindig neked fognak támadni jobb lesz majd sunnyogni ha nem akarsz harcolni /
  • watto
    Nah, végre megtanultam értelmezni a jeleket a mapon, de megint zságutcába jutottam... Sehol semmi jelzés, és alig pár quest van a questlogban. 2 kérdésem lenne.

Itt hogyan tudnék küldiket felvenni? Ha belépek arra a helyre nekemesik mind1ik idióta.

A másik pedig hogy a déli kaput hogy nyissam ki?
    Ide is vezet 1 küldetés amiben azthiszem 4. labirintusszerűségbe kéne benézni, csak ugye zárva van a kapu :S
  • wesker24
    Én is ezt mondom nálam a Fusion is lvl 10 volt !
  • Murder3
    a fusion sztem igen fontos mert sok skilledet vagy pl endurance-t meg tudod növel i h ne kelljen rá annyi pontot költeni.
  • Murder3
    ott le kell győzni az ördögöt:)
    de mind1 mivel én varázsbottal ütöttem le.
  • Hullámlovas
    Warriors guild Bound of Blood quests
  • MaskimXul
    Lila az nem attrib, csak simán lezáró kristály. Megnöveli az összes bónuszt.
  • wesker24
    Meg aztán több féle kirsályokat is bel elehet rakni egy tárgyba akér 4-et is egyszerre !

Ehhez viszont a Metallurgy skill nagyon fontos minél magasabb szinten van annál többet tudod fejlesztenia cuccokakat és annál több slotot kapsz ahova kirstályokat tudsz majd rakni ! Ja és ha harcos vagy akkor a Weapon forge skill is nagyon hasznos mert a Metallurgy kimaxolása után is lehet mág plusszba a cuccokat fejleszteni !