1739
A Two Worlds folytatódik.
-
lammaer #1699 Ott a pont, a probléma az, hogy a játékokra fordítható időm véges, és nem tűnik kis falatnak az alapjáték sem, ha azt végigtolom tuti hogy a worldmerge-re már nem marad kapacitás. Meg volt benne egy-két dolog amit nagyon hiányoltam az alapjátékból (pl respaawnoló ellenfelek, női főhős bámulása hátulról :) , szabad átjárás a DLC és az alapvilág közt, amuletek és gyűrűk upgradeje, túl könnyen kiteolható ellenfelek) és köszönhetően a topware bénaságának a régi modok egyesével nem elérhetőek :(
Amúgy egyéletem-egyhalálom alapon kipróbáltam, és eddig lekopogom de jobbnak tűnik mint az amit az alapjátékból láttam - nagyobb a kihívás, mégtöbb content :), változatosabbak az ellenfelek, pedig ugye mostmár kissé jobban ismerem a játékot hiszen másodszor futok neki. -
#1698 Először mindig az alapjátékot játszd, és csak utána használj modifikációt. Főleg ilyet, ami "szétbarmolja" a játék nagy részét. Már, ha érdekel a fejlesztők által megálmodott játékélmény. -
lammaer #1697 Üdv,
Vhogy nekem is elkerülte a radaromat ez a játék, de most belevágtam. Haladgatok-haladgatok (sztem még nem vagyok túl mélyen a játékban) aztán rátaláltam a Worldmerge modra.
ígéretesnek látszik, de mivel restartot igényel kérdezném hogy végigtolta e valaki innen ezt a modot? Rendesen játszható, nincsenek benne gamebreaker részek? Mert nem szívesen kezdeném újra a játékot hogy utána félúton azzal szembesüljek hogy bugos a mod.... -
Zozo0122 #1696 Na megvan sikerült felhasználni végül is gondolhattam volna, hogy ilyesmi lesz jól döntöttem :D
Anonymusx : ha még aktuális akkor öld tovább a növényeket ritkán, de dobnak salétromot. Ha kell öld meg mindet az összes szigeten előbb-utóbb meglesz :D -
Zozo0122 #1695 Szintén a kiegészítőben ugye egy bizonyos helyen találunk 3 fiola könnyet...egyet a sámánnak, egyet a grómnak, de a 3.-al egyenlőre nem tudom mit kell csinálni. Később lesz még valami jelentősége? Fel tudom majd használni? -
Anonymusx #1694 A kiegészítőben az Ipari forradalom - Scientific Revolution küldetésnél 3 salétromot kell szerezni, amit a Zygophyllas-ból lehet kinyerni. Viszont én már vagy 20-at megöltem belőle és egyet se adott.
Honnan lehetne szerezni? -
#1693 Komolyan, a pofám leszakad:)) -
awacs111 #1692 Senki nem mondta.Mindenesetre ez Téged minősített.(a segítséget illik megköszönni)Én befejeztem. -
#1691 És én vagyok a hülye, mi?:) -
awacs111 #1690 Nagyon szépen köszönöm!! -
#1689 Ezt rakd fel azt jó lesz
Ha kell a defense is akkor ezt is szeddle -
awacs111 #1688 Ott nem találtam.De köszönöm Neked,inkább ne segíts!A többiektől kérdezném.(ha akad akinek egyszerűbb belinkelni amit kértem,mint hogy..) -
#1687 Tényleg olyan nehéz megnézni a magyaritasok.hu-n? -
awacs111 #1686 Ehhez esetleg így van magyarítás? -
awacs111 #1685 Köszönöm szépen!! -
#1684 Igen benne van az alapjáték is! -
awacs111 #1683 Köszönnöm a válaszokat,de még mindig nem tiszta(biztos én vagyok értetlen)."Nem mod hanem egy bővített kiadás amiben benne van a 2 dlc is."Ha nem mod,benne van az alapjáték?Azt tudom hogy a modokhoz kell.Köszönöm szépen hogy ennyit fáradoztok! -
#1682 Nem mellesleg, ha mod is volna, minden mod-hoz kell az alapjáték. A nevében is benne van, csak egy modifikáció. -
#1681 Nem mod hanem egy bővitett kiadás amiben benne van a 2 dlc is: Pirates of the Flying Fortress és a Castle Defense.
-
awacs111 #1680 Hát ez az Epic Edition egy mod nem?A Two Worlds 2 egy modja?A Two Worlds 2 kell hozzá? -
#1679 Ezt most nem értem... -
awacs111 #1678 Köszönöm szépen!Ehhez kell az alap játék is? -
#1677 http://www.magyaritasok.hu/downloads/details/1467/two_worlds_ii_es_a_pirates_of_the_flying_fortess -
awacs111 #1676 Sziasztok!Az Epic Editionnak nincs véletlenül magyarítása?Megköszönném ha tudnátok segíteni.. -
#1675 köszi:)
-
xFreex #1674 Esetleg még nagyot tud dobni a védettségeden, ha maxos tűzmágus vagy és felveszed a legerősebb tűzmágusköpenyt meg sapekot... -
xFreex #1673 Bocsi. Az a hsz nekem kimaradt...
Tudtommal igen. Ha jól rémlik akkor 3. hardverváltozás után kell újat kérni. -
#1672 skacok erre még nem kaptam választ? valaki járt már így ?
-
#1671 Na, igen, "jó ha van" a gólemek meg sem tudnak sebezni már, meg van egy rakás villám sebzés elleni löttyöm, meg méreg ellenállás, de tűz ellenállásból csak egy 50%os meg egy 100%os van, ami 1 percig hat, de ide minimum 5-6 perc kéne. Szóval 1-2 órával ezelötti mentést kell betöltenem, hogy végigjárjam az összes város árusait, hátha találok náluk tűz elenállás löttyöt, de nagyon gyatrán osztogatja, szinte mindenhol villám ellenállás italt találok csak. Ugyan ez a képesség kristályokkal, elvileg lehet ötvözni két egyformát egy erősebbé, de egész játék alatt kb 10db-ot találtam ilyen kövekből, amik közül egy sem volt egyforma. -
xFreex #1670 A kaptapultokkal tudod sebezni, csak vigyázni kell a gólemjeivel, meg a tűzcsóváival. Nem árt ha van egy rakás gyógyitalod, meg pár erős tűzellenállás istalod. -
Zozo0122 #1669 Körbehajóztam Elkronast és felfedeztem a partvidéket...nem volt semmi :D -
#1668 Amúgy most vagyok a főellenségnél, és ha 200x nem haltam meg eddig akkor egyszer sem. Rám lő két tűzgolyót és halott is vagyok. Mégis hogy a fenébe lehet megölni??? -
#1667 Annyit nem ér meg, inkább kerestem működő verziót. -
#1666 Felmész ha van facebokod akkor azon keresztül be tudsz jelentkezni és utána már csak egy Paypal fiók kel amivel vásárolsz.Be kell reggelni rá
-
#1665 ha kézen foghatót akarsz akkor is max egy üres dobozt kapsz benne egy papírfecnivel.
vagy ha nagyon oda vagy érte akkor valami extra kiadást kell keresned.
-
#1664 Próbálgattam, de nem jövök rá hogyan kell. -
#1663 Hát, én nem értek az ilyenhez :/ Elképzelésem sincs hogy működhet ez. Ha meg veszek valamit akkor annak legyen kézzel fogható nyoma... nem vágom. -
#1662 http://www.go2arena.com/two-worlds.html
Ennél olcsóbban szerintem nem létezik:)
Az oldal megbízható ha nem ismernétek.
Már vettem rajta valamit.
-
#1661 Mostanában én sehol nem találom a játékot a boltokba. Lehet még kapni egyáltalán? (vagy valahonnan olyan verziót letölteni ami működik? - nem steamesre gondolok) -
Zozo0122 #1660 Ez a játék...most meglepett:) Micsoda utalás az Indiana Jones 3. részéből :DD Konkrétan végigcsinálhatjuk az utolsó kereszteslovag próbáit :) Zseniális :DDD