Two Worlds II.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ezt rakd fel azt jó lesz

Ha kell a defense is akkor ezt is szeddle

Next PC upgrade: 2022

Ott nem találtam.De köszönöm Neked,inkább ne segíts!A többiektõl kérdezném.(ha akad akinek egyszerûbb belinkelni amit kértem,mint hogy..)
MerlinW
Tényleg olyan nehéz megnézni a magyaritasok.hu-n?

[merlinw.org]

Ehhez esetleg így van magyarítás?
Köszönöm szépen!!
grebber
Igen benne van az alapjáték is!

Köszönnöm a válaszokat,de még mindig nem tiszta(biztos én vagyok értetlen)."Nem mod hanem egy bõvített kiadás amiben benne van a 2 dlc is."Ha nem mod,benne van az alapjáték?Azt tudom hogy a modokhoz kell.Köszönöm szépen hogy ennyit fáradoztok!
MerlinW
Nem mellesleg, ha mod is volna, minden mod-hoz kell az alapjáték. A nevében is benne van, csak egy modifikáció.

[merlinw.org]

grebber
Nem mod hanem egy bõvitett kiadás amiben benne van a 2 dlc is: Pirates of the Flying Fortress és a Castle Defense.

Hát ez az Epic Edition egy mod nem?A Two Worlds 2 egy modja?A Two Worlds 2 kell hozzá?
Azeriel
Ezt most nem értem...

Köszönöm szépen!Ehhez kell az alap játék is?
Azeriel
http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1467/two_worlds_ii_es_a_pirates_of_the_flying_fortess

Sziasztok!Az Epic Editionnak nincs véletlenül magyarítása?Megköszönném ha tudnátok segíteni..
RoboKutya78
köszi😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Esetleg még nagyot tud dobni a védettségeden, ha maxos tûzmágus vagy és felveszed a legerõsebb tûzmágusköpenyt meg sapekot...

Bocsi. Az a hsz nekem kimaradt...
Tudtommal igen. Ha jól rémlik akkor 3. hardverváltozás után kell újat kérni.

RoboKutya78
skacok erre még nem kaptam választ? valaki járt már így ?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Azeriel
Na, igen, "jó ha van" a gólemek meg sem tudnak sebezni már, meg van egy rakás villám sebzés elleni löttyöm, meg méreg ellenállás, de tûz ellenállásból csak egy 50%os meg egy 100%os van, ami 1 percig hat, de ide minimum 5-6 perc kéne. Szóval 1-2 órával ezelötti mentést kell betöltenem, hogy végigjárjam az összes város árusait, hátha találok náluk tûz elenállás löttyöt, de nagyon gyatrán osztogatja, szinte mindenhol villám ellenállás italt találok csak. Ugyan ez a képesség kristályokkal, elvileg lehet ötvözni két egyformát egy erõsebbé, de egész játék alatt kb 10db-ot találtam ilyen kövekbõl, amik közül egy sem volt egyforma.

A kaptapultokkal tudod sebezni, csak vigyázni kell a gólemjeivel, meg a tûzcsóváival. Nem árt ha van egy rakás gyógyitalod, meg pár erõs tûzellenállás istalod.

Körbehajóztam Elkronast és felfedeztem a partvidéket...nem volt semmi 😄
Azeriel
Amúgy most vagyok a fõellenségnél, és ha 200x nem haltam meg eddig akkor egyszer sem. Rám lõ két tûzgolyót és halott is vagyok. Mégis hogy a fenébe lehet megölni???

Azeriel
Annyit nem ér meg, inkább kerestem mûködõ verziót.

RoboKutya78
Felmész ha van facebokod akkor azon keresztül be tudsz jelentkezni és utána már csak egy Paypal fiók kel amivel vásárolsz.Be kell reggelni rá

RoboKutya78
ha kézen foghatót akarsz akkor is max egy üres dobozt kapsz benne egy papírfecnivel.
vagy ha nagyon oda vagy érte akkor valami extra kiadást kell keresned.

Azeriel
Próbálgattam, de nem jövök rá hogyan kell.

Azeriel
Hát, én nem értek az ilyenhez :/ Elképzelésem sincs hogy mûködhet ez. Ha meg veszek valamit akkor annak legyen kézzel fogható nyoma... nem vágom.

RoboKutya78
http://www.go2arena.com/two-worlds.html
Ennél olcsóbban szerintem nem létezik😊
Az oldal megbízható ha nem ismernétek.
Már vettem rajta valamit.

Azeriel
Mostanában én sehol nem találom a játékot a boltokba. Lehet még kapni egyáltalán? (vagy valahonnan olyan verziót letölteni ami mûködik? - nem steamesre gondolok)

Ez a játék...most meglepett😊 Micsoda utalás az Indiana Jones 3. részébõl 😄D Konkrétan végigcsinálhatjuk az utolsó kereszteslovag próbáit 😊 Zseniális 😄DD
Nekem az volt a bajom a játékkal hogy rpg-s logikával játszva egy idõ után túl könnyû volt - azaz unalmas. "Very Hard Difficulty Level" moddal már ez megváltozott, és pont jó lett. Több mod esetén azokat össze kell fûzni spéci módon.
Azok is jók voltak...😊
dartonite
Lol na azt meg nem is lattam 😊
Most epp a kulonbozo sirkamrakat rabolgatom egymas utan,de ez uncsi.Mar csak 4 van.
Tartogat😊 Bár még én is csak most játszom, de marhajó. Hatalmas jó pont a hajókázásért is a játéknak 😊
RoboKutya78
nem merem emiatt aktiválni a játékot.

RoboKutya78
srácok egy kérdés ezzel a játékkal kapcsolatban
az elsõ rész is megvan eredetiben viszont anno volt egy probléma vele hogy nagyon hardverváltozást nem tûrõ játék volt azaz ha vgá-t cseréltél újra kellett installálni és ezt max 3x teheted meg aztán kuka volt az eredeti játék vagy valahol kérni kellett az újraélesítését.
Ezzel a verzióval mi a helyzet gondolok a steames változatára ez is ilyen?

dartonite
Megvettem ezt a jatekot en is.Mi a bubanat tortent velem az elmult 2 evben,ataludtam?Emlekszem ra mennyire irtozatosan gagyinak tunt a Skyrim es a tobbi rpg arnyekaban ez a a produkcio,szoval felora jatek utan kacagva uninstallaltam.Most mar legalisan ujra probalkoztam vele es mennyire jol tettem.
Basszus,valamit tud ez a game.Nem nagyon tudnam megmagyarazni pontosan mit,mert teny hogy vannak gyermekbetegsegei de az is vitathatatlan hogy napok ota jatszom vele es teljesen kepes volt magaba szippantani.Nem fogom felsorolni,aki belemelyedt az pontosan tudja mire gondolok.Most vagyok 26-os szinten es remelem tartogat meg meglepeteseket.Most mar tuti hogy vegigtolom 😊
Two worlds 2 velvet (epic) edition - GOG

torrent-finder.info

köszi köszi még1x az 5letet, tényleg simán csak telepíteni kellett, és az utolsó peccs, graf tuning, they fight back és egyéb javító modokkal felszerelt játékkal lehet így már tolni !!!

ezer hála és köszönet

cikasz
http://www.indiegala.com/ -on fizetsz most 6 dodót és megkapod a kieggel együtt sok más játék mellett!

http://www.akciofigura.hu

MerlinW
Ahaa. Nos elég részletesen le van ott írva hogy kell telepíteni és használni😊

[merlinw.org]

http://www.insidetwoworlds.com/showthread.php?t=33839

ez

MerlinW
Hogy mi?😊 Vagy egy kalózos sztori DLC, amit a fõmenübõl érsz el, illetve van azt hiszem két multiplayer DLC (castle defense meg még valami). Mit gyúr össze micsoda?😊

[merlinw.org]

azt a modot tudja valaki hazsnálni ami egybegyúrja a dlc-kel az alapjátékot ?

MerlinW
Bele van építve.

[merlinw.org]

Sziasztok.
Már rég nyomtam ezt a játékot bár nem a kiegészítõvel,de amennyire tudom,külön indítható a kieg,kb.15-20 óra végigjátszás,vannak már benne plusz effektek(köd,esõ) amik az alapjátékba is beleépülnek,plusz még az átvezetõ videók is beleépülnek az alapjátékba.
grebber
Meg is kérdezem még 20 x ha nem válaszolnak.

És ha csak azt indítom akkor az alap game kiesik vagy bele van építve a kiegbe is vagy hogy van ez?

MerlinW
Kérdezd még meg 20x ahelyett, hogy elindítanád a játékot. Fõmenü, új játék, kiegészítõ indítása...

[merlinw.org]

grebber
Senki?

Zenélni néha szoktam😊 A dob meg a hárfa jól megy, a többi katasztrófális egyenlõre 😄DD Lopni nem szoktam egyáltalán...próbálom megõrizni a becsületem amennyire tehetem ugye...de hát Kyráért mindent😄 Nem arról van szó, hogy a törvényt tartom be...Gandohar törvényei hidegen hagynak, hanem nem fogok a szerencsétlen bányászoktól lopni. Pénzhiány mondjuk az állandóan van...épp várom a befektetésem megtérülését😄 Jól megy a kockajáték, de állandóan van vmi feladat...nincs sok idõm piálásra és szerencsejátékra <#idiota>
Igen. Az a játékasztal nálam is bugos volt. Ha pénz kell akkor inkább zenélj az utcán. (Nekem dobbal anno egész jól ment. 1500-3200 -ig kaptam daltól függõen.) Vagy másik lehetõség, hogy kirabolod a város összes házát és a szajrét meg eladod apránként annak aki többet fizet érte.