Two Worlds II.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Tudtommal igen. Ha jól rémlik akkor 3. hardverváltozás után kell újat kérni.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
vagy ha nagyon oda vagy érte akkor valami extra kiadást kell keresned.
Ennél olcsóbban szerintem nem létezik😊
Az oldal megbízható ha nem ismernétek.
Már vettem rajta valamit.
Most epp a kulonbozo sirkamrakat rabolgatom egymas utan,de ez uncsi.Mar csak 4 van.
az elsõ rész is megvan eredetiben viszont anno volt egy probléma vele hogy nagyon hardverváltozást nem tûrõ játék volt azaz ha vgá-t cseréltél újra kellett installálni és ezt max 3x teheted meg aztán kuka volt az eredeti játék vagy valahol kérni kellett az újraélesítését.
Ezzel a verzióval mi a helyzet gondolok a steames változatára ez is ilyen?
Basszus,valamit tud ez a game.Nem nagyon tudnam megmagyarazni pontosan mit,mert teny hogy vannak gyermekbetegsegei de az is vitathatatlan hogy napok ota jatszom vele es teljesen kepes volt magaba szippantani.Nem fogom felsorolni,aki belemelyedt az pontosan tudja mire gondolok.Most vagyok 26-os szinten es remelem tartogat meg meglepeteseket.Most mar tuti hogy vegigtolom 😊
torrent-finder.info
köszi köszi még1x az 5letet, tényleg simán csak telepíteni kellett, és az utolsó peccs, graf tuning, they fight back és egyéb javító modokkal felszerelt játékkal lehet így már tolni !!!
ezer hála és köszönet
http://www.akciofigura.hu
ez
[merlinw.org]
Már rég nyomtam ezt a játékot bár nem a kiegészítõvel,de amennyire tudom,külön indítható a kieg,kb.15-20 óra végigjátszás,vannak már benne plusz effektek(köd,esõ) amik az alapjátékba is beleépülnek,plusz még az átvezetõ videók is beleépülnek az alapjátékba.
És ha csak azt indítom akkor az alap game kiesik vagy bele van építve a kiegbe is vagy hogy van ez?
[merlinw.org]